|
آزاد فرانسه (Roland Garros) |
نمایش نتیجه های نظرسنجی ها: به نظر شما کدام تنیسور قهرمان رولند گاروس 2013 میشود ؟ | |||
نواک جوکوویچ |
![]() ![]() ![]() ![]() |
24 | 16.00% |
راجر فدرر |
63 | 42.00% |
رافائل نادال |
61 | 40.67% |
داوید فرر |
0 | 0% |
توماس بردیک |
1 | 0.67% |
جو ویلفرد سونگا |
1 | 0.67% |
سایر تنیسور ها |
0 | 0% |
رأی دهندگان: 150. شما نمی توانید در این نظرسنجی رای دهید. |
![]() |
|
ابزارهای موضوع | نحوه نمایش |
|
![]() |
#1 | |
Senior Member
پستها: 202
سپاس: 1,018
در 174 پست 752 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: Nadal- Kvitova
|
![]() نقل قول:
مگه ديروز نديدي رافا چه به روز استن آورد نميدونم چرا ميگي رافا شانسش كمتره فردا نقطه عطف بازي رافا خواهد بود لطفا دليلت رو بگو چرا نواك شانسش بيشتره؟ |
|
![]() |
![]() |
2 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Nadal.N1 به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#2 | |
Novak's Fan
پستها: 765
سپاس: 1,953
در 707 پست 7,155 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: Novak Djokovic
&
Sloane Stephens
&
Garbine Muguruza
|
![]() نقل قول:
|
|
![]() |
![]() |
کاربر زیر از شما Sorou$h به خاطر این پست سپاسگزاری کرده است: | ||
![]() |
#3 | |
Moderator
|
![]() نقل قول:
من هم شهید اون 1% تم. خود بازیکنا هم اینقدر مطمئن نیستن، ولی خوب تو احتمالاً چون این همه ساله تنیس می بینی یه چیزی می دونی که ماها نمی دونیم. ] در مورد بازیکنای هم دوره ی سرنا هم یکی از دوستان دیگه صحبت کرده بود، که بازیکنای همدوره اش بهتر از پسش برمیومدن، به نظر من که همون موقع هم (یعنی از سال 2002 که توی فینتال آزاد فرانسه به خواهرش باخت) هیچ کس نبود که با اطمینان بگی سرنا رو می زنه (غیر از خواهرش البته). اگه یه نگاهی به رکورد سرنا در برابر 10 بازیکن برتر بندازیم این قضیه بهتر روشن می شه. از بین اونها فقط یه نفره که رکورد بازی سرنا باهاش زیر 50 درصده، چون فقط یه بار باهاش بازی کرده. از بین بازیکنای جدید هم فقط کربر بازیکن آلمانیه که رکورد نسبتاً خوبی (2 باخت و یک برد) داره. http://en.wikipedia.org/wiki/Serena_...ranked_players ویرایش توسط mspayam : 06-07-2013 در ساعت 08:21 AM |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Former Staff
|
![]() نقل قول:
بنده در پستمم اشاره کردم. ویلیامز همون موقع هم یکی از بهترین بازیکن های تور بود و قطعا در تمام تورنمنت های معتبر جز بخت های اصلی قهرمانی حساب میشده . بنده هم این موضوع رو انکار نمی کنم . ولی اون موقع در بعضی تورنمنت ها بودند کسایی که جلوش بگیرند یا حداقل نذارن اینجوری قهرمان بشه . الان شما بازی های سرنا رو از تورنمنت مادرید تا همین رولند گاروس امسال راند به راند ملاحظه بفرمایید. به کدوم یکی از حریفاش بالای 5 درصد شانس برای پیروزی در بازی میدید ؟ اون موقع هم هر کسی که با ویلیامز رو در رو میشد شانسش زیر 5 درصد بود ؟ این لینکی هم که خوتون دادید گویای همه چیز هست. هد تو هد های اون موقع رو با الان مقایسه کنید دیگه کاملا واضح هست . در مقابل دمنتیوا : 7-5 سرنا در مقابل هینگیس : 7-6 سرنا در مقابل کاپریاتی : 10-7 سرنا در مقابل هنین : 8-6 سرنا و اما الان : در مقابل آزارنکا : 12-2 سرنا در مقابل شاراپووا : 13-2 سرنا در مقابل رادوانسکا : 5-0 سرنا در مقابل کویتووا : 4-0 سرنا در مقابل لی نا : 7-1 سرنا در مقابل ارانی : 6-0 سرنا خب این غیر از ضعیف شدن فیلد زنان چیز دیگه ای رو نشون میده آیا ؟؟؟؟ سرنا یکی از بهترین های WTA هست شکی هم درش نیست ولی نتایج بسیار یک طرفه ای که الان داره در سن 31 سالگی بدست میاره بر میگرده به ضعیف بودن شدید فیلد زنان . البته این چیزا هم ارزش قهرمانی های سرنا رو کم نمیکنه. این گرند هایی که الان میگیره هم کسی نمی تونه بگه چون فیلد ضعیف هست ارزش نداره. قهرمانی در هر زمان و هر دوره ای ارزش خودش رو داره چه فیلد ضعیف ، چه فیلد قوی . ======= |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Moderator
|
![]() نقل قول:
اهورا جان، با چیزایی که می گی کاملاً موافقم. عذز می خوام ازت، ایراد از من بود که منظورت رو درست متوجه نشده بودم. |
|
![]() |
![]() |
12 کاربر زیر از شما کاربر گرامی mspayam به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
Aref,
Aryan,
BABAK,
danial_ghasemi,
davidbeckham,
Maani,
Nima88,
Pouya,
roooger,
SABORI,
sahand,
SHIR FarHad
|
![]() |
#6 | |
Novak's Fan
پستها: 765
سپاس: 1,953
در 707 پست 7,155 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: Novak Djokovic
&
Sloane Stephens
&
Garbine Muguruza
|
![]() نقل قول:
در مورد زنان هم فعلا نظری به اون صورت ندارم تا موقعی که این سرنا در WTA است. |
|
![]() |
![]() |
2 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Sorou$h به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#7 | |
Senior Member
|
![]() نقل قول:
بیا عزیزم کجایی تو>؟؟ ![]() |
|
![]() |
![]() |
کاربر زیر از شما Nadal.N1 به خاطر این پست سپاسگزاری کرده است: | ||
![]() |
#8 | |
Senior Member
پستها: 277
سپاس: 2,789
در 246 پست 1,074 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: رافائل نادال
دلپوترو ،سونگا، رادیک
|
![]() نقل قول:
![]() |
|
![]() |
![]() |
7 کاربر زیر از شما کاربر گرامی king of spin به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#9 | |
Senior Member
|
![]() نقل قول:
بله آقای king of spin دیدی چه کرد رافا!!! سرویس مون ضعیف روحیه ضعیف و کلی چیزایی که تحویل من دادی به این حرفا نیست رافا یه دونه است حالا حالا ها ما قهرمانیم عامووووو!!! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
کاربران در حال دیدن موضوع: 1 نفر (0 عضو و 1 مهمان) | |
|
|