بازگشت   تنیس تاکرز > تورنمنت های گذشته > آرشـیـو فصلهای گذشته > آرشیو فصل 2011 > تورنمنتهای مردان > مسترز مایمی (Sony Ericsson Open)

مسترز مایمی (Sony Ericsson Open)

3-14 فروردین - مایمی، امریکا

پاسخ

ابزارهای موضوع نحوه نمایش
قدیمی 03-30-2011, 02:47 PM   #271
Farid
Forum Expert

پستها: 899
سپاس: 4,840
در 892 پست 11,189 بار سپاسگزاری شده

نقل قول:
نوشته اصلی توسط Mohammad نمایش پست ها
آره میتونسته، باز میگم تونستن و نزدن یه حرف دیگست. چرا 2007؟ من براتون میتونم بازی نشون بدم از نادال تو استرالیان اپن سال 2004 که آنچنان سرویس های دوم لیتون رو Rip میکرد که الان عمرا این کارو نمیکنه، چرا؟ نمیتونه؟ یا ترجیح میده ریسک نکنه؟
من خودم مخالف این تفکرش هستم، ولی به نظر من هر وقت خواسته DTL زده و جوابم گرفته، مثلا در مورد بکهند موافقم اصلا نمیتونه DTL بزنه مگر توپ با زاویه بیاد سمتش، اگه مستقیم و با ارتفاع بیاد نمیتونه بزنه، ولی آخه فورهند DTL هاش همیشه امضای بازیش بوده.
به نظر من امضای بازیش Inside out forehand شه نه Down the line ش
اخه محمد جان وقتی اعتماد به نفس نداری رو یه ضربه نمیزنی دیگه؟
علت نزدنش و اینکه حالا میزنه همینه
مثل اینکه من بگم Federer خوب سرویس میتونه بزنه اما نمیخواد ریسک کنه و محکم بزنه و نزدیک به خطوط بزنه
بلد نبوده بزنه دیگه این حرفا چیه
Farid آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
11 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Farid به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
قدیمی 03-30-2011, 02:50 PM   #272
Farid
Forum Expert

نقل قول:
نوشته اصلی توسط dane نمایش پست ها
یه صحنه قشنگ با بحث ان زمان
بحث فکر کنم سر این بود که Nadal در Cincinnati در لحظاتی از بازی توپ بازی میکنه و در لحظاتی از بازی افتضاح و با ثبات نیست ( یادمه به Murray و Baghdatis تو دو تا TMS قبل از u.s open باخت )
من هم گفتم همین چند لحظه زیبا رو هم نمیتونید ببینید به علت استفاده از سطح سریع و Low bounce و توپهای سریع Wilson extra duty
اما بعدا فهمیدم که در Resurface کردن سطح سطوح کند و High bounce شده:
"On these courts, you're going to get a chance to get to the ball unless you hit a great drop-shot, because obviously the bounce is really high."Andy Murray said
خودمو خراب کنم؟
چیو خراب کنم
من نظرمو میگم شما فکر میکنی عادلانه نیست نخون
تازه U.S Open ی که Nadal قهرمان شد بدین گونه بود
دور اول: 7/6 7/6 6/3 Gabashvili بازی رو هم Nadal از 5 متر پشت Baseline و با زدن High loopy balls و Moon balls دیکته کرد.
دور دوم: 6/2 7/6 7/5 Istomin باز هم Nadal از 5 متر پشت Baseline و با زدن High loopy balls و Moon balls دیکته کرد.
دور سوم: 6/4 6/4 6/2 در برابر Simon ی که بلیط هواپیما گرفته بود برای رفتن به فرانسه چون زنش برای فرزند اولش حامله بود و اگه بازی به ست چهارم یا پنجم کشیده می شد پروازو از دست می داد .
دور چهارم: 6/3 6/4 6/4 Lopez باز هم Nadal با زدن Passing shot بازی رو دیکته کرد.
1/4 نهائی: 7/5 6/3 6/4 Verdasco که همگان می دانند بازیکنان اسپانیائی هنگامی که در برابر Nadal قرار می گیرند خودشونو از قبل بازنده می دونند. البته اشتباه نشه باز هم Nadal بازی رو دیکته کرد.
نیمه نهائی: 6/2 6/3 6/4 Youzhny باز هم Nadal با دیکته کردن بازی از 8 متر پشت Baseline در برابر Youzhny ای که از 3 بازی قبلش دو تاش 5 سته شده بود و یکیش 4 سته و Nadal ی که تمامی بازیهاشو در ستهای پیاپی برده بود پیروز شد.
فینال هم که Djokovic بعد از ان بازی در برابر Federer نمیتونست برای بردن Nadal 5 ساعت بدوه.
شرایط بارانی و رطوبت هوا هم مزید بر علت شدند تا شرایط بازی کندتر و توپها سنگینتر از حد معمول شوند و شرایط بادی هم که همه می دونند در باد Nadal حرف اولو می زنه.
ببخشید یه چیزیو من یادم رفت
و ان هم عوض کردن Grip ش هنگام سرویس زدن بود که یکباره تبدیل به یک Big Server شد و این بهش فرصت داد تا کمی هجومی تر هم بازی کنه
بنابراین من علم غیب نداشتم Nadal یهو با تغییر Grip تبدیل به Big Server میشه و بر خلاف همیشه اب و هوای نیو یورک در ان فصل بارانی و بادی میشه ( میدونید که در رطوبت بالا توپها Moisture می گیرند و بزرگتر و سنگینتر می شوند ) و در Resurface کردن سطح کند و High Bounce میشه
13 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Farid به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
قدیمی 03-30-2011, 02:54 PM   #273
Mohammad
Tech Support

