بازگشت   تنیس تاکرز > تورنمنت های گذشته > آرشـیـو فصلهای گذشته > آرشیو فصل 2013 > تورنمنتهاي پيشين (مردان) > آزاد فرانسه (Roland Garros)

آزاد فرانسه (Roland Garros)

5-19 خرداد - پاریس، فرانسه

نمایش نتیجه های نظرسنجی ها: به نظر شما کدام تنیسور قهرمان رولند گاروس 2013 میشود ؟
نواک جوکوویچ 24 16.00%
راجر فدرر 63 42.00%
رافائل نادال 61 40.67%
داوید فرر 0 0%
توماس بردیک 1 0.67%
جو ویلفرد سونگا 1 0.67%
سایر تنیسور ها 0 0%
رأی دهندگان: 150. شما نمی توانید در این نظرسنجی رای دهید.

پاسخ

ابزارهای موضوع نحوه نمایش
قدیمی 06-03-2013, 11:16 AM   #251
king of spin
Senior Member

آواتار king of spin

پستها: 277
سپاس: 2,789
در 246 پست 1,074 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: رافائل نادال دلپوترو ،سونگا، رادیک

نقل قول:
نوشته اصلی توسط SHIR FarHad نمایش پست ها
با این تحلیلت مطمئن تر شدم ک تنیسو ب تازگی ب صورت جدی دنبال میکنی

اخه سروش عزیزم فدرر 2012 و 11 در عنفوان 30 سالگی رو چطور میتونی با راجر 6-7 سال پیش قیاس کنی . تو اگه بازیای راجر چندسال پیش رو میدیدی کاملا متوجه میشدی الان یک اپسیلون چابکی (یکی از مهمترین فاکتورهای تنیس) اون موقع رو نداره , توی زمین خیلی سنگین راه میره ب نسبت اون موقع .

اگه فدرر توی این سن میاد نواک رو توی بهترین دوران بازیش که نادال رو چند سری تو فینال خاک شکست داده بوده 3-1 میبره نشان از هوش و زکاوت و قدرت زهنیشه ن اوج بودنش بنا بر تفسیر شما

ب خرد قسم اگه شماها یک بازی از راجر رو در سالهای 2003- 2008 میدید اینجوری تحلیل نمیکردید
فورهندش چنان بود ک اکثر بازیکنا اگه شات هم میخواستن بزنن سمت فورهندش نمیزدن
بکهند solid
چابکی ب سان پلنگ
کوه انگیزه
خوب برای خودت خیال بافی میکنی .بنده خدا من همون زمانم تمام بازیا رو میدیدم فرضا که ایشونم ندیده باشه.همون زمان درسته فدرر سریع تر بود ولی همون وقتم بازیش بستگی زیادی به سرویسش داشت.پس الکی سفسته نباف همین ایشون تو اوج جوونیش تو سطوح کند و متوسط به خاطر تاثیر کمتر سرویساش راحت به نادال میباخت.خاکو میذاریم کنار دوبی 2006ومیامی 2004 و میامی 2005 که اوج شانسش بود یا تو چمن تو ویمبی 2007 که دیگه مشخص بودو....پس الکی سفسته نبافین
king of spin آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
قدیمی 06-03-2013, 11:19 AM   #252
SHIR FarHad
Senior Member

آواتار SHIR FarHad

پستها: 348
سپاس: 3,510
در 313 پست 2,172 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: ~FEDERER~ Berdych LLODRA متنفر از جوکر

نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sorou$h نمایش پست ها
افشین جان و علی جان خوشحال شدم از بحث و تبادل نظر با شما دوستان. ولی خب نظرهامون کاملا با هم فرق میکنه و به قول افشین هم هیچکی نمیتونه بگه صحبتهای کی درسته و صحبتهای کی غلطه.
از بحث با من خوشحال نشدی ؟

ولی دلیل نمیشه که راجر اسطوره ی یکه تازه تاریخ تنیس نباشه
SHIR FarHad آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
9 کاربر زیر از شما کاربر گرامی SHIR FarHad به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
قدیمی 06-03-2013, 11:30 AM   #253
SHIR FarHad
Senior Member

آواتار SHIR FarHad

پستها: 348
سپاس: 3,510
در 313 پست 2,172 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: ~FEDERER~ Berdych LLODRA متنفر از جوکر

نقل قول:
نوشته اصلی توسط king of spin نمایش پست ها
خوب برای خودت خیال بافی میکنی .بنده خدا من همون زمانم تمام بازیا رو میدیدم فرضا که ایشونم ندیده باشه.همون زمان درسته فدرر سریع تر بود ولی همون وقتم بازیش بستگی زیادی به سرویسش داشت.پس الکی سفسته نباف همین ایشون تو اوج جوونیش تو سطوح کند و متوسط به خاطر تاثیر کمتر سرویساش راحت به نادال میباخت.خاکو میذاریم کنار دوبی 2006ومیامی 2004 و میامی 2005 که اوج شانسش بود یا تو چمن تو ویمبی 2007 که دیگه مشخص بودو....پس الکی سفسته نبافین
این که ب نادال میباخت و میبازه ب علت مچ اپ بدش با ناداله, دلیلی بر اینکه فدرر بازیاشو با سرویس میبرده و جلوی رافا سرویسش کارساز نبوده نداره

