بازگشت   تنیس تاکرز > تورنمنت های گذشته > آرشـیـو فصلهای گذشته > آرشیو فصل 2013 > تورنمنتهاي پيشين (مردان) > ویمبلدون (Wimbledon)

ویمبلدون (Wimbledon)

3-16 تیر - لندن، انگلیس

نمایش نتیجه های نظرسنجی ها: به نظر شما کدام تنیسور قهرمان ویمبلدون 2013 میشود ؟
نواک جوکوویچ 23 16.43%
اندی ماری 19 13.57%
راجر فدرر 77 55.00%
رافائل نادال 18 12.86%
جو ویلفرد سونگا 1 0.71%
توماس بردیک 0 0%
سایر تنیسورها 2 1.43%
رأی دهندگان: 140. شما نمی توانید در این نظرسنجی رای دهید.

پاسخ

ابزارهای موضوع نحوه نمایش
قدیمی 06-27-2013, 12:36 AM   #301
mojtaba ashouri
Junior Member

آواتار mojtaba ashouri

پستها: 15
سپاس: 4
در 8 پست 76 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: roger federer

سلام دوستان.نمی خوام بگم من نوستراداموسم یا تنیس خیلی میفهم .اما من فکرشو میکردم.من همیشه منتظر باخت راجر تو راند اول هستم بخصوص گرند اسلم ها.چرا؟چون بازیکنای رنک پایین که چیزی برای از دست دادن ندارن و همیشه سعی میکنن بهترین بازی ممکن رو بکنند.دارسیس بعد از بازیش هم همین منظور رو گفت که میشه گفت واقعا در مورد همه بازیکنای گمنام صادقه.همه با توجه به بازی اول فدرر انتظار برد داشتن.ولی من قبل بازی نظرم50-50 بود.شاید دلیلم احمقانه باشه.اما دیدم که فدرر فقط یک بار با سرگی دوسال پیش رو هارد بازی کرده و این باعث نگرانیم شد.وقتی باخت اصلا ناراحت و شوکه نشدم.چون برای این بازی واقعا آمادگیشو داشتم.به نظر من در این بازی و بازی های کل این سال فدرر بد بازی نکرد بلکه داره به پایانش نزدیک میشه و این یک باخت طبیعیه.میدونم که همه میخواهیم فدرر برگرده.همون طور که بخد از یو اس 2011 برگشت و جواب انتقاد هارو داد و نشون داد اگه بخواد میتونه برگرده وهمه رو جا بزاره.اما میبینیم که امسال بازی های کمتری شرکت میکنه و میگه میخواهد وقت بیشتری با خانوادش بگزرونه. باید ببینیم بعد از ویمبلدون چه فکری داره و چی میگه.به نظر من که اتفاق خاصی دیگه نیفته با اینکه قلبا اینو نمی خواهم.باید منطقی باشیم.اما این حرفهای من به معنای قطع امید کاملم نیست.من هنوز امید دارم(هرچند اندک) که شاید فدرر برگرده و خط بطلانی بر روی همه انتقادات بکشه و در اوج خداحافظی بکنه.
mojtaba ashouri آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
8 کاربر زیر از شما کاربر گرامی mojtaba ashouri به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
قدیمی 06-27-2013, 01:22 AM   #302
saRAfa
Rafa's Fan

آواتار saRAfa

پستها: 282
سپاس: 2,061
در 275 پست 1,296 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: RAFA*****Vica

رافا , راجر , ویکا , ماشا , کارولین , جو , استن و ...
ویمبلدون 2013=مزخرف ترین گرند تاریخ
saRAfa آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
20 کاربر زیر از شما کاربر گرامی saRAfa به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
قدیمی 06-27-2013, 01:43 AM   #303
javi
Senior Member

آواتار javi

پستها: 431
سپاس: 4,906
در 412 پست 2,833 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: Roger federer / Ana Ivanovic

