|
مسترز ایندین ولز (BNP Paribas Open) |
![]() |
|
ابزارهای موضوع | نحوه نمایش |
![]() |
#331 |
Former Staff
|
![]()
خیلی ناراحتم از مصدومیت کیم..بدجور حالمو گرفت...واقعا حیف بود..وقتی دیدم از ادامه بازی انصراف داد اینقدر حالم بد شد که حوصله هیچی نداشتم...امیدوارم کیم عزیز دوباره با سلامت کامل به کورت برگرده..از همین الانم قهرمانی وزنیاکی رو به هواداراش تبریک میگم.
...... خب بازی ها به مرحله کوارتر رسید...بازی های قشنگی میشه...جالبه تو دوبل اگه تیم راجر/استان ببره با تیم رافا میفته و اونطرف اگه جوکو با ترویسکی ببرن با برادران ماری میفتند!!! بازی رافا رو که میدیدم واقعا جالب بود برام...این هندی خیلی از رافا خوشش میاد و فکر کنم گفته رافا الگوشه و جالبه سبک بازیش خیلی شبیه به رافا بود..دفاعی!البته نادال هر وقت در این بازی هجومی بازی کرد واقعا نتیجه گرفت! از برد راجر خوشحالم..از اینکه تونست مردم رو هیجان زده کنه خوشحالم..یه بازی ریلکس و زیبا از راجر..مرسی اسطوره... نواک بدجور دوستشو شکست داد!نشون میده که خیلی آمادست نواک..کی میتونه این نواک رو بگیره!!! راجرم کوارتر با استان بازی داره!حیف شد... دوس دارم نیمه نهایی رافا/دلپونی و راجر/جوکو ببینم! مشخصه نادال از پس کارلویچ برمیاد!والله تو این تورنمنت بدجور گیچ شدم!!!هیچ بازی معلوم نیست! هریسون بازیکن بزرگی میشه!از سبک سرویسش خوشم میاد..راجرم فکر کنم ازش خوشش میاد. |
![]() |
![]() |
14 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Mohammad Reza به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#332 |
Senior Member
پستها: 898
سپاس: 12,052
در 892 پست 6,981 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: نادال - رادیک- زوارف - پق / نوله - دلپوترو ، فرر - تامی هاس - فیش -یانوویج
|
![]()
خوب تازه رسیدیم به مراحل حساس رقابتها .نواک بازم به راحتی برد خیلی با قدرت راحت بازی میکنه اصلا انگار این پسر اومده پیکنیک.
گاسکه موفق شد رادیک از پسش رو برداره که من اصلا فکرش نمیکردم حالا باید ببینیم اون جلوی نواک چکار میکنه. اونایی که دیوید فرر متهم به تبانی کردن فکر کنم عملکرد کارلویج تو این مسابقات پاسخ خوبی بهشون داده که بردش در دور اول مقابل فرر نه براساس تبانی بلکه براساس توانایی های کارلوویج بوده. واورینکا که با شکست بردیج حریف هموطنش فدرر شد این بازی تکرار یک چهارم نهایی استرلیاