بازگشت   تنیس تاکرز > تورنمنت های گذشته > آرشـیـو فصلهای گذشته > آرشیو فصل 2013 > تورنمنتهاي پيشين (مردان) > مسترز رم (Internazionali BNL d’Italia)

مسترز رم (Internazionali BNL d’Italia)

22-29 اردیبهشت - رم، ایتالیا

نمایش نتیجه های نظرسنجی ها: قهرمان مسابقات مسترز رم چه کسی خواهد بود ؟؟؟
نواک جوکوویچ 14 13.21%
راجر فدرر 46 43.40%
اندی ماری 1 0.94%
داوید فرر 0 0%
رافائل نادال 43 40.57%
تنیسورهای دیگر 2 1.89%
رأی دهندگان: 106. شما نمی توانید در این نظرسنجی رای دهید.

پاسخ

ابزارهای موضوع نحوه نمایش
قدیمی 05-20-2013, 10:22 AM   #1
Sorou$h
Novak's Fan

آواتار Sorou$h

پستها: 765
سپاس: 1,953
در 707 پست 7,155 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: Novak Djokovic & Sloane Stephens & Garbine Muguruza

به به عجب فینال جذابی بود. بنا به گفته بعضی از دوستان تمام دنیا میخوان فدال ببینن!!!!!!!!!!
داستان بازی فدال. اونی که داره میزنه نادال است
دوستان طرفدار فدرر و نادال میشه بگین الان این بازی چه چیز خاصی داشت؟؟؟
این بازی رو دیدید حالا اگه وقت کردین برین بازی ماری و جوکوویچ هم در فینال مسترز شانگهای چین 2012 هم ببنید. اونوقت اگه منطق داشتید و نخواستید دیکتاتوری رفتار کنید بیاین بگین سروش درست میگی.
که بعید میدونم کسی بیاد این حرف رو بزنه چون اکثر طرفدارهای راجر اینجا چشمشون رو به روی حقایق بستند و احساسی نظر میدن. مشکل ما ایرانها این است که همیشه میخوایم حرف خودمون رو به کرسی بشونیم و فکر میکنیم اگه بگیم اشتباه کردیم چیزی ازمون کم میشه و هرکس فکر میکنه از دیگری بیشتر میدونه.
Sorou$h آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
3 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Sorou$h به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
قدیمی 05-20-2013, 02:01 PM   #2
Mahrooz RF
Roger's Fan

آواتار Mahrooz RF

پستها: 273
سپاس: 4,241
در 274 پست 2,487 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: Roger Federer
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sorou$h نمایش پست ها
به به عجب فینال جذابی بود. بنا به گفته بعضی از دوستان تمام دنیا میخوان فدال ببینن!!!!!!!!!!
این بازی رو دیدید حالا اگه وقت کردین برین بازی ماری و جوکوویچ هم در فینال مسترز شانگهای چین 2012 هم ببنید. اونوقت اگه منطق داشتید و نخواستید دیکتاتوری رفتار کنید بیاین بگین سروش درست میگی.
که بعید میدونم کسی بیاد این حرف رو بزنه چون اکثر طرفدارهای راجر اینجا چشمشون رو به روی حقایق بستند و احساسی نظر میدن. مشکل ما ایرانها این است که همیشه میخوایم حرف خودمون رو به کرسی بشونیم و فکر میکنیم اگه بگیم اشتباه کردیم چیزی ازمون کم میشه و هرکس فکر میکنه از دیگری بیشتر میدونه.
شما فکر کنم جملتونو بد بیان کردید و دوستان چیز دیگری برداشت کردن و سوءتفاهم پیش اومده.
آقا سروش شما میگید فدال هیجان نداره. تا حدودی با شما موافقم. درباره فینال که همه با شما موافقن. تا قبل فینال داشتم می مردم که نمی تونم فدالو ببینم؛ ولی حالا با تعاریف دوستان و Livescore که من می دیدم انگار راجر رو دور نبوده و با ندیدنش چیز خاصیو از دست ندادم. علت مخالفت دوستان با شما این بود که شما خیلی کلی گفتین. یعنی میگید کلا فدال هیجانی نداره. ولی ما واسه این میگیم فدال می خوایم چون زیباترین و حساس ترین و هیجان انگیزترین بازی های تاریخ تنیس فدال بودن. الان نوله و اندی رو دور و تقریبا تو اوج هستن و اگه یکیشون رو دور نباشه دیگه بازی هیجانی نداره. راجر و رافا هم اگه جفتشون رو دور باشن هیجان انگیزترین بازیو به نمایش می زارن و نمیشه گفت کی میبره. البته توی خاک رس هیجان کمتری داره. حالا توی فصل چمن و هارد که پیش رو داریم هیجان بیشتری از این دو میبینیم. درباره فینال با اینکه ندیدمش ولی باهاتون موافقم که چیز خاصی نداشت. بقیه راجریا هم مطمئنم باهاتون موافقن. در کل ما گفتیم فدال می خوایم. نه چیزی که تو فینال دیدیم. امیدوارم متوجه شده باشین.
Mahrooz RF آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
3 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Mahrooz RF به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
قدیمی 05-20-2013, 05:30 PM   #3
Sorou$h
Novak's Fan