میخوام بدونم شمایی که بازیا رو از قدیم میدیدی چطور میتونی اون بک هند solidشو با الان قیاس کنی
چطور میتونی اون شلاقه فورهندشو مثه الان ببینی
چطور میتونی اون فوت ورک و چابکیه سابقشو مد نظرت قرار ندی ؟!!
SHIR FarHad آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
17 کاربر زیر از شما کاربر گرامی SHIR FarHad به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
قدیمی 06-03-2013, 12:07 PM   #254
king of spin
Senior Member

آواتار king of spin

پستها: 277
سپاس: 2,789
در 246 پست 1,074 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: رافائل نادال دلپوترو ،سونگا، رادیک

نقل قول:
نوشته اصلی توسط SHIR FarHad نمایش پست ها
این که ب نادال میباخت و میبازه ب علت مچ اپ بدش با ناداله, دلیلی بر اینکه فدرر بازیاشو با سرویس میبرده و جلوی رافا سرویسش کارساز نبوده نداره

میخوام بدونم شمایی که بازیا رو از قدیم میدیدی چطور میتونی اون بک هند solidشو با الان قیاس کنی
چطور میتونی اون شلاقه فورهندشو مثه الان ببینی
چطور میتونی اون فوت ورک و چابکیه سابقشو مد نظرت قرار ندی ؟!!
فورهند و بکهند خوبی داشت شکی در این نیست ولی گفتم تو مواقع حساس بهترین سلاحش سرویسش بود وهست.درضمن همیشه سریع ضربه زدن هنر نیست و موارد دیگه میتونه موثرتر باشه
king of spin آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
4 کاربر زیر از شما کاربر گرامی king of spin به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
قدیمی 06-03-2013, 12:24 PM   #255
Mehdiii
Senior Member

آواتار Mehdiii

پستها: 387
سپاس: 2,180
در 361 پست 2,509 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: FEDERER

چرا همش در پی اثبات این هستین کی زودتر تماشای تنیسو شروع کرده !!!
خیلی عجیبه که بعضیا تو این سایت صرفا با تماشای تنیس از ماهواره ادعای کارشناسی میکنند ، حالا فرق نمیکنه دو ساله یا ده ساله دارن تنیس میبینن .
خدمت شما دوست عزیز سروش جان عرض کنم تنیس فقط چهارتا بیگ 4 نیستند که شما بقیه رو تنیسور به حساب نمیارین ، به شما توصیه میکنم کمی به صحبتهای ویلاندر تو یورواسپرت گوش کنید تا یاد بگیرید چطور در مورد تنیسورا صحبت کنید .
ویلاندر در مورد بازیکنایی که گرند اسلم که هیچ حتی مسترز هم نبرده اند طوری صحبت میکنه که آدم فکر میکنه در مورد نامبروان دنیا صحبت میکنه ، همه تنیسورا نقاط قوت و ضعفی دارند ، دلیل عدم موفقیت بسیاری از تنیسورا در دوره اخیر فدرت بیش از حد فدرر ونادال و نواک بوده که خیلی از دوستان قبلا در موردش حرف زدند .
شما خیلی راحت در مورد فدرر و بسیاری از تنیسورای دیگه حرفهایی میزنین که یکی ندونه فکر میکنه ورزش تنیسو شما ابداع کردین .
درسته که این سایت جای بحث و تبادل نظره ولی این دلیل نمیشه هرچی تو تخیلاتتونه اینجا بنویسین. البته تو این سایت افراد زیادی هستند که پستاشون همیشه آموزنده و کارشناسانه بوده .
Mehdiii آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
14 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Mehdiii به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
قدیمی 06-03-2013, 12:40 PM   #256
Paymaan
Disciplinary Committee Chairman

آواتار Paymaan

پستها: 1,080
سپاس: 6,653
در 1,083 پست 12,419 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: راجر فدرر/ جو-ویلفرید زانگا/ تامی هاس/ استن واورینکا/ اندی مارِی/ تامی روبردو/ ژیل سیمون/ فرناندو ورداسکو/

نقل قول:
بارها گفتم الانم میگم فدرر اگه این جور سرویس نمیزد این عناوینو نداشت.تو مواقع حساس حریف بدبختشو با سرویساش بیچاره میکنه دیشبم شامل همین حالت میشد خدا شانس بده

