بازگشت   تنیس تاکرز > تورنمنت های گذشته > آرشـیـو فصلهای گذشته > آرشیو فصل 2011 > تورنمنتهای مردان > مسترز مایمی (Sony Ericsson Open)

مسترز مایمی (Sony Ericsson Open)

3-14 فروردین - مایمی، امریکا

پاسخ

ابزارهای موضوع نحوه نمایش
قدیمی 03-30-2011, 03:04 AM   #191
manoochehr
Senior Member

آواتار manoochehr

پستها: 480
سپاس: 6,929
در 473 پست 3,523 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: 1نعلبندیان2کاناس3دل پترو 4موناکو5مویا6گونزالس7فدرر8گائودیو 9چلا 10کوریا11اکاسوسو12کالری13لئوناردو مایر14دلبونیس 15زبالوس16روبردو17گاسکه18هیوئیت19 مونفیس20برادران برایان21ونوس ویلیامز22سرنا ویلیامز23دالکو24کوزنتسووا25دمنتیوا26پنتا27هنین هاردن28کربر29هنگیس30ارانی31وزنیاکی32ایوانوویچ

نقل قول:
نوشته اصلی توسط Afshin نمایش پست ها
اگه قراره خوان خاری در چشم کسی باشه اون رافاست
سبک بازی خوان جوری هست که حتی اگه در بهترین فرمش هم باشه مقابل فدرر به مشکل بر میخوره ، مگر این که خود فدرر بد بازی بکنه ، ولی مقابل رافا از هر لحاظ میتونه مشکل ساز بشه.
دلپو امکانات بردن هم نادالو داره هم فدرر. اینطوریه نیست که راجر اگه اماده باشه دلپو نمی تونه ببره. دیگه مگه به امادگی راجر تو فینال GS شکی هست یا تو مسترز کاپ که راجرو لح کرد. دلپو فورهند که بزنه رو بکهند راجر بکهند راجر میشکنه. ولی اسلایسهای راجرم دلپو رو به زحمت میندازه. ولی در کل دلپو بزرگترین بازیکن تهدید کننده رافا/ راجر در ایندهای نچندان دور نامبر 1 میشه. ولی اینو کامل قبول دارم که بردن رافا برای دلپو اسونتره راجر هست.
manoochehr آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
3 کاربر زیر از شما کاربر گرامی manoochehr به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
قدیمی 03-30-2011, 03:21 AM   #192
manoochehr
Senior Member

آواتار manoochehr

بازیکن (های) مورد علاقه: 1نعلبندیان2کاناس3دل پترو 4موناکو5مویا6گونزالس7فدرر8گائودیو 9چلا 10کوریا11اکاسوسو12کالری13لئوناردو مایر14دلبونیس 15زبالوس16روبردو17گاسکه18هیوئیت19 مونفیس20برادران برایان21ونوس ویلیامز22سرنا ویلیامز23دالکو24کوزنتسووا25دمنتیوا26پنتا27هنین هاردن28کربر29هنگیس30ارانی31وزنیاکی32ایوانوویچ

نادال خوب دولگوپلف ترکوند کیف کردم. واقعیتش اصلا از این 2 بازیکنی که تازه تو تنیس دور ورداشتن خوشم نمیاد. منظورم.(رونیچ/ دولگوپلف)
4 کاربر زیر از شما کاربر گرامی manoochehr به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
قدیمی 03-30-2011, 03:29 AM   #193
delpotro
Senior Member

پستها: 1,257
سپاس: 12,428
در 1,244 پست 8,595 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: اسطوره نواک جوکوویچ ، نادال، بردیخ، سونگا، تیم ،پیا، کلیژان، کرنو بوستا، آندری کوزنتسوف،کارن هاچانوف،چانگ هیون،دونا وکیچ ، خواهران ویلیامز، تیلور فریتز ،وسلی،ویکمایر،تیپسارویچ ، یوژنی،اناستازیا سواستوا و ....

نقل قول:
نوشته اصلی توسط manoochehr نمایش پست ها
نادال خوب دولگوپلف ترکوند کیف کردم. واقعیتش اصلا از این 2 بازیکنی که تازه تو تنیس دور ورداشتن خوشم نمیاد. منظورم.(رونیچ/ دولگوپلف)
دور برداشتن یعنی چی منوچهر جان؟ من که از دیدن پیشرفت بازیکنان جوون لذت می برم.

همینا به آدم انگیزه میده که به تماشای تنیس بنشینه. ظهور این ستاره هاست که نشون میده

پیشرفت دنیای تنیس در بازه زمانی کوتاه چقدر بوده. البته هر کس عقیده ای داره و تمام عقاید

مستلزم احترام. حتی عقیده شما.
delpotro آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
10 کاربر زیر از شما کاربر گرامی delpotro به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
قدیمی 03-30-2011, 03:38 AM   #194
manoochehr
Senior Member

آواتار manoochehr

نقل قول:
نوشته اصلی توسط delpotro نمایش پست ها
دور برداشتن یعنی چی منوچهر جان؟ من که از دیدن پیشرفت بازیکنان جوون لذت می برم.

