|
آزاد فرانسه (Roland Garros) |
نمایش نتیجه های نظرسنجی ها: به نظر شما کدام تنیسور قهرمان رولند گاروس 2013 میشود ؟ | |||
نواک جوکوویچ |
![]() ![]() ![]() ![]() |
24 | 16.00% |
راجر فدرر |
63 | 42.00% |
رافائل نادال |
61 | 40.67% |
داوید فرر |
0 | 0% |
توماس بردیک |
1 | 0.67% |
جو ویلفرد سونگا |
1 | 0.67% |
سایر تنیسور ها |
0 | 0% |
رأی دهندگان: 150. شما نمی توانید در این نظرسنجی رای دهید. |
![]() |
|
ابزارهای موضوع | نحوه نمایش |
|
![]() |
#1 |
Senior Member
پستها: 668
سپاس: 5,015
در 615 پست 4,138 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: Rafael Nadal
|
![]()
[QUOTE=davidbeckham;85295]
ضمنا کی گفته نمیشه همزمان طرفدار نوواک-رافا بود؟ اون روز بعضی لحظه ها دلم میخواست نوواک ببره بعضی لحظه ها نادال [/QUOTE حرف من رو تایید کردی من دیگه عرضی ندارم |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Former Staff
|
![]()
[QUOTE=mani0002;85296]
نقل قول:
اینو جواب بده چرا رافا 9 بار پشت سر هم به نوواک باخته؟ دلیلش فقط خود بازیکنها هستن یا تیم انالیزور و مربی هم توش نقش دارن؟ شاراپووا دید باباش خوب جواب نمیده عوضش کرد نتیجش چی شد تو خاک هم تبحر پیدا کرد[/B] |
|
![]() |
![]() |
کاربر زیر از شما davidbeckham به خاطر این پست سپاسگزاری کرده است: | ||
![]() |
#3 | |
Senior Member
پستها: 668
سپاس: 5,015
در 615 پست 4,138 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: Rafael Nadal
|
![]()
[QUOTE=davidbeckham;85300]
نقل قول:
چرا دیوید فرر 12 بار به نادال باخته ؟ چرا نیکولاس آلمگرو 13 بار به دیوید فرر باخته ؟ و .... ماریان واجدا از سال 2006 مربی جوکو هست . اون موقع که نادال جوکو رو چپ و راست میبرد چرا عوضش نکرد ؟؟؟ بعد نادال بیاد مربیشو که از 3 سالگی خودش باهاش کار کرده بیاد عوض کنه ؟ مگه نادال تو سال 2011 بد کار میکرد .همه جاما فینالیست بود فقط نوله استثنایی بود اون سال . حالا گیرم که به نوواک باخته هر چی باشه شما که باید خوشحال باشین چون عشق نوله هستید . آخه مگه میشه آدم طرفدار نادال باشه بعد باختاش به نواک براش مهم نباشه ؟ و از برد نواک خوشحال باشه ؟ خشی جان قربونت برم الهی دورت بگردم من که عرض کردم شما قبل از اینکه طرفدار واقعی نادال و یا نوله باشید سوپر هیتر فدرر هستی از وقتی سامپراس رو شکست داد . باخت نادال به سودرلینگ هم ناراحت شدین چون کسی نبود جلو فدرر وایسه نه اینکه نادال از گرفتن جام محروم شد . برد و باخت توی تنیس و کلا ورزش هست و همینه که ورزش رو زیبا میکنه . ولی طرفدار واقعی یک بازیکن با باختا و برداش کنار میاد .. و به انتظار روزی مثل امروز میشینه. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
کاربران در حال دیدن موضوع: 1 نفر (0 عضو و 1 مهمان) | |
|
|