بازگشت   تنیس تاکرز > تورنمنت های گذشته > آرشـیـو فصلهای گذشته > آرشیو فصل 2011 > تورنمنتهای مردان > مسترز مایمی (Sony Ericsson Open)

مسترز مایمی (Sony Ericsson Open)

3-14 فروردین - مایمی، امریکا

پاسخ

ابزارهای موضوع نحوه نمایش
قدیمی 03-26-2011, 11:55 PM   #81
Mohammad Reza
Former Staff

آواتار Mohammad Reza

پستها: 2,097
سپاس: 16,684
در 2,094 پست 23,774 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: فقط و فقط راجر فدرر بزرگ

عه!اندي راديكم حذف شد كهداره ميشه مثه اينديان ولز....
..........
كيم دوس دارم بري فينالو مثه هميشه حال وزنياكي رو بگيري!
Mohammad Reza آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
9 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Mohammad Reza به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
قدیمی 03-27-2011, 12:27 AM   #82
Farid
Forum Expert

پستها: 899
سپاس: 4,840
در 892 پست 11,189 بار سپاسگزاری شده

نقل قول:
نوشته اصلی توسط Mohammad نمایش پست ها
فرید جان میدونم بلیک بازیکن مورد علاقتونه ولی Ball bashing که هنر نیست، 20 تا بزنی به فنس عقب زمین، 20 تا Approach ساده رو بزنی به تور، 4 تا ها هم اینور اونور وینز بزنی، نظر منو بخوای اصلا زیبانیست، شاید أدم برای لحظاتی لذت ببره ولی در دراز مدت من رو دلزده میکنه.
به نظرم من کند شدن زمین محصول یک سری چیزهاست، که مهمترینش پیشرفت تکنولوژی راکت و سیم و بالارفتن وحشتناک سرعت و قدرت بازیهاست، شاید اگه سرعت زمینها همونقدر سریع میموند امروز تنیس همش میشد سرویس وینر و ایس و حداکثر طول رالیها هم بیشتر از 3 4 تا نمیشد، نمیدونم.
ولی اینطور که معلومه اکثریت بازیکنان هم بدشون نمیاد وگرنه یه کاری میکردن، همش در حد حرفه انتقاداتشون.
محمد جان اینطور که شما گفتی معنی واقعی اغراق بود
شد 4 تا Winner در برابر 40 تا Unforced error
فکر نکنم هیچ بازیکن Ultra aggressor ی تا به حال تو هیچ بازی ای چنین stat ی داشته باشه
مثل این که من مثال بزنم
Murray که یک بازیکن Passive ه 4 تا Winner می زنه و اون هم روی سرویس و حریفش 40 تا Unforced error می ده تا ببره
البته این سلیقه ایه و یکی دوستار تنیس دفاعیه مثل شما و یکی دوستار تنیس هجومی مثل من ( همانطور که در فوتبال من سلیقم برعکسه و طرفدار ایتالیام )
هرچقدر سطح کند تر باشه و توپها سنگینتر
شما برای عبور توپ از دفاع حریف مجبوری نزدیکتر به خطوط ضربات خودتو روانه زمین حریف کنی و محکمتر به توپ ظربه بزنی که باعث میشه Unforced هات زیادتر بشه و هر چقدر زمین سریعتر باشه و توپها سبکتر شما برای عبور توپ از حریف مجبور نیستی انقدر محکم به توپ ظربه بزنی و ظرباتتو نزدیکتر به خطوط روانه زمین حریف کنی و Unforced هات میاد پائین
اینو گفتم که بدونی اگه زمین سریع بود و توپها سبک امثال Blake در برابر امثال Murray اگه بخوام مثل شما اغراق کنم 40 تا Winner میزدند و 4 تا Unforced error می دادند
در واقع بزاریند رک بگم
به نظر من اگه سرعت سطوح مانند دهه 90 و ما قبل ان بود
Roddick ممکن بود تو Top 50 باشه
Murray رنکش حدود 30 و 40 بود
Nadal رنکش حدود 10 تا 20 بود
Djokovic هم تو Top 10 بود اما بین 5 تا 10
Federer هم هیچگاه رنکش از 1 پائین نمیومد
خب به نظر شما چرا ATP سرعت سطوح رو کند کرد و اصولا این مساله از کی شروع شد
من براتون میگم
از حدود سال 2003 و 2004
چرا ان زمان؟
چون اعجوبه ای مانند Federer پدیدار شد که تنیس تا به حال به خود ندیده بود و من فکر نکنم دیگه هم به خود ببینه
درباره اینکه سیاستمداران دنیا نمیزاند کسی اسطوره بشه کسی شک داره؟
من یکی که ندارم
نمونشو تو تمامی عرصه های ورزشی , هنری و غیره همه دیدیم و سراغ داریم و مثال زدنش بی مورده
شک نکنید اگه ATP سطوح مسابقات رو کند نکرده بود و توپها رو سنگین الان Federer حدودا 25 لی 30 تا Grand Slam داشه و کلی TMS
چندین سال بود که بحث سر این بود که ایا کسی میتواند رکورد 14 GS های Sampras رو بشکنه؟
این باعث می شد تا تنیس برای هواداران جذاب بمونه و همواره به دنبال ستاره ای جدید باشند که این رکورد رو بشکنه
خیلی سخت بود اما دست یافتنی به نظر می رسید
حالا فکر کنید اگه Federer مثلا 28 تا GS برده بود , ایا تصور زده شدن رکورد Federer امکان داشت؟
نه
دیگه ATP چگونه می تونست جذابیت تنیس رو حفظ کنه
بله دوستان اگه منو دوباره به سیاه دیدن مسائل نسبی نمی دید این کاری بود که ATP کرد.
Farid آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
13 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Farid به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
قدیمی 03-27-2011, 01:16 AM   #83
manoochehr
Senior Member

