بازگشت   تنیس تاکرز > تورنمنت های گذشته > آرشـیـو فصلهای گذشته > آرشیو فصل 2013 > تورنمنتهاي پيشين (مردان) > آزاد استرالیا (Australian Open)

آزاد استرالیا (Australian Open)

25 دی - 8 بهمن - ملبورن، استرالیا

پاسخ

ابزارهای موضوع نحوه نمایش
قدیمی 01-22-2013, 07:06 PM   #301
Sorou$h
Novak's Fan

آواتار Sorou$h

پستها: 765
سپاس: 1,953
در 707 پست 7,155 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: Novak Djokovic & Sloane Stephens & Garbine Muguruza

نقل قول:
نوشته اصلی توسط rojhin نمایش پست ها
سروش جان اول برد نواک رو بهت تبریک میگم ، اون امروز مستحق بردن بود . ولی در مورد اینکه گفتی من همیشه واقعیتها رو میبینم میشه لطفا بگی تو اون کامنتی که اظهار امیدواری کردی که حریف نوله تو فینال خسته باشه چه واقعیتی وجود داره ؟ و امکان داره شمه ای از این واقعیتهایی که همیشه میبینی رو برامون بازگو کنی ؟ با تشکر
خواهش میکنم.
منظورم از واقعیت این بود که این یک چیز واضح است که فرر و بردیچ زورشون به نواک نمیرسه. ولی دوستمون تشبیهش کرده بود به تخیل درون من.
اون که حریف نوله خسته باشه حتما همینطور میشه. چون نیمه نهایی اونور 100% درصد یک ماراتون طولانی خواهد بود. به نظرت اندی و راجر بازیشون طولانی نمیشه؟؟؟
در ضمن نوله نیمه نهایی رو 5 شنبه بازی میکنه و 2 روز استراحت میکنه واسه فینال که یکشنبه هست ولی نیمه نهایی اونور جمعه برگزار میشه. قشنگ مثل پارسال شد که رافا 2 روز استراجت کرد ولی نواک 1 روز.
به نظر تو این یک واقعیت نیست؟؟؟
خداییش تو دوست نداشتی نواک نیمه نهایی رو جمعه بازی کنه ولی راجر 5شنبه بازی کنه؟؟
چرا اینجا همه محاقظ کار هستند و حرف دلشون رو نمیزنن؟؟؟
Sorou$h آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
2 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Sorou$h به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
قدیمی 01-23-2013, 02:09 AM   #302
rojhin
Senior Member

آواتار rojhin

پستها: 316
سپاس: 3,786
در 301 پست 2,152 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: Roger Federer

نقل قول:
نوشته اصلی توسط soroush djokovic نمایش پست ها
خواهش میکنم.
منظورم از واقعیت این بود که این یک چیز واضح است که فرر و بردیچ زورشون به نواک نمیرسه. ولی دوستمون تشبیهش کرده بود به تخیل درون من.
اون که حریف نوله خسته باشه حتما همینطور میشه. چون نیمه نهایی اونور 100% درصد یک ماراتون طولانی خواهد بود. به نظرت اندی و راجر بازیشون طولانی نمیشه؟؟؟
در ضمن نوله نیمه نهایی رو 5 شنبه بازی میکنه و 2 روز استراحت میکنه واسه فینال که یکشنبه هست ولی نیمه نهایی اونور جمعه برگزار میشه. قشنگ مثل پارسال شد که رافا 2 روز استراجت کرد ولی نواک 1 روز.
به نظر تو این یک واقعیت نیست؟؟؟
خداییش تو دوست نداشتی نواک نیمه نهایی رو جمعه بازی کنه ولی راجر 5شنبه بازی کنه؟؟
چرا اینجا همه محاقظ کار هستند و حرف دلشون رو نمیزنن؟؟؟
سروش جان درسته نظری که دادی کاملا برآمده از احساس یه نواکی دو آتشه است ولی من بخش اعظم حرفهات رو می پسندم و می پذیرم ، اما اینکه هواداران دوست دارن شرایط برای تنیسور محبوبشون چه جوری رقم بخوره یکسان نیست . مثلا من خیلی به اینکه یک روز دیرتر یا زودتر بازی کنه فکر نمیکنم . من همیشه دوست دارم که راجر فقط و فقط در روز بازی با اندی یا نواک خودش باشه و با اعتماد به نفس بازی کنه چون اطمینان دارم که اگه راجر با اعتماد به نفس بازی کنه صد در صد میتونه از سد اندی و نواک عبور کنه .
rojhin آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
4 کاربر زیر از شما کاربر گرامی rojhin به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
قدیمی 01-23-2013, 08:05 AM   #303
mspayam
Moderator

