|
آزاد استرالیا (Australian Open) |
![]() |
|
ابزارهای موضوع | نحوه نمایش |
|
![]() |
#1 |
Former Staff
پستها: 2,906
سپاس: 19,092
در 2,916 پست 30,306 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: Roger Federer
|
![]()
من که بازی اینطوری رو به صد تا بازی مثل فینال پارسال ترجیح میدم که نصف وقت سر سرویس زدن تلف میشه ، باقیشم رالی های یک ساعته !
نمیگم رالی طولانی زشته ، ولی رالی ای که فقط با زیر توپ زدن باشه و همش قدرتی باشه جذابیتی نداره. داویدنکو امروز خوب بازی نکرد ، ولی بازیهای راجر و داویدنکو وقتی که دو تاشون خوب بازی کنن یکی از بهترین مچ آپ های یک دهه ی اخیر تنیس هست . |
![]() |
![]() |
19 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Afshin به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
Ahoura,
Aryan,
BABAK,
hamid-RF,
Hamid_RUUD,
manoochehr1984,
msh13792,
nanook,
nima.a,
Nima93,
pouriya.alex,
pourya RF,
Pouya,
rojhin,
SABORI,
sahand,
SHIR FarHad,
مهران
|
![]() |
#2 |
Senior Member
پستها: 420
سپاس: 2,884
در 405 پست 3,181 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: راجر فدرر
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Rafa's Fan
|
![]() نقل قول:
والا ما کی هیچ زیبایی تو بازی امروز ندیدیم . بیچاره تماشاگرها هم حوصلشون سر رفته بود و صداشون در نمی اومد . |
|
![]() |
![]() |
3 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Behr@d به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#4 | |
Former Staff
|
![]() نقل قول:
خـــیر ، میگم بازیهای با این سبک رو به بازی های مثل فینال پارسال ترجیح میدم . مسلما امروز بازی خیلی سطح بالا نبود ، ولی این سبک بازی وقتی که دو بازیکن خوب بازی کنن به مراتب جذاب تر از فینال پارسال میشه . نمونش هم زیاد هست ، از بازیهای راجر شما نیمه نهایی WTFـه سال 2009 رو ببینید . یا نیمه نهایی استرالیا 2006 ، یک چهارم سینسیناتی 2010 و ... برای من اون بازیها به مراتب زیباتر از فینال پارسال هستن . فینال پارسال بخاطر دراما و نحوه ی پیشروی بازی و 5 سته شدن و طولانی شدن ، بازی خاطره انگیزی شد ولی از دیدگاه تماشاگر پسند بودن به نظر من خوب نبود . فینال یو اس اپن 2011 صد پله از اون بهتر بود . یا نیمه نهایی فرنچ اپن 2011 و ... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Senior Member
پستها: 668
سپاس: 5,015
در 615 پست 4,138 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: Rafael Nadal
|
![]() نقل قول:
ولی اکثر دوستداران تنیس همچین سبکی رو دوس دارن بهراد راست میگه خیلی بازی بی روحی بود بازی امروز اینا. من که خوابم گرفت . 3 تاد دیازپام هم خورده بودم اینقد خوابم نمیومد. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Former Staff
|
![]() نقل قول:
من که گفتم امروز بازی خوبی نبود ، ولی اگه دو بازیکن تو روز خوبشون بودن سبک بازیشون به مراتب قشنگ تر و تماشاگر پسند تر از بازی فینال پارسال میشد. اکثر دوستداران تنیس هم ، Shot Making ـه واقعی رو دوست دارن ، نه این که نیم ساعت بزنن زیر توپ ، نیم ساعت بین دو سرویس توپ بکوبن زمین و دست بکنن تو خشتکشون. بازی ای که نه توش والی باشه ، نه هف والی باشه ، همش از 4 متر پشت بیس لاین باشه میشه تکرار مکررات. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Senior Member