آواتار manoochehr

پستها: 480
سپاس: 6,929
در 473 پست 3,523 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: 1نعلبندیان2کاناس3دل پترو 4موناکو5مویا6گونزالس7فدرر8گائودیو 9چلا 10کوریا11اکاسوسو12کالری13لئوناردو مایر14دلبونیس 15زبالوس16روبردو17گاسکه18هیوئیت19 مونفیس20برادران برایان21ونوس ویلیامز22سرنا ویلیامز23دالکو24کوزنتسووا25دمنتیوا26پنتا27هنین هاردن28کربر29هنگیس30ارانی31وزنیاکی32ایوانوویچ

رادیک 1000 امتیاز خشک ازش کم شد. تو رنکینگ ضربه بزرگی بهش وارد شد.
manoochehr آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
4 کاربر زیر از شما کاربر گرامی manoochehr به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
قدیمی 03-27-2011, 01:50 AM   #84
manoochehr
Senior Member

آواتار manoochehr

پستها: 480
سپاس: 6,929
در 473 پست 3,523 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: 1نعلبندیان2کاناس3دل پترو 4موناکو5مویا6گونزالس7فدرر8گائودیو 9چلا 10کوریا11اکاسوسو12کالری13لئوناردو مایر14دلبونیس 15زبالوس16روبردو17گاسکه18هیوئیت19 مونفیس20برادران برایان21ونوس ویلیامز22سرنا ویلیامز23دالکو24کوزنتسووا25دمنتیوا26پنتا27هنین هاردن28کربر29هنگیس30ارانی31وزنیاکی32ایوانوویچ

بازی فدرر با موناکو بازی جالبی میشه یک سبک دفاعی (موناکو) در مقابل یک سبک هجومی (فدرر) راجر نشون داده جلوی بازیکنهای دفاعی به زحمت میوفته.
manoochehr آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
6 کاربر زیر از شما کاربر گرامی manoochehr به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
قدیمی 03-27-2011, 07:42 AM   #85
peikan
Banned Users

پستها: 44
سپاس: 0
در 24 پست 86 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: نادال_موری_دلپو_کلایسرز
Talking

