بازگشت   تنیس تاکرز > تورنمنت های گذشته > آرشـیـو فصلهای گذشته > آرشیو فصل 2011 > تورنمنتهای مردان > مسترز رم (Internazionali BNL d’Italia)

مسترز رم (Internazionali BNL d’Italia)

19-25 اردیبهشت - رم، ایتالیا

پاسخ

ابزارهای موضوع نحوه نمایش
قدیمی 05-15-2011, 10:57 PM   #301
nole
Senior Member

آواتار nole

پستها: 413
سپاس: 2,982
در 350 پست 2,519 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: Nole, Rafa, Juan,Tipsarevic, Gasquet,Verdasco,Gonzo, Gulbis,Isner,Ferrero, Nalbandian,Monfils, Andreev,Dimitrov, Sharapova,Ivanovic, Kvitova,Azarenka, Lisicki,Vesnina

نوواک داشی خودتی؟؟؟؟!!!!!!
nole آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
13 کاربر زیر از شما کاربر گرامی nole به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
قدیمی 05-15-2011, 10:57 PM   #302
safeline
Junior Member

آواتار safeline

پستها: 29
سپاس: 7
در 20 پست 121 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: نواك يوكوويچ - فلسيانو لوپز - ريچارد گاسكه - يورگن ملزر - نيكلاس الماگرو ... ماريا شاراپوا - يانينا ويكماير - لوسيا سافاروا - جوليا گئورگز

امشب من بيشتر از اينكه نگران خودم و باخت نادال باشم ( آخه منم طرفدار رافا هستم با اينكه از قيافه م معلوم نيست ! ) = ( اما تو پروفيالم نوشته م كه رافائل جزو تنيسورهاي مورد علاقه ! ) بيشتر نگران هواداراي رافا هستم .. بابا يكي بايد امشب رو مراقبشون باشه خودكشي نكنن . خودشون از بالا پشت بومي پرت نكنن ! ... يا راكت تنيس رو تو حلق خودشون فرو نكنن !!!
نواك معلوم بود ميبرد و برد .
خاك و مه و خورشيد و گيتار و فلك هم به داد رافا نرسيد ... انگار نواك از يه گاو خشمگين هم بدتره براي ماتادور !؟
آره چون نواك تريليه دوست داشتنيه ( البته شايد فقط برا من ! )
آقا من قاطي كردم دچار بحران شخصيت شدم ....
برم تا كار ندادم دست خودم و شما و اين انجمن و رافا و نواك و بقيه تنيسورها تا اندي و ورداسكو و لوپز و ساشاي ماريا و ....
safeline آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
5 کاربر زیر از شما کاربر گرامی safeline به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
قدیمی 05-15-2011, 11:01 PM   #303
MaTAdoR
Rafa's Fan

آواتار MaTAdoR

پستها: 229
سپاس: 3,860
در 227 پست 1,844 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: Rafael Nadal

به خدا خسته شدم
تجربه اينجا ها به كار آدم بايد بياد، به خدا نواك نصف رافا هم تجربه ي بازي هاي سخت رو نداشته، چرا رافا ازش بهره نمي بره؟
داشتن استرس قبول ولي ديگه اين همه كه باعث بشه نتوني بازي خودتو بكني اون هم تو اين سطح از تنيس واقعا بي معنيه
MaTAdoR آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
6 کاربر زیر از شما کاربر گرامی MaTAdoR به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
قدیمی 05-15-2011, 11:06 PM   #304
Afshin
Former Staff

آواتار Afshin

پستها: 2,906
سپاس: 19,092
در 2,916 پست 30,306 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: Roger Federer

نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaTAdoR نمایش پست ها
به خدا خسته شدم
تجربه اينجا ها به كار آدم بايد بياد، به خدا نواك نصف رافا هم تجربه ي بازي هاي سخت رو نداشته، چرا رافا ازش بهره نمي بره؟
داشتن استرس قبول ولي ديگه اين همه كه باعث بشه نتوني بازي خودتو بكني اون هم تو اين سطح از تنيس واقعا بي معنيه
بحث تجربه و بی تجربگی نیست . زورش به این نواک نمیرسه . بی نقص بازی میکنه نواک . تو به عنوان یه بیننده فکر میکنی رافا باید چکار میکرد که نکرد ؟
Afshin آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
14 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Afshin به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
قدیمی 05-15-2011, 11:12 PM   #305
M A E S T R O
Roger's Fan

آواتار M A E S T R O

پستها: 327
سپاس: 2,493
در 327 پست 5,269 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: راج ارباب سوئیسی !

نقل قول:
نوشته اصلی توسط Afshin نمایش پست ها
بحث تجربه و بی تجربگی نیست . زورش به این نواک نمیرسه . بی نقص بازی میکنه نواک . تو به عنوان یه بیننده فکر میکنی رافا باید چکار میکرد که نکرد ؟
کاملا درسته.برای بردن نواک دو تا رافا باید تو زمین باشه.این نواک بی نظیر بازی میکنه.بیخود نیس که تو سایت Sports.yahoo نوشته
NO WAY TO STOP NOVAK

M A E S T R O آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
11 کاربر زیر از شما کاربر گرامی M A E S T R O به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
قدیمی 05-15-2011, 11:13 PM   #306
roli
Senior Member

پستها: 317
سپاس: 14,435
در 311 پست 1,954 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: Only Roger Federer