پستها: 668
سپاس: 5,015
در 615 پست 4,138 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: Rafael Nadal
|
![]() نقل قول:
دوستدارن تنيس حاضرن ٣٠ ثانيه كه هيچي ٣ دقيقه هم بين پوينت ها وقت تلفىشه و با خشتك مشتك همه چي شون ور برن ولي يه پوينت و امتياز قشنگ ببينت حالا چه رالي باشه چه هاف والي ، من نميگم سبك فدرر ديدنش لذت بخش نيست خيلي هم آدم لذت ميبره ولي نميشه گفت رالي طولاني هم لذت بخش نيست. تو همين سايت خودمون هم نظرسنجي گزاشتن اكثرا فينال استراليا رو بهترين فينال گرند ذكر كردن http://tennistalkers.com/showthread.php?t=5642 و تو اين تايپيك هم بچه ها اكثر بازي نوواك &نادال ٢٠٠٩ مادريد ، نادال & ورداسكو ٢٠٠٩ استراليا ، فدرر & نادال ٢٠٠٨ ويمبلدون رو به عنوان بهترين بازي ذكر كردن ، بازيهايي كه يه طرفش نادال هست و خشتك و رالي و زير تو پوپ و ..... http://tennistalkers.com/showthread.php?t=2242&page=12 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Former Staff
|
![]() نقل قول:
شما اون بازیها رو با فینال پارسال استرالیا مقایسه می کنید ؟ اون بازیها همشون به مراتب سطح بالاتر از فینال استرالیا بودن در ضمن شما طرفدار نادال و نواک هستید ، تنیسورتون توی چند سال گذشته خوب نتیجه گرفته ، میگید این بازیا رو دوست دارید . کسی که بخواد تنیس رو واسه لذت بردن ببینه و نه واسه طرفداری از یه بازیکن خاص ، دوست نداره واسه یه امتیاز 3 دقیقه صبر کن . دوست داریم تنیس ببینیم نه عرق خشک کردن و یویو کردن پشت بیس لاین. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Senior Member
پستها: 898
سپاس: 12,052
در 892 پست 6,981 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: نادال - رادیک- زوارف - پق / نوله - دلپوترو ، فرر - تامی هاس - فیش -یانوویج
|
![]() نقل قول:
من خودم به شخصه از امتیازی واسش جون کنده بشه خیلی لذت میبرم. و خیلیارم میشناسم که نه از تنیس چیزی حالیشون و نه طرفدار بازیکن خاصین ولی از دیدن یه رالی تو ش توپ 10 . 15 بار اینور اونور میشه بیشتر لذت میبرن تا امتیازی که با 3 یا 4 ضربه بدست می یاد. فدرر سبک زیبایی داره ولی اینجوری نیست که فقط بگیم تنیس زیبا یعنی این و بقیه بازیکنا یعنی کشک! |
|
![]() |
![]() |
6 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Nima88 به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#10 | ||
Former Staff
|
![]() نقل قول:
مثل نیمه نهای استرالیا 2009 مقابل ورداسکو و باقی مثال ها. ولی فینال پارسال اکثر زمان بازی بابت زمان بین پوینت ها تلف شد ، سطح بازی هم خیلی بالا نبود . برای مثال فینال قبلشون توی US Open به مراتب بهتر بود . من با این که سبک و استایل هجومی رو بیشتر دوست دارم ولی میپذیرم که وقتی بازیشون توی سطح بالا باشه میتونه جذابیت خاص خودشو داشته باشه . ولی این مساله که بین هر امتیاز 1 دقیقه وقت تلف میکنن هیچ ربطی به سبک بازیشون نداره . خوشبختانه امسال ATP دست به کار شده و با قانون جدید دیگه بازیکنا اصلا حق ندارن بالای 25 ثانیه بین دو سرویس زمان تلف کنن . علت این کارشون چی بوده ؟! شکوه و گلایه ی مداوم طرفدارها بابت وقت تلف کردن بین سرویس ها که با رسیدگی ATP همراه بوده . نقل قول:
جوابم همونیه که به نیما گفتم . |
||
![]() |
![]() |
![]() |
کاربران در حال دیدن موضوع: 1 نفر (0 عضو و 1 مهمان) | |
|
|