نقل قول:
نوشته اصلی توسط dane نمایش پست ها
فکر نکنم هیچ بازیکن Ultra aggressor ی تا به حال تو هیچ بازی ای چنین stat ی داشته باشه
مثل این که من مثال بزنم
Murray که یک بازیکن Passive ه 4 تا Winner می زنه و اون هم روی سرویس و حریفش 40 تا Unforced error می ده تا ببره
البته این سلیقه ایه و یکی دوستار تنیس دفاعیه مثل شما و یکی دوستار تنیس هجومی مثل من ( همانطور که در فوتبال من سلیقم برعکسه و طرفدار ایتالیام )
شما برای عبور توپ از دفاع حریف مجبوری نزدیکتر به خطوط ضربات خودتو روانه زمین حریف کنی و محکمتر به توپ ظربه بزنی که باعث میشه Unforced هات زیادتر بشه و هر چقدر زمین سریعتر باشه و توپها سبکتر شما برای عبور توپ از حریف مجبور نیستی انقدر محکم به توپ ظربه بزنی و ظرباتتو نزدیکتر به خطوط روانه زمین حریف کنی و Unforced هات میاد پائین
اینو گفتم که بدونی اگه زمین سریع بود و توپها سبک امثال Blake در برابر امثال Murray اگه بخوام مثل شما اغراق کنم 40 تا Winner میزدند و 4 تا Unforced error می دادند
در واقع بزاریند رک بگم
من براتون میگم
از حدود سال 2003 و 2004
چرا ان زمان؟
چون اعجوبه ای مانند Federer پدیدار شد که تنیس تا به حال به خود ندیده بود و من فکر نکنم دیگه هم به خود ببینه
من یکی که ندارم
نمونشو تو تمامی عرصه های ورزشی , هنری و غیره همه دیدیم و سراغ داریم و مثال زدنش بی مورده
شک نکنید اگه ATP سطوح مسابقات رو کند نکرده بود و توپها رو سنگین الان Federer حدودا 25 لی 30 تا Grand Slam داشه و کلی TMS
چندین سال بود که بحث سر این بود که ایا کسی میتواند رکورد 14 GS های Sampras رو بشکنه؟
این باعث می شد تا تنیس برای هواداران جذاب بمونه و همواره به دنبال ستاره ای جدید باشند که این رکورد رو بشکنه
حالا فکر کنید اگه Federer مثلا 28 تا GS برده بود , ایا تصور زده شدن رکورد Federer امکان داشت؟
نه
بله دوستان اگه منو دوباره به سیاه دیدن مسائل نسبی نمی دید این کاری بود که ATP کرد.
پاک شد ................

ویرایش توسط Mohammad : 03-27-2011 در ساعت 08:56 AM دلیل: استفاده از الفاظ توهین آمیز
peikan آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
قدیمی 03-27-2011, 09:31 AM   #86
Farshad.Roger
Roger's Fan

آواتار Farshad.Roger

پستها: 208
سپاس: 69
در 208 پست 1,736 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: Roger Federer

نقل قول:
مثل این که من مثال بزنم
در واقع بزاریند رک بگم
من براتون میگم
از حدود سال 2003 و 2004
چرا ان زمان؟
من یکی که ندارم
نه
کاملا درسته! ما زبونمون چندوقت پیش مو دراورد تو همین سایت که بگیم زمین ها همشون کند شده و مشکلات و مسایل مربوط به اون عنوان شد اما اکثریت گفتن "مگر بی کارند بیان زمین هارو کند کنند"
با حرفای شما موافقم هرچند که معتقدم رنک رادیک بالاتر از چیزی که گفتین بود به دلیل اینکه رادیک بازیش برای زمین های تند به مراتب سازگارتر و بهتر هست .
صحبت از این بود که اگر زمین ها کند و بد هست بازیکنان اعتراض میدادن. خب مشکل اینجاست که نسل قبلی که روی زمین های تند بازی میکردن تعداد کمتری نسبت به نسل جدید دارن. و نسل جدید بازیکنانی امثال نادال . ماری. جوکویچ (کمتر) و...بازیشون در زمین های کند بهتر هست و به طبع نمیان به خودشون ضرر بزنن. و بازیکنهای جدید تر هم از اول که اومدن روی این زمین های کند تمرین کردن و دارن بازی میکنن و بخوان یا نخوان بازی خودشون رو روی این سبک زمین ها باید تنظیم کنند. در نتیجه جایی برای اعتراض نمیمونه .
و مورد دیگه اینکه یک بازیکن هیچوقت نمیره یک اعتراض رسمی از این تورنومنت بکنه چون به جز حاشیه درست کردن و زیر فشار بردن خودش هیچ چیز دیگری نخواهد داشت.
این حرفای راجر هست در مورد زمین:

