بازگشت   تنیس تاکرز > تورنمنت های گذشته > آرشـیـو فصلهای گذشته > آرشیو فصل 2013 > تورنمنتهاي پيشين (مردان) > آزاد فرانسه (Roland Garros)

آزاد فرانسه (Roland Garros)

5-19 خرداد - پاریس، فرانسه

نمایش نتیجه های نظرسنجی ها: به نظر شما کدام تنیسور قهرمان رولند گاروس 2013 میشود ؟
نواک جوکوویچ 24 16.00%
راجر فدرر 63 42.00%
رافائل نادال 61 40.67%
داوید فرر 0 0%
توماس بردیک 1 0.67%
جو ویلفرد سونگا 1 0.67%
سایر تنیسور ها 0 0%
رأی دهندگان: 150. شما نمی توانید در این نظرسنجی رای دهید.

پاسخ

ابزارهای موضوع نحوه نمایش
قدیمی 06-04-2013, 09:28 PM   #321
.RF
Member

آواتار .RF

پستها: 42
سپاس: 38
در 42 پست 470 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: Roger Federer ,Pete Sampras

نقل قول:
نوشته اصلی توسط Nima93 نمایش پست ها
بحث فورهند و اينا نيست.شادابي نداره تو بعضي بازيا كه اينو هم ميشه به سنش ربط داد، هم اينكه از كسب افخار سير شده.فورهند بخواد بد باشه بايد مث سال هاي قبل يهو تو 2-3 تورنومنت بد باشه، نه 1-2 بازي يا اينكه وسط بازي بد بشه.البته اينارو با توجه به استانداردهايي كه راجر در سال هاي قبل به جا گذاشته ميگم.برابر سيمون فقط ي سُر خوردن عادي باعث شد برا 2 ست تمركزش كلا از دست بره و اين اصلا برا ي بازيكن حرفه اي قابل توجيه نيست، چه برسه به راجر.ولي بعدش هم ديدين كه چه خوب برگشت و همون فورهندا رو كه تا نيم ساعت قبل خراب ميكرد چقدر بهتر ميزد.امروزم تا 4-2، 40/15 كه جلو بود قضيه همين بود، ولي با 4 تا خطاي ساده كه داد روند بازي تغيير كرد و ديگه انگار فقط ميخواست زودتر از زمين بره بيرون.
اگه جمع بندي بخوام كنم راجر مشكلش تو اين روزا و شايد تا اخر دوران بازيش اين 2 تا هستن: انگيزه و كمر توقع نبايد داشته باشيم مث قبل روز پشت روز بياد تو زمين و بازي گذشته رو ارائه بده.After all He's human
یعنی فدرر تا همین آگوست 2012 تشنه افتخار بود بعد یهو سیر شده؟ گمون نمیکنم.
.RF آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
7 کاربر زیر از شما کاربر گرامی .RF به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
قدیمی 06-04-2013, 09:34 PM   #322
.RF
Member

آواتار .RF

پستها: 42
سپاس: 38
در 42 پست 470 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: Roger Federer ,Pete Sampras

نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sorou$h نمایش پست ها

میشه بگی کی راجر تونسته جلوی رافا رو تو رولند گاروس بگیره؟ دوست عزیز کار رو باید به کار دان سپرد. نواک رافا رو در هم میکوبه در نیمه نهایی. اینقدر که مطمئنم نواک رافا رو میبره مطمئن نیستم که هاس رو فردا میزنه. ولی هاس هم میزنیم فردا.
با اینکه کلیت پستتو قبول دارم اما خوب نیمه نهایی 2011 بازی کاردان شما (در اوج) و راجر فراموش نشه :)
.RF آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
7 کاربر زیر از شما کاربر گرامی .RF به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
قدیمی 06-04-2013, 09:35 PM   #323
king of spin
Senior Member

آواتار king of spin

پستها: 277
سپاس: 2,789
در 246 پست 1,074 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: رافائل نادال دلپوترو ،سونگا، رادیک

کلا فدرر وقتی میبازه یا روحیه نداشته یا مهم نبوده یا حریفش توپ هوا میکرده یا انگیزه نداشته یا کمرش درد میکرده.اصولا ایشون خدا هستن.جمع کنید.

ویرایش : به قوانین انجمن احترام بگذارید.

