بازگشت   تنیس تاکرز > تورنمنت های گذشته > آرشـیـو فصلهای گذشته > آرشیو فصل 2011 > تورنمنتهای مردان > آزاد امریکا (US Open)

آزاد امریکا (US Open)

7-20 شهریور - نیویورک، امریکا

موضوع بسته شد

ابزارهای موضوع نحوه نمایش
قدیمی 09-09-2011, 01:52 PM   #301
nole
Senior Member

آواتار nole

پستها: 413
سپاس: 2,982
در 350 پست 2,519 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: Nole, Rafa, Juan,Tipsarevic, Gasquet,Verdasco,Gonzo, Gulbis,Isner,Ferrero, Nalbandian,Monfils, Andreev,Dimitrov, Sharapova,Ivanovic, Kvitova,Azarenka, Lisicki,Vesnina

نقل قول:
نوشته اصلی توسط Mohammad نمایش پست ها
من موندم شنبه ای، این همه آدم تو یه سوراخ موش جا میشن؟ خلاصه از الان یه فکر باشید، از ما گفتن.
میرن تو سوراخ موشای مجزا
nole آنلاین نیست.  
4 کاربر زیر از شما کاربر گرامی nole به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
قدیمی 09-09-2011, 01:55 PM   #302
nole
Senior Member

آواتار nole

پستها: 413
سپاس: 2,982
در 350 پست 2,519 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: Nole, Rafa, Juan,Tipsarevic, Gasquet,Verdasco,Gonzo, Gulbis,Isner,Ferrero, Nalbandian,Monfils, Andreev,Dimitrov, Sharapova,Ivanovic, Kvitova,Azarenka, Lisicki,Vesnina

ولی جدی نمیشه اصلا حساب کرد رو این بازی!‌من خودم رفتم نصف پولامو بستم رو راجر که اگه نوله باخت زیاد فشار نیاد بهم
nole آنلاین نیست.  
8 کاربر زیر از شما کاربر گرامی nole به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
قدیمی 09-09-2011, 01:56 PM   #303
Pouya
RogeLleyton's Lover

آواتار Pouya

پستها: 2,046
سپاس: 22,965
در 2,038 پست 18,994 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: Sampras-Hewitt-Federer-Lavor-Navratilova-Borg-Edberg-Henin-Rafter-Murray-Goffin-Dolgopolov-Isner-Ferrer-Janowicz-Dimitrov/Sharapova// Gasquet-Fognini-Paire-Youzhny-Llodra-Fish-del Potro-Davydenko-Kokkinakis-Saville-Sock-Harrison-Nishikori////Bryans

خب یه مدت بارون نظم بازیا ر مختل کرد (البته گویا باز احتمال بارش هست...) 1/8 تمام شد و 1/4 هم به نیمه رسید.

اول نظر در رابطه با بازی بازیکنام تو 1/8 :

جانی : اولین 1/4 گرند اسلمت مبارک! بهت گفته بودم تایبرک نباید ببازی ، هر 3 ست تایبرک بردی! درود به شرفت! خود تایبرکی پسر! خوب حال این پوشر گرفتی. از اون مارتین بی عرضه بیشتر وینر زده بود ، فک کرده بود خبریه. حالا احتمالا صاحب این پوشر شماره 2 فهمیده که چرا اینقدر رو تایبرک تاکید دارم. تو بازی نه ایزنر خیلی برتر بود و نه سیمون و این تایبرک بود که نتیجه ر مشخص کرد...

خب در مورد بازی بعدیت امشب با اندی:

اول اینکه از دید من ماموریتت تمامه! اگه 3-0 بد و مفت هم ببازی هیچ اشکالی نداره... ولی... یه وقت هوس نکنی امشب ببری و بعد بری دور بعد (حالا چه حریفت نادال باشه چه رادیک) و اونجا گند بزنی که ممکنه کلامون بره تو هم... حواست به خودت باشه دیگه. مثل فرر انتخاب با خودته ، اون ترسید و راه اولو انتخاب کرد ببینم تو چه می کنی! ترسویی یا شجاع؟

(این جملات آخر شوخی بود... رادیک 100% مستحق برد بود ، فررم خوب بازی کرد ولی زورش نرسید. اندی ماری هم به احتمال بالای 80% - از دید من- برنده بازی امشب هست...)