Q. Are the courts playing slower than Indian Wells? Seems like not a lot of winner, cold winners lately.
ROGER FEDERER: Yeah, I mean, look, I don't know. I feel that both are pretty slow, to be quite honest. It's hard to put balls away, like you say. You have to really set it up perfectly.
It reminds me slightly to clay in terms of how you can construct points. The big serve maybe has a bit more you know, on clay it just gives you a bit more and then you can do the one two punch, one two three punch at times more than on clay.
Other than that, you have to really create the way you play the points. Yeah, I wish it was a bit faster, but it is what it is.
راجر بارها و بارها جملات شبیه این رو گفته.
دیروز بازی رادیک واقعا جالب بود هر رالی زیر 20 تا تموم نمیشد....به گونه ای شده که به جای اینکه تکنیک. ذهن و قدرت بدنی همگی باهم حرف اول رو بزنن. الان فقط قدرت بدنی حرف اول رو میزنه.هرکی بتونه بیشتر بدوه و بیشتر توپ برگردونه برنده میشه و به همین دلیل هم خیلیا از جمله خود من معتقد هستن که تنیس به قشنگی سابق نیست.
Farshad.Roger آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
15 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Farshad.Roger به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
قدیمی 03-27-2011, 09:40 AM   #87
Afshin
Former Staff

آواتار Afshin

پستها: 2,906
سپاس: 19,092
در 2,916 پست 30,306 بار سپاسگزاری شده

من که خودم وقتی بازیهای 20 سال پیش رو میبینم حالم بهم میخوره ، فقط سرو اند والی بود ، هیچ چیز دیگه ای نبود توی بازی . به نظر من باید هم سطح کند توی تور باشه هم سطح سریع . البته الان تعادل رعایت نشده و تقریبا اکثر تورنمنت ها روی سطوح کند برگزار میشن (گرنداسلم ها متعادلند ، هارد سریع ، هارد کند ، خاک که به خودیه خود کنده ، چمن که به خودیه خود سریعه ).ولی توی مسترزها چندان اعتدال رعایت نشده ، ایندین ولز ، میامی ، 3 مسترز خاک ، شانگهای ، تورنتو - مونترآل کند هستند و فقط پاریس (اینم از پارسال سریع شده) و سینسیناتی سطوح سریع هستند . میشد مثلا یک مسترز خاک رو کمتر کرد و یک مسترز بر روی چمن اضافه کرد و یکی دیگه از تورنمنت های هارد رو روی سطوح سریع برگزارمیکردند . این جوری بازیکنی که کامل تر باشه و بتونه تو هر زمینی خوب بازی کنه شماره یک میشه .
Afshin آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
20 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Afshin به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
قدیمی 03-27-2011, 10:00 AM   #88
Mohammad Reza
Former Staff

آواتار Mohammad Reza

پستها: 2,097
سپاس: 16,684
در 2,094 پست 23,774 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: فقط و فقط راجر فدرر بزرگ

منم وقتي بازي هاي قديمي رو ميبينم كه سرو اند والي بود يكم دل زده ميشم ولي ديگه نه تا اين حد!ما تو هر تورنمنت نگاه ميكنيم سطح كنده!آخر كاري ميان يو اس اپن هم كند ميكنن!!خوده خاكم كنده!چمنم مثه اينكه دارن يه كارايي ميكنن كه رالي بيشتر توش باشه!وقتي ميبينم تنيسور فقط به قصد رد كردن توپ از تور داره بازي ميكنه يه جوري ميشم!بايد يه جور متعادلش كنند!ديگه دارن تمام سطح هاي هارد رو كند ميكنن!
...............
ويدئو رالي زيبايي كه در بازي دابل نواك/ماري اتفاق افتاد...اين بازي با شكست تيم اين دو ستاره به پاپان رسيد.
بابا اين جوكوويچ مث پلنگ مياد اينور و ميره اونور!!!بعد اين همه تلاش و بدبختي ماري توپ و به تور ميزنههمون موقع من جاي جوكوويچ بودم قهر ميكردم ميرفتم بيرون زمين
لينك دانلود
لينك دوم
Mohammad Reza آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
12 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Mohammad Reza به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
قدیمی 03-27-2011, 10:04 AM   #89
Mohammad
Tech Support

