|
مسترز ایندین ولز (BNP Paribas Open) |
![]() |
|
ابزارهای موضوع | نحوه نمایش |
![]() |
#161 |
Senior Member
پستها: 1,257
سپاس: 12,428
در 1,244 پست 8,595 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: اسطوره نواک جوکوویچ ، نادال، بردیخ، سونگا، تیم ،پیا، کلیژان، کرنو بوستا، آندری کوزنتسوف،کارن هاچانوف،چانگ هیون،دونا وکیچ ، خواهران ویلیامز، تیلور فریتز ،وسلی،ویکمایر،تیپسارویچ ، یوژنی،اناستازیا سواستوا و ....
|
![]() |
![]() |
![]() |
کاربر زیر از شما delpotro به خاطر این پست سپاسگزاری کرده است: | ||
![]() |
#162 |
Senior Member
پستها: 348
سپاس: 3,510
در 313 پست 2,172 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: ~FEDERER~
Berdych
LLODRA
متنفر از جوکر
|
![]()
اقا اين بحثا رو ول كنين
![]() يه سوال جالب دارم ![]() امشب ساعت 23:30 بازي ناداله درست؟ حالا اينجا جالب ميشه كه نادال تو مسابقات دوبل رفته فينال و ساعت بازيشم 2:30 صبحه ![]() اين چه جوري امكان داره؟ |
![]() |
![]() |
![]() |
#163 | |
Xpelled Mentor
پستها: 10,227
سپاس: 35,479
در 11,020 پست 99,859 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: Bryan Bros.
✔Sanaz Marand, Hingis, Evert, Black, Huber, Safina, Minella, Robson, Tsurenko, Bencic, Halep, Muguruza, Wozniacki, Siniakova, Diatchenko, Townsend, Gajdosova, Siegemund Pavlyuchenkova, Jovanovski, Gasparyan, Azarenka, Sharapova, Kirilenko, Rodionova, Lisicki, Shvedova, Goerges, Bacsinszky, Keys, Petkovic, Voegele, Rogers, Myskina, Svitolina, Makarova, Stosur, Mertens, Brengle, Strycova, Beck, Mattek, Falconi, Davis, Riske, Bertens, Dellacqua, Broady, Erakovic, J. Rae ✔Bahrami, N
|
![]() نقل قول:
هیچ تضمینی وجود نداره که بازی فدرر و نادال در ساعت یازده و نیم شب آغاز بشه. بازی نادال فدرر حدود یک ربع تا نیم ساعت بعد از اتمام مسابقه جوکوویچ خواهد بود. اون ساعت 23:30 تقریبی هست که برای بازی اول حدود دو ساعت را در نظر گرفتهاند. مسابقه فینال دوبل هم نوشته Not Before یعنی اگر زمین خالی باشه و مسابقات قبلی همگی تمام شده باشند از ساعت دو و نیم بامداد شروع میشه. اما اگر مسابقات قبلی حتی تا 5 صبح یا بیشتر هم طول بکشند، تا زمانی که زمین خالی نشه مسابقهی فینال دوبل آغاز نخواهد شد. تنها مسابقاتی سر ساعت اعلام شده آغاز میشوند که کلمه START یا From را در کنار ساعتش ببینید. آنهایی که Not Before دارند و یا چیز خاصی در موردشان اعلام نشده، همگی منوط به زمان اتمام بازیهای قبلی آن زمین/کورت هستند. |
|
![]() |
![]() |
20 کاربر زیر از شما کاربر گرامی PowerVu به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
Ahoura,
Ali_RF,
AndreS,
Behnam RF,
delpotro,
EXpress,
Fakhruddin,
Hatam,
javi,
M A E S T R O,
M∂hdi,
Nima93,
NimaRafi,
nole,
Pouya,
S.A.IVI.A.N,
sahand,
sana zhigoool,
The King
|
![]() |
#164 |
Roger's Fan
پستها: 327
سپاس: 2,493
در 327 پست 5,269 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: راج ارباب سوئیسی !