نقل قول:
نوشته اصلی توسط havzhin نمایش پست ها

بنظرم این نظر شما فقط از روی احساسات هست و خودتون هم میدونین حتی یکه هزارم درصد به واقعیت نزدیک نیست
کسی که 17گرند رو گرفته هرگز و هرگز واسه باخت توی زمین نمیاد یا خودشو از قبل برنده یا بازنده بدونه
من بازی رو ندیدم که ببینم واقعا دلیل باخت چی بوده ولی هرگز این انگ به فدرری که من 10سال هست بازیهاش رو دنبال میکنم نمیچسبه که با غرور توی زمین بیاد

در ضمن فدرر مربیش خودش هست و از 20سالگی مربی نداشته و این مربیها که داره فقط تمرین دهنده هستن نه مربی به معنای واقعیش مثل مربیهای نادال یا جوکویچ

من فقط یه گرند دیگه از فدرر میخوام و بعدش هم خداحافظی شکوهمند
هرچند اگه همین امروز هم خداحافظی کنه بازم همون سلطان تنیس هست که دیروز برای من بود
باسلام' واسه هر بازي يا رقابتي بايد شرايط ذهني و روحي لازمه رو داشته باشي هيچ ربطي نداره ١٧ تا گرند داشته باشي يا هيچي راجر خيلي بازيا رو جنگيده تا اخر و برده ' ولي بارها هم نشون داده روحيش متزلزله مث بازي جلو رافا، مسلماً حل شدن دغدغه يكچهارم شرايط ذهنيه متفاوتي در ايشون بوجود اوورده ' اينكه در طول بازي خودش و به اب و اتش بزنه دليلي بر اين نيست كه شما بتونيد حدس بزنيد قبل از بازي با چه ذهن و فكري به مسابقه اومده ،اين تو ورزش حرفه اي خيلي مهمه كي ميگه ايشون نياز به مربي نداره اتفاقاً از لحاظ فني مربيش خيلي هم حاليشه ، تمرين دهنده!!!؟
بهر حال حذف شدن تو سطح تخصصيت اونم تو راند ٢ از همچين رنكي قابل توجيح نيست' قضيه رافا موقعي در اين زمينه مصداق پيدا ميكنه كه تو رولندگاروس واسش اتفاق بيفته .
javi آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
6 کاربر زیر از شما کاربر گرامی javi به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
قدیمی 06-27-2013, 02:30 AM   #304
Mahrooz RF
Roger's Fan

آواتار Mahrooz RF

پستها: 273
سپاس: 4,241
در 274 پست 2,487 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: Roger Federer

این باخت فقط و فقط از یک جهت منو خوشحال کرد. اینکه فدرریا نمیتونن باخت نادال تو راند 1 رو تو سر طرفداراش بزنن(هر چند ندیدم کسی اینکارو بکنه). واسه کسایی که اینجور آدمایین این باخت باعث میشه یکم منطقی تر فکر کنن درباره دیگر تنیسورا. منظورم با شخص خاصی نیست. کسی ناراحت نشه.
Mahrooz RF آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
4 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Mahrooz RF به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
قدیمی 06-27-2013, 02:32 AM   #305
Mahrooz RF
Roger's Fan

آواتار Mahrooz RF

پستها: 273
سپاس: 4,241
در 274 پست 2,487 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: Roger Federer

عاشقتم راجر. با افتخار میگم. نه بخاطر تنیست. بخاطر ذاتت. بخاطر شخصیتت. عاشق خودتم. تنیس فقط بهونه ای بود واسه آشناییمون.

