بازگشت   تنیس تاکرز > تورنمنت های گذشته > آرشـیـو فصلهای گذشته > آرشیو فصل 2011 > تورنمنتهای مردان > آزاد امریکا (US Open)

آزاد امریکا (US Open)

7-20 شهریور - نیویورک، امریکا

موضوع بسته شد

ابزارهای موضوع نحوه نمایش
قدیمی 09-06-2011, 10:07 AM   #221
Nima93
Roger's Fan

آواتار Nima93

پستها: 1,051
سپاس: 20,047
در 1,047 پست 14,527 بار سپاسگزاری شده

هر روز در طول مسابقات آزاد آمريكا،مربي سرشناس تنيس نيك بالتيري(Nick Bollettieri ) به انتخاب خود 3 بازي حساس روز را به خوانندگان معرفي مي‌كند و پيش بيني خود را درباره آن‌ها اظهار مي‌كند.

روز نهم

سم استوسر-ورا زووناروا(بازي سوم در استاديوم آرمسترانگ(Louis Armstrong Stadium))

استوسر ركورد 7-2 برد و باخت را در برابر زووناروا دارد و همچنين امسال دوبار(در اشتوتگارت و ايستبورن) او را شكست داده.اين يك بازي خيلي جذاب خواهد بود چون هر دوي آن ها براي رسيدن به آن چه كه امروز هستند تلاش فراواني داشته اند.استوسر در برابر بيماري و مصدوميت مقاومت كرد،زووناروا مصدوميت و همچنين موانع روحي كه بازيش را متاثر كرده بود را پشت سر گذاشت.شما به خوبي مي‌توانيد ببينيد كه اين اتفاق چه تفاوتي در بازي كردن او ايجاد كرده است.
استوسر دو بازي طولاني را در دو دور گذشته داشته و اگرچه از لحاظ فيزيكي نمونه است،اين اتفاق مي‌تواند بر هركسي تاثير بگذارد.او مي‌تواند كمي از باران(در صورتي كه تاخير ايجاد كند) كمك بگيرد ولي شما روي چنين چيزي نمي‌توانيد حساب كنيد.
استوسر در گذشته با استفاده از ضربات اسپيني در برابر زووناروا و خارج كردنش از مناطقي كه در آن ها بهتر بازي مي كند موفق بوده.اگر او بتواند مجددا اين نقشه را پياده كند،شانس برد دارد.اگر زووناروا بتواند توپ ها را سريع تر برگشت دهد(وقتي بر وي زانوهايش خم شده) و استوسر را در زمين حركت دهد،آن وقت اوست كه شانس برد دارد.هر دو بازيكن تنيس خوبي بازي مي‌كنند و هر نتيجه اي ممكن است رقم بخورد ولي من به زووناروا به خاطر رنكينگ بهترش شانس بيشتري مي‌دهم.

پيش بيني نيك:زووناروا در 3 ست.

اندي ماري-دانلد يانگ(بازي اول در استاديوم اش(Arthur Ashe Stadium))

يانگ تنها ديدار رو در رو را در ايندين ولز امسال به سود خود به پايان برده.شما مي‌دانيد كه ماري آن بازي را به خاطر دارد و مي‌خواهد به يانگ ثابت كند كه آن برد فقط يك حادثه بوده.از سوي ديگر يانگ بعد از رسيدن به دور چهارم،اعتماد به نفس زيادي دارد و بعد از شكست دادن ماري،مي‌داند كه چگونه بايد اين كار را تكرار كند.يانگ در دو بازي گذشته تنيس عالي از خود ارائه داد.حركتش در زمين عالي بود،لمس و احساسش در نزديكي تور فوق العاده و همچنين كمي هجومي تر بازي مي‌كرد.يانگ با سرويس هايش امتيازات زيادي نمي‌گيرد و براي شكست ماري بايد در اين ناحيه بيشتر پيشرفت كند.او تا به حال دو حريف بهتر از خودش را شكست داده(واورينكا و چلا) و مي‌تواند اين كار را تكرار كند!اگر شما به نتايج و رنكينگ اين فصل نگاه كنيد،به ماري شانس برد را مي‌دهيد ولي يانگ در دو بازي قبل حريفاني كه از خود بهتر بودند را شكست داده،پس او را دست كم نگيريد!
پيش بيني نيك:من مجبورم به ماري شانس برد را بدهم ولي مراقب باشيد!