آواتار Sorou$h

پستها: 765
سپاس: 1,953
در 707 پست 7,155 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: Novak Djokovic & Sloane Stephens & Garbine Muguruza

نقل قول:
نوشته اصلی توسط Mahrooz RF نمایش پست ها
شما فکر کنم جملتونو بد بیان کردید و دوستان چیز دیگری برداشت کردن و سوءتفاهم پیش اومده.
آقا سروش شما میگید فدال هیجان نداره. تا حدودی با شما موافقم. درباره فینال که همه با شما موافقن. تا قبل فینال داشتم می مردم که نمی تونم فدالو ببینم؛ ولی حالا با تعاریف دوستان و Livescore که من می دیدم انگار راجر رو دور نبوده و با ندیدنش چیز خاصیو از دست ندادم. علت مخالفت دوستان با شما این بود که شما خیلی کلی گفتین. یعنی میگید کلا فدال هیجانی نداره. ولی ما واسه این میگیم فدال می خوایم چون زیباترین و حساس ترین و هیجان انگیزترین بازی های تاریخ تنیس فدال بودن. الان نوله و اندی رو دور و تقریبا تو اوج هستن و اگه یکیشون رو دور نباشه دیگه بازی هیجانی نداره. راجر و رافا هم اگه جفتشون رو دور باشن هیجان انگیزترین بازیو به نمایش می زارن و نمیشه گفت کی میبره. البته توی خاک رس هیجان کمتری داره. حالا توی فصل چمن و هارد که پیش رو داریم هیجان بیشتری از این دو میبینیم. درباره فینال با اینکه ندیدمش ولی باهاتون موافقم که چیز خاصی نداشت. بقیه راجریا هم مطمئنم باهاتون موافقن. در کل ما گفتیم فدال می خوایم. نه چیزی که تو فینال دیدیم. امیدوارم متوجه شده باشین.
خواهش میکنم. آخه ایندین ولز امسال هم که روی هارد بود باز یک بازی یکطرفه برای نادال بود. در ضمن اکثر دوستان راجری اینجا اگه با حرف یکی موافق باشن هیچوقت نمیگن. شاید فکر میکنن واسشون افت داره نظر کسی دیگه رو تائید کنن.
به هر حال خوشحالم که شما یک راجری منطقی هستی.
Sorou$h آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
3 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Sorou$h به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
قدیمی 05-20-2013, 08:45 PM   #4
SHIR FarHad
Senior Member

آواتار SHIR FarHad

پستها: 348
سپاس: 3,510
در 313 پست 2,172 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: ~FEDERER~ Berdych LLODRA متنفر از جوکر

نقل قول:
خواهش میکنم. آخه ایندین ولز امسال هم که روی هارد بود باز یک بازی یکطرفه برای نادال بود. در ضمن اکثر دوستان راجری اینجا اگه با حرف یکی موافق باشن هیچوقت نمیگن. شاید فکر میکنن واسشون افت داره نظر کسی دیگه رو تائید کنن.
به هر حال خوشحالم که شما یک راجری منطقی هستی.
اون قسمت ک ابی کردم نشان از مغلطه کامل و خلط مبحثه

یعنی خبر نداشتی راجر مشکل کمر داشت ؟!!!

واست متاسفم ک از ی متعصب متعصبتر رفتار میکنیو همه ی شرایطو هر جور ک میخوای واسه خودت تغییر میدی

اخه همین پارسال که رافا و راجر تو همین ایندین ولز بازی کردن بازی یکطرفه بود ؟!!!!
SHIR FarHad آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
کاربر زیر از شما SHIR FarHad به خاطر این پست سپاسگزاری کرده است:
قدیمی 05-20-2013, 09:41 PM   #5
Rafa
Rafa's Fan

آواتار Rafa

پستها: 937
سپاس: 14,619
در 961 پست 7,461 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: Rafa Nadal ====================== Tomas Berdych | Davood Ferrer | Tommy Haas | Richard Gasquet | Mardy Fish | G.Dmitrov | Awesome Serena | Sloane Stephens | Bethanie Mattek-Sands | Flavia Penneta | Kerber | Kvitova