بنده قهرمانی نواک رو به هواداراش تبریک میگم.
همانطور که پیش بینی میشد قهرمان شد و البته واقعاً حقش بود.
به نظرم اگر بکهند موری رو به رافا بدی میتونه این نواکو شکست بده و یا بالعکس فورهند نادالو بده به موری!!!
وگرنه راه دیگه ای برای شکست این نواک وجود نداره مگر اینکه خودش یهو افت کنه.
roli آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
13 کاربر زیر از شما کاربر گرامی roli به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
قدیمی 05-15-2011, 11:20 PM   #307
FaRzIn
Senior Member

آواتار FaRzIn

پستها: 340
سپاس: 784
در 337 پست 2,862 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: راجـــــر فدرر رافا نادال؛؛اندي ماري؛؛نواك جوكوويچ ویکتور ترویسکی؛؛خوان دلپوترو؛؛ماريا شاراپوا؛؛كيم كلايسترز؛؛سابینه لیسکی

به قول یکی از دوستان You are Incredible Nole !!!
منم به نوبه خودم این برد نواک رو به طرفداراش (من جمله خودم) تبریک میگم و دیگر هیچ !!!
یه خسته نباشید همه به رافای گل !!!
FaRzIn آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
9 کاربر زیر از شما کاربر گرامی FaRzIn به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
قدیمی 05-15-2011, 11:26 PM   #308
I.man
Former Staff

آواتار I.man

پستها: 751
سپاس: 4,450
در 756 پست 8,139 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: راجر كبير - فرناندو گونزالس - فرناندو ورداسكو - ارغوان

قدرت بازی او با تمامی سطوح سازگار شده. Maria Sharapova امشب با تحمیل برتری خود بر Samantha Stosur بزرگترین افتخار خود روی زمین های خاک رس را جشن گرفت.
شروع فینال با تاخیری سه ساعته به دلیل بارش باران روبرو شد، اما با کنار رفتن ابرها شماره 7 تنیس زنان Sharapova درخشش خود را شروع کرد، او 16 امتیاز از 19 امتیاز اغازین بازی را کسب کرد و در همان ابتدا 4-0 پیش افتاد و با ادامه اقتدار خود 62 64 پیروز شد. او بازی را با یک فورهند inside out سنگین که 18مین وینرش میشد به پایان برد.
او پس از قهرمانی گفت: "عذز خواهی مرا بپذیرید چراکه ایتالیایی من بسیار ضعیف است. بنابراین من قصد دارم انگلیسی صحبت کنم. من بسیار خوشحالم که قهرمان شدم. این معانی بسیار زیادی برایم دارم که برای اولین بار این عنوان را کسب کردم. Rome جایگاه ویژه ای است و من رویای کسب این عنوان را داشتم. تورنمنت های بسیاری در پیش خواهند بود و این شروع فوق العاده ای برای چیزهای دیگر است. من نمی توانم برای بازگشت به اینجا تا سال آینده صبر کنم."
او سپس از حامیانش تشکر کرد و گفت: "من از همه کسانی که مرا حمایت کرده اند تشکر می کنم. من خوشحالم که هواداران زیادی در ایتالیا دارم و این شامل هوادران روس من هم می شود که امروز پرچم ها را بیرون اورده بودند. و همچنین پدر و مادرم از تلویزیون مرا تماشا می کنند".
او درباره Roland Garros تنها عنوان اصلی که تا به حال نبرده است گفت: "من مطمئن نیستم که بازیکنان Favourite خاک رس همانند این تورنمنت شرکت کنند. برای شکست دادن بازیکنانی که روی خاک نتایجی بسیار بهتری نسبت به من گرفته اند، ممکن است که من بهترین تحرک یا بهترین لغزش روی خاک را نداشته باشم یا بازیکنی قوی با پاهای قوی، اما چیزهای مهم تر از این در تنیس وجود دارد".
Stosur بعد از شکست گفت: "من از شکست نا امید شده اما در کل، من فکر می کنم Maria به خوبی بازی کرد و به سادگی من امروز بهترین بازیم را انجام ندادم. من خیلی بد نبودم، اما این فینالی که من می خواسنم نبود. اما این هفته فوق العاده ای بود و هر هفته که در اروپا بازی می کنم کمی بهتر می شوم. این چیزی است که شما می خواهید در ابتدای وارد شدن به یک گرنداسلم".
I.man آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
18 کاربر زیر از شما کاربر گرامی I.man به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
قدیمی 05-15-2011, 11:27 PM   #309
roli
Senior Member

پستها: 317
سپاس: 14,435
در 311 پست 1,954 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: Only Roger Federer

یه نکته جالب اینه که یه زمانی فدرر همش میومد فینال تو فینال نادال حالشو میگرفت الان این ماجرا داره برا خود رافا توسط نواک اتفاق میفته ، حالا نادال بهتر میتونه شرایط فدرر رو درک کنه.
با اینکه من طرفداره هیچ کدوم نیستم ولی به نظرم بهتر شد نوله بازیو برد چون تنیس خصوصاً تو خاک از حالت یه قطبی بیرون میاد و امیدوارم موری هم بتونه به جمعشون اضافه بشه.
roli آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
11 کاربر زیر از شما کاربر گرامی roli به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
قدیمی 05-15-2011, 11:27 PM   #310
Rafaello
Senior Member

آواتار Rafaello

پستها: 201
سپاس: 714
در 196 پست 1,553 بار سپاسگزاری شده

دیگه خیلی گنده شده
تا همین جا بسشه
رولندگاروش پودرش می کنیم.
Rafaello آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
2 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Rafaello به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
پاسخ

برچسب ها
تنیس،فدرر،نادال،جوکوویچ،مسترز،خاک رس،آزارنکا

کاربران در حال دیدن موضوع: 1 نفر (0 عضو و 1 مهمان)