بازگشت   تنیس تاکرز > تورنمنت های گذشته > آرشـیـو فصلهای گذشته > آرشیو فصل 2013 > تورنمنتهاي پيشين (مردان) > آزاد فرانسه (Roland Garros)

آزاد فرانسه (Roland Garros)

5-19 خرداد - پاریس، فرانسه

نمایش نتیجه های نظرسنجی ها: به نظر شما کدام تنیسور قهرمان رولند گاروس 2013 میشود ؟
نواک جوکوویچ 24 16.00%
راجر فدرر 63 42.00%
رافائل نادال 61 40.67%
داوید فرر 0 0%
توماس بردیک 1 0.67%
جو ویلفرد سونگا 1 0.67%
سایر تنیسور ها 0 0%
رأی دهندگان: 150. شما نمی توانید در این نظرسنجی رای دهید.

پاسخ

ابزارهای موضوع نحوه نمایش
قدیمی 06-06-2013, 10:03 AM   #1
Sorou$h
Novak's Fan

آواتار Sorou$h

پستها: 765
سپاس: 1,953
در 707 پست 7,155 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: Novak Djokovic & Sloane Stephens & Garbine Muguruza

با تمام احترامی که برای دوستان نادالی قائلم. اگه جمعه باد باشه نواک 3.1 میزنه رافا رو اگه باد نباشه نواک 3.0 میزنه رافا رو.
تصاویر پیوست شده
نوع فایل: jpg 600749_603333036357585_785570635_n.jpg (20.8 کیلو بایت, 109 نمایش)
Sorou$h آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
9 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Sorou$h به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
قدیمی 06-06-2013, 10:20 AM   #2
king of spin
Senior Member

آواتار king of spin

پستها: 277
سپاس: 2,789
در 246 پست 1,074 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: رافائل نادال دلپوترو ،سونگا، رادیک

نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sorou$h نمایش پست ها
با تمام احترامی که برای دوستان نادالی قائلم. اگه جمعه باد باشه نواک 3.1 میزنه رافا رو اگه باد نباشه نواک 3.0 میزنه رافا رو.
سروش جان منم احترام زیادی براشما قائلم.همیشه تو این فروم گفته میشد که اگه باد بیاد به نفع ناداله ولی پارسال تو ایندین ولز نادال درحالی به فدرر باخت که باد شدیدی میومد و بعد بازی خود رافا گفت که باد برنامه هاشو به هم ریخته.البته در هر حال شانس نواکو بیشتر میدونم .
king of spin آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
کاربر زیر از شما king of spin به خاطر این پست سپاسگزاری کرده است:
قدیمی 06-06-2013, 10:29 AM   #3
Nadal.N1
Senior Member

آواتار Nadal.N1

پستها: 202
سپاس: 1,018
در 174 پست 752 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: Nadal- Kvitova
پیش فرض Khkhkhkh

نقل قول:
نوشته اصلی توسط king of spin نمایش پست ها
سروش جان منم احترام زیادی براشما قائلم.همیشه تو این فروم گفته میشد که اگه باد بیاد به نفع ناداله ولی پارسال تو ایندین ولز نادال درحالی به فدرر باخت که باد شدیدی میومد و بعد بازی خود رافا گفت که باد برنامه هاشو به هم ریخته.البته در هر حال شانس نواکو بیشتر میدونم .
عزيزم شانس برد رافا بيشتر از نواكه
مگه ديروز نديدي رافا چه به روز استن آورد
نميدونم چرا ميگي رافا شانسش كمتره
فردا نقطه عطف بازي رافا خواهد بود لطفا دليلت رو بگو چرا نواك شانسش بيشتره؟
Nadal.N1 آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
2 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Nadal.N1 به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
قدیمی 06-06-2013, 10:51 AM   #4
Sorou$h
Novak's Fan

آواتار Sorou$h

نقل قول:
نوشته اصلی توسط Nadal.N1 نمایش پست ها
برای اینکه بازیکن هایی که بکهند تک دستی میزنن هیچ شانسی برای بردن رافا ندارن. مثل واورینکا و فدرر و گاسکت و الماگرو و.........! نواک بکهند دو دستی میزنه و راه بردن رافا رو خوب بلده و خیالت راحت نواک هر چی داره و نداره فردا تو زمین اجرا میکنه. واسه همین من 1% هم به بردن نوله شک ندارم.
کاربر زیر از شما Sorou$h به خاطر این پست سپاسگزاری کرده است:
قدیمی 06-07-2013, 06:49 AM   #5
mspayam
Moderator