نقل قول:
سروش جان زیاد کلید نکن رو این موضوع
رقابت فدال فراتر از یه مسابقه ی ورزشیه
با احترام به نواک و موری
کلاس بازی رافا و راجر به مراتب سر تر از جفت رقیبان تنیس تو کل تاریخ این ورزشه
تنیس خیلی به این دو نفر مدیونه، خود من و خیلیای دیگه با دیدن بازی ایندو به تنیس علاقه مند شدن و یا به طور حرفه ای دنبال کردن
rivalry بین این دو تو تاریخ تنیس بی نظیره، حتی رقابت بین بورگ و مک انرو یا مک انرو و لندل و یا اگسی سمپراس رو نمیشه با این دو مقایسه کرد
من هم قبول دارم که یه 2 سالی میشه از کیفیت فدال ها کاسته شده، اون هم قسمت اعظمش برمیگرده به پا به سن گذاشتن و عدم انگیزه راجر
ولی خب الکلاسیکو هم ممکنه 0-0 بشه، در حالی که انتظار داریم یه بازی جذاب ببینیم
شما برو مجدد فینال ویمبلدون 2008 رو تماشا کن، به زعم بسیاری بهترین بازی تاریخ تنیسه
در واقع رقابت بین این دو بسیار خاصه، و این دو نفربودن که رقابت و حساسیت رو به تنیس حداقل تو دهه ی اخیر آوردن
و ما باید خوشحال و مسرور باشیم که در عصر این دو بزرگ ورزش تنیس زندگی میکنیم

Rafa آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
17 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Rafa به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
قدیمی 05-20-2013, 10:19 PM   #6
Behr@d
Rafa's Fan

آواتار Behr@d

پستها: 1,536
سپاس: 10,963
در 1,496 پست 13,024 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: Rafa Nadal & Ana Ivanovic & Garbiñe Muguruza & Flavia Pennetta & Ajla Tomljanović
نقل قول:
نوشته اصلی توسط SHIR FarHad نمایش پست ها
این ک رافا ب بکش زیرش هر جا گیر کنه رو میاررو ک نمیتونی انکار کنی ؟!
آره فرهاد جان رافا میکشه زیرش قربونت . اما میبینی که با همین زیرش کشیدن وینر های رافا تو فینال خیلی بیشتر از راجر شما بود . ما میکشیم زیرش ، آره و شما که خیر سرتون هجومی بازی میکنید مثلا چه گلی به سر ما زدید ؟؟؟

اگه یه نفر میتونه به قول شما با بازی کثیف و کشیدن زیرش اینقدر جام رو درو کنه خوب همه از این شیوه استفاده میکردن ولی عرضه میخواد ... کار هر بز نیست خرمن کوفتن ... گاو نر میخواهد و مرد کُهن .
Behr@d آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
7 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Behr@d به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
قدیمی 05-20-2013, 10:27 PM   #7
SHIR FarHad
Senior Member

آواتار SHIR FarHad

پستها: 348
سپاس: 3,510
در 313 پست 2,172 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: ~FEDERER~ Berdych LLODRA متنفر از جوکر

نقل قول:
نوشته اصلی توسط Behr@d نمایش پست ها
آره فرهاد جان رافا میکشه زیرش قربونت . اما میبینی که با همین زیرش کشیدن وینر های رافا تو فینال خیلی بیشتر از راجر شما بود . ما میکشیم زیرش ، آره و شما که خیر سرتون هجومی بازی میکنید مثلا چه گلی به سر ما زدید ؟؟؟

اگه یه نفر میتونه به قول شما با بازی کثیف و کشیدن زیرش اینقدر جام رو درو کنه خوب همه از این شیوه استفاده میکردن ولی عرضه میخواد ... کار هر بز نیست خرمن کوفتن ... گاو نر میخواهد و مرد کُهن .
بهراد جان بحث فنی میکردم ,من نگفتم ک رافا عرضه ی بردن نداره ک, ب هر حال هر کسی ب ی شکلی میتونه ببره, مهم واسه من نوع بازی کردنه. همین جناب نادال گرامی چطور نمیتونند توی هارد موفقیت شایانی داشته باشن ؟ ب علت اینکه این توپ هوا کردن واسه اون سطحای سریع ب نسبت خاک جواب نمیده

سبک نادال ب نظر من واقعا زشته ,یکی این توپ هوا کردنش ,یکی هم اون طول دادن سرواش ک ب نظرم توهین بزرگی ب مخاطب و بازیکن روبروشه
SHIR FarHad آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
کاربر زیر از شما SHIR FarHad به خاطر این پست سپاسگزاری کرده است:
MRF
قدیمی 05-20-2013, 10:41 PM   #8
.RF
Member