موقشنگ : کلا تورنمنت متوسط تا خوبی داشتی و به بد کسی هم نباختی... در مجموع قابل قبول بودی. ادامه فصلم خیلی کاری باهات ندارم. فقط والنسیا مهمه که باید اول شی و بارکلیز هم نباید بری 3 تا بازی ببازی بیای بیرون! ولی فصل بعد باید بشی مخصوصا تو خاک....
به طرفداران رادیک هم تبریک میگم. امیدوارم تو بازیای بعد و تورنمنت های بعدم موفق باشه.

و اما پیرمرد خودم ، اسطوره تنیس...

کلا خیلی خوب بودی. قصد نقد و برسی بازی رم ندارم ، چون هیچ ربطی به بازی بعدی - که فردا راجع بهش صحبت می کنم - نداره... فقط چند نکته :

لب تورت در کل متوسط خوب و در مراحلی ضعیف بود. حتما باید برا بازی بعدی بهتر شه... و دقتت در ریترن ها... که امروز بد نبود ، اما برای نبرد شنبه بیشتر لازمش داریم... مهم ترین نکته هم اعتماد به نفس خوبت بود!

در مورد کلی جو : کلا تورنمنت عالی داشت. 3 دور اول عالی بود و بازی با فیش رم خیلی خوب برگردوند. بعیده کلا گرند اسلم بگیره ولی از معدود بازیکنان تلاش گر و قابل اعتنای حال حاضر هست. به خاطر سال خوبش که ادامه هم داره به خودش و خشایار و بقیه دوستانش - که اکثرا نادالی هستند - تبریک میگم. فقط تو این تعطیلات انگار بازی قدیمی زیاد دیده بود بنده خدا .لودرام اغفالش کرده بود گفته بود تو والیت عالیه! تا میتونی بیا لب تور. اینم هی میومد ، هی امتیاز از دست میداد ، مخصوصا جاهای مهم ، چون با همین سطح بازیش اگه اشتباه نمی کرد میتونست 1 ست بگیره ولی نه بیشتر.

در هر حال شب بخیر و موفق باشی جو!

ویرایش توسط Pouya : 09-09-2011 در ساعت 02:02 PM
Pouya آنلاین نیست.  
24 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Pouya به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
قدیمی 09-09-2011, 01:57 PM   #304
M A E S T R O
Roger's Fan

آواتار M A E S T R O

پستها: 327
سپاس: 2,493
در 327 پست 5,269 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: راج ارباب سوئیسی !

نقل قول:
نوشته اصلی توسط BABAK نمایش پست ها
این پیروزی , هدیه ای سخاوتمندانه از جانب ستاره کهکشانی به هواداران بیشمارش برای دلجویی از انتظار فرسایشی و دیوانه کننده ای بود که برای دیدن شعبده بازی اسطوره در این چند روز کشیدند.

براوو
زیبا بود
چند بار خواندمش
امیدوارم ارباب نابغه فردا با شعبده بازیاش جوکرو محو کنه
M A E S T R O آنلاین نیست.  
17 کاربر زیر از شما کاربر گرامی M A E S T R O به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
قدیمی 09-09-2011, 01:58 PM   #305
Ahoura
Former Staff

آواتار Ahoura

پستها: 2,472
سپاس: 15,938
در 2,464 پست 29,057 بار سپاسگزاری شده

Semi Final

Ahoura آنلاین نیست.  
26 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Ahoura به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
قدیمی 09-09-2011, 02:06 PM   #306
Paymaan
Disciplinary Committee Chairman

آواتار Paymaan

پستها: 1,080
سپاس: 6,653
در 1,083 پست 12,419 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: راجر فدرر/ جو-ویلفرید زانگا/ تامی هاس/ استن واورینکا/ اندی مارِی/ تامی روبردو/ ژیل سیمون/ فرناندو ورداسکو/

نقل قول:
نوشته اصلی توسط peikan نمایش پست ها
مشخصه که کی از لحاظ قرعه شانس میاره.یه مشت بازیکن که راحت میبازن به فدرر خوردن جو گیر شدین.نادال هم نیاز به انصراف کسی نداره همه رو راحت اگه خودش باشه میبره..در حال حاضر هم صبر کن تا شنبه فدرر از جوکویچ ببازه.بعد اون موقع میبینمت.
هر موجود زنده ای که چندین ساعت تنیس دیده باشه میفهمه کی از لحاظ قرعه شانس داره!
اونوقت نادال همه رو اگه خودش باشه میبره؟ اگه کس دیگه باشه که دیگه نادال نمیشه!؟
البته شما راست میگید این 5 تا بازی ای که رافا به نوله باخته رافا نبوده که! انوشا شاهقلی بوده! وگرنه میبرد!