آواتار mspayam

پستها: 1,137
سپاس: 2,347
در 1,048 پست 7,309 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: Federer, Nadal, Sharapova, Azarenka

نقل قول:
برای اینکه بازیکن هایی که بکهند تک دستی میزنن هیچ شانسی برای بردن رافا ندارن. مثل واورینکا و فدرر و گاسکت و الماگرو و.........! نواک بکهند دو دستی میزنه و راه بردن رافا رو خوب بلده و خیالت راحت نواک هر چی داره و نداره فردا تو زمین اجرا میکنه. واسه همین من 1% هم به بردن نوله شک ندارم.
کی؟ گاسکت؟ سروش جان اگه ماهایی که تازه چند وقته شروع کردیم تنیس ببینیم اینجوری اسم این بدبخت رو تلفظ می کردیم یه حرفی، اما تو که بیست ساله تنیس می بینی دیگه چرا؟

من هم شهید اون 1% تم. خود بازیکنا هم اینقدر مطمئن نیستن، ولی خوب تو احتمالاً چون این همه ساله تنیس می بینی یه چیزی می دونی که ماها نمی دونیم.

]

در مورد بازیکنای هم دوره ی سرنا هم یکی از دوستان دیگه صحبت کرده بود، که بازیکنای همدوره اش بهتر از پسش برمیومدن، به نظر من که همون موقع هم (یعنی از سال 2002 که توی فینتال آزاد فرانسه به خواهرش باخت) هیچ کس نبود که با اطمینان بگی سرنا رو می زنه (غیر از خواهرش البته). اگه یه نگاهی به رکورد سرنا در برابر 10 بازیکن برتر بندازیم این قضیه بهتر روشن می شه. از بین اونها فقط یه نفره که رکورد بازی سرنا باهاش زیر 50 درصده، چون فقط یه بار باهاش بازی کرده. از بین بازیکنای جدید هم فقط کربر بازیکن آلمانیه که رکورد نسبتاً خوبی (2 باخت و یک برد) داره.

http://en.wikipedia.org/wiki/Serena_...ranked_players

ویرایش توسط mspayam : 06-07-2013 در ساعت 08:21 AM
mspayam آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
21 کاربر زیر از شما کاربر گرامی mspayam به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
قدیمی 06-07-2013, 11:04 AM   #6
Ahoura
Former Staff

آواتار Ahoura

پستها: 2,472
سپاس: 15,938
در 2,464 پست 29,057 بار سپاسگزاری شده

نقل قول:
نوشته اصلی توسط mspayam نمایش پست ها

در مورد بازیکنای هم دوره ی سرنا هم یکی از دوستان دیگه صحبت کرده بود، که بازیکنای همدوره اش بهتر از پسش برمیومدن، به نظر من که همون موقع هم (یعنی از سال 2002 که توی فینتال آزاد فرانسه به خواهرش باخت) هیچ کس نبود که با اطمینان بگی سرنا رو می زنه (غیر از خواهرش البته). اگه یه نگاهی به رکورد سرنا در برابر 10 بازیکن برتر بندازیم این قضیه بهتر روشن می شه. از بین اونها فقط یه نفره که رکورد بازی سرنا باهاش زیر 50 درصده، چون فقط یه بار باهاش بازی کرده. از بین بازیکنای جدید هم فقط کربر بازیکن آلمانیه که رکورد نسبتاً خوبی (2 باخت و یک برد) داره.

منم نگفتم اون موقع با اطمینان سرنا رو میزدن !!!!!
بنده در پستمم اشاره کردم. ویلیامز همون موقع هم یکی از بهترین بازیکن های تور بود و قطعا در تمام تورنمنت های معتبر جز بخت های اصلی قهرمانی حساب میشده . بنده هم این موضوع رو انکار نمی کنم .

ولی اون موقع در بعضی تورنمنت ها بودند کسایی که جلوش بگیرند یا حداقل نذارن اینجوری قهرمان بشه .
الان شما بازی های سرنا رو از تورنمنت مادرید تا همین رولند گاروس امسال راند به راند ملاحظه بفرمایید. به کدوم یکی از حریفاش بالای 5 درصد شانس برای پیروزی در بازی میدید ؟ اون موقع هم هر کسی که با ویلیامز رو در رو میشد شانسش زیر 5 درصد بود ؟

این لینکی هم که خوتون دادید گویای همه چیز هست. هد تو هد های اون موقع رو با الان مقایسه کنید دیگه کاملا واضح هست .