ویرایش توسط Mahrooz RF : 06-27-2013 در ساعت 02:57 AM
Mahrooz RF آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
8 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Mahrooz RF به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
قدیمی 06-27-2013, 06:06 AM   #306
D3ADMAN
Senior Member

آواتار D3ADMAN

پستها: 578
سپاس: 1,862
در 505 پست 1,987 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: مردها :جکوویچ - ماری - مونفیلس - نیشیکوری - دلپو - سونگا (متنفر از فدرر) زن ها : لی نا - هانتوکووا - شاراپووا - سرنا - بوشارد

پست های قبلی رو دیدم ، به این حالت دراومدم هیچ کل کلی توش نیست الان سهند میاد میگه ترویج به دعوا کردی . حتمآ نباید دعوا کنید که یک کل کل کوچولوی خوب . مث من هم نه خیلی خشک ، مث ماست ، یکی میگه وای من نادالیم ، بمیرم این روزو نبینم راجریه میگه من ذوب شده ام الهی غمتو نبینم اینجا مگه ترانه سراییه میاید برای هم فاز میگیرید ؟؟؟ همجنس بازید مگه از مدیران سایت خواهش میکنم منو مدیر کل کل سایت کنند کلآ شوخی کردم ناراحت نباشید ، اما من از دست دوستانی نزدیک ناراحتم که به شرح و دلایل زیر :

1.دوستان من هوادار نوله ، میبازم ی سر به بحث و تبادل نظر میام پست میزارم و میرم تورنومنت بعدش میام ، اما برخی دست به دامن تنیسور دیگری میشن که بیاد قهرمان شه

2.دوستی دیشب پس از باخت راجر میگه امیدوارم اندی و نواک به مصدومیت شدید دچار بشن در ویمبی و به فینال نرسن من به شخصه برای نادال هم آرزوی مصدومیت نمیکنم ، اونوقت این دوستمون با نهایت به رحمی آرزوی مصدومیت 2 تنیسور خوب تنیس رو میکنه

نقل قول:
نوشته اصلی توسط Behr@d نمایش پست ها
استاخوفسکی چه میگه ؟؟؟

یه حماسه ی دیگه !!! فدرر هم راند 2 ای شد . و چه میکنه سرگی استاخوفسکی

وقتی روسول نادال رو برد همه رنکینگشو مسخره میکردین . الان که استاخوفسکی رنکش 116 هــ ما چی باید بگیم ؟؟؟

راستی دقت کردین این استاخوفسکی همچین یکم شبیه روسول بود . هم قیافش و هم سرویساش .

بهراد استاخوفسکی شبیه کولشرایبر + پینوکیو هست اما اون خانمی که همراهیشون میکرد به شدت زیبا بود
D3ADMAN آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
5 کاربر زیر از شما کاربر گرامی D3ADMAN به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
قدیمی 06-27-2013, 07:07 AM   #307
manoochehr1984
Senior Member

آواتار manoochehr1984

پستها: 200
سپاس: 5,186
در 197 پست 1,669 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: Roger Federer & serena williams

من دیروز بازی رو نتونستم ببینم وقتی آخر شب نتیجه رو دیدم خیلی حالم گرفته شد حیف بود که تو این مرحله حذف بشه

عاشقتم راجر حتی بیشتر از قبل. فدای سرت
manoochehr1984 آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
8 کاربر زیر از شما کاربر گرامی manoochehr1984 به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
قدیمی 06-27-2013, 07:33 AM   #308
Paymaan
Disciplinary Committee Chairman

آواتار Paymaan

پستها: 1,080
سپاس: 6,653
در 1,083 پست 12,419 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: راجر فدرر/ جو-ویلفرید زانگا/ تامی هاس/ استن واورینکا/ اندی مارِی/ تامی روبردو/ ژیل سیمون/ فرناندو ورداسکو/

این هم برای نادالی ها
Rafa Nadal at Julio Iglesias concert IN BARCELONA !RELAX CHAMPION AND COME BACK SOON :)

Rafa.jpg
Paymaan آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
18 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Paymaan به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
قدیمی 06-27-2013, 08:14 AM   #309
sooshians_8919
Member

