|
مسترز مایمی (Sony Ericsson Open) |
![]() |
|
ابزارهای موضوع | نحوه نمایش |
![]() |
#281 |
Senior Member
پستها: 151
سپاس: 2,522
در 154 پست 1,250 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: راجر فدرر و دینارا سافینا
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#282 | |
Senior Member
پستها: 1,257
سپاس: 12,428
در 1,244 پست 8,595 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: اسطوره نواک جوکوویچ ، نادال، بردیخ، سونگا، تیم ،پیا، کلیژان، کرنو بوستا، آندری کوزنتسوف،کارن هاچانوف،چانگ هیون،دونا وکیچ ، خواهران ویلیامز، تیلور فریتز ،وسلی،ویکمایر،تیپسارویچ ، یوژنی،اناستازیا سواستوا و ....
|
![]() نقل قول:
مربی ماری بشه. ولی در حال حاضر آمادگی پذیرش این شغل رو نداره. |
|
![]() |
![]() |
10 کاربر زیر از شما کاربر گرامی delpotro به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#283 |
Senior Member
پستها: 480
سپاس: 6,929
در 473 پست 3,523 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: 1نعلبندیان2کاناس3دل پترو 4موناکو5مویا6گونزالس7فدرر8گائودیو 9چلا 10کوریا11اکاسوسو12کالری13لئوناردو مایر14دلبونیس 15زبالوس16روبردو17گاسکه18هیوئیت19 مونفیس20برادران برایان21ونوس ویلیامز22سرنا ویلیامز23دالکو24کوزنتسووا25دمنتیوا26پنتا27هنین هاردن28کربر29هنگیس30ارانی31وزنیاکی32ایوانوویچ
|
![]()
بیبین دوست من استعداد و امکانات یک تنیسور تو همون نگاه اول مشخصه درسته هر چقدر سن بره بالا تجربه هم میره بالاتر.و همینطور بازیت پیشرفت بیشتری میکنه به مرور زمان. ولی به نظر من دلپو کامل به بلوغ رسیده و یک بازیکن به تمام معنا کامله و همینطور نامبر 1 اینده. نادالم که عرض کردین به نظرم از همون اول مشخص بود چه تیسور با استعدادی.اینم از من داشته باش هم نادال تو سن کم راجر کبیر برد و هم دلپو این خیلی مهمه اگه بازیکنی به بلوغ نرسید باشه اصلا نمتونه راجرو اونم تو تنیس های به اون مهمی که خودتون اطلاع دارین ببره.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#284 |
Senior Member
بازیکن (های) مورد علاقه: 1نعلبندیان2کاناس3دل پترو 4موناکو5مویا6گونزالس7فدرر8گائودیو 9چلا 10کوریا11اکاسوسو12کالری13لئوناردو مایر14دلبونیس 15زبالوس16روبردو17گاسکه18هیوئیت19 مونفیس20برادران برایان21ونوس ویلیامز22سرنا ویلیامز23دالکو24کوزنتسووا25دمنتیوا26پنتا27هنین هاردن28کربر29هنگیس30ارانی31وزنیاکی32ایوانوویچ
|
![]()
یعنی شما فکر کردین حالا که نادال 4 تا گراند اسلم برده تازه به بلوغ رسیده؟اگه اینطوری فکر کردین کامل در اشتباه هستی. به طور مثال کارلوس مویا یکی از قویترین تنیسورهای جهان بود ولی فقط تونست تا اخر عمرش بیشتر تو زمینهای خاکی موفق باشه.چون تخصصش تو کلی کورت بود. و هیچ ربطی به بلوغ رسیدن نداره.
|
![]() |
![]() |
3 کاربر زیر از شما کاربر گرامی manoochehr به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#285 |
Senior Member
|
![]()
من الان تعجب میکنم که بعضی ها میگن هنوز دلپو به بلوغ نرسیده.اون موقع که دلپو هنوز هیچ عنوان مهمی نداشت و فقط atp برده بود اره اون موقع هنوز به بلوغ نرسیده بود.ولی از وقتی که نایب فهرمان مسترز / قهرمانی gs/ نایب قهرمان مسترز کاپ.و بردن بازیکنهای بزرگ مانند/ فدرر/نادال/رادیک/نعلبندیان/هیویت/مورای/و ... به خدا اگه منطقی قضاوت کنی به بلوغ رسیده. تازه همه اینها تو سن به این کمی بدست اورده البته دلپو که خیلی بد شانسی اورد و مجبور شد تو سن کم عمل جراحی کنه وگرنه تا الان 100 درصد قهرمانی بیشتری جمع کرده بود.
