|
ویمبلدون (Wimbledon) |
نمایش نتیجه های نظرسنجی ها: به نظر شما کدام تنیسور قهرمان ویمبلدون 2013 میشود ؟ | |||
نواک جوکوویچ |
![]() ![]() ![]() ![]() |
23 | 16.43% |
اندی ماری |
19 | 13.57% |
راجر فدرر |
77 | 55.00% |
رافائل نادال |
18 | 12.86% |
جو ویلفرد سونگا |
1 | 0.71% |
توماس بردیک |
0 | 0% |
سایر تنیسورها |
2 | 1.43% |
رأی دهندگان: 140. شما نمی توانید در این نظرسنجی رای دهید. |
![]() |
|
ابزارهای موضوع | نحوه نمایش |
![]() |
#401 |
Senior Member
پستها: 946
سپاس: 9,857
در 956 پست 7,220 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: King Roger Federer
|
![]() |
![]() |
![]() |
4 کاربر زیر از شما کاربر گرامی A!i به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#402 | |
Senior Member
پستها: 348
سپاس: 3,510
در 313 پست 2,172 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: ~FEDERER~
Berdych
LLODRA
متنفر از جوکر
|
![]() نقل قول:
![]() دوستان لحن گفتگوتون رو اصلاح کنید . اینجا داره دوباره تبدیل میشه به چاله میدون . به خرد قسم که نه حضرت عاقا راضیه نه رافای گرامی |
|
![]() |
![]() |
13 کاربر زیر از شما کاربر گرامی SHIR FarHad به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
A!i,
Ahoura,
Hamid_RUUD,
john,
Maani,
Mahrooz RF,
manoochehr1984,
Nima93,
omidd,
Paymaan,
rezaomo,
rojhin,
roli
|
![]() |
#403 |
Senior Member
![]() تاریخ عضویت: Jul 2012 محل سکونت: Tehran
پستها: 364
سپاس: 5,039
در 319 پست 2,859 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: Roger Federer
|
![]()
به احترام تمام دوستان تنيس تاكرزي ، ديگه اين بحث را ادامه نمي دم،
![]() ویرایش توسط BABAK : 06-29-2013 در ساعت 01:59 PM |
![]() |
![]() |
7 کاربر زیر از شما کاربر گرامی rezaomo به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#404 |
Member
پستها: 75
سپاس: 347
در 67 پست 466 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: rafael nadal ،sabine lisicki
|
![]()
دوستان عنوان این پیج هست بحث و گفتگو پیرامون مسابقات تنیس ویمبلدون 2013. چرا دیگه کسی بحث فنی تنیس نمیکنه و همه به هم توهین میکنن؟ از اعضای با دانش و حرفه ای تنیس این انجمن با اون تحلیلهای عمیق و کارشناسانه ی تک تک بازیها که حداقل من یکی خیلی ازشون استفاده میکنم بعیده همچین پستهایی..........................
|
![]() |
![]() |
![]() |
#405 | ||
Former Staff
|
![]() نقل قول:
نقل قول:
آقا من غلط کردم . اصلا حالا کــه این استدلال ها رو خوندم فهمیدم که ای بابا من کجای خطم. اصلا در حدی نیستم با شما بحث کنم. بنده معذرت می خوام دیگه تکرار نمیشه. |
||
![]() |
![]() |
12 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Ahoura به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
A!i,
Aryan,
Hamid_RUUD,
john,
Mahrooz RF,
manoochehr1984,
Meysam94,
Nima93,
omidd,
rojhin,
sahand,
مهران
|
![]() |
#406 | |
Senior Member
پستها: 277
سپاس: 2,789
در 246 پست 1,074 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: رافائل نادال
دلپوترو ،سونگا، رادیک
|
![]() نقل قول:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#407 |
Roger's Fan
پستها: 273
سپاس: 4,241
در 274 پست 2,487 بار سپاسگزاری شده
|
![]()
rezamo جان درسته ایشون بی احترامی میکنن و لحنشون تنده. ولی شما هم یکم تند رفتین تو این آخری. دوست عزیز، جناب king of spin ارزش و شخصیت کسی به مدرک و سنو سالش نیست. به احترامه. حتی اگه کسی اطلاعات داشته باشه و حرف درستیو با بی احترامی بزنه، شخصیتش پایین تر از کسیه که حرف اشتباهیو محترمانه می زنه. وقتی من می بینم نظرم برای عده زیادی پذیرفته نیست، دیگه نباید اونو تو اون جمع بگم. نظر یعنی اینکه یکبار بگم. وقتی نظرمو چند بار بگم (بدونه اینکه کسی نظرمو بخواد یا مرتبط با نظرم درباره تنیسورم حرف بی منطق زده بشه یا بهش بی احترامی بشه) این دیگه اسمش نظر نیست. خیلی اسم میشه واسش گذاشت. به کرسی نشوندن حرف، بی احترامی به اون جمع. اگه اون نظرو تو جمعی که واسشون پذیرفته نیست بگم که دیگه بدتر. حالا شما میگی اون جمع طرفدارای فدررن. ولی طرفدارای ماری، جوکوویچ و بقیه هم ممکنه با شما مشکل داشته باشن. حتی بعضی نادالیا هم ممکنه با شما مشکل داشته باشن ولی چون تنیسورتون یکیه و یا با شما هم نظرن چیزی نمیگن. همه با بی احترامی و حرف غیر منطقی مشکل دارن. حالا شما میگی حرفام منطقین! باشه. ولی هیچ دلیل یا توجیهی برای بی احترامیاتون نمی تونین بیارین. اینکه بهم بی احترامی شده دلیل نمیشه. مقابله به مثل کار خوبیه؟ وقتی یکی یه کاری می خواد انجام بده اول باید فکر کنه اگه همه همینکارو بکنن چی میشه. اگه همه بیان مقابله به مثل کنن و جواب بی احترامیو با بی احترامی بدن که دنیا به هم میریزه. ولی اگه همه با احترام جواب بی احترامیو بدن چی میشه؟ فرهنگ سازی میشه. مگه میشه با بی احترامی انتظار احترام داشت. اگه چند نفر طرفدار فدرر یا جوکوویچ به شما بی احترامی کردن دلیل نمیشه بگید طرفدارای فدرر بی احترامی میکنن. دلیل نمیشه به طرفدارای فدرر یا خود فدرر بی احترامی کنید. بی ارزش کردن قهرمانیاش خودش بی احترامیه. اینجا مگه کسی به سلطنت نادال در خاک حرفی زد که شما میاید سلطنت فدرر در چمنو زیر سوال می برید؟ همه فدرریا قبول دارن که نادال سلطان خاکه. چه دلیلی داره بیاید درباره سلطنت فدرر در چمن اینجوری صحبت کنید؟ اصلا همه دنیا قبول دارن نادال سلطان بی چون و چرای خاکه. دیگه چیو می خواید ثابت کنید؟ هیچ دلیل و توجیهی نمی تونید بیارید. تنیس ورزشیه که احترام توش خیلی بیشتر از ورزشای دیگه اهمیت داره و تقریبا کمترین درگیریو در بین ورزشا داره. وقتی یکی وارد دنیای تنیس میشه باید پرستیژ و شخصیت تنیسی بگیره. اگه کسی اینطور نبود دلیل نمیشه ما هم اینطور نباشیم. اگه نادال یا فدرر یا هر تنیسور دیگه ببینن طرفداراشون اینطوری رفتار میکنن مطمئنا ناراحت میشن. خودشون احترام خیلی زیادی واسه همدیگه قائلن اونوقت ما میایم اینطوری رفتار میکنیم؟ بطور کلی حرفی که با بی احترامی و تمسخر همراه باشه ارزشی نداره. حتی اگه درست باشه.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#408 |
Senior Member
پستها: 348
سپاس: 3,510
در 313 پست 2,172 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: ~FEDERER~
Berdych
LLODRA
متنفر از جوکر
|
![]()
20 سال دیگه که بخوان بگن بهترین بازیکن تاریخ تنیس کی بود ,نمیرن دنبال این بگردن که رادیک یه والی مسخره زد
اوت یا بنتو دو تا ارور بیخود داد به تنها چیزی که معطوف میشوند امار یک شخصه , به تعداد مهترین و خدای تایتل ها که گرند هست نگاه میکنن , به زمان نامبر وانی یک شخص توجه میکنن .در مقابل چی ؟ امار رافا رو که ببینن نمیگن بهترین تاریخ بود میگن رافا در دو چیز خلاصه میشد , یک : گربه ی سیاه راجر و دو سلطان خاک ولاغیر ! نه تعداد هفته های نامبر وانی نه تعداد گرند نه GOD of all surface نه تعداد پیروزی نه سبکی دلپذیر !! به نظرم کاربر king of spin رافا رو بالقوه الهه ی تنیس میدونن در صورتیکه کسب عنوان بهترین تاریخ نیازمنده بالفعل شدن هست تا وهم و خیال ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#409 |
Member
پستها: 75
سپاس: 347
در 67 پست 466 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: rafael nadal ،sabine lisicki
|
![]()
فارغ از تمام بحث های حاشیه ای و بی فایده، من از وقتی عضو این سایت شدم لذت دیدن مسابقات و تورنمنتهای تنیس واسم چند برابر شده. مطمئنم که برای دوستان دیگه هم همینطوره. بازی دوم سنتر کورت امروز مطمئنم بازی قشنگی از آب درمیاد. درسته که چندتا از بزرگای تنیس حذف شدن ولی ویمبلدون هنوز هم معتبرترین تورنمنت تنیسه. من هنوز میخوام که از دیدن بازیها وهمچنین دیدن تحلیل های دوستان کارشناس این سایت لذت ببرم. فقط منافع خودتونو در نظر نگیرید خواهشا...
|
![]() |
![]() |
6 کاربر زیر از شما کاربر گرامی saeedsafaee به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#410 | |
Senior Member
![]() تاریخ عضویت: Jul 2012 محل سکونت: Tehran
پستها: 364
سپاس: 5,039
در 319 پست 2,859 بار سپاسگزاری شده
|
![]() نقل قول:
![]() ![]() |
|