بازگشت   تنیس تاکرز > تورنمنت های گذشته > آرشـیـو فصلهای گذشته > آرشیو فصل 2011 > تورنمنتهای مردان > مسترز مایمی (Sony Ericsson Open)

مسترز مایمی (Sony Ericsson Open)

3-14 فروردین - مایمی، امریکا

پاسخ

ابزارهای موضوع نحوه نمایش
قدیمی 03-30-2011, 09:41 PM   #301
roli
Senior Member

پستها: 317
سپاس: 14,435
در 311 پست 1,954 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: Only Roger Federer

نقل قول:
نوشته اصلی توسط dane نمایش پست ها
با سلام
از تمامی هواداران Nadal و از جناب منوچهر , سامان , دل پوترو و محمد عزیز و سایر دوستان طرفدار Nadal که منو تحمل کردند بابت اراجیفی که گفتم عذر خواهی می کنم.
اصلا من کیم که قهرمانی Nadal رو در U.S Open و بخوام زیر سوال ببرم و باید بگم استحقاق فهرمانی رو داشت از انجائیکه بازی فینال به علت باران یک روز به تعویق افتاد و Djokovic زمان کافی برای اماده سازی خود را داشت , واقعا شکست Djokovic در چنان سطحی با چنان توپهائی واقعا سخت بود.
در سه بازی پیش روی Nadal سعی خواهم کرد که بهترین Preview های ممکن رو بنویسم.
اتفاقاً با این بحث ها یکی مثل من که از تنیس زیاد چیزی سرش نمیشه یه چی یاد میگیره. تا باشه از این کل کل های فنی.
roli آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
13 کاربر زیر از شما کاربر گرامی roli به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
قدیمی 03-30-2011, 09:43 PM   #302
Farid
Forum Expert

پستها: 899
سپاس: 4,840
در 892 پست 11,189 بار سپاسگزاری شده

نقل قول:
نوشته اصلی توسط Mehdi24 نمایش پست ها

سلام به همه

بحث های مفید و متنوعی درباره فورهند دو تنیسور به میان آمد ..
می خواهم از این فرصت استفاده و درباره سبک بازی چهار تنیسور حاضر در یک چهارم نهایی مسابقات (در تصویر) صحبت کنیم

counter puncher
راجر - سیمون؛ تقابل دو سبک متفاوت که نمونه بارز آن را در آزاد استرالیا دیدیم . اینبار در میامی برد راحتتر برای استاد سوئیسی پیش بینی میشه یا سیمون با ضربات نه چندان قدرتمند و جابجایی سریع در کورت میتونه رالی ها را طولانی تر و سومین پیروزی برابر فدرر را کسب کنه ؟ لطفا به سبک (درباره کانتر پانچر بیشتر توضیح بدهید) بازی ژیل بپردازین و چه تنیسورهایی این استایل را در کورت پیاده میکنند .. اندی موری , Somdev Devvarman هندی و کرو وزنیاکی در زنان اگر اشتباه نکنم این شیوه را بکار می برند ؟

فینالیست های ویمبی؛ رافا - بردیش
توماس چه نوع استراتژی برای شکست دادن اسپانیایی احتیاج داره .. آیا ضربات سنگین سرو و هجوم روی بکهند حریف کافی هست ؟ زمین میامی بیشتر به نفع کدامشان خواهد بود ؟

از دوستان عزیز ، فرید - محمد و دیگران تقاضا دارم لطفا به سوالات پاسخ دهند

مهدی جان
Counter punchers ها به بازیکنانی اطلاق می شود که از Pace و یا قدرت ایجاد شده توسط حریف بر روی توپ استفاده می کنند و انرا به زمین حریف باز می گردانند
اینگونه بازیکنان معمولا هنگامی که خود می خواهند بر روی توپ Pace و یا قدرت و سرعت ایجاد کنند به زحمت می افتند , نزدیکترین مثالی که به ذهنم می رسه:
باخت Murray در برابر دو بازیکن که با استیل خودش بازی می کنند ( Young , Bogomolov ) در دورهای دوم مسابقات Indian Wells و Miami
زیرا انها سرعتی به Murray برای Counter punch کردن نمی دادند و Murray مجبور بود تمام Pace ممکنه را خود بر روی توپ ایجاد کند که منجر به Unforced Error دادن می شد.
اینگونه بازیکنان دوستار Pace ایجاد شده از طرف حریف بر روی توپ هستند تا بتوانند انرا Counter punch کنند , به مصاحبه Murray قبل از بازی با Tursunov در مسابقات TMS Hamburg سال 2008 توجه کنید:
"Tursunov's game matches up well against mine because he plays with a lot of pace," Murray said
در Top 10 می توان به Murray و Roddick اشاره کرد که اینگونه سبک را پیاده می کنند.
همانطور که منوچهر عزیز اشاره کردند:
اینگونه بازیکنان در برابر ضرباتی که Pace ی بر روی انها وجود ندارد ( Slice ) معمولا دچار مشکل می شوند:
به رکورد Simon در برابر بازیکنانی که بازی وی را از ریتم خارج کرده و وی را وادار به ایجاد سرعت می کنند که Federer استاد ان است توجه کنید:
Simon 1-4 vs. Murray , 1-2 C.Rochus , 0-1 Lapentti , 0-3 F.Mayer , 1-2 Roddick , 1-2 Darcis , 1-1 Santoro , 0-2 O.Rochus , 1-2 Bracciali , 0-5 Llodra
[ تمامی این بازیکنان از Slice خوبی برخوردارند ]
من تو پیش بینی خوب نیستم مهدی جان , سایر دوستان نظر بدهند بهتره
در مورد بازی Nadal و Berdych سعی خواهم کرد بهترین Preview ممکنه رو بنویسم.