آنجليك كربر-فلاويا پنتا(بازي دوم در استاديوم آرمسترانگ(Louis Armstrong Stadium))
پنتا در تنها بازيش مقابل كربر(در باشتاد امسال و بر روي خاك رس) به پيروزي رسيده.كربر يك چپ دست قوي است كه بكهند دو دست باثبات و فورهند خيلي خوبي دارد.اين قطعا مايه‌ي شگفتيست كه او را در يك چهارم نهايي ببينيم ولي با رسيدن او به اين مرحله هرچيزي ممكن است.هواي گرم و شرجي بر روي پنتا در بازيش مقابل پنگ تاثير گذاشت ولي من خوشحالم كه توانست بازي را ببرد.او از بيس لاين خيلي استوار است،ضربات خيلي خوبي دارد و در زمين خوب حركت مي‌كند.او بايد قادر به كنترل كردن امتيازات در برابر كربر باشد و با توجه به سابقه حضورش در اين مرحله از مسابقات،شانس بيشتري داد.

پيش بيني نيك:پنتا در 2 ست.

منبع:tennismagazine
Nima93 آنلاین نیست.  
18 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Nima93 به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
قدیمی 09-06-2011, 10:33 AM   #222
Pouya
RogeLleyton's Lover

آواتار Pouya

پستها: 2,046
سپاس: 22,965
در 2,038 پست 18,994 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: Sampras-Hewitt-Federer-Lavor-Navratilova-Borg-Edberg-Henin-Rafter-Murray-Goffin-Dolgopolov-Isner-Ferrer-Janowicz-Dimitrov/Sharapova// Gasquet-Fognini-Paire-Youzhny-Llodra-Fish-del Potro-Davydenko-Kokkinakis-Saville-Sock-Harrison-Nishikori////Bryans

دیشب خیلی بد بود و اصل حال درست حسابی ندارم...

اسطوره : خیلی خوب! باید 3-0 می بردی ، بازی با اون نتیجه از نظر من تحلیل نداره. بازی بعدی عقب افتادی ول ندی بازیو...! فردا راجع به بازیت صحبت می کنم ، الان حال ندارم...

دولگو : اوایل ست 2 و 3 افتضاح بودی که هم به بازی خوب جوکوویچ ربط داشت ، هم به روحیه ت. کلا تورمنت عالی بود و امیدوارم کردی! حق نواک حتما برد بود ولی نه 3-0 . یه آمار دیدم که نواک در دو سال اخیر بیش از 99% بازیایی که ست اولو برده ، پیروز از زمین خارج شده!! آمار شوخیه و از سطح بالای بازیکنان تنیس الان حکایت داره! ازین نظر وجود بازیکنانی مثل سونگا - که البته من ازش خوشم نمیاد - جای شکر داره ...
تو این مدت که تنیس ندیدم به جز کند شدن زمینا چیزای دیگه ای هم عوض شده : گرندا خیلی بازی هاش 1 ستی یا نهایتا 2 ستی شده و به جز عده معدودی بقیه از نظر روحی وضعشون خرابه بدجوری... نسل بازیکنان با روحیه مثل هیوئیت و آغاسی در حال انقراض هست... نادال هم روحیه قبلشو نداره دیگه!

بگذریم . به اعتقاد من ست اول درسته که نواک برد ولی امکان داره در ادامه تورنمنت به ضررش تمام بشه چون هنوز عقب نیفتاده که عیارش هنگام عقب افتادن هم مشخص بشه. نواک در گرند فقط یک بار عقب افتاده که بازیو باخته... البته کماکان شانس اوله از دید من ، چون وقتی حریفش در یک ست برتر هست ، باز هم نواک برنده ست میشه که بسیار مهمه.

خسته نباشی دولگو. از اینکه به آینده امیدوارم کردی ممنونم پسر! سال بعد اون مشکل بیماریت نباشه میتونی تو تاپ 8 هم باشی!