آواتار mspayam

پستها: 1,137
سپاس: 2,347
در 1,048 پست 7,309 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: Federer, Nadal, Sharapova, Azarenka

کی فکرش رو می کرد که سرنا توی این مرحله ببازه؟
mspayam آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
7 کاربر زیر از شما کاربر گرامی mspayam به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
قدیمی 01-23-2013, 08:29 AM   #304
davidbeckham
Former Staff

آواتار davidbeckham

پستها: 2,940
سپاس: 13,894
در 2,791 پست 20,845 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: نوواک -رافا نادال---تسونگا-خوان مارتین دلپوترو-پیت سمپراس -ماشا-انا ایوانوویچ

سرنا حذف شد
davidbeckham آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
4 کاربر زیر از شما کاربر گرامی davidbeckham به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
قدیمی 01-23-2013, 09:17 AM   #305
Afshin
Former Staff

آواتار Afshin

پستها: 2,906
سپاس: 19,092
در 2,916 پست 30,306 بار سپاسگزاری شده

نقل قول:
نوشته اصلی توسط mspayam نمایش پست ها
کی فکرش رو می کرد که سرنا توی این مرحله ببازه؟

همونایی که فکر میکردن ممکنه مصدوم شه
مشکل Back Spasm داشت و از اواسط ست دوم دیگه عملا نمی تونست سرویس بزنه. جالبه که مصدومیت یه ورزشکار بزرگ ، بساط شادی کُلی آدم رو فراهم میکنه ، نه ؟!
Afshin آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
16 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Afshin به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
قدیمی 01-23-2013, 09:29 AM   #306
Ahoura
Former Staff

آواتار Ahoura

پستها: 2,472
سپاس: 15,938
در 2,464 پست 29,057 بار سپاسگزاری شده

ســـوت ، جــــیغ ، دســت ، هــــورا

اینم به افتخار
ویلیامز که شادمون کرد ....
دیروز هم در بخش دابل حذف شدند

Ahoura آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
5 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Ahoura به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
قدیمی 01-23-2013, 09:44 AM   #307
Ahoura
Former Staff

آواتار Ahoura

پستها: 2,472
سپاس: 15,938
در 2,464 پست 29,057 بار سپاسگزاری شده

نقل قول:
نوشته اصلی توسط Afshin نمایش پست ها

همونایی که فکر میکردن ممکنه مصدوم شه
مشکل Back Spasm داشت و از اواسط ست دوم دیگه عملا نمی تونست سرویس بزنه. جالبه که مصدومیت یه ورزشکار بزرگ ، بساط شادی کُلی آدم رو فراهم میکنه ، نه ؟!
مصدومیت جزیی از ورزشه و ورزشکاری که مصدوم میشه یعنی یا در برنامه ریزیش مشکل داشته یا در تمریناتش پس الکی یه جوری قضیه رو وانمود نکنید که سرنا بیچاره بد شانسی اورد که مصدوم شد. اون روز که دابل المپیک و بریزبن و سینگل و همه رو میبرد همه حال می کردند به فکر این روزا نبودند که بدنش ممکنه نکشه.

من همون حرف قبلیمو میزنم ، مصدوم بود می تونست از اول بازی نیاد تو زمین نه بیاد یه ست ببره 2 ست بعد رو هم با اختلاف کم ببازه بعد بگید مصدوم بود !!!!!