|
![]() ![]() ![]() ![]() 2-0 براي بيست و سومين بار از رولند گاروس 2007 تاكنون جوكويچ-نادال-فدرر به نيمه نهايي يك جام ATP رسيده اند.به اين سه تنيسور يك امريكايي به نام جان ايزنر نيز اضافه كنيد.خوب پازل ما تكميل شده ! در اولين بازي نيمه نهايي جوكويچ سيد 1 برابر جان ايزنر سيد 11 قرار خواهد گرفت.اخرين باري كه ايزنر به نيمه نهايي يك مسترز رسيده در پاريس سال گذشته بود در بازي كه سونگا 3 مچ پوينت را سيو كرد و در يك بازي 3 ساعته جاني را شكست داد.ايزنر كه به دنبال رسيدن به فينال يك مسترز براي اولين بار است در صورت پيروزي در اين بازي به رنك 10 صعود خواهد كرد.جاني در صورتي كه قهرمان ايندين ولز شود نامبر 1 تنيس امريكا خواهد شد و البته به رنك 8 Atp صعود خواهد كرد.جاني در دو بازي قبل برابر جوكويچ بازنده شده است اما موفق به گرفتن ست شده است.او يك بازي را 2-0 و يك بازي را نيز 3-2 باخته.جاني برابر دو تنيسور ديگر پازل ما موفق به گرفتن ست شده است.در يو اس اپن 2007 برابر فدرر 1 ست . و در فرنچ اپن 2011 برابر نادال 2 ست. اخرين بازي اين دو در پكن بود كه جوكويچ 2-0 پيروز شد. |
![]() |
![]() |
14 کاربر زیر از شما کاربر گرامی M A E S T R O به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#165 |
Roger's Fan
|
![]() ![]() در حالي كه همه منتظر سومين بازي جوكويچ-موري در يك نيمه نهايي ديگر در اين فصل بودند جوكويچ در نيمه نهايي بايد با كسي كه دقيقا سبكي مخالف اندي موري را به نمايش مي گذارد جاني ايزنر قرار خواهد گرفت.ايزنر به نوعي يك بازي تك رنگ را هميشه به نمايش ميگذارد و نمايش جانور بي عاطفه امريكايي ![]() بهترين Retuner حال حاضر جهان مطمئنا برنده مطلق رالي ها خواهد بود.پس نوله در اين بازي چه هدفي را دنبال خواهد كرد؟ مطمئنا هدف اصلي نوله Return كردن سرويس هاي جاني تا حد امكان است.در بازي هايي مثله فدرر-راديك اين استراتژي را راجر دنبال مي كند.نوله از بكهند فوق العاده اي بهره ميبرد پس ما بايد شاهد تبادل بكهند تو بكهندهايه زياد باشيم كه مطمئنا برنده اكثر اين Exchanges جوكويچ خواهد بود. ايزنر كه در ديويس كاپ فدرر را شكست داده مطمئنا سعي خواهد كرد بازي را به تايبرك بشكاند فقط در اين صورت مي توان براي او شانسي متصور شد. درسته كه جوكويچ امادگي فصل گذشته را ندارد اما او براي پيروزي برابر ايزنر نيازي به ايفا كردن نمايش واقعي خود ندارد. ویرایش توسط M A E S T R O : 03-17-2012 در ساعت 09:15 PM |
![]() |
![]() |
14 کاربر زیر از شما کاربر گرامی M A E S T R O به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#166 |
Roger's Fan
|
![]() ![]() ![]() ![]() 9-18 يك قسمت ديگر از Rivalry محبوب فدال براي اولين بار در صحراي كاليفرنيا اكران خواهد شد.اين بيست و هشتمين باري است كه فدرر و نادال برابر هم قرار مي گيرند.از 27 بازي قبل 18 پيروزي سهم رافا و 9 پيروزي نيز سهم راجر بوده است.نادال 12 پيروزي را در Clay كورت و 1 پيروزي را در Grass كورت و 5 پيروزي را در Hard كورت بدست اورده است.از سوي ديگر فدرر 2 پيروزي در Grass و 2 پيروزي نيز در Clay و 5 پيروزي نيز در Hard كورت بدست اورده است. از يو اس اپن سال قبل تا كنون فدرر 37 پيروزي و 2 شكست داشته و 5 قهرماني را بدست اورده است.از سوي ديگر نادال 26 پيروزي و 2 شكست داشته و NO TITLE ! اخرين ديدار اين دو در استراليا اپن بود كه نادال 3-1 پيروز شد. از پيش بيني اين بازي خودداري كنيد و خودتان را براي يك بازي Epic اماده كنيد. |
![]() |
![]() |
![]() |
#167 | ||||
Former Staff
![]() |
![]()
من هیچوقت از این چنین پست هایی خوشم نیومده و نمیاد اما چون دیدم اینقدر صریح القابی رو از طراوشات ذهنتون به راجر نسب دادی سخت بود برام تحملش و مطمئنا جز این یه پست هیچ حرف دیگری نمیزنم قضاوت با دوستان.......
