|
آزاد استرالیا (Australian Open) |
![]() |
|
ابزارهای موضوع | نحوه نمایش |
|
![]() |
#1 | |
Former Staff
پستها: 2,906
سپاس: 19,092
در 2,916 پست 30,306 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: Roger Federer
|
![]() نقل قول:
شما اون بازیها رو با فینال پارسال استرالیا مقایسه می کنید ؟ اون بازیها همشون به مراتب سطح بالاتر از فینال استرالیا بودن در ضمن شما طرفدار نادال و نواک هستید ، تنیسورتون توی چند سال گذشته خوب نتیجه گرفته ، میگید این بازیا رو دوست دارید . کسی که بخواد تنیس رو واسه لذت بردن ببینه و نه واسه طرفداری از یه بازیکن خاص ، دوست نداره واسه یه امتیاز 3 دقیقه صبر کن . دوست داریم تنیس ببینیم نه عرق خشک کردن و یویو کردن پشت بیس لاین. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Senior Member
پستها: 898
سپاس: 12,052
در 892 پست 6,981 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: نادال - رادیک- زوارف - پق / نوله - دلپوترو ، فرر - تامی هاس - فیش -یانوویج
|
![]() نقل قول:
من خودم به شخصه از امتیازی واسش جون کنده بشه خیلی لذت میبرم. و خیلیارم میشناسم که نه از تنیس چیزی حالیشون و نه طرفدار بازیکن خاصین ولی از دیدن یه رالی تو ش توپ 10 . 15 بار اینور اونور میشه بیشتر لذت میبرن تا امتیازی که با 3 یا 4 ضربه بدست می یاد. فدرر سبک زیبایی داره ولی اینجوری نیست که فقط بگیم تنیس زیبا یعنی این و بقیه بازیکنا یعنی کشک! |
|
![]() |
![]() |
6 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Nima88 به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#3 | ||
Former Staff
پستها: 2,906
سپاس: 19,092
در 2,916 پست 30,306 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: Roger Federer
|
![]() نقل قول:
مثل نیمه نهای استرالیا 2009 مقابل ورداسکو و باقی مثال ها. ولی فینال پارسال اکثر زمان بازی بابت زمان بین پوینت ها تلف شد ، سطح بازی هم خیلی بالا نبود . برای مثال فینال قبلشون توی US Open به مراتب بهتر بود . من با این که سبک و استایل هجومی رو بیشتر دوست دارم ولی میپذیرم که وقتی بازیشون توی سطح بالا باشه میتونه جذابیت خاص خودشو داشته باشه . ولی این مساله که بین هر امتیاز 1 دقیقه وقت تلف میکنن هیچ ربطی به سبک بازیشون نداره . خوشبختانه امسال ATP دست به کار شده و با قانون جدید دیگه بازیکنا اصلا حق ندارن بالای 25 ثانیه بین دو سرویس زمان تلف کنن . علت این کارشون چی بوده ؟! شکوه و گلایه ی مداوم طرفدارها بابت وقت تلف کردن بین سرویس ها که با رسیدگی ATP همراه بوده . نقل قول:
جوابم همونیه که به نیما گفتم . |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Senior Member
پستها: 773
سپاس: 8,672
در 761 پست 5,778 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: ANDY MURRAY
JUAN MARTIN DELPOTRO
GILLES SIMON
STANISLAS WAWRINKA
KEI NISHIKORI
J0-WILFRIED TSONGA
BERNARD TOMIC
ERNESTS GULBIS
MILOS RAONIC
ROGER FEDERER
RYAN HARRISON/
SHARAPOVA
ROBSON
AZARENKA
KIRILENKO
HANUCHOVA
LISICKI
|
![]() نقل قول:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Senior Member
پستها: 668
سپاس: 5,015
در 615 پست 4,138 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: Rafael Nadal
|
![]() نقل قول:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Senior Member
پستها: 668
سپاس: 5,015
در 615 پست 4,138 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: Rafael Nadal
|
![]() نقل قول:
خوب به پای فینال استرالیا نرسه . ولی مگه یه طرفش نادال نیست؟ مگخ یویو کردن نیست ؟ مگه عرق خشک کردن نیست ؟ مگه رالی و زیر توپ نیست ؟ پس چرا به نظر خیلیا بازی قشنگی بوده ؟ مگه نباید اینجوری که میگی اعصاب آدم خرد بشه ؟ نه تنها من بلکه طرفدارای منصف فدرر هم اینو اذهان کردن که این بازیها قشنگ بوده . میتونی اون 2 تایپیکو چک کنی. در ضمن این مسائل حاشیه ای جزء ورزشه . نمیشه که همیشه خشک و رسمی باشه و همه مثل هم باشن . بالاخره ذات آدما با هم فرق میکنه . یکی راکت میشکونه یکی دست تو خشتک میکنه . بعضیا عادتشونه راکت میشکونن خب این جزء جذابیت بازیه . تماشاگر هم دوست داره . جوکوویچ مگه کم راکت شکونده ؟ حالا بگیم چون راکت شکونده پس با روح تنیس مناقات داره دیگه این بازی به درد نمیخوره . عزیز من بارها گفتیم ماها که تو اون سطح حرفه ای بازی نکردیم نباید به عرق خشک کردن بازیکنا یا استرس گرفتن شون موقع سرو ایراد بگیریم ؟ افشین جان حالا شما یه بار از زبان گزارشگر یورو اسبپورت شنیدید که ایراد گرفته به وقت تلف کردن نادال و جکوویچ بین 2 سرور . ولی اون حرفش برا خودش خوبه نه دیگرون. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
کاربران در حال دیدن موضوع: 1 نفر (0 عضو و 1 مهمان) | |
|
|