در ضمن از قول من اگر این انوشا رو دیدید بگید کمتر مدیکال تایم اوت بگیره!

Paymaan آنلاین نیست.  
15 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Paymaan به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
قدیمی 09-09-2011, 02:11 PM   #307
Pouya
RogeLleyton's Lover

آواتار Pouya

پستها: 2,046
سپاس: 22,965
در 2,038 پست 18,994 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: Sampras-Hewitt-Federer-Lavor-Navratilova-Borg-Edberg-Henin-Rafter-Murray-Goffin-Dolgopolov-Isner-Ferrer-Janowicz-Dimitrov/Sharapova// Gasquet-Fognini-Paire-Youzhny-Llodra-Fish-del Potro-Davydenko-Kokkinakis-Saville-Sock-Harrison-Nishikori////Bryans

نقل قول:
نوشته اصلی توسط koury نمایش پست ها
مهدی جان فکر کنم منظور اندی اینجا ۴ بازی ۵ ستی در ۴ روز باشه؟!
اون اصطلاح (best of 5 sets) در رابطه با بازی هایی مثل گرند اسلم ها به کار میره که برنده باید 3 ست ر ببره. و ربطی به 5 ستی شدن بازی نداره. منظور کوروش جان هم حتما همین بوده. من فقط برای تاکید بیشتر گفتم...

نقل قول:
نوشته اصلی توسط sahand نمایش پست ها
یه کم بعضی چیزا به قول معروف آدم رو می سوزونه.مثلا ایسنر 3-1 سیمون را برد ولی در مجموع سیمون بیشتر امتیاز کسب کرد.
نمی دونم اگه جای سیمون بودم چه حسی داشتم ولی باخت شاید حقش نبود.من که بازی را ندیدم ولی حیف بود که بخاطر اینکه ایسنر تو تای برک حرفه ایه این بازی را برد.
ازین که مثل خیلی از دوستان 0 و 1 صحبت نمی کنید تشکر می کنم.

اینارم در دفاع از بازیکنم میگم (به عنوان نماینده تام الاختیارش در این مکان و در تمامی مکان ها!) :

سیمون 4 تا امتیاز بیشتر گرفت که خیلی اهمیتی نداره. اگه 15-20 تا بود ، منم با شما موافق می بودم! در مورد حق : الان متاسفانه تایبرک خیلی مهمه و هر کس تایبرک بلد نباشه خوب بازی کنه و تمرکزش ر حفظ کنه به مشکل میخوره! بعدا مفصل در مورد اهمیت تایبرک در این تورنمنت خواهم نوشت...

و اینکه من زیبایی تنسیو تو وینر می بینم. ایزنر فک کنم 4 برابر سیمون وینر زد...

ولی خیالت راحت : اندی مثل سیمون تایبرک نمی بازه ، یعنی نباید ببازه...

با سپاس!
Pouya آنلاین نیست.  
15 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Pouya به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
قدیمی 09-09-2011, 02:22 PM   #308
Mohammad
Tech Support

آواتار Mohammad

پستها: 3,759
سپاس: 22,285
در 3,465 پست 31,086 بار سپاسگزاری شده

نقل قول:
نوشته اصلی توسط Pouya نمایش پست ها

منو که میشناسی در رفتن و ... اصلا بلد نیستم. سوراخ موش و ... رم نمیشناسم... کاری هم به بقیه ندارم... همیشه بعد از برد و باخت هستم!

البته تو هم تا حدی مثل خودمی!

الان یعنی منتظر فینال نواک - نادالی ؟
برای من فرقی نداره اصلا و ابدا!!!
ولی مع هذا رافا روزی نیم ساعت فورهند کراس کورت رو تمرین میکنه
Mohammad آنلاین نیست.  
7 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Mohammad به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
قدیمی 09-09-2011, 02:26 PM   #309
Sa3er
Junior Member

آواتار Sa3er

پستها: 21
سپاس: 290
در 21 پست 292 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: Roger Federer, Lleyton Hewitt, Bernard Tomic, Kei Nishikori, Stanislas Wawrinka, Kim Clijsters, Maria Sharapova, Sabine Lisicki, Ana Ivanovic