آواتار .RF

پستها: 42
سپاس: 38
در 42 پست 470 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: Roger Federer ,Pete Sampras

بازی دیشب راجر از نظر آماری و کیفیت بازی تفاوت چندانی با بازیش مقابل PAIRE نداشت. منتها رافا بسیار بهتر از PAIRE است - هرچند که با اوجش فاصله داره همچنان- دوستانی که تو فروم حضور دارن اکثرشون سالهای پایانی بازی یکی از بازیکنان بزرگ -مثلا سمپراس یا بکر - رو ندیدن. الان قیاس فدرر 32 ساله با رافای 27 ساله اصلا درست نیست مهم لذت بردن از برخی تکنیک های راجر تو این سنه.

یکی از دوستان گفتن که اسپین بالای فورهند های رافا به خاطر بازوهاشه. بازو(خصوصا عضله جلو بازو) تاثیر چندانی در تنیس نداره و ضربات تاپ اسپین به عضله جلو بازو وابستگی ندارند.
.RF آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
5 کاربر زیر از شما کاربر گرامی .RF به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
قدیمی 05-20-2013, 11:49 PM   #9
Mahrooz RF
Roger's Fan

آواتار Mahrooz RF

پستها: 273
سپاس: 4,241
در 274 پست 2,487 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: Roger Federer

نقل قول:
نوشته اصلی توسط .RF نمایش پست ها
بازی دیشب راجر از نظر آماری و کیفیت بازی تفاوت چندانی با بازیش مقابل PAIRE نداشت. منتها رافا بسیار بهتر از PAIRE است - هرچند که با اوجش فاصله داره همچنان- دوستانی که تو فروم حضور دارن اکثرشون سالهای پایانی بازی یکی از بازیکنان بزرگ -مثلا سمپراس یا بکر - رو ندیدن. الان قیاس فدرر 32 ساله با رافای 27 ساله اصلا درست نیست مهم لذت بردن از برخی تکنیک های راجر تو این سنه.

یکی از دوستان گفتن که اسپین بالای فورهند های رافا به خاطر بازوهاشه. بازو(خصوصا عضله جلو بازو) تاثیر چندانی در تنیس نداره و ضربات تاپ اسپین به عضله جلو بازو وابستگی ندارند.
بله. درست میگید. حواسم نبود. البته من گفتم بازو و قدرت بدنی. ولی بازو رو اشتباه گفتم. تنیس بیشتر ساعد و مچ قوی می خواد. بخصوص واسه اسپین ساعد باید خیلی قوی باشه. چون مدت هاس بازی نکردم یادم رفته بود که خودم بخاطر ساعد ضعیفم تو ضربه زدن مشکل دارم. ممنون از راهنماییتون

ویرایش توسط Mahrooz RF : 05-21-2013 در ساعت 11:13 AM
Mahrooz RF آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
2 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Mahrooz RF به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
قدیمی 05-20-2013, 11:26 PM   #10
Maani
Senior Member

آواتار Maani

پستها: 668
سپاس: 5,015
در 615 پست 4,138 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: Rafael Nadal

نقل قول:
نوشته اصلی توسط SHIR FarHad نمایش پست ها
بهراد جان بحث فنی میکردم ,من نگفتم ک رافا عرضه ی بردن نداره ک, ب هر حال هر کسی ب ی شکلی میتونه ببره, مهم واسه من نوع بازی کردنه. همین جناب نادال گرامی چطور نمیتونند توی هارد موفقیت شایانی داشته باشن ؟ ب علت اینکه این توپ هوا کردن واسه اون سطحای سریع ب نسبت خاک جواب نمیده

سبک نادال ب نظر من واقعا زشته ,یکی این توپ هوا کردنش ,یکی هم اون طول دادن سرواش ک ب نظرم توهین بزرگی ب مخاطب و بازیکن روبروشه
فرهاد جان تنفر و سوزش ناشي از باخت باعث نشه كه درك و شعور تنيسي شما از بين بره .
از شما بعيد بود واقعا !!!
اگه به زيرش بود كه سيمون و منفيلس الان سلطان خاك بودن عزيزم .
من به حرف افشين خان استاد ميكنم كه فرمودن " سبك بازي نادال خيلي پيچيده تر از بزن زيرشه "
فك كنم قبول داري كه اطلاعات و درك من و شما از تنيس حتي ١ درصد افشين نرسه ، مگه نه ؟؟
Maani آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
6 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Maani به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
پاسخ

برچسب ها
تنیس - رم - جوکوویچ - نادال - فدرر

کاربران در حال دیدن موضوع: 1 نفر (0 عضو و 1 مهمان)