بازگشت   تنیس تاکرز > تورنمنت های گذشته > آرشـیـو فصلهای گذشته > آرشیو فصل 2013 > تورنمنتهاي پيشين (مردان) > ویمبلدون (Wimbledon)

ویمبلدون (Wimbledon)

3-16 تیر - لندن، انگلیس

نمایش نتیجه های نظرسنجی ها: به نظر شما کدام تنیسور قهرمان ویمبلدون 2013 میشود ؟
نواک جوکوویچ 23 16.43%
اندی ماری 19 13.57%
راجر فدرر 77 55.00%
رافائل نادال 18 12.86%
جو ویلفرد سونگا 1 0.71%
توماس بردیک 0 0%
سایر تنیسورها 2 1.43%
رأی دهندگان: 140. شما نمی توانید در این نظرسنجی رای دهید.

پاسخ

ابزارهای موضوع نحوه نمایش
قدیمی 06-25-2013, 02:50 PM   #1
Mohammad
Tech Support

آواتار Mohammad

پستها: 3,759
سپاس: 22,285
در 3,465 پست 31,086 بار سپاسگزاری شده

نقل قول:
نوشته اصلی توسط mspayam نمایش پست ها

درود بر شما
من هم خیلی از خوندن این بخش کامنت شما تعجب کردم. اگر نادال نمی خواست بازی کنه و مثلاً با دیدن قرعه کشی می گفت من با این قرعه کشی شانسی برای برد ندارم که 1001 راه دیگه برای بازی نکردن داشت و می تونست قبل از بازی یا مثلاً وسط بازی به هر دلیلی انصراف بده. اون هم آدمی با جنگندگی نادال که خود شما بهش اعتراف کردین. درسته که توی چمن به خوبی خاک نیست، اما هنوز هد تو هدش با فدرر و موری و نواک به نفع ناداله و بردن رولند گروس هم اعتماد به نفسش رو بالاتر برده بود.
درسته که باخت نادال کاملاً غیرمنتظره بود اما شما هم لطف کنین نادال رو یه آدم ترسو یا تنبل که جسارت یا عرضه ی بردن بازیکن های هم رده ی خودش توی این گرند اسلم رو نداشته نشون ندین. (درسته که شما از این اصطلاحات استفاده نکردین اما اون جمله ای که نوشتین همین معنی رو می ده).
دوست گرامی، اینجا هیچ کسی برای ابراز نظراتش از کس دیگه که اجازه نمیگیره.
به هر حال نظر من حاصل یه عمر دنبال کردن بازیهای رافا و دونستن خصوصیات اخلاقیش و نوع تصمیم گیریش هست.
هر چند موضع از بالا به پایین جنابعالی در حرف زدن انگیزه ای برای پاسخ دادن به بنده نمیده، ولی برای روشن شدن ذهن بقیه این رو باید بگم.
اولا در اینکه مصدومیت رافا به شدت تشدید شده، شکی درش نیست، ایوان لیوبو هم رافا رو در تمرین پریروز دیده بوده و متوجه مشکل در راه رفتن نادال شده بود.
دوما نادال مسلما فک نمیکرده، استیو این سطح از بازی رو نشون بده، اومده بود که بتونه با همین شرایط بازی رو اداره کنه و ببره ولی سطح استیو دیروز خیلی بالاتر از این حرفا بود و همینطور که گفتم، احتمالا رافا حق نداشته بیشتر از یه حد به زانوش فشار بیاره. این یعنی شما برای باخت نیومدی ولی بیش از یه حد هم فشار نمیاری، کاری که فدرر درش استاد هستش، مثل بازیش مقابل سونگا در همین فرنچ اپن که فدرر هیچ حرکت ویژه ای از خودش نشون نداد برای برد.
حالا شما اسمش رو هر چی میخوای بزار.
Mohammad آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
15 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Mohammad به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
قدیمی 06-26-2013, 09:22 AM   #2
mspayam
Moderator

آواتار mspayam

پستها: 1,137
سپاس: 2,347
در 1,048 پست 7,309 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: Federer, Nadal, Sharapova, Azarenka

نقل قول:
نوشته اصلی توسط Mohammad نمایش پست ها
دوست گرامی، اینجا هیچ کسی برای ابراز نظراتش از کس دیگه که اجازه نمیگیره.
به هر حال نظر من حاصل یه عمر دنبال کردن بازیهای رافا و دونستن خصوصیات اخلاقیش و نوع تصمیم گیریش هست.
هر چند موضع از بالا به پایین جنابعالی در حرف زدن انگیزه ای برای پاسخ دادن به بنده نمیده، ولی برای روشن شدن ذهن بقیه این رو باید بگم.
اولا در اینکه مصدومیت رافا به شدت تشدید شده، شکی درش نیست، ایوان لیوبو هم رافا رو در تمرین پریروز دیده بوده و متوجه مشکل در راه رفتن نادال شده بود.
دوما نادال مسلما فک نمیکرده، استیو این سطح از بازی رو نشون بده، اومده بود که بتونه با همین شرایط بازی رو اداره کنه و ببره ولی سطح استیو دیروز خیلی بالاتر از این حرفا بود و همینطور که گفتم، احتمالا رافا حق نداشته بیشتر از یه حد به زانوش فشار بیاره. این یعنی شما برای باخت نیومدی ولی بیش از یه حد هم فشار نمیاری، کاری که فدرر درش استاد هستش، مثل بازیش مقابل سونگا در همین فرنچ اپن که فدرر هیچ حرکت ویژه ای از خودش نشون نداد برای برد.
حالا شما اسمش رو هر چی میخوای بزار.
محمد جان، از اونجایی که نظر مخالف من با کامنتت به هر دلیلی باعث شده که فکر کنی من موضع گیری از بالا داشتم (یا دارم) ازت رسماً عذرخواهی می کنم.
خود من مخالف همچین موضع گیری هایی هستم و مطلقاً ادعای دونستن همه چیز رو هم ندارم. در مورد سواد و دانش تو هم هیچ جای شکی نیست و خود من همیشه از پست هایی که می ذاری چیز یاد می گیرم، اما من توی اون کامنت اصلاً دنبال گفتن این حرف نبودم که شما یا هر فرد دیگه ای باید برای کامنت گذاشتن از فرد خاصی اجازه بگیره.

البته هنوز هم باید بگم که شاهدی که برای ادعای اون حرفت میاری از دید من قابل قبول نیست، ولی خوب دلیلی هم نداره که همه یه جور فکر کنن و نظر همه با هم یکی باشه. شاید یه روز رافا دلیل باختش رو گفت، شاید هم اصلاً نگفت و ما این وسط چاره جز حدس و گمان نداریم.
mspayam آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
10 کاربر زیر از شما کاربر گرامی mspayam به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
پاسخ

برچسب ها
ویمبلدون،2013،سومین گرند اسلم سال

کاربران در حال دیدن موضوع: 1 نفر (0 عضو و 1 مهمان)