بازگشت   تنیس تاکرز > تورنمنت های گذشته > آرشـیـو فصلهای گذشته > آرشیو فصل 2012 > تورنمنتهای مردان > آزاد امریکا (US Open)

آزاد امریکا (US Open)

6-19 شهریور - نیویورک، امریکا

پاسخ

ابزارهای موضوع نحوه نمایش
قدیمی 09-09-2012, 10:37 AM   #1
Nima88
Senior Member

آواتار Nima88

پستها: 898
سپاس: 12,052
در 892 پست 6,981 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: نادال - رادیک- زوارف - پق / نوله - دلپوترو ، فرر - تامی هاس - فیش -یانوویج

نقل قول:
نوشته اصلی توسط roger 4 ever نمایش پست ها
خب با هنر نمایی(!!!) آقایان مسئول در ایالات متحده نوله این فرصت رو خواهد داشت تا امروز از اون ریتم تاسف بر انگیزش فاصله بگیره و مجددا شانس خودش رو برای صعود به فینال امتحان کنه...دیروز فکر می کنم تصاویر تلویزیونی به قدری واضح بود که نمی شه هیچ حرفی زد...شرایط جوی به طور بسیار واضحی در بازی بردیچ و ماری بد تر از بازی نوله و فرر بود اما در عین ناباوری اون بازی تا انتها رفت اما بازی نوله به طور خودجوش لغو شد!!...متاسفانه بعضی وقتا این بی عدالتی ها سوال های بسیاری رو تو اذهان علاقه مندان ایجاد می کنه...من به هیچ وجه از بردیچ خوشم نمی یاد ولی این دلیل نمی شه این بی عدالتی عظیمی که براش اتفاق افتاد رو قبول کنم ؛ اصن شاید حتی اگر هم اون بازی لغو می شد باز هم بردیچ امروز می باخت اما در هر حال آنچه دیروز در یو اس اوپن اتفاق افتاد ؛ یک بی عدالتی محض برای بردیچ بود و یک سوپر هدیه ی عظیم هم از طرف برگزار کنندگان یو اس اوپن برای نوله...
بازیکن اگه بازیکن باشه تحت هر شرایطی بازی میبره. اگه درست یادم مونده باشه سمی یو اس اپن 2008 بین ماری و نادال بود که ماری جلو بود ولی بازی به علت بارندگی به فرداش موکول شد ودر نهایت بازم ماری برنده شد.
در ضمن حتی اگه ست اول فرر تو بازی دیروز میبرد بازم دلیل نمیشد بتونه بازی ببره.
البته در مورد اینکه بازی بردیج و ماری وضعیت جویش بدتر بود موافقم.
Nima88 آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
9 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Nima88 به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
قدیمی 09-09-2012, 11:29 AM   #2
roger 4 ever
Senior Member

پستها: 203
سپاس: 258
در 202 پست 2,325 بار سپاسگزاری شده

نقل قول:
نوشته اصلی توسط Nima88 نمایش پست ها
بازیکن اگه بازیکن باشه تحت هر شرایطی بازی میبره. اگه درست یادم مونده باشه سمی یو اس اپن 2008 بین ماری و نادال بود که ماری جلو بود ولی بازی به علت بارندگی به فرداش موکول شد ودر نهایت بازم ماری برنده شد.
در ضمن حتی اگه ست اول فرر تو بازی دیروز میبرد بازم دلیل نمیشد بتونه بازی ببره.
البته در مورد اینکه بازی بردیج و ماری وضعیت جویش بدتر بود موافقم.

دوست عزیزم اصن شکی در مورد مطلبی که شما گفتید وجود نداره...حرفت کاملا درسته بنده هم تو همون پست قبلی گفتم حتی اگر هم بازی لغو می شد شاید امروز هم بردیچ می باخت ؛ شاید اصن بد تر هم می باخت...من بحث عدالت و مطرح کردم و اینکه شرایط باید برای همه یکسان باشه...چه طور می شه که بازی ماری بردیچ تا انتها می ره با اون وضعیت اما بازی نوله و فرر لغو می شه؟!!...اینجاست که بی عدالتی به وجود می یاد...اصن به نتایج کاری ندارم ؛ نوله در هر صورت فرر رو می تونه ببره و ماری هم در هر صورتی می تونه بردیچ رو ببره ؛ اما اتفاقی که دیروز افتاد متاسفانه مصداق بارز یک بی عدالتی آشکار و پیدا بود و این هیچ ربطی به نتیجه نداره...
roger 4 ever آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
4 کاربر زیر از شما کاربر گرامی roger 4 ever به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
قدیمی 09-09-2012, 05:41 PM   #3
Miss.Felora
Junior Member

پستها: 29
سپاس: 343
در 28 پست 228 بار سپاسگزاری شده

نقل قول:
نوشته اصلی توسط Nima88 نمایش پست ها
بازیکن اگه بازیکن باشه تحت هر شرایطی بازی میبره.
یعنی بردیس بازیکن نیس؟

بازیکنی که بازیکن نیس،رده ششم رده بندی تنیس دنیاس , 2 سال و 2 ماه در جمع 10 نفر برتره.

بدا به حال تنیس!

این چه حرفیه؟ نه فقط تنیس،در سایر ورزشام به خاطر شرایط جوی نامناسب،مسابقات به تعویق

میفتن.نمونشو یورو 2012 دیدیم.

تعداد انگشت شماری میتونن هنگام وزش باد،ریتم بازیشونو حفظ کنن.دلیل نمیشه هر کس از

این شبه توانایی برخوردار نباشه،بازیکن نباشه.

Miss.Felora آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
2 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Miss.Felora به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
پاسخ

برچسب ها
بحث و تبادل نظر

کاربران در حال دیدن موضوع: 1 نفر (0 عضو و 1 مهمان)