|
U.S. Open |
نمایش نتیجه های نظرسنجی ها: به نظر شما چه كسی قهرمان مسابقات یو اس اپن مي شود؟! | |||
راجر فدرر |
![]() ![]() ![]() ![]() |
34 | 60.71% |
اندی موری |
3 | 5.36% |
رافائل نادال |
13 | 23.21% |
نواك جوكوويچ |
2 | 3.57% |
اندی رادیك |
0 | 0% |
خوان مارتين دلپوترو |
4 | 7.14% |
جو ويلفرد سونگا |
0 | 0% |
نيكلای داويدنكو |
0 | 0% |
ديگر بازيكنان |
0 | 0% |
رأی دهندگان: 56. شما نمی توانید در این نظرسنجی رای دهید. |
![]() |
|
ابزارهای موضوع | نحوه نمایش |
![]() |
#1771 |
Member
پستها: 53
سپاس: 80
در 50 پست 323 بار سپاسگزاری شده
|
![]()
به نظر من مسئولان برگزاری مسابقات به جای اینکه اینهمه مسابقات برگزار کنند و هم خودشان و هم ما را خسته کنند همان اول، راجر فدرر و رافائل نادال و نوواک جوکوویچ را به نیمهنهایی بفرستند و بعدش هم یک تورنمنتی برای نفر چهارم از میان دل پوترو و رادیک و ماری برگزار کنند. باور کنید تا چند تورنمنت دیگر همین قضیه است!!
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
11 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Dreamfall به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#1772 | |
Member
پستها: 58
سپاس: 2,348
در 47 پست 364 بار سپاسگزاری شده
|
![]() نقل قول:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1774 |
Roger's Fan
پستها: 476
سپاس: 14,095
در 475 پست 3,759 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: هر چی کلنجار رفتم دیدم فقط به راجر میتونم فکر کنم
|
![]()
سروش جان برو به این آدرس که علی معرفی کرده:
http://www.downloader9.com/ بعد آدرس اون ویدئویی رو که من گذاشتم کپی کن اون پایین و بزن دانلود تا دانلود شه. |
![]() |
![]() |
7 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Saeedzr به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#1775 | |
Member
پستها: 58
سپاس: 2,348
در 47 پست 364 بار سپاسگزاری شده
|
![]() نقل قول:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1776 |
Xpelled Mentor
پستها: 10,227
سپاس: 35,479
در 11,020 پست 99,859 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: Bryan Bros.
✔Sanaz Marand, Hingis, Evert, Black, Huber, Safina, Minella, Robson, Tsurenko, Bencic, Halep, Muguruza, Wozniacki, Siniakova, Diatchenko, Townsend, Gajdosova, Siegemund Pavlyuchenkova, Jovanovski, Gasparyan, Azarenka, Sharapova, Kirilenko, Rodionova, Lisicki, Shvedova, Goerges, Bacsinszky, Keys, Petkovic, Voegele, Rogers, Myskina, Svitolina, Makarova, Stosur, Mertens, Brengle, Strycova, Beck, Mattek, Falconi, Davis, Riske, Bertens, Dellacqua, Broady, Erakovic, J. Rae ✔Bahrami, N
|
![]() دوستان من خیلی سرم درد می کنه (پاییز هنوز شروع نشده من مریضیهاش رو گرفتم.) فرصت نشد بعد از سنگین ترین باخت تاریخی رافا در گرند اسلم ها بیام و جا در جا قهرمانی فدرر رو خدمت دوستان طرفدار راجر تبریک بگم. شاید دوستان تصور کنند الان که جوکوویچ باخته من این حرف رو می زنم اما خدای من شاهده که زمانی که دل پاترو رفت فینال من جام رو در دست راجر دیدم. اولاً اونچه که مسلم هست اینه که با باخت تحقیر آمیز نادال دل من و قلبم اونقدر دیروز شکست که اشکم در اومد و 10 برابر به سردرد و بیماریم اضافه شد. همونطور که خیلی قبلتر عرض کردم رافا تا به شرایط آرمانی اش بر نگرده، تا سرویسش رو درست نکنه و چند تای دیگه، همیشه باید از بریک شدن و باختن واهمه و ترس داشته باشه چون این اتفاق بالاخره براش می افته و امروز دل پاترو این کابوس رو براش رقم زد. گرچه میدونم مصدومیتش و جدایی پدر و مادرش از همدیگر کم تاثیر نداشته اما اینها رو بهانه قرار نباید داد. شما تصور کنین سرویس فدرر مثل رافا بود (فرض محال محال نیست!) چند بار به نظر شما جوکوویچ می تونست راجر رو بریک کنه؟ n بار!!! پس رافا امیدوارم عموی نادونت که نمی دونم بهش باید چی بگم برات یه مربی حرفه ای دست و پا کنه بلکه از این مردابی که هر تورنمنت داری درش غرق می شی خودت رو نجات بدی. در مورد دل پاترو: بدون شک دل پاترو در این مدت از نمره صفر به 100 رسیده ولی من حتی 1 درصد موفقیت دل پاترو رو به خودش تبریک نمی گم. چرا؟ پیشرفت بیش از حد دل پاترو رو فقط و فقط در Trainerـی که دیروز روی صندلی ها نشسته بود و بدون کوچکترین عکس العملی کلاهی نقاب دار بر سر داشت، باید جست! مربی دل پاترو شایسته طلایی ترین جایزه امسال یو اس اوپن هست. فردی که از یک غول بیابونی خشک و بی روح و دشمن Flexibility این چنین تنیسور قدرتمندی ساخته. Franco Davin این مربی شایسته بهترین جوایز نقدی و غیر نقدی امسال هست. در مورد بازی فینال: اما در عین شایستگی دل پاترو و اون نمایش فوق العاده در مقابل رافا که قلب ما رو در نهایت شکست، فردا شاهد باخت دل پاترو در 3 ست پشت سر هم به فدرر خواهید بود. دلیل؟: فدرر به دلیل سرعت بالا و Foot work کم نقصش به امثال دل پاترو امان نخواهد داد که خود نمایی کنند. دل پاترو هم در مواجهه با چنین بازیکنی تا بخواهد از سمت چپ به راست برود پاهای درازش به هم گیر کرده و همان جا زمین خواهد خورد. بنابراین این گرند اسلم نیز بر فراز دستان فدرر به بالا خواهد رفت و دل پاترو رویایش را کابوس وار در مراسم اهدای جام مرور خواهد کرد. متاسفانه سرم خیلی درد می کنه وگرنه حرفهای بیشتری هم داشتم که بزنم. منتها به همین جا بسنده می کنم و بار دیگه قهرمانی فدرر رو تبریک می گم. امسال سال فدرر هست. ر.ک: مصاحبه توی ویمبلدون امسال به اون خانم بعد از دریافت جام. مطمئناً سال طلایی فدرر با این گرند اسلم تکمیل و ادامه خواهد یافت. فقط حیف از نادال که چی به سر خودش و ما آورد. امیدوارم رافا هم به روزهای اوجش برگرده چون بدون اون تنیس واقعا یک نواخت خواهد شد. (یعنی برنده همه جام ها: فدرر) |
![]() |
![]() |
12 کاربر زیر از شما کاربر گرامی PowerVu به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#1777 |
Murray's Fan
پستها: 770
سپاس: 4,607
در 706 پست 5,460 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: Andy Murray , Stefan Edberg , Ana Ivanovic
Andy Roddick , Roger& Rafa
|
![]()
من فقط امیدوارم راجر و خوان امشب از همه بازیشون مایه بذارن یه تنیس داغ ببنیم ...
البته که اینجور می شه . فقط یه چیز می تونه جلو اینکارو بگیره . راجر اینقدر خوانو بدوونه که هنگ کنه بازم مثل جنازه ها بازی کنه ... راستی تبریک به طرفدارای راجر و تسلیت به طرفدارای غمگین رافا به خاطر باخت فجیعش ... |
![]() |
![]() |
10 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Hossein Murray به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#1778 | |
Senior Member
پستها: 214
سپاس: 5,795
در 209 پست 1,840 بار سپاسگزاری شده
|
![]() نقل قول:
10 تا ارور فورهند بود. 2 تا بك هند!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! البته خيلي عجيب نيست. وقتي مبناي بازي و وينر زدن روي فورهنده، پس ارورهاي فورهند هم زيادتره. ولي در هر صورت بكهند راجر اوج گرفته. نه تنها كمتر ارور ميده، بلكه دقيق تر و قوي تر هم ميزنه. نكته جالب بكهندش، اسلايسهاشه. فدرر با اسلايس بكهنداش بازي رو مديريت ميكنه كاري كه فقط از يه نابغه برمياد. انگار داره دون و ارزن براي مرغ ميپاشه!!!!!!!! به جرات ميشه گفت از هر جاي زمين اسلايس هاشو به گوشه هاي زمين حريف در مساحت يه مربع 50 سانتي ميتونه بفرسته. فدر بينظيره. تنها بازيكنه در جهان كه شرايط بازي رو تمام و كمال درك ميكنه و در اكثر مواقه براش راه حل داره. |
|
![]() |
![]() |
8 کاربر زیر از شما کاربر گرامی سلام به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#1779 | |
Senior Member
پستها: 214
سپاس: 5,795
در 209 پست 1,840 بار سپاسگزاری شده
|
![]() نقل قول:
واي واي واي من مونده بودم از سرويس دوم!!!!!!! چيكار ميكرد راجر. اصلا تمركزشو از دست نميداد. سرعت سرويس اگه كم ميشدريا، ولي در مكان مناسب فرود ميامد. بنظرم در 50% مواقع سرويس دومش رو با رويكرد زدن ايس ولي با سرعت كمتر ميزد. سرويس هاي دوم راجر يه راه بازگشت به بازي براي موقعيتهاي بحراني محسوب ميشه. آمار پيروزي در سرويس هاي دوم بازي هاي ديروز: راجر 61% نواك 54% دلپوترو 41% نادال 30% |
|
![]() |
![]() |
7 کاربر زیر از شما کاربر گرامی سلام به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#1780 |
Former Staff
|
![]()
قهرمانی فدررو از حالا تبریک میگم
|
![]() |
![]() |
12 کاربر زیر از شما کاربر گرامی davidbeckham به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
کاربران در حال دیدن موضوع: 1 نفر (0 عضو و 1 مهمان) | |
|
|