در مقابل دمنتیوا : 7-5 سرنا
در مقابل هینگیس : 7-6 سرنا
در مقابل کاپریاتی : 10-7 سرنا
در مقابل هنین : 8-6 سرنا

و

اما الان :

در مقابل آزارنکا : 12-2 سرنا
در مقابل شاراپووا : 13-2 سرنا
در مقابل رادوانسکا : 5-0 سرنا
در مقابل کویتووا : 4-0 سرنا
در مقابل لی نا : 7-1 سرنا
در مقابل ارانی : 6-0 سرنا

خب این غیر از ضعیف شدن فیلد زنان چیز دیگه ای رو نشون میده آیا ؟؟؟؟

سرنا یکی از بهترین های WTA هست شکی هم درش نیست ولی نتایج بسیار یک طرفه ای که الان داره در سن 31 سالگی بدست میاره بر میگرده به ضعیف بودن شدید فیلد زنان . البته این چیزا هم ارزش قهرمانی های سرنا رو کم نمیکنه. این گرند هایی که الان میگیره هم کسی نمی تونه بگه چون فیلد ضعیف هست ارزش نداره.
قهرمانی در هر زمان و هر دوره ای ارزش خودش رو داره چه فیلد ضعیف ، چه فیلد قوی .

=======
Ahoura آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
16 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Ahoura به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
قدیمی 06-07-2013, 11:27 AM   #7
mspayam
Moderator

آواتار mspayam

پستها: 1,137
سپاس: 2,347
در 1,048 پست 7,309 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: Federer, Nadal, Sharapova, Azarenka

نقل قول:
نوشته اصلی توسط Ahoura نمایش پست ها
منم نگفتم اون موقع با اطمینان سرنا رو میزدن !!!!!
بنده در پستمم اشاره کردم. ویلیامز همون موقع هم یکی از بهترین بازیکن های تور بود و قطعا در تمام تورنمنت های معتبر جز بخت های اصلی قهرمانی حساب میشده . بنده هم این موضوع رو انکار نمی کنم .

ولی اون موقع در بعضی تورنمنت ها بودند کسایی که جلوش بگیرند یا حداقل نذارن اینجوری قهرمان بشه .
الان شما بازی های سرنا رو از تورنمنت مادرید تا همین رولند گاروس امسال راند به راند ملاحظه بفرمایید. به کدوم یکی از حریفاش بالای 5 درصد شانس برای پیروزی در بازی میدید ؟ اون موقع هم هر کسی که با ویلیامز رو در رو میشد شانسش زیر 5 درصد بود ؟

این لینکی هم که خوتون دادید گویای همه چیز هست. هد تو هد های اون موقع رو با الان مقایسه کنید دیگه کاملا واضح هست .

در مقابل دمنتیوا : 7-5 سرنا
در مقابل هینگیس : 7-6 سرنا
در مقابل کاپریاتی : 10-7 سرنا
در مقابل هنین : 8-6 سرنا

و

اما الان :

در مقابل آزارنکا : 12-2 سرنا
در مقابل شاراپووا : 13-2 سرنا
در مقابل رادوانسکا : 5-0 سرنا
در مقابل کویتووا : 4-0 سرنا
در مقابل لی نا : 7-1 سرنا
در مقابل ارانی : 6-0 سرنا

خب این غیر از ضعیف شدن فیلد زنان چیز دیگه ای رو نشون میده آیا ؟؟؟؟

سرنا یکی از بهترین های WTA هست شکی هم درش نیست ولی نتایج بسیار یک طرفه ای که الان داره در سن 31 سالگی بدست میاره بر میگرده به ضعیف بودن شدید فیلد زنان . البته این چیزا هم ارزش قهرمانی های سرنا رو کم نمیکنه. این گرند هایی که الان میگیره هم کسی نمی تونه بگه چون فیلد ضعیف هست ارزش نداره.
قهرمانی در هر زمان و هر دوره ای ارزش خودش رو داره چه فیلد ضعیف ، چه فیلد قوی .