ویرایش توسط BABAK : 06-04-2013 در ساعت 10:57 PM
king of spin آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
6 کاربر زیر از شما کاربر گرامی king of spin به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
قدیمی 06-04-2013, 09:39 PM   #324
sahand
Senior Member

آواتار sahand

پستها: 773
سپاس: 8,672
در 761 پست 5,778 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: ANDY MURRAY JUAN MARTIN DELPOTRO GILLES SIMON STANISLAS WAWRINKA KEI NISHIKORI J0-WILFRIED TSONGA BERNARD TOMIC ERNESTS GULBIS MILOS RAONIC ROGER FEDERER RYAN HARRISON/ SHARAPOVA ROBSON AZARENKA KIRILENKO HANUCHOVA LISICKI

نقل قول:
نوشته اصلی توسط king of spin نمایش پست ها
کلا فدرر وقتی میبازه یا روحیه نداشته یا مهم نبوده یا حریفش توپ هوا میکرده یا انگیزه نداشته یا کمرش درد میکرده.اصولا ایشون خدا هستن.جمع کنید این اراجیفو
از این خود شما برای باخت رافا یا برای باخت نواک هم میزنید.جمعش کنید بابامعلوم بود راجر اپسیلونی انگیزه تو این بازی نداشت

ویرایش : به قوانین انجمن احترام بگذارید.

ویرایش توسط BABAK : 06-04-2013 در ساعت 11:01 PM
sahand آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
9 کاربر زیر از شما کاربر گرامی sahand به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
قدیمی 06-04-2013, 09:41 PM   #325
king of spin
Senior Member

آواتار king of spin

پستها: 277
سپاس: 2,789
در 246 پست 1,074 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: رافائل نادال دلپوترو ،سونگا، رادیک

نقل قول:
نوشته اصلی توسط sahand نمایش پست ها
از این اراجیف خود شما برای باخت رافا یا برای باخت نواک هم میزنید.جمعش کنید بابامعلوم بود راجر اپسیلونی انگیزه تو این بازی نداشت
بله اگه ایشون انگیزه داشته باشن که خدا هستن گفتم که...........
king of spin آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
3 کاربر زیر از شما کاربر گرامی king of spin به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
قدیمی 06-04-2013, 09:42 PM   #326
Sorou$h
Novak's Fan

آواتار Sorou$h

پستها: 765
سپاس: 1,953
در 707 پست 7,155 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: Novak Djokovic & Sloane Stephens & Garbine Muguruza

نقل قول:
نوشته اصلی توسط .RF نمایش پست ها
با اینکه کلیت پستتو قبول دارم اما خوب نیمه نهایی 2011 بازی کاردان شما (در اوج) و راجر فراموش نشه :)
دوست عزیز من دارم در مورد شکست دادن نادال صحبت میکنم. شما گفتی چون راجر حذف شد دیگه نادال قهرمانه واسه همین من اون جواب رو دادم. من همیشه گفتم بازی نواک و راجر رو نمیشه از قبل برندشون رو مشخص کرد.

ویرایش توسط Sorou$h : 06-04-2013 در ساعت 09:48 PM
Sorou$h آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
3 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Sorou$h به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
قدیمی 06-04-2013, 09:47 PM   #327
Sorou$h
Novak's Fan

آواتار Sorou$h

پستها: 765
سپاس: 1,953
در 707 پست 7,155 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: Novak Djokovic & Sloane Stephens & Garbine Muguruza

نقل قول:
نوشته اصلی توسط sahand نمایش پست ها
از این خود شما برای باخت رافا یا برای باخت نواک هم میزنید.جمعش کنید بابامعلوم بود راجر اپسیلونی انگیزه تو این بازی نداشت
جون من بحث انگیزه رو راه نندازید. پس چطور سیمون رو برد انگیزه داشت؟ آقا اگه انگیزه نداره چرا خدا حافظی نمیکنه؟ مثل یک آدم منطقی بیاین بگین زورش امروز به سونگا نرسید. مگه استرالیا امثال هم 3.2 سونگا رو نبرد؟ مگه 2ست از 3ست هم تو تایبرک از سونگا نگرفت؟ اون موقع انگیزه داشت؟ هی هر چی میخوام چیزی نگم که روژین خانم نیاد بگه سروش دوباره داره میره رو اعصاب نمیزارید به خدا.

ویرایش توسط BABAK : 06-04-2013 در ساعت 11:02 PM
Sorou$h آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
5 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Sorou$h به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
قدیمی 06-04-2013, 09:47 PM   #328
sahand
Senior Member

آواتار sahand

بازیکن (های) مورد علاقه: ANDY MURRAY JUAN MARTIN DELPOTRO GILLES SIMON STANISLAS WAWRINKA KEI NISHIKORI J0-WILFRIED TSONGA BERNARD TOMIC ERNESTS GULBIS MILOS RAONIC ROGER FEDERER RYAN HARRISON/ SHARAPOVA ROBSON AZARENKA KIRILENKO HANUCHOVA LISICKI