آواتار Mohammad

پستها: 3,759
سپاس: 22,285
در 3,465 پست 31,086 بار سپاسگزاری شده

نقل قول:
ف ی ل ت ر ه محمد جان
من هم وی پی انم قطعه اگه وصل شد اینک اون ویدئو رو هم حتما میزارم.
http://www.tennis-image.com/images/1...0569851157.png
Mohammad آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
14 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Mohammad به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
قدیمی 03-30-2011, 02:58 PM   #274
Farid
Forum Expert

یه چیزیو بگم و بحث و تموم کنم:
من بعد از U.S Open شروع به دیدن بازیهای Nadal کردم نه که قبلا نمی دیدم اما اگه حالا 5 صبح هم باشه بیدار میشینمو میبینم , علت اینکه دیگه مانند Murray و Roddick به قول معروف Passive بازی نمیکنه
من خودم بعد از U.S Open گفتم Nadal تبدیل به یک بازیکن هجومی و Big server شده
الان میدونم که فردا مثلا در برابر Berdych همواره دفاع نمی کنه و فرصت که پیدا کنه و توپ رو فرهندش بیاد سعی در outmaneuver کردن Berdych میکنه
اما نمیتونم قبول کنم که فرهند Nadal از فرهند Federer کاملتره همینو بس
من دیگه باید برم سر تمرین
10 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Farid به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
قدیمی 03-30-2011, 03:00 PM   #275
Mohammad
Tech Support

آواتار Mohammad

نقل قول:
به نظر من امضای بازیش Inside out forehand شه نه Down the line ش
اخه محمد جان وقتی اعتماد به نفس نداری رو یه ضربه نمیزنی دیگه؟
علت نزدنش و اینکه حالا میزنه همینه
مثل اینکه من بگم Federer خوب سرویس میتونه بزنه اما نمیخواد ریسک کنه و محکم بزنه و نزدیک به خطوط بزنه
بلد نبوده بزنه دیگه این حرفا چیه
سرویس که فرید جان دو تا فرصت داره، بحثش جداست، خب نادال چند تا امضا داره؟ نمیشه حالا؟
بعد فدرر کلا بیشتر از نادال اهل ریسکه، برای همین بیشتر میزنه، ورداسکو هم خیلی بیشتر از فدرر DTL میزنه چون بیشتر اهل ریسکه. ولی نه از فدرر بهتره DTL ش نه از رافا.
17 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Mohammad به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
قدیمی 03-30-2011, 03:08 PM   #276
Mohammad
Tech Support

آواتار Mohammad

منم برای حسن اختتام این بحث، لینک این ویدئو رو میزارم براتون. حتما ببینید.
http://www.youtube.com/watch?v=1CvCx...layer_embedded
18 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Mohammad به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
قدیمی 03-30-2011, 03:33 PM   #277
manoochehr
Senior Member