=======

اهورا جان، با چیزایی که می گی کاملاً موافقم. عذز می خوام ازت، ایراد از من بود که منظورت رو درست متوجه نشده بودم.
mspayam آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
12 کاربر زیر از شما کاربر گرامی mspayam به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
قدیمی 06-07-2013, 11:48 AM   #8
Sorou$h
Novak's Fan

آواتار Sorou$h

نقل قول:
نوشته اصلی توسط mspayam نمایش پست ها

کی؟ گاسکت؟ سروش جان اگه ماهایی که تازه چند وقته شروع کردیم تنیس ببینیم اینجوری اسم این بدبخت رو تلفظ می کردیم یه حرفی، اما تو که بیست ساله تنیس می بینی دیگه چرا؟

من هم شهید اون 1% تم. خود بازیکنا هم اینقدر مطمئن نیستن، ولی خوب تو احتمالاً چون این همه ساله تنیس می بینی یه چیزی می دونی که ماها نمی دونیم.

]

درود بر تو دوست عزیز. من تلفظ انگلیسیم خیلی ضعیف است واسه همین بیشتر تنیسورها رو اشتباه تلفظ میکنم. مثلا فونینی رو تا چند وقت پیش فوجینی میخوندم. به هر حال این ضعف من است در تلفظ. ببین دوست عزیز خوب مسلم است خود بازیکن نمیاد بگه من 100% میبرم. ما طرفدارها بهتر میتونیم نتیجه رو پیشبینی کنیم تا خود تنیسور. مثلا من بازی بارسلون و بایرن مونیخ امسال به همه دوستام گفتم بایرن میبره و اونها میگفتند بارسا میبره ولی حاضر نبودند شرط بندی کنن. جالب این بود که من گفتم بازی رفت رو 3.0 بایرن میبره و 4.0 شد. پیشبینیم با یک اختلاف اشتباه در اومد. در تنیس نادال هنوز محک درست و حسابی نخورده که ببینید چند مرده حلاجه. مثلا راجر در رولند امسال تا راند 3 اینقدر خوب بازی مبکرد که من خود فکر میکردم تا فینال بیاد ولی تا یک محک قوی مقابل سیمون خورد بازی 5سته شد.
در مورد زنان هم فعلا نظری به اون صورت ندارم تا موقعی که این سرنا در WTA است.
2 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Sorou$h به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
قدیمی 06-07-2013, 08:09 PM   #9
Nadal.N1
Senior Member

آواتار Nadal.N1

پستها: 202
سپاس: 1,018
در 174 پست 752 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: Nadal- Kvitova

نقل قول:

بیا عزیزم کجایی تو>؟؟
Nadal.N1 آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
کاربر زیر از شما Nadal.N1 به خاطر این پست سپاسگزاری کرده است:
قدیمی 06-06-2013, 10:52 AM   #10
king of spin
Senior Member

آواتار king of spin

پستها: 277
سپاس: 2,789
در 246 پست 1,074 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: رافائل نادال دلپوترو ،سونگا، رادیک

نقل قول:
نوشته اصلی توسط Nadal.N1 نمایش پست ها
اول اینکه ضعف سرویس نادال و ریترنای جوکویچ روی سکند سروای نادال خیلی راحت وینر میشه.دوم از لحاظ روحی نادال به مشکل میخوره جلو جوکویچ.سوم جوکویچ از 2011 با تقویت بکهندش تو رالی ها بهتر از نادال عمل میکنه و تقریبا راه بردن نادالو فهمبده و اگه رافا مثل مونته کارلو ریتم دفاعی بگیره شک نکن راحت میبازه.و نکته اخر اینکه رافا استنو راحت برده باعث میشه تا نواکو هم ببره ربطی به هم ندارن.البته من از خدامه که رافا ببره چون اگه ببازه چند روز دپ میشم میره ولی فعلا از نظر من شانس نواک بیشتره.یه نکته دیگه هم اینه که درسته دیروز رافا روی تور فوق العاده کار کرد ولی مطمئنا در مقابل نواک نمیتونه این جور باشه یکی از راه های بردن نواک قدرت والی هست که رافا طیاد توش قوی نیست.
king of spin آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
7 کاربر زیر از شما کاربر گرامی king of spin به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
پاسخ

کاربران در حال دیدن موضوع: 1 نفر (0 عضو و 1 مهمان)