همینا به آدم انگیزه میده که به تماشای تنیس بنشینه. ظهور این ستاره هاست که نشون میده

پیشرفت دنیای تنیس در بازه زمانی کوتاه چقدر بوده. البته هر کس عقیده ای داره و تمام عقاید

مستلزم احترام. حتی عقیده شما.
نه اشتباه نشه من از پیشرفت بازیکن جوان خوشم میاد ولی در کل از این 2 تا بدم میاد.مخوصا از اون رونیچ
3 کاربر زیر از شما کاربر گرامی manoochehr به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
قدیمی 03-30-2011, 03:45 AM   #195
manoochehr
Senior Member

آواتار manoochehr

رونیچ هنوز هیچی نشده تو تورنومنت منفیس فکر میکنم تو بازی با فیش بود اگه اشتباه نکنم. داوره یک اشتباه کرد و به ضرر رونیچ شد. بعد اخر بازی با داور دست نداد. معلومه از اون بازیکنهای بی ادبه. اخه بازیشم زیاد چنگی به دل نمیزنه فقط یک سرو زنه. تو زمین های خاک رس قکر نکنم یک بازی هم ببره.
6 کاربر زیر از شما کاربر گرامی manoochehr به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
قدیمی 03-30-2011, 03:55 AM   #196
Afshin
Former Staff

آواتار Afshin

پستها: 2,906
سپاس: 19,092
در 2,916 پست 30,306 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: Roger Federer

نقل قول:
نوشته اصلی توسط S.A.IVI.A.N نمایش پست ها
اوه اوه.چه حرفای میشنویم!
نادال flat نمیزنه چون نمیتونه.اما راجر هر دو رو میزنه ،پس بهتره!
نادال Flat کم میزنه چون نمیخواد بزنه ،چون نیازی بهش نداره.وقتی همینگونه با اسپین فوق العاده میتونه به اون چیزی که میخواد برسه پس نیازی نداره که ریسک ضربه ش رو بالا ببره و فلت بزنه!
آیا تاپ اسپین راجر برابری میکنه؟ یا میخواید تاپ اسپین راجر رو که اکثرا در موقع دفاع استفاده میشه رو مقایسه کنید با تاپ اسپین مهلک نادال؟

Cross court : برابر؟ به دور از منطق است اگر این رو برابر بدونیم! بی انصافی است و کمی هم مضاح!
Inside out : جالب است جاهایی که برتری با رافاست برابر گفته میشود. در حال حاضر Inside out های رافا بهتر هستند.من که شکی درش ندارم! شما اگه دارید کمی بهتر ببینید!

Down the line : رافا به دلیل اینکه رقیبانش اغلب دست راست هستند و اینکه کرس کورت فورهند معمول تری هست اجبارا مجبوره که از این طریق بازیش رو دیکته کنه.به همین دلیل کمتر از این ضربه استفاده میکنه که الان بهتر شده! این رو قبول دارم که راجر بهتر است و یا شاید برابر.اما اون قدر که با اغراق گفته شد نیست! من به ندرت میبینم راجر در هر ست دو سه باری از این ضربه وینر کنه!

Inside in: این ضربه هم برتری زیادی نمیبینم.شاید استفاده بیشتر راجر در القا این برتری برای شما نقش داشته.چرا که رافا بیشتر سعی میکنه این ساید اوت بزنه تا این ضربه! هر چند که هر موقع زده بد نزده!

بقیه حرفا هم که مربوط به سوال دوستمون نمیشد!
اما آیا کسی هست بتونه بهتر از نادال با فورهندش Take the ball early کنه؟ فورهند چه کسی بهتر کنترل بازی و رالی رو در دست داره؟
هر چه برتری با رافاست برابر دونستید و هر چه با فدرر با اغراق گفتید!

اصلا چرا جور دیگر به این سوال جواب ندیم؟
برای انتخاب بهترین فورهند ملاک هایی مثل قدرت ، سرعت، وینر شدن، مطمئن بودن، کمتر ارور دادن، دیکته کردن اگه قرار بدیم. فورهند هر یک در همه ملاک ها صدق میکنه.
اما آیا مطمئن تر و آمار ارور کمتر ،از فورهند رافا هست؟
من تا حالا ندیدم فدرر سه چهار متر پشت بیس لاین وینر بزنه.اما رافا 7/8 متر هم زده در حالی که با سرعت یک نواخت توپ حرکت کرده و ته کورت خورده!

در فورهند بهتر بین رافا و دلپوترو شک داشتم که در بازی اخیر مشخص شد کدوم فورهند بهتره!
فورهند رافا بود که رالی رو در دست داشت،سه برابر بیشتر وینر شد، و چندین برابر کمتر ارور داد!

چه خوبه اگه کمی با انصاف تر نظر بدیم ،اونم جایی که همه از شما انتظار عدالت و منطق را دارند!

سپاس...!
عه عه ؟! سامی ؟ تو دیگه چرا ؟
تمام حرفایی که زدی مربوط به الان میشه که فدرر نسبت به گذشته Shaky تر شد.
وینر شدن، مطمئن بودن، کمتر ارور دادن، دیکته کردن و ...
البته عجیب هم نیست که این حرفا رو میزنی ، چون مطئمنم بازیهای 2004-2007 ه فدرر رو ندیدی
ضمنا چطور دو تا فورهند رو با هم مقایسه میکنی ولی فورهند والی رو به عنوان ملاک مقایسه قرار نمیدی ؟!
Afshin آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
7 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Afshin به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
قدیمی 03-30-2011, 03:58 AM   #197
Afshin
Former Staff

آواتار Afshin

پستها: 2,906
سپاس: 19,092
در 2,916 پست 30,306 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: Roger Federer

نقل قول:
دلپو امکانات بردن هم نادالو داره هم فدرر. اینطوریه نیست که راجر اگه اماده باشه دلپو نمی تونه ببره. دیگه مگه به امادگی راجر تو فینال GS شکی هست یا تو مسترز کاپ که راجرو لح کرد. دلپو فورهند که بزنه رو بکهند راجر بکهند راجر میشکنه. ولی اسلایسهای راجرم دلپو رو به زحمت میندازه. ولی در کل دلپو بزرگترین بازیکن تهدید کننده رافا/ راجر در ایندهای نچندان دور نامبر 1 میشه. ولی اینو کامل قبول دارم که بردن رافا برای دلپو اسونتره راجر هست.
مسترز کاپ راجر رو له کرد ؟! فورهند بزنه بکهندش میشکنه ؟ باشه بابا شما درست میگی . با امثال شما نمیشه بحث کرد . موفق باشی
Afshin آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
10 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Afshin به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
قدیمی 03-30-2011, 04:08 AM   #198
delpotro
Senior Member

بازیکن (های) مورد علاقه: اسطوره نواک جوکوویچ ، نادال، بردیخ، سونگا، تیم ،پیا، کلیژان، کرنو بوستا، آندری کوزنتسوف،کارن هاچانوف،چانگ هیون،دونا وکیچ ، خواهران ویلیامز، تیلور فریتز ،وسلی،ویکمایر،تیپسارویچ ، یوژنی،اناستازیا سواستوا و ....

نقل قول:
رونیچ هنوز هیچی نشده تو تورنومنت منفیس فکر میکنم تو بازی با فیش بود اگه اشتباه نکنم. داوره یک اشتباه کرد و به ضرر رونیچ شد. بعد اخر بازی با داور دست نداد. معلومه از اون بازیکنهای بی ادبه. اخه بازیشم زیاد چنگی به دل نمیزنه فقط یک سرو زنه. تو زمین های خاک رس قکر نکنم یک بازی هم ببره.
روانیچ تا به حال موفق به شکست هیچ بازیکن تاپ 200 در زمین های خاک رس نشده.

قوی ترین بازیکنی که روانیچ تو خاک برده Matteo Viola بوده که الان در رده 208 رنکینگ هست.

اون مسابقه رو در حالی که ویولا شش پنج در ست اول جلو بوده انصراف داده.

مسابقه در 17.06.2009 و در رده فیوچرز برگزار شده.
5 کاربر زیر از شما کاربر گرامی delpotro به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
قدیمی 03-30-2011, 04:08 AM   #199
manoochehr
Senior Member

آواتار manoochehr

نقل قول:
نوشته اصلی توسط Afshin نمایش پست ها
مسترز کاپ راجر رو له کرد ؟! فورهند بزنه بکهندش میشکنه ؟ باشه بابا شما درست میگی . با امثال شما نمیشه بحث کرد . موفق باشی
us open جا انداختی من گفتم تو us open با مسترز کاپ هر دو تاش راجرو له کرد.در ضمن چرا ناراحت میشی چیز بدی که نگفتم.
2 کاربر زیر از شما کاربر گرامی manoochehr به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
قدیمی 03-30-2011, 04:12 AM   #200
delpotro
Senior Member

نقل قول:
us open جا انداختی من گفتم تو us open با مسترز کاپ هر دو تاش راجرو له کرد.در ضمن چرا ناراحت میشی چیز بدی که نگفتم.
2 کاربر زیر از شما کاربر گرامی delpotro به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
پاسخ

کاربران در حال دیدن موضوع: 1 نفر (0 عضو و 1 مهمان)