========================================= نقل قول:
"رافا تو خـــــــــــــاک" به نظر شما آیا تفاوتی در محل برخورد توپ در زمین های خاکی با زمین های هارد وجود دارد آیا یا ندارد آیا ؟ سخنانی چند در مورد خصوصیات اخلاقی و فنی و..... رافائل نادال : نقل قول:
نقل قول:
نقل قول:
نقل قول:
=========================================== امــــــــــــــــــــا: ==========================================و این داستان ادامه دارد....... |
||||
![]() |
![]() |
15 کاربر زیر از شما کاربر گرامی AndreS به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
Abradat,
Ahoura,
BABAK,
Ehsλn,
M A E S T R O,
Mohammad Reza,
nima.a,
Nima88,
Nima93,
NimaRafi,
nole,
Paymaan,
Pouya,
SHIR FarHad,
مهران
|
![]() |
#168 | |
Senior Member
پستها: 348
سپاس: 3,510
در 313 پست 2,172 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: ~FEDERER~
Berdych
LLODRA
متنفر از جوکر
|
![]() نقل قول:
![]() درست ولي بر فرض مثال اگه بازي نادال تا ساعت يك طول بكشه و زمين 1:30 اماده باشه دوباره نادال با وجود دو ساعت بازي با فدرر(كه ميبازه ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#169 |
Roger's Fan
|
![]() ![]() دو افسانه دنياي تنيس بار ديگر برابر هم قرار مي گيرند.هوادارايه اين دو غول معمولا عادت به اين داشتند كه اين دو را در فينال ببينند اما در 5 بازي اخر اين دو فقط 1 بازي در فينال بوده است.بياييد به ميامي سال گذشته برگرديم در بازي كه نادال به راحتي فدرر را شكست البته در ان بازي فقط سايه اي از راجر در زمين بود. مي توان گفت كه شانس نادال در اين بازي بيش از فدرر است .در زمينهاي پژمرده ريگ دار ايندين ولز ! بله ريگ دار ايندين ولز كه خيلي كند است مطمئنا شانس رافا بيشتر خواهد بود.زمينهاي هارد ايندين ولز چيزي شبيه به خاك رس است ! فدرر سه بار فاتح ايندين ولز شده است و نادال نيز دو بار قهرمان و دوبار نيز رانر اپ بوده است. تقريبا بازي فدرر-نادال قابل پيش بيني است.نادال هميشه به سمت بكهند فدرر سرويس ميزند و تحت فشار قرار دادن او و در نهايت توليد يك انفورسد ارور ! فدرر نيز مطمئنا به دنبال كوتاه كردن امتيازات و استفاده از فورهند اتشين خود است.فدرر براي پيروزي بايد خوب سرويس بزند. مطمئنا هر كس تاكتيك خود را بهتر اجرا كند برنده بازي خواهد بود.متاسفانه در اكثر بازيهايه فدال راجر نمي تواند تاكتيك خود را به خوبي اجرا كند.اما در اين زمان ايا راجر مي تواند؟ امار و ارقام را دور بريزيد و از اين بازي لذت ببريد. |
![]() |
![]() |
17 کاربر زیر از شما کاربر گرامی M A E S T R O به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#170 |
Senior Member
پستها: 1,257
سپاس: 12,428
در 1,244 پست 8,595 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: اسطوره نواک جوکوویچ ، نادال، بردیخ، سونگا، تیم ،پیا، کلیژان، کرنو بوستا، آندری کوزنتسوف،کارن هاچانوف،چانگ هیون،دونا وکیچ ، خواهران ویلیامز، تیلور فریتز ،وسلی،ویکمایر،تیپسارویچ ، یوژنی،اناستازیا سواستوا و ....
|
![]()
*گویا وقت زیادی صرف کردید برای جور کردن قطعات
مختلف این پازل 1-"رافا تو خـــــــــــــاک" به نظر شما آیا تفاوتی در محل برخورد توپ در زمین های خاکی با زمین های هارد وجود دارد آیا یا ندارد آیا ؟ اگر جای تفاوتی وجود دارد که به نظر خود من هم دارد، چرا راجر در حالی که اثر توپ رو به وضوح میدید در مسابقات مسترز مادرید 2011 به جر و بحث با داور پرداخت؟ 2- حرفای امروز من چه ربطی به نادال داشت؟ من تو ویمبلدون 2011 ناراحت شدم از دستش. هنوزم نمیدونم واقعا مصدوم شد یا fake بود. اون حرفا رو زدم. دو حالت وجود داره: اگه مصدومیت رافا fake بوده باشه که حق با منه و جای بحثی نیست. اگه مصدومیتش fake نبوده باشه حاضرم از خودش و هواداراش معذرت خواهی کنم. هرچند که پس از فروکش کردن عصبانیتم همان روز از کاربر محترم رافائلو که با ایشون به کشمکش پرداخته بودم عذر خواستم. پس از اونجایی که هر دو احتمال وجود داره از هواداران رافا خواهشمندم مناسب ترین راه رو برای ارتباط با رافا بهم اطلاع بدن. من شرح اون چیزی که گذشته و قضاوتم و حرفایی که زدم رو براش می فرستم و در صورتی که حق با من نبوده باشه ( که اینو وجدان رافا حکم خواهد داد ) ازش حلالیت بطلبم. مطمئنا رافا اونقدر بزرگوار خواهد بود که قضاوت احتمالا اشتباه یک هوادار تنیس رو ببخشه. در مورد حرفای نامناسبی که در مورد راجر زده بودم هم قبلا گفتم و بازم میگم. نسبت بهش کینه و بغض داشتم. ازش خوشم نمیومد. ولی حداقل تا دیروز دیگه اینجوری نبودم. الانم نیستم. ولی در کل بزرگترین مشکل من اینه که هوادار کسی به جز فدرر و نادال هستم. اگه این جا شعار مرگ بر سودرلینگ سر بده کسی نمیبینه یا بهش برنمیخوره اما کافیه که من فقط یک کلمه در مورد راجر یا رافا موضع بگیرم. اونوقته که همینی میشه که الان شده. |
![]() |
![]() |
2 کاربر زیر از شما کاربر گرامی delpotro به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
کاربران در حال دیدن موضوع: 1 نفر (0 عضو و 1 مهمان) | |
|
|