|
آزاد استرالیا (Australian Open) |
![]() |
|
ابزارهای موضوع | نحوه نمایش |
|
![]() |
#1 | |
RogeLleyton's Lover
![]() تاریخ عضویت: Aug 2010
پستها: 2,046
سپاس: 22,965
در 2,038 پست 18,994 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: Sampras-Hewitt-Federer-Lavor-Navratilova-Borg-Edberg-Henin-Rafter-Murray-Goffin-Dolgopolov-Isner-Ferrer-Janowicz-Dimitrov/Sharapova//
Gasquet-Fognini-Paire-Youzhny-Llodra-Fish-del Potro-Davydenko-Kokkinakis-Saville-Sock-Harrison-Nishikori////Bryans
|
![]() نقل قول:
![]() دوست گرامی ، سلام جان! این یه اصطلاحه که من به کار می برم معمولا . به این معنی نیست که چون با شرافت بود ، برد و اگه نمی برد شرف نداشت و یا ، لی که باخته ، ... شانس هم موثر هست حتما ، ولی تجربه و اعتماد به نفس از دید من مهم تره ، حالا شاید غلط باشه حرفم... راجر هم از رادیک تو ویمبی در تایبرک عقب بود (فک کنم 5-1 ) و به بازی برگشت و برد. شاید اگه اون ست ر می باخت دیگه نمی تونست پیروز بشه. من سعی می کنم خیلی مسائل ر به شانس - به عنوان عامل اصلی - ربط ندم ، ولی به عنوان عامل فرعی (مخصوصا در تنیس ) همیشه موثر بوده و هست... ------------------------------------------------------------------------------- ویرایش ساعت 9 : یه برد 5 ستی دیگه ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
23 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Pouya به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#2 |
Member
پستها: 40
سپاس: 43
در 35 پست 220 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: راجر فدرر كبير، جوكويج، اندي ماري و راديك
|
![]()
با سلام- لطفا ساعت برگزاري بازيهاي نادال و فدرر در مرحله يك چهارم را اعلام نمائيد
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Xpelled Mentor
پستها: 10,227
سپاس: 35,479
در 11,020 پست 99,859 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: Bryan Bros.
✔Sanaz Marand, Hingis, Evert, Black, Huber, Safina, Minella, Robson, Tsurenko, Bencic, Halep, Muguruza, Wozniacki, Siniakova, Diatchenko, Townsend, Gajdosova, Siegemund Pavlyuchenkova, Jovanovski, Gasparyan, Azarenka, Sharapova, Kirilenko, Rodionova, Lisicki, Shvedova, Goerges, Bacsinszky, Keys, Petkovic, Voegele, Rogers, Myskina, Svitolina, Makarova, Stosur, Mertens, Brengle, Strycova, Beck, Mattek, Falconi, Davis, Riske, Bertens, Dellacqua, Broady, Erakovic, J. Rae ✔Bahrami, N
|
![]() نقل قول:
درود بر شما اعلام برنامه مسابقات و کانالهای پوشش دهنده تورنمنت را لطفاً از تاپیک زیر پیگیری کنید: |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Senior Member
پستها: 214
سپاس: 5,795
در 209 پست 1,840 بار سپاسگزاری شده
|
![]() نقل قول:
ولی در این سطح شانس حرف اول رو میزنه. اگه همین بازی قبل از 4 تا مچ پوینت با همون شرایط قبلی (و حتی ضعیف شدن لی و قوی تر شدن کیم) دوباره تکرار بشه، به نظرت کیم دوباره هر 4 تا مچ پوینت رو سیو می کنه؟ به اینا میگن تراژدی در ورزش که خیلی بندرت پیش میاد. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Former Staff
|
![]()
کدوم سطح؟ منظورت اینه هر چی سطح میره بالاتر و بازی ها حرفه ای تر میشن،شانس بیشتر دخالت داره؟اگه شانس حرف اول رو میزنه خب شما هم پاشو برو با راجر فدرر مسابقه بده دیگه. مگه شانس حرف اولو نمی زنه؟ خب شاید شما شانس اوردی بازی رو بردی.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Senior Member
پستها: 214
سپاس: 5,795
در 209 پست 1,840 بار سپاسگزاری شده
|
![]() نقل قول:
نه بابا. سیو کردن 4 تا مچ پ رو میگم. |