Farid آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
20 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Farid به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
قدیمی 03-30-2011, 09:44 PM   #303
Farid
Forum Expert

نقل قول:
نوشته اصلی توسط Roger-Federer1 نمایش پست ها
راستی یک سوال؟!در مورد ریترن سرویس راجر/رافا!از طرف فورهند کدومشون بهتر ریترن میکنند!حالا چه سرویس اول چه دوم...
من نظر ندم بهتره
2 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Farid به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
قدیمی 03-30-2011, 09:49 PM   #304
Behnam RF
Senior Member

آواتار Behnam RF

پستها: 1,242
سپاس: 20,231
در 1,236 پست 12,182 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: Roger Federer ,Juan Martin Delpotro,David Ferrer,Mardy Fish ,Mansour Bahrami WTA : Justine Henin-Hardenne,

نقل قول:
من نظر ندم بهتره
فرید جان من از همین میترسیدم،که شما دیگه نظری ارائه نکنید،شما استاد ما هستید و باز هم میگم دوست داریم نظراتتون را بدانیم ممنون.
Behnam RF آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
12 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Behnam RF به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
قدیمی 03-30-2011, 09:50 PM   #305
Farid
Forum Expert

نقل قول:
نوشته اصلی توسط roli نمایش پست ها
اتفاقاً با این بحث ها یکی مثل من که از تنیس زیاد چیزی سرش نمیشه یه چی یاد میگیره. تا باشه از این کل کل های فنی.
کل کل وقتی فنیه که کسی ناراحت نشه
من امروز همه طرفداران Nadal رو ناراحت کردم , خود من هم چیز یاد گرفتم البته هنوز اون ویدئو محمد رو ندیدم چون وی پی انم هنوز قطعه اما فکر کنم اشتباه می کردم.
13 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Farid به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
قدیمی 03-30-2011, 09:51 PM   #306
manoochehr
Senior Member

آواتار manoochehr

پستها: 480
سپاس: 6,929
در 473 پست 3,523 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: 1نعلبندیان2کاناس3دل پترو 4موناکو5مویا6گونزالس7فدرر8گائودیو 9چلا 10کوریا11اکاسوسو12کالری13لئوناردو مایر14دلبونیس 15زبالوس16روبردو17گاسکه18هیوئیت19 مونفیس20برادران برایان21ونوس ویلیامز22سرنا ویلیامز23دالکو24کوزنتسووا25دمنتیوا26پنتا27هنین هاردن28کربر29هنگیس30ارانی31وزنیاکی32ایوانوویچ

نقل قول:
من نظر ندم بهتره
نه dane عزیز این چه حرفیه لطف کنید اگه میشه نظرتونو بگین تا ما هم استفاده کنیم.
manoochehr آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
7 کاربر زیر از شما کاربر گرامی manoochehr به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
قدیمی 03-30-2011, 09:57 PM   #307
Farid
Forum Expert

نقل قول:
نوشته اصلی توسط Behnam RF نمایش پست ها
فرید جان من از همین میترسیدم،که شما دیگه نظری ارائه نکنید،شما استاد ما هستید و باز هم میگم دوست داریم نظراتتون را بدانیم ممنون.
نترس من نظر می دم
در همین مورد ریترن
سال 2008 بدون شک اگه نگیم Nadal بهترین Return of serve رو داشت , جزو بهترینها بود اما الان و کلا پس از بازگشتش از مصدومیت خیلی Return of serve ش به گفته کارشناسان و گزارشگران افت کرده.
همین Karlovic رو اگه بخواهیم مثال بزنیم:
نباید Nadal بازیش با Karlovic در Indian wells به Tie break ست سوم برسه
چرا اگه تو Cincinnati این اتفاق بیفته , یا تو U.S Open و یا تو Paris خیلی بد نیست اما نه تو Indian Wells.
من از طرف فرهند در مورد Return برتری رو با Federer می دونم.
دلیلی هم براش ندارم نظرم اینه
17 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Farid به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
قدیمی 03-30-2011, 09:59 PM   #308
Mohammad Reza
Former Staff