|
![]() |
![]() |
5 کاربر زیر از شما کاربر گرامی manoochehr به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#286 |
Senior Member
|
![]()
یک ؟ از افشین جان دارم که میگه دلپو تو چمن مشکل داره. اخه مگه دلپو از زمانی که اومد رو دور چند بار تو چمن بازی کرده.سال 2009 که سال خوب دلپو بود که تو راند 1 wimbledon خورد به هیویت که یکی از بهترین چمن بازهای تنیسه. همون موقع خودم گفتم این بازی رو 100 درصد دلپو میبازه چون تجربه هیویت کجا تو چمن تجربه دلپو کجا . سال بعدم که با مصدومیت مواجه شد. و این اصلا ربطی به بلوغ رسیدن نداره.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#287 |
Author
![]() |
![]() سلام به همه
بحث های مفید و متنوعی درباره فورهند دو تنیسور به میان آمد .. می خواهم از این فرصت استفاده و درباره سبک بازی چهار تنیسور حاضر در یک چهارم نهایی مسابقات (در تصویر) صحبت کنیم counter puncher راجر - سیمون؛ تقابل دو سبک متفاوت که نمونه بارز آن را در آزاد استرالیا دیدیم . اینبار در میامی برد راحتتر برای استاد سوئیسی پیش بینی میشه یا سیمون با ضربات نه چندان قدرتمند و جابجایی سریع در کورت میتونه رالی ها را طولانی تر و سومین پیروزی برابر فدرر را کسب کنه ؟ لطفا به سبک (درباره کانتر پانچر بیشتر توضیح بدهید) بازی ژیل بپردازین و چه تنیسورهایی این استایل را در کورت پیاده میکنند .. اندی موری , Somdev Devvarman هندی و کرو وزنیاکی در زنان اگر اشتباه نکنم این شیوه را بکار می برند ؟ فینالیست های ویمبی؛ رافا - بردیش توماس چه نوع استراتژی برای شکست دادن اسپانیایی احتیاج داره .. آیا ضربات سنگین سرو و هجوم روی بکهند حریف کافی هست ؟ زمین میامی بیشتر به نفع کدامشان خواهد بود ؟ از دوستان عزیز ، فرید - محمد و دیگران تقاضا دارم لطفا به سوالات پاسخ دهند |
![]() |
![]() |
18 کاربر زیر از شما کاربر گرامی M∂hdi به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
!GH-9924,
A!i,
Afshin,
Alireza Murray,
Ali_RF,
BABAK,
Behnam RF,
delpotro,
Fakhruddin,
Farid,
koury,
Mohammad Reza,
msh13792,
Nima88,
Pouya,
PowerVu,
roli,
S.A.IVI.A.N
|
![]() |
#288 |
Author
![]() |
![]()
[QUOTE=fed1371;45822]عجيبه. وزنياكي حذف شد. فكر ميكردم تو چنين زمين كندي شانس بيشتري براي قهرماني داشته باشه. كسي ميدونه اگه كلايسترز تو اين تورنومنت قهرمان بشه جاي وزنياكي رو ميگيره يا نه؟
دراین باره حاتم عزیز توضیح بهتر و کاملتری میتونه ارائه کنه اما کوتاه بگم : نه، حتی با قهرمانی کیم در این مسابقات رده او و کرولاین جابجا نخواهد شد. بدلیل اینکه کلایسترز مدافع عنوان قهرمانی محسوب میشه و در صورت پیروزی در فینال از امتیاز پارسالش دفاع کرده. حتما از نتیجه بازی دیشب و بازگشت فوق العاده او برابر ایوانوویچ خبر دارید، در ست سوم 5-1 عقب بود و پنج مچ پوینت را سیو کرد، در غیر اینصورت امتیازاتی از دست میداد . کرولاین هم پارسال تا کوارتر بالا اومد و امسال تا راند چهارم پس امتیازات کمی از دست میده . |
![]() |
![]() |
16 کاربر زیر از شما کاربر گرامی M∂hdi به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
!GH-9924,
A!i,
Ali_RF,
AndreS,
BABAK,
Behnam RF,
delpotro,
Fakhruddin,
Farid,
Hatam,
Mohammad Reza,
Pouya,
PowerVu,
roli,
S.A.IVI.A.N
|
![]() |
#289 | |
Former Staff
پستها: 2,906
سپاس: 19,092
در 2,916 پست 30,306 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: Roger Federer
|
![]() نقل قول:
|
|
![]() |
![]() |
10 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Afshin به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#290 |
Senior Member
|
![]()
سیمون/راجر من از نظر خودم توضیح میدم/ 1. راجر همیشه رالی که تو بازی زیاد میشه به مشکل بر میخوره البته بیشتر منظورم (اواخر هست) و سیمون قدرت اینو داره که بازی رو به رالی های طولانی مدت بکشونه 2.راجر یک بازیکنه هجومیه و میخواد زود وینر بزنه و سیمون یک بازیکنه که رو باسلاین خوب کار میکنه و راجر شاید اگه توپش وینر نشه به روی تور هجوم بیاره و سیمونم از پاسینگه نسبت خوبی بهره میبره.سیمون یک بیگ سرو زن نیست و راجر به خوبی میتونه از این فرصت استفاده کنه و ریترنه عالی بزنه .سیمون رو اسلایس ضعف داره مخصوصا اگه اسلایس رو فورهند سیمون زده بشه و راجر میتونه بازم به خوبی از این فرصت بهره ببره.راجر میتونه سیمون رو با دراپ شات سمت تور تحریک کنه و به روی تور بکشونه چون سیمون اصلا از والی خوبی بهره نمیبره و همینطور باعث بر هم زدن تمرکز سیمون رو باسلاین میشه.سیمون از بکهند نسبت خوبی بر خورداره و میتونه باعث بشه راجر سمت بکهند خودش به زحمت بیوفته.دوستان اگه ایرادی در گفت های من بود لطف کنند اصلاح کنند.
|
![]() |
![]() |
12 کاربر زیر از شما کاربر گرامی manoochehr به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
کاربران در حال دیدن موضوع: 1 نفر (0 عضو و 1 مهمان) | |
|
|