عزیز من خب چیکار کنیم الان ؟ سرویس هم جز تنیسه . رافا هم میتونه سرویسش رو خوب بزنه . همونطور که فدرر نمیتونه 4900 دور هوا( ببخشید Moonball!) کنه رو بکهند تمام حریفان . شما اگه دوست نداری یه پوینت با سرویس تموم شه بشین بازی های سیمون و مُنفیس رو ببین که 2 دقیقه هر کدوم از پوینتاشون طول میکشه. به فدرر نمیخواد گیر بدی.
Paymaan آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
26 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Paymaan به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
قدیمی 06-03-2013, 12:47 PM   #257
Mahdi Naji
Senior Member

آواتار Mahdi Naji

پستها: 372
سپاس: 1,361
در 368 پست 2,768 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: ROGER FEDERER/Novak Djokovic/Maria Sharapova/genie bouchard/Rafa Nadal/Bryan brothers/Andy Murray/stan wawrinka/vicka Azarenka

خدا 2 تا گوش داده و یک زبون تا 2 برابر اونی که حرف می زنیم بشنویم و اطلاعات جمع کنیم و نصف اونی که میشنویم چه درست و چه غلط حرف بزنیم. اما بعضی ها نشنیده 2 برابر حرف میزنن .نمی خوام به یک نفر مشخص تکیه کنم کلی میگم.در ضمن چشم هاتون هم 2 تاست و از زبونتون بیشتره پس حقایق اطرافتون رو درست ببینید.
بعضی ها خیلی جالبن
این قدر کارشناسانه و با قاطعیت تصمیم نگیرید

ویرایش توسط Mahdi Naji : 06-03-2013 در ساعت 12:54 PM
Mahdi Naji آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
9 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Mahdi Naji به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
قدیمی 06-03-2013, 12:51 PM   #258
nima.a
Senior Member

آواتار nima.a

پستها: 645
سپاس: 3,372
در 639 پست 4,353 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: فدرر - سونگا - فرر - للودرا

نقل قول:
بارها گفتم الانم میگم فدرر اگه این جور سرویس نمیزد این عناوینو نداشت.تو مواقع حساس حریف بدبختشو با سرویساش بیچاره میکنه دیشبم شامل همین حالت میشد خدا شانس بده
خیلی باحالی
بازم ازینا بگی ها
nima.a آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
17 کاربر زیر از شما کاربر گرامی nima.a به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
قدیمی 06-03-2013, 01:15 PM   #259
D3ADMAN
Senior Member

آواتار D3ADMAN

پستها: 578
سپاس: 1,862
در 505 پست 1,987 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: مردها :جکوویچ - ماری - مونفیلس - نیشیکوری - دلپو - سونگا (متنفر از فدرر) زن ها : لی نا - هانتوکووا - شاراپووا - سرنا - بوشارد

نقل قول:
نوشته اصلی توسط havzhin نمایش پست ها
نمیدونم اینجا جاش هست بپرسم یانه ولی
کسی لینک از هایلاتهای بازیها داره؟؟؟
سایتی که هایلایت کامل از بازیها قرار بده اگه کسی میشناسه قرار بده لطفا
مطمئنی میخوای هایلات های رولند گاروس رو ببینی ؟؟؟؟ اول تصمیمتو جدی بگیر بعد دانلود کن . چون هایلات هاشون افتضاحه

یک سخن هم با دوستان راجری . دیشب چت باکس ست 1 ، دوستان عزیزمون کامان عـــــــــاقا ، بدو مرد ، آورین ، دنس دِلیشِس ، از این کلمات فرنگی میگفتن بعد ست 2 و 3 (خودم بودم که میگم) هیچکس نبود که نبود هواداریتون منو کشته . موقع پیروزی فقط هستند . در مورد بحث دوستان که کی بهتره و کی بهتر نیست ، پیت سمپراس سروره همس و اگه الان در اوج آمادگی و سن کمتری حضور داشت ، گرند هارو همرو دِرو میکرد همتونو دوست دارم ، چه هوادار راجر باشید ، چه رافا
D3ADMAN آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
7 کاربر زیر از شما کاربر گرامی D3ADMAN به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
قدیمی 06-03-2013, 01:20 PM   #260
pouriya.alex
Roger's Fan

آواتار pouriya.alex

پستها: 925
سپاس: 7,584
در 898 پست 7,203 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: Only Roger Federer

طبق آخرین خبر، مسئولان فنی ATP تصمیم گرفتند که برای رفاه حال عموم بازیکنان، از ویمبلدون امسال

سرویس رو از بازی حذف کرده و برای شروع هر پوینت توپ توسط داور صندلی به صورت عشقی به زمین یکی

بازیکنان پرتاب بشه.

منبع: دبلیو دبلیو دبلیو دات کام
pouriya.alex آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
27 کاربر زیر از شما کاربر گرامی pouriya.alex به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
پاسخ

کاربران در حال دیدن موضوع: 1 نفر (0 عضو و 1 مهمان)