آواتار Mohammad

پستها: 3,759
سپاس: 22,285
در 3,465 پست 31,086 بار سپاسگزاری شده

نقل قول:
مثل این که من مثال بزنم
در واقع بزاریند رک بگم
من براتون میگم
از حدود سال 2003 و 2004
چرا ان زمان؟
من یکی که ندارم
نه
من که بدون شک از چاشنی اغراق استفاده کردم در بیان تعداد ارورهای بلیک ولی فرید جان حرفای جدی شما هم به دور از اغراف نیست.
اینکه تمام تور زدن ها و با اختلاف اوت زدنهای امثال بلیک رو به توپ و زمین نسبت بدیم، از نظر من اغراقه. آخه یه توپایی رو امثال بلیک خراب میکنه اونم با اختلاف که اصلا ربطی به گوشه زدن و غیره نداره، آخه وقتی یه Approach ساده رو با زور زیادی زدن میزاری وسط تور، نادال پسیو دفاعی به قول شما هم اونا رو وینر میکنه، چطور بلیک نمیتونه؟ ایراد از توپه یا تکنیک؟
یه اشتباه بزرگی به نظر من داره این وسط اتفاق میوفته و اون مقایسه کردن تنیس کلاسیک دهه 90 و قبل از اون با استایل بازی بلیکه!!! این دو تا به نظر من هیچ ربطی بهم ندارن.
اتفاقا بر عکس به نظر من تمام این Ball Basher ها موفقیت نسبی خودشونم مدیون همین کندتر شدن سطح ها هستند که زمان بیشتری برای سوئینگ کردن بهشون میده، نمونه بارزش دیگر تنیس باز موردعلاقتون گونزالز، شما فک میکنید اگه سطحها مثل دهه 90 بود اصلا اسمی از گونزالز میشنیدیم؟ به نظر من که نه. اصلا خیلی از بازیکنای دیگه که خیلی از دوستان احتمالا فک میکنن حتما باید سطح سریعتر رو دوست داشته باشند، برعکس سطوح خیلی سریع رو به هیچ وجه نمی پسندند، نمونش سودرلینگ بارها و بارها تو مصاحبش اینو گفته، شما ببینید مثلا کسی مثل گولبیس بهترین نتایجش کجا بوده؟ تو رم پارسال و رولندگروس 2008 مثلا. حتی داویدنکو که همه به بازیش رو تحسین میکنن؟ اون چطور؟ یا داوید نلبندیان؟ اصلا اساس رسیدنش به فینال 2002 ویمبلدون همین کندتر شدن زمین ها بود؟ نبود؟ اینو که دیگه همه میگن.
به نظر من این اشتباهه که فک کنیم کندتر شدن زمینها صرفا باعث شده بازی ها دفاعی تر بشه، یه مقوله خیلی پیچدست که رو کاغذ نمیشه براش قانون صادر کرد.
حتی من یادمه خود فدرر پارسال تو یه مصاحبه ش تو ویمبلدون همه چی رو فقط کند شدن زمین نمیدونست و خیلی با قطع و یقین صحبت نمیکرد، و یه سری عوامل رو مطرح میکرد و نه فقط زمین رو.