به هر حال چیزی که مشخصه اینه که دست سرنا ویلیامز به هیچ کدوم از تروفی های استرالیا 2013 دیگه نمیرسه . نکته بعد هم دیگه هرگز توی این تورنمنت نامبر وان نمیشه.
حالا هی بره بریزبن قهرمان بشه. فکر کردید آزارنکا نمی تونست توی سمی بریزبن بازی کنه؟؟؟ ماریا که انصراف داد یعنی واقعا نمی تونست 4 تا بازی کنه؟؟؟؟ قطعا می تونستند ولی برنامه ریزی صحیح انجام دادند. پس مصدومیت ویلیامز نه تقصیر کسی هست نه میشه گذاشت رو حساب بد شانسی. کاملا خودش مقصر بوده.
اگر چه من اعتقاد دارم اینا بهونست. هر موقع سرنا میبازه مصدومه. کلا ندیدم سرنا ببازه و سالم باشه. توی استرالیا پارسالم خوب خوب بود به محض شکست در راند4 مصدوم شد.
Ahoura آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
7 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Ahoura به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
قدیمی 01-23-2013, 10:00 AM   #308
Afshin
Former Staff

آواتار Afshin

پستها: 2,906
سپاس: 19,092
در 2,916 پست 30,306 بار سپاسگزاری شده

نقل قول:
نوشته اصلی توسط Ahoura نمایش پست ها
مصدومیت جزیی از ورزشه و ورزشکاری که مصدوم میشه یعنی یا در برنامه ریزیش مشکل داشته یا در تمریناتش پس الکی یه جوری قضیه رو وانمود نکنید که سرنا بیچاره بد شانسی اورد که مصدوم شد. اون روز که دابل المپیک و بریزبن و سینگل و همه رو میبرد همه حال می کردند به فکر این روزا نبودند که بدنش ممکنه نکشه.

من همون حرف قبلیمو میزنم ، مصدوم بود می تونست از اول بازی نیاد تو زمین نه بیاد یه ست ببره 2 ست بعد رو هم با اختلاف کم ببازه بعد بگید مصدوم بود !!!!!

به هر حال چیزی که مشخصه اینه که دست سرنا ویلیامز به هیچ کدوم از تروفی های استرالیا 2013 دیگه نمیرسه . نکته بعد هم دیگه هرگز توی این تورنمنت نامبر وان نمیشه.
حالا هی بره بریزبن قهرمان بشه. فکر کردید آزارنکا نمی تونست توی سمی بریزبن بازی کنه؟؟؟ ماریا که انصراف داد یعنی واقعا نمی تونست 4 تا بازی کنه؟؟؟؟ قطعا می تونستند ولی برنامه ریزی صحیح انجام دادند. پس مصدومیت ویلیامز نه تقصیر کسی هست نه میشه گذاشت رو حساب بد شانسی. کاملا خودش مقصر بوده.
اگر چه من اعتقاد دارم اینا بهونست. هر موقع سرنا میبازه مصدومه. کلا ندیدم سرنا ببازه و سالم باشه. توی استرالیا پارسالم خوب خوب بود به محض شکست در راند4 مصدوم شد.

Afshin آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
18 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Afshin به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
قدیمی 01-23-2013, 10:16 AM   #309
rojhin
Senior Member

آواتار rojhin

پستها: 316
سپاس: 3,786
در 301 پست 2,152 بار سپاسگزاری شده

تبریک به هواداران اندی با این امید که نیمه نهائی های جذابی رو ببینیم . ولی امروز فکر نکنم شاردی تونسته باشه حتی عرق اندی رو در بیاره فشار آوردن به اندی که هیچ .
اولین بازی نیمه نهائی فردا : نواک - فرر ساعت 12 به وقت ایران در استادیوم ROD LAVER ARENA
rojhin آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
14 کاربر زیر از شما کاربر گرامی rojhin به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
قدیمی 01-23-2013, 10:31 AM   #310
Sorou$h
Novak's Fan

آواتار Sorou$h

پستها: 765
سپاس: 1,953
در 707 پست 7,155 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: Novak Djokovic & Sloane Stephens & Garbine Muguruza

سرنا هم حذف شد. دیگه واسه من فرقی نمیکنه که کی در قسمت زنها قهرمان بشه.
ماری هم که به قول دوستمون هنوز عرقش تو این بازی ها در نیومده. با این وضع احتمالا راجر رو میبره. چون راجر بازی امروزش سخته. حالا ببینیم چی میشه.
روجین جان عزیز حرف شما هم کاملا درست هست. ولی خوب وقتی یک بازیکن خوب استراحت کنه میتونه تو بازی بعدش خوب بازی کنه. من هم همین رو از نواک می خوام به قول تو استراحتش کم باشه ولی خوب بازی کنه. کاری که پارسال تو استرالیا کرد.
Sorou$h آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
3 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Sorou$h به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
پاسخ

کاربران در حال دیدن موضوع: 1 نفر (0 عضو و 1 مهمان)