|
ویمبلدون (Wimbledon) |
نمایش نتیجه های نظرسنجی ها: قهرمان ویمبلدون 2012 ؟! | |||
نواک جوکوویچ |
![]() ![]() ![]() ![]() |
27 | 19.71% |
رافائل نادال |
39 | 28.47% |
راجر فدرر |
66 | 48.18% |
اندی ماری |
1 | 0.73% |
هیچکدام |
4 | 2.92% |
رأی دهندگان: 137. شما نمی توانید در این نظرسنجی رای دهید. |
![]() |
|
ابزارهای موضوع | نحوه نمایش |
![]() |
#161 |
Junior Member
پستها: 23
سپاس: 80
در 23 پست 227 بار سپاسگزاری شده
|
![]()
من از باخت نادال ناراحت شدم
ولی حریف عالی سرویس می زد وخوب بازی می کرد ولی اروزم است که فدرر قهرمان بشه خیلی دوست دارم اول فدرر بعد اندی یعنی می شه اسطوره بر گردد |
![]() |
![]() |
![]() |
#162 | |
Rafa's Fan
پستها: 937
سپاس: 14,619
در 961 پست 7,461 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: Rafa Nadal ====================== Tomas Berdych | Davood Ferrer | Tommy Haas | Richard Gasquet | Mardy Fish | G.Dmitrov | Awesome Serena | Sloane Stephens | Bethanie Mattek-Sands | Flavia Penneta | Kerber | Kvitova
|
![]() نقل قول:
آٰفرین بابا شما چقد با جنبه اید!! ![]() یک جهارم به سونگا باخت نه دور دوم یا سوم به امضای من رجوع کن من فقط بازی رافا رو دنبال میکنم |
|
![]() |
![]() |
کاربر زیر از شما Rafa به خاطر این پست سپاسگزاری کرده است: | ||
![]() |
#163 |
Junior Member
پستها: 20
سپاس: 9
در 19 پست 78 بار سپاسگزاری شده
|
![]()
کامان جوکو ..
بازی بسیار تماشایی بود ، جوکو 3 رادک استپانک 1 هرکس ندید ناجوووور ضرر کرده ، مخصوصا ست سوم ، گیم 5 ، حتی لبخند رو روی لبای همسر سنگین و اخموی استپانک رو هم آورد . فن و تکنیک بیداد میکرد توی بازی نواک ، امیدوار بودم الان شدید تر هم شد امیدواریم . ست اول رو استپانک تنها با یک بریک پوینت پیروز شد که خیلی جالب بود . اما نواک به این سادگیا کم نمیاره ، صعود به دور چهارم مبارک . |
![]() |
![]() |
![]() |
#164 |
Rafa's Fan
|
![]() Fourth Round
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#165 | |
Former Staff
پستها: 2,906
سپاس: 19,092
در 2,916 پست 30,306 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: Roger Federer
|
![]() نقل قول:
یعنی هر پُستی میدی باید توش یه "مسئولان راجری" ، "مدیران فدرری" یا همچین چیزی باشـــه؟! نزدیک به 10 پست بی ربط از این تاپیک پاک شُده که شُما نمیبینید. تذکر دادن هم جز قوانین سایت هست. شُما توی این تاپیک چه توهینی دیدید که رسیدگی نشده ؟ حتی پُستهایی که توشون به "بازی رافا" توهین کرده بودن هم پاک شدن و ویرایش شُدن که زمینه ی بحث های بعدی فراهم نشه. |
|
![]() |
![]() |
20 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Afshin به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
Ahoura,
AndreS,
BABAK,
D3ADMAN,
fum_com,
Maani,
manoochehr,
manoochehr1984,
Mohammad Reza,
msh13792,
nima.a,
Nima88,
Nima93,
NimaRafi,
pouriya.alex,
Pouya,
Rafa,
The King,
zarin
|
![]() |
#166 | |
Senior Member
پستها: 668
سپاس: 5,015
در 615 پست 4,138 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: Rafael Nadal
|
![]() نقل قول:
جناب نوسترآداموس تنيس !! اي پيشگو !! اي خداي كارشناس اي شمائي كه ١٠ ساله تنيس ميبينيد : من برام سواله كه شما كه ١٠ ساله تنيس ميبينيد قبلا طرفدار كي بودين ؟ قاعدتا بايد طرفدار فدرر باشين چون اون نوواك نبوده ، در ضمن شما كه اينقد پيشگوئيتون عاليه چرا توي سايت هاي شرط بندي ، شرط نميبندين ؟ خواهشا اينقدر هم سيگار نكش سرطان ميگيري خداي نكرده ویرایش توسط Maani : 06-29-2012 در ساعت 08:00 PM |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#167 | |
Junior Member
|
![]() نقل قول:
1. من گفتم دور چهارم نه یک چهارم ![]() ![]() ![]() ![]() 2. من گفتم " مگه من نوستراداموس هستم ؟ " ( این جمله معنیش اینه که نیستم ) ![]() ![]() 3. 10 ساله تنیس میبینم حتما باید 10 سال نواکی باشم ؟ اومدیمو نادال سرطان گرفت مرد شما دیگه تنیس نمیبینی ؟ ![]() ![]() ![]() و در آخر بگم بابا من فقط واسه گرند اسلم ویمبلدون مهمانتون هستم ، واقعا جو ِ بدی هست اینجا اما تا ثانیه ی آخر تورنمنت خواهم ماند که مثل خیلیا بچه بازی نباشه .. متاسفم واست ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#168 | |
Senior Member
پستها: 668
سپاس: 5,015
در 615 پست 4,138 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: Rafael Nadal
|
![]() نقل قول:
نترس نادال سيگار نميكشه كه سرطان بگيره من براي جناب نوسترآداموس تنيسمون نگرانم ، اينجا جوش هم خوبه فقط بديش اينه كه حرفي بزني عليه بازيكني جوابتو ميدن ، تو روي چشم ما جا داريد كجا حالا ؟ مگه چند تا نوسترآداموس داريم ؟ |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#169 | |
Junior Member
|
![]() نقل قول:
خاموشی .. ![]() ==== در مورد اینکه قبل از نواک طرفدار کسی نبودم ، باید بگم اولین باری که انسان یه ورزش رو تماشا میکنه ، دنبالش میره ، میبینه ، حسش میکنه ، قرار نیست طرفدار کسی باشه تا اینکه چند تورنمنت بگذره و یه چیزی حالیش بشه و از یکی طرفداری کنه و هوادارش بشه . اون زمان آغاسی روی بورس بود منم مینشستم نگاه میکردم ، اما به طور حرفه ای قبلا هم گفتم ، زمانی که نواک چهارم بود هوادارش بودم و شیرینیش به این بود که از اون زمان هوادارش بودم و بازیاش و میدیدم نه مثل یه عده با شنیدن اسم های توی خبر شبکه سه به یکی حس پیدا کنم . امیدوارم این قسمت دوم دیگه درک بشه چون واقعا فکر نمیکنتم خیلی سخت باشه ویرایش توسط mehdipino : 06-29-2012 در ساعت 09:36 PM |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#170 | |
Junior Member
پستها: 13
سپاس: 22
در 9 پست 50 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: rogerr federer
/Bernard Tomic/rafael nadal/andy murray
|
![]() نقل قول:
احساس میکنن دیگه هرچی و هرکی در عالم تنیس میشناسن البته به کسی بر نخوره ها ![]() شما که اینجوری نیستین ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
کاربران در حال دیدن موضوع: 1 نفر (0 عضو و 1 مهمان) | |
|
|