آواتار sooshians_8919

پستها: 43
سپاس: 139
در 38 پست 301 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: Roger Federer, Rafael Nadal, Maria Sharapova, caroline wozniacki

دو روز مسافرت کاری رفتم برگشتم نتایجو دیدم کلا شوکه شدم! باخت اسطوره! و اکثر top 10 ها! نتیجه بازی راجرو که دیدم واقعا انگار یه پارچ آب یخ ریختن روم... این ویمبلدون شده جام شگفتی ها!! یعنی دیگه با این وضعیت ماری جام رو نگیره دیگه هیچی دیگه!!
sooshians_8919 آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
3 کاربر زیر از شما کاربر گرامی sooshians_8919 به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
قدیمی 06-27-2013, 08:43 AM   #310
havzhin
Junior Member

آواتار havzhin

پستها: 27
سپاس: 7
در 22 پست 155 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: Roger Federer Andre Agassi

نقل قول:
نوشته اصلی توسط javi نمایش پست ها
باسلام' واسه هر بازي يا رقابتي بايد شرايط ذهني و روحي لازمه رو داشته باشي هيچ ربطي نداره ١٧ تا گرند داشته باشي يا هيچي راجر خيلي بازيا رو جنگيده تا اخر و برده ' ولي بارها هم نشون داده روحيش متزلزله مث بازي جلو رافا، مسلماً حل شدن دغدغه يكچهارم شرايط ذهنيه متفاوتي در ايشون بوجود اوورده ' اينكه در طول بازي خودش و به اب و اتش بزنه دليلي بر اين نيست كه شما بتونيد حدس بزنيد قبل از بازي با چه ذهن و فكري به مسابقه اومده ،اين تو ورزش حرفه اي خيلي مهمه كي ميگه ايشون نياز به مربي نداره اتفاقاً از لحاظ فني مربيش خيلي هم حاليشه ، تمرين دهنده!!!؟
بهر حال حذف شدن تو سطح تخصصيت اونم تو راند ٢ از همچين رنكي قابل توجيح نيست' قضيه رافا موقعي در اين زمينه مصداق پيدا ميكنه كه تو رولندگاروس واسش اتفاق بيفته .
ببینید دوست عزیز منظور من از گرفتن 17گرند هم دقیقا همین بود کسی که این همه تورنمنت شرکت کرده و با این همه بازی کرده از بزرگترین تنیسورهای دوران مثال سمپراس و اغاسی تا کوچکترینشون بعد از این همه سال نمیاد دچار غرور بشه و خودشو از قبل برنده بوده که اینجوری توی راند 2حذف بشه
ولی من هم خودم هنوز توی شک هستم که توی ویمبلدون نباید این اتفاق بیفته ولی چون متاسفانه بازی رو ندیدم نمیتونم دلیلش رو بفهمم و باید بازی رو کامل دید تا نظر درست داد چون ممکنه حریفش روز خوبش بوده یا مصدوم شده یا شاید اصلا حرف شما درست باشه امادگی ذهنی نداشته

اون صحبت شما هم در مورد هدتوهد فدرر با نادال من هم واقعا بعضی وقتا از نوع بازیش و کم اوردنش تو بازی اینقدر عصبی میشدم که بازها کار دست خودم دادم وقتی میدیدم جلو یه بچه اینچوری بازیش خراب میشه ولی اون موضوع ربطی به این باخت فکر نمیکنم داشته باشه

در مورد مربی هم منظور من از تمرین دهنده دقیقا همون حرف شماست که از لحاظ فنی مربیش بهش کمک میکنه ولی فدرر از لحاظ استراتژی و روحی و روانی همیشه خودش رو خودش کار میکنه و به کسی وابسته نیست
havzhin آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
5 کاربر زیر از شما کاربر گرامی havzhin به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
پاسخ

برچسب ها
ویمبلدون،2013،سومین گرند اسلم سال

کاربران در حال دیدن موضوع: 1 نفر (0 عضو و 1 مهمان)