آواتار manoochehr

پستها: 480
سپاس: 6,929
در 473 پست 3,523 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: 1نعلبندیان2کاناس3دل پترو 4موناکو5مویا6گونزالس7فدرر8گائودیو 9چلا 10کوریا11اکاسوسو12کالری13لئوناردو مایر14دلبونیس 15زبالوس16روبردو17گاسکه18هیوئیت19 مونفیس20برادران برایان21ونوس ویلیامز22سرنا ویلیامز23دالکو24کوزنتسووا25دمنتیوا26پنتا27هنین هاردن28کربر29هنگیس30ارانی31وزنیاکی32ایوانوویچ

نقل قول:
نوشته اصلی توسط Mohammad نمایش پست ها
منم برای حسن اختتام این بحث، لینک این ویدئو رو میزارم براتون. حتما ببینید.
http://www.youtube.com/watch?v=1CvCx...layer_embedded
ایول عجب لینک بازی مناسبی رو گذاشتی.نادال چقدر تو این بازی از Down the line زیبا استفاده میکنه و یکی از علت هاشم اینه که بکهند لیتون قویه و نادال داره از Down the line بیشتر استفاده میکنه با این ویدئو قدرت اصلی نادال تو فورهند Down the line برای همه مشخص شد.ولی بازم از نظر خودم تو فورهند راجر یکم کاملتره ناداله ولی فقط یکم.
manoochehr آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
8 کاربر زیر از شما کاربر گرامی manoochehr به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
قدیمی 03-30-2011, 03:39 PM   #278
manoochehr
Senior Member

آواتار manoochehr

بازیکن (های) مورد علاقه: 1نعلبندیان2کاناس3دل پترو 4موناکو5مویا6گونزالس7فدرر8گائودیو 9چلا 10کوریا11اکاسوسو12کالری13لئوناردو مایر14دلبونیس 15زبالوس16روبردو17گاسکه18هیوئیت19 مونفیس20برادران برایان21ونوس ویلیامز22سرنا ویلیامز23دالکو24کوزنتسووا25دمنتیوا26پنتا27هنین هاردن28کربر29هنگیس30ارانی31وزنیاکی32ایوانوویچ

علت اینم که راجرو یکم بیشتر نادال تو فورهند قبول دارم زدن وینر بالا راجر هست. چون به نظر من وینر زدن خیلی سختر از کم ارور دادنه.ولی در کل فدرر/دلپو/ نادال بهترین فورهند زنهای حال حاظر تنیس هستن.
5 کاربر زیر از شما کاربر گرامی manoochehr به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
قدیمی 03-30-2011, 04:07 PM   #279
Alireza Murray
Murray's Fan

آواتار Alireza Murray

پستها: 1,274
سپاس: 6,455
در 1,271 پست 10,081 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: Andy Murray

من همین الان از مسافرت برگشتم دیدم اندی باخته عجیبه و خیلی بد ، اندی باید زود به خودش بیاد اینطوری نمیشه سه بار در بازی اول شکست خوردن خیلی بده ولی جالبه که اندی برگشت 4
اندی و سودرلینگ در مونت کارلو نیستند ، امیدوارم در بارسلونا اندی خوب کار کنه
Alireza Murray آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
10 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Alireza Murray به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
قدیمی 03-30-2011, 04:17 PM   #280
manoochehr
Senior Member

آواتار manoochehr

نقل قول:
نوشته اصلی توسط Alireza Murray نمایش پست ها
من همین الان از مسافرت برگشتم دیدم اندی باخته عجیبه و خیلی بد ، اندی باید زود به خودش بیاد اینطوری نمیشه سه بار در بازی اول شکست خوردن خیلی بده ولی جالبه که اندی برگشت 4
اندی و سودرلینگ در مونت کارلو نیستند ، امیدوارم در بارسلونا اندی خوب کار کنه
با سلام خدمت دوست خوبم علیرضا
انگار قرار مربی جدید استخدام کنه.گفته شده به احتمال زیاد Ivan Lendl میاره. ولی مکلاگن حیف شد با اون خیلی عالی بازی میکرد.
8 کاربر زیر از شما کاربر گرامی manoochehr به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
پاسخ

کاربران در حال دیدن موضوع: 1 نفر (0 عضو و 1 مهمان)