آواتار Mohammad Reza

پستها: 2,097
سپاس: 16,684
در 2,094 پست 23,774 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: فقط و فقط راجر فدرر بزرگ

نقل قول:
من نظر ندم بهتره
فرید جان دوست داریم شما نظر بدید...
نظر شخصی خودم
ریترن اول راجر خوبه به نظر من...فورهندشم دوس دارمفرق میکنه که تو توپو از تور رد کنی در ریترن سرویس یا توپ رو طوری ریترن کنی که حریف دچار مشکل بشه...احساس میکنم نادال ریترناش طوری هست که فقط از تور عبور میده..البته من ریترن های نادال رو خوب میدونم ولی به نظر من ریترن های راجر خیلی حرفه ای تر و باهوش تر هست...چند مدتی هم هست که جوکوویچ یکی از عوامل موفقیتش ریترن های خوبشه..قبلا ریترنش خوب بوده اما تغییری که درش ایجاد شده اینه که توپ ها رو به جایی میفرسته که برای حریفش دردسر ساز میشه.(شرمنده والله ما این واژه ها رو خوب نمیفهمیم)
احساس میکنم راجر وقتی ریترناش رو اسلایس میکنه میخواد بازی رو اول کنترل کنه سپس با یه وینر حریفشو به چالش بکشه و با یه والی رالی رو تموم کنه...بعضی وقتا سرویس دوم حریف با سرعت کم و کیفیت پایین زده میشه که راجر با فورهندش گاهی وینر میکنه...کلا اگه ریترن راجر عالی باشه حرف ندارهولی اگه روزش بد باشه ریترناش
Mohammad Reza آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
14 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Mohammad Reza به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
قدیمی 03-30-2011, 10:02 PM   #309
Farid
Forum Expert

ضمنا از دوستان خواهشمندم منو .... خطاب نکنند.
من و بهمن و کوروش و محمد و خشایار و حسین و مجتبی و خیلی های دیگه از 4 سال پیش با هم در یک فروم دیگه شروع به دیدن تنیس به صورت حرفه ای کردیم و از همدیگه چیز یاد گرفتیم , مثالی که تو ذهنمه:
من ان زمان نمی دانستم رنکینگ چجوری محاسبه میشه و از بهمن ( Red Line ) یاد گرفتم.
من خودم تو برترین کاربر فنی هم به محمد رای دادم , چون خیلی ازش چیز یاد گرفتم.
19 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Farid به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
قدیمی 03-30-2011, 10:10 PM   #310
manoochehr
Senior Member

آواتار manoochehr

پستها: 480
سپاس: 6,929
در 473 پست 3,523 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: 1نعلبندیان2کاناس3دل پترو 4موناکو5مویا6گونزالس7فدرر8گائودیو 9چلا 10کوریا11اکاسوسو12کالری13لئوناردو مایر14دلبونیس 15زبالوس16روبردو17گاسکه18هیوئیت19 مونفیس20برادران برایان21ونوس ویلیامز22سرنا ویلیامز23دالکو24کوزنتسووا25دمنتیوا26پنتا27هنین هاردن28کربر29هنگیس30ارانی31وزنیاکی32ایوانوویچ

نقل قول:
نترس من نظر می دم
در همین مورد ریترن
سال 2008 بدون شک اگه نگیم Nadal بهترین Return of serve رو داشت , جزو بهترینها بود اما الان و کلا پس از بازگشتش از مصدومیت خیلی Return of serve ش به گفته کارشناسان و گزارشگران افت کرده.
همین Karlovic رو اگه بخواهیم مثال بزنیم:
نباید Nadal بازیش با Karlovic در Indian wells به Tie break ست سوم برسه
چرا اگه تو Cincinnati این اتفاق بیفته , یا تو U.S Open و یا تو Paris خیلی بد نیست اما نه تو Indian Wells.
من از طرف فرهند در مورد Return برتری رو با Federer می دونم.
دلیلی هم براش ندارم نظرم اینه
اره شکی درش نیست که ریترن فورهند راجر از رافا بهتره.اصلا ریترن حرفه ای تر ریترنیه که برای سرو دوم کامل یا روی خط باسلاین وایسی یا اصلا بیای تو زمین و بعد ریترن کنی که راجر استاد این کار هست و همینطور به تبدیل بکهند به فورهند راجر دقت کنید زمان سرو دوم حریف عالی این کارو میکنه.و همینطور به بلوک ریترن راجر دقت کنید عالی عالی.
manoochehr آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
کاربر زیر از شما manoochehr به خاطر این پست سپاسگزاری کرده است:
پاسخ

کاربران در حال دیدن موضوع: 1 نفر (0 عضو و 1 مهمان)