در مورد اون پیش بینی هاتون در مورد رنکینگ بازیکنا اگه سطو ح مثل دهه 90 بود باید بگم، فرید جان این بازیکنا یاد گرفتن چه جوری رو این سطوح بازی کنند، الان آکادمی های تنیس سعی میکنن بازیکنان رو با توجه به شرایط کنونی زمینها تربیت کنن همونطور که تو دهه 90 و قبل از اون هم سعی میکردند اونجوری تربیت کنند، مسلما اگه سطوح سریعتر میموند این بازیکنان اینجوری که بازی نمیکردن یا اگه استعدادشو داشتن اون استایل رو یاد میگرفتن یا اگر نه اصلا ما الان اسمی ازشون نمیشنیدم.

و نکته آخر ما همیشه از کند شدن زمینها حرف میزنیم از سریع شدن زمین های خاکی حرفی نمیزنیم، تنها نگاهی به افراد حاضر در نیمه نهایی پارسال رولندگروس نشون میده که به جز نادال هیچ کدوم بقیه ربطی به خاک ندارن، اینا رو هم باید درنظر گرفت.
یکی از دلا تغییرات سرعت زمینها هم میتونسته این باشه که هر بازیکنی با هر استایل پایه ای بتونه رو سطوح مختلف بازی کنه، مثلا وقتی فصل تورنمنت خاک میرسه یه سری بیخیال نشن و منتظر فصل چمن شن و بالعکس هم در مورد چمن.
Mohammad آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
11 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Mohammad به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
قدیمی 03-27-2011, 10:12 AM   #90
Farshad.Roger
Roger's Fan

آواتار Farshad.Roger

پستها: 208
سپاس: 69
در 208 پست 1,736 بار سپاسگزاری شده

نقل قول:
نوشته اصلی توسط Afshin نمایش پست ها
من که خودم وقتی بازیهای 20 سال پیش رو میبینم حالم بهم میخوره ، فقط سرو اند والی بود ، هیچ چیز دیگه ای نبود توی بازی . به نظر من باید هم سطح کند توی تور باشه هم سطح سریع . البته الان تعادل رعایت نشده و تقریبا اکثر تورنمنت ها روی سطوح کند برگزار میشن (گرنداسلم ها متعادلند ، هارد سریع ، هارد کند ، خاک که به خودیه خود کنده ، چمن که به خودیه خود سریعه ).ولی توی مسترزها چندان اعتدال رعایت نشده ، ایندین ولز ، میامی ، 3 مسترز خاک ، شانگهای ، تورنتو - مونترآل کند هستند و فقط پاریس (اینم از پارسال سریع شده) و سینسیناتی سطوح سریع هستند . میشد مثلا یک مسترز خاک رو کمتر کرد و یک مسترز بر روی چمن اضافه کرد و یکی دیگه از تورنمنت های هارد رو روی سطوح سریع برگزارمیکردند . این جوری بازیکنی که کامل تر باشه و بتونه تو هر زمینی خوب بازی کنه شماره یک میشه .
دیگه 20 سال پیش فکر کنم راکتا چوبی بود نه اونقدر قدیمی...تا همین چندسال پیش.
یک مثال میزنم . از راجر هم میزنم چون نسبت به بقیه بازیکنان بازیش رو بیشتر میشناسم.
قشنگیه بازیه راجر به حرکات حمله ایش . اومدن های لب تورش . حرکات تکنیکی و...بوده و هست. خداشاهده بعضی وقتا تو 2005-06 وقتی میومد لب تور مو به بدن من راست میشد . خب الان بخواد یا نخواد نمیتونه دیگه بره جلو و 100% هم افت میکنه که کرده. الان والیش شبیه سابق نیست. خوب چرا طرفدار نباید قشنگیه اون والی رو ببینه؟ این فقط یک مثال هست...بازیکنی که میتونه حرکات خیلی جذاب انجام بده باید وایسه روی بیس لاین و چپ و راست بره.
به نظرم با کند شدن زمین کارایی بازیکن ها محدود شده..و خیلی جالب تر و جذاب تر هست اگه یک بازیکن همه تکنیک و کاراییش رو توی زمین به نمایش بزاره نه که به زور عقب وایسه و دنبال توپ ها بدوه.
Farshad.Roger آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
11 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Farshad.Roger به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
پاسخ

کاربران در حال دیدن موضوع: 1 نفر (0 عضو و 1 مهمان)