نقل قول:
نوشته اصلی توسط peikan نمایش پست ها
مشخصه که کی از لحاظ قرعه شانس میاره.یه مشت بازیکن که راحت میبازن به فدرر خوردن جو گیر شدین.نادال هم نیاز به انصراف کسی نداره همه رو راحت اگه خودش باشه میبره..در حال حاضر هم صبر کن تا شنبه فدرر از جوکویچ ببازه.بعد اون موقع میبینمت.
با احترام
قبل از هر چیز من اصلا وارد احساس و کل کل نمیشم توی اینجور بحث ها
اگر جوابی داشته باشم مینویسم وگرنه اگر صحبتی نداشته باشم مطمئنا
کل کل نخواهم کرد

اول اینکه ... من دو بار پست خودم رو مطالعه کردم، متوجه نشدم که کجای پستم
به "شانس در قرعه" اشاره کردم که شما با این جمله پست قبلی من رو ریپلای زدی

دوم اینکه ... حالا که خودتون در مورد قرعه کشی و شانس و اینجور چیزها حرف زدید
لازم میدونم توضیحی مختصر عرض کنم
من ملاک رو رتبه ATP (با تمام ایراد هایی که به نحوه ی امتیاز دهیش دارم) قرار میدم

بازیکن هایی که راجر فدرر باهاشون بازی روبرو شده در UsOpen به ترتیب زیر دارای رتبه های
مشخص هستند
Round 1 : Santiago Giraldo COL (54)
Round 2 : Dudi Sela ISR (93)
Round 3 : Marin Cilic CRO (28)
Round 4 : Juan Monaco ARG (36)
Quarterfinal : Jo-Wilfried Tsonga FRA (11)
Semifinal : Novak Djokovic SRB (1)

بازیکن هایی که رافائل نادال باهاشون بازی روبرو شده در UsOpen به ترتیب زیر دارای رتبه های
مشخص هستند
Round 1 : Andrey Golubev KAZ (98)
Round 2 : Nicolas Mahut FRA (99)
Round 3 : David Nalbandian ARG (76)
Round 4 : Gilles Muller LUX (68)
Quarterfinal : Andy Roddick USA (21)
Semifinal : Andy Murray GBR (4) {در صورت صعود به نیمه نهایی و احتمال برخورد با اندی ماری که رتبه بالاتری داره نسبت به ایسنر}

من که حرفی از شانس نزدم در قرعه ، الان هم با این مقایسه نمیخوام بگم
که قرعه ی راجر فدرر نسبت به رافائل نادال سخت تر بوده ، ولی اگه خودتون
مقایسه کنید میبینید که نسبتا اینطور بوده!

سوم اینکه ... باز هم من در پست قبل ننوشتم و ادعا نکردم که راجر فدرر نواک رو شکست
میده و میره به فینال، البته امیدوارم که اینطور بشه و به فینال برسه و قهرمان هم بشه و هیچ
ادعای دیگه ای نکردم! اگر هم باخت مشکلی نیست و باز هم میام و اینجا خدمتتون خواهم بود.

ویرایش توسط Sa3er : 09-09-2011 در ساعت 02:34 PM
Sa3er آنلاین نیست.  
31 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Sa3er به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
قدیمی 09-09-2011, 04:00 PM   #310
sahand
Senior Member

آواتار sahand

پستها: 773
سپاس: 8,672
در 761 پست 5,778 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: ANDY MURRAY JUAN MARTIN DELPOTRO GILLES SIMON STANISLAS WAWRINKA KEI NISHIKORI J0-WILFRIED TSONGA BERNARD TOMIC ERNESTS GULBIS MILOS RAONIC ROGER FEDERER RYAN HARRISON/ SHARAPOVA ROBSON AZARENKA KIRILENKO HANUCHOVA LISICKI

sa3er عزیز البته در اینکه قرعه راجر از رافا سخت تر بوده که هیچ شکی نیست ولی حریفهارو با رتبشون نسنج چون ملاک کاملی نیست.باید حریفهارو بسته به آمادگیشون بسنجی.مثلا در حال حاضر مولر از موناکو آماده تره پس یه بازی سخت تر برای نادال(البته در کل مال راجر سخت تر بوده).
sahand آنلاین نیست.  
7 کاربر زیر از شما کاربر گرامی sahand به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
موضوع بسته شد

برچسب ها
2011 , us open , آزاد آمریکا , گرند اسلم , یو اس اوپن

کاربران در حال دیدن موضوع: 1 نفر (0 عضو و 1 مهمان)