نقل قول:
نوشته اصلی توسط mspayam
درود بر شما
من هم خیلی از خوندن این بخش کامنت شما تعجب کردم. اگر نادال نمی خواست بازی کنه و مثلاً با دیدن قرعه کشی می گفت من با این قرعه کشی شانسی برای برد ندارم که 1001 راه دیگه برای بازی نکردن داشت و می تونست قبل از بازی یا مثلاً وسط بازی به هر دلیلی انصراف بده. اون هم آدمی با جنگندگی نادال که خود شما بهش اعتراف کردین. درسته که توی چمن به خوبی خاک نیست، اما هنوز هد تو هدش با فدرر و موری و نواک به نفع ناداله و بردن رولند گروس هم اعتماد به نفسش رو بالاتر برده بود.
درسته که باخت نادال کاملاً غیرمنتظره بود اما شما هم لطف کنین نادال رو یه آدم ترسو یا تنبل که جسارت یا عرضه ی بردن بازیکن های هم رده ی خودش توی این گرند اسلم رو نداشته نشون ندین. (درسته که شما از این اصطلاحات استفاده نکردین اما اون جمله ای که نوشتین همین معنی رو می ده).
|
دوست گرامی، اینجا هیچ کسی برای ابراز نظراتش از کس دیگه که اجازه نمیگیره.
به هر حال نظر من حاصل یه عمر دنبال کردن بازیهای رافا و دونستن خصوصیات اخلاقیش و نوع تصمیم گیریش هست.
هر چند موضع از بالا به پایین جنابعالی در حرف زدن انگیزه ای برای پاسخ دادن به بنده نمیده، ولی برای روشن شدن ذهن بقیه این رو باید بگم.
اولا در اینکه مصدومیت رافا به شدت تشدید شده، شکی درش نیست، ایوان لیوبو هم رافا رو در تمرین پریروز دیده بوده و متوجه مشکل در راه رفتن نادال شده بود.
دوما نادال مسلما فک نمیکرده، استیو این سطح از بازی رو نشون بده، اومده بود که بتونه با همین شرایط بازی رو اداره کنه و ببره ولی سطح استیو دیروز خیلی بالاتر از این حرفا بود و همینطور که گفتم، احتمالا رافا حق نداشته بیشتر از یه حد به زانوش فشار بیاره. این یعنی شما برای باخت نیومدی ولی بیش از یه حد هم فشار نمیاری، کاری که فدرر درش استاد هستش، مثل بازیش مقابل سونگا در همین فرنچ اپن که فدرر هیچ حرکت ویژه ای از خودش نشون نداد برای برد.
حالا شما اسمش رو هر چی میخوای بزار.