کوسه : انتظار داری به تو هم بگم خسته نباشی و درود به شرفت و عالی بودی مجموعا امسال و ... ؟
غلط کردی!! به قبرتم خندیدی!! سر کار گذاشتی منو ؟ تو امریکا 2-1 از سونگا جلو بودی بازی هم 4-4 بود ، بعد باختی. ترجمش میدونی چیه : رفتی زیر گل! حالم ازون حرکتت هم بهم خورد دکتر خبر کردی! پشت گوش خودت مخملیه! فک کردی من مث بعضی طرفدارای بعضی افراد هستم؟ برو خودتو گول بزن ، زورت نرسید به اون! حیف لقب کوسه که بهت دادم! لب تورت در حد جلبک بود دیشب! من نمیدونم کدوم احمقی به شما میگه بعد اون اسلایسا بیاین لب تور! فک کردی رافتری یا مکنرو ؟ بازیو تو لحظات حساس خراب کردی. و تو لحظات حساسه که فرق بازیکنا معلوم میشه! فرق حر و خر یه نقطه س! اینجام همونه...
البته میومدی بالا که حذف بودی ، نکته مثبتش اینه که راجر دوباره با سونگا بازی می کنه که اگه ببازه - با هر سناریویی - خیلی بعیده که 16 ش بشه 17. نظر من برد راجر در حداکثر 4 ست هست. نواکم اگه اتفاق ویژه ای نیفته و به اندازه نصف ست اول بازیش با دولگو هم خوش شانس باشه ، تو 3 ست و کمتر از 2 ساعت کار تمامه...

بازی های امشب :

موقشنگ : حریفت میزبانه و یه مدت دوسش داشتم . ببازی عیبی نداره و اصلا ناراحت نمیشم ولی اگه ببری و تو 1/4 مفت 3-0 ببازی پوستت کنده س! انتخاب با خودته...

جانی : ببازی هم حال تو اخذ میشه ، هم اون مارتین. ببری و تایبرک ببازی هم به درد خودت میخوره. تماشاگرا پشتتن، ببینم چه کار می کنی! جرم سنگینیه شکست از پوشر در امریکا...

والسلام...
Pouya آنلاین نیست.  
21 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Pouya به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
قدیمی 09-06-2011, 10:38 AM   #223
beeroz
Roger's Fan

آواتار beeroz

پستها: 173
سپاس: 3,913
در 131 پست 969 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: R.federer t.hass g.dimitrof s.lisicky s.wawrinka kh.delpotro s.cristea

نواک خیلی خوب تونست دولگوی سر کش و چموشو آرام آرام رام کنه
این نواک آماده فکر نمیکنم تا فینال ست بده
من از راجرقهرمانی نمیخوام چون خیلی بعیده که خاطره رولندو تکرار کنه فقط از راجر میخوام به هر قیمتی انتقامشو از سونگا بگیره منتظرم راجر
beeroz آنلاین نیست.  
9 کاربر زیر از شما کاربر گرامی beeroz به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
قدیمی 09-06-2011, 10:51 AM   #224
NimaRafi
Senior Member

آواتار NimaRafi

پستها: 364
سپاس: 6,526
در 368 پست 4,053 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: راجر فدرر-نواك جكوويچ-کارولاین ووزنياكي-ماریا شاراپوا- انا ایوانوویچ- پترا كويتوا -برنارد تومیک-سمپراس-استوسر-رانویچ

مرسي راجر ديشب عالي بودي حالا وقتشه از خجالت سونگا دربياي.
NimaRafi آنلاین نیست.  
12 کاربر زیر از شما کاربر گرامی NimaRafi به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
قدیمی 09-06-2011, 11:32 AM   #225
M∂hdi
Author

آواتار M∂hdi

پستها: 3,313
سپاس: 16,491
در 3,306 پست 31,684 بار سپاسگزاری شده

تصویر روز :

Photo of the day: Jo-Wilfriend Tsonga eats a tennis ball

ys

M∂hdi آنلاین نیست.  
20 کاربر زیر از شما کاربر گرامی M∂hdi به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
قدیمی 09-06-2011, 11:34 AM   #226
Mohammad Reza
Former Staff

آواتار Mohammad Reza

پستها: 2,097
سپاس: 16,684
در 2,094 پست 23,774 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: فقط و فقط راجر فدرر بزرگ

عملکرد دیشب راجر خیلی خیلی خوب بود . . . واقعا لذت بردم . مخالفم با کسانی که میگن موناکو چون خوب نبوده راجر اینجور راحت بوده ! خب بازی با سانتیاگو هم در راند 1 همیجور بود اما تو این بازی راجر سرویس هاش خیلی بهتر شده بود ، فورهنداش و کلا اعتماد به نفسشو دوس داشتم . . .