نقل قول:
نوشته اصلی توسط king of spin نمایش پست ها
بله اگه ایشون انگیزه داشته باشن که خدا هستن گفتم که...........
نه که رافا اگه سر سوزنی زانوش اوخ نشده باشه به هیچ عنوان نمی بازه
6 کاربر زیر از شما کاربر گرامی sahand به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
قدیمی 06-04-2013, 09:52 PM   #329
mehdi_juve
Member

آواتار mehdi_juve

پستها: 73
سپاس: 20
در 72 پست 659 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: novak djokovic Maria Sharapova

بعضی اوقات روز شما نیست.هر کاری کنید نمیشه.امروز روز راجر نبود.هیچ تنیسوری نمیخواهد بازنده شه.قبول ندارم نمیخواستو ... فقط نمیشد.تعداد ضرباتی که به آسمون زد رو شمردید ؟توپهای که بیرون زد رو چطور؟بزرگترین مخالفان راجر(چه برسه من که دوستش دارم) هم براشون باخت راجر به این شکل سخته.من فکر میکردم اگرم ببازه به سختی اونم 3.2 میبازه.این چیزها از ارزشهای راجر سر سوزنی کم نمکینه.اما سونگا هم رو شانسم بودها.ضرباتی بعضا میزد که اصلا ادم باورش نمیشد.بازیش عالی بود اما خوب دیگه شانسم کمکش کرد که راحتتر برنده بشه.تبریک به طرفداران سونگا(از جمله خودم ،از باخت راجر ناراحتم اما سونگا رو دوست دارم).تبریک به نادال برای قهرمانی؟ شاید فکر می کنید نوله ای وجود نداره که از الان به نادال تبریک میگید .نواک امسال در این مسابقات شانس اول قهرمانیه(با وجود احترام بسیاری که برای نادال قائلم).حضور فدرر در مراحل بالا بازیها رو جذابتر میکرد.اما خوب دیگه نشد.سونگا فرر رو میزنه.و فینالیست فرانسوی امسال داریم.برای فردا برد نوله و نادال رو پیش بینی میکنم. بزارید بازیهای فردا تموم شه ، اونوقت راحتتر درباره نیمه نهائی صحبت میکنیم.بالاخره یکی سرنا رو به زحمت انداخت .ولی این اعجوبه به این راحتیها بازنده نمیشه.فکر نکنم امسال کسی بتونه جلوی قهرمانیش رو بگیره.هرچند دوستش دارم اما ماریا رو ترجیح میدم.اما ماریا نمیتونه خودش رو از لحاظ روحی مقابلش جمع و جور کنه.تازه باید دید آزرنکا و ماریا اگر تو نیمه نهائی بهم بخورند چه اتفاقی میفته..حرف اخر. سونگا شایسته رسیدن به فیناله.حتی یه ستم نداده.من دوستش دارم.تصویر پدر کنگوی و مادر فرانسویش رو که نشون میداد برام جالب بود.برای این فرانسوی باحال آرزوی موفقیت دارم.اما فکر نمیکنم توانائی قهرمانی رو داشته باشه.نواک و نادال هر کدوم به فینال برسند قهرمانند.
mehdi_juve آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
9 کاربر زیر از شما کاربر گرامی mehdi_juve به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
قدیمی 06-04-2013, 09:52 PM   #330
sahand
Senior Member

آواتار sahand

نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sorou$h نمایش پست ها
جون من بحث انگیزه رو راه نندازید. پس چطور سیمون رو برد انگیزه داشت؟ آقا اگه انگیزه نداره چرا خدا حافظی نمیکنه؟ مثل یک آدم منطقی بیاین بگین زورش امروز به سونگا نرسید. مگه استرالیا امثال هم 3.2 سونگا رو نبرد؟ مگه 2ست از 3ست هم تو تایبرک از سونگا نگرفت؟ اون موقع انگیزه داشت؟ هی هر چی میخوام چیزی نگم که روژین خانم نیاد بگه سروش دوباره داره میره رو اعصاب نمیزارید به خدا.
بله زورش نرسید اگه میرسید که میبرد ولی اگه بازی رو دیدی می فهمیدی که راجر بی انگیزه بازی می کنه و همین باعث میشد که سونگا بردش مقتدرانه تر جلوه کنه ولی اگه راجر با انگیزه بازی میکرد قطعا برد سونگا به این راحتی نبود.سروش جان شما واقعا بازی با سیمون رو با سونگا مقایسه میکنیدر مورد خداحافظی راجر هم بهتره چیزی نگم چون به من مربوط نیست بلکه به خودش و فناش مربوطه
10 کاربر زیر از شما کاربر گرامی sahand به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
پاسخ

کاربران در حال دیدن موضوع: 1 نفر (0 عضو و 1 مهمان)