حالا سونگا . . . امیدوارم راجر مثه بازی قبل باشه و اون اعتماد به نفسی که باید داشته باشه ، حفظ کنه .

نظر من اینه که راجر در اوایل بازی با سونگا باید سریع اونو بریک کنه چون بازی هایی که از سونگا دیدم اوایل بازی زیاد خوب نیست و اگه راجر همو اول بتونه اونو برک کنه میتونه هم اعتماد به نفسشو حفظ کنه و هم بازی رو تو دست خودش بگیره . این نکته هم باید توجه داشته باشه که سرویس مقابل سونگا باید خوب باشه . . . ایندفعه دیگه وقته اینه راجر این پسرو ببره . . .

همین بازی اگرسیو رو خیلی دوس داریم . . . فقط همین
Mohammad Reza آنلاین نیست.  
23 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Mohammad Reza به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
قدیمی 09-06-2011, 12:03 PM   #227
FaRzIn
Senior Member

آواتار FaRzIn

پستها: 340
سپاس: 784
در 337 پست 2,862 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: راجـــــر فدرر رافا نادال؛؛اندي ماري؛؛نواك جوكوويچ ویکتور ترویسکی؛؛خوان دلپوترو؛؛ماريا شاراپوا؛؛كيم كلايسترز؛؛سابینه لیسکی

امیدوارم که راجر انتقام باخت به سونگا در ویمبی رو جبران کنه !!
FaRzIn آنلاین نیست.  
21 کاربر زیر از شما کاربر گرامی FaRzIn به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
قدیمی 09-06-2011, 12:29 PM   #228
roli
Senior Member

پستها: 317
سپاس: 14,435
در 311 پست 1,954 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: Only Roger Federer

من از بازيه قبلي راجر با چيليچ بيشتر لذت بردم. خداييش اين موناكو عددي نبود. من نميدونم با اين بازي چطور تا راند 4 اومد. مشكل اول راجر اين چند ماهه اين بود كه وقتي تحت فشار قرار ميگرفت يهو بازيو وا ميداد ولي تو بازي با چيليچ چنين اتفاقي نيوفتاد كه اين جاي بسي اميدواريست.مشكل دوم اروراش خصوصاً از سمت بكهند بود كه اينم خيلي بهتر شده(وقتي بكهنداش بازي با موناكو رو ديدم ياد بازي با نواك تو رولند امسال افتادم) حالا با اين تفاسير بايد ديد با سونگا هم ميتونه perfect باشه؟؟!؟
roli آنلاین نیست.  
5 کاربر زیر از شما کاربر گرامی roli به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
قدیمی 09-06-2011, 12:30 PM   #229
Ahoura
Former Staff

آواتار Ahoura

پستها: 2,472
سپاس: 15,938
در 2,464 پست 29,057 بار سپاسگزاری شده

CoMe On RoGeR

CoMe On CaRoLiNe

Ahoura آنلاین نیست.  
10 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Ahoura به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
قدیمی 09-06-2011, 12:39 PM   #230
M A E S T R O
Roger's Fan

آواتار M A E S T R O

پستها: 327
سپاس: 2,493
در 327 پست 5,269 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: راج ارباب سوئیسی !

ساعت 8:20 صبح به وقت خودمون دوباره شروع یک طوفان تو نیویورک بود.اما اینبار خبری از طوفان ایرن نبود بلکه طوفان راجر خودمون به پا شد.
حالا نوبته سونگاست.

M A E S T R O آنلاین نیست.  
19 کاربر زیر از شما کاربر گرامی M A E S T R O به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
موضوع بسته شد

برچسب ها
2011 , us open , آزاد آمریکا , گرند اسلم , یو اس اوپن

کاربران در حال دیدن موضوع: 1 نفر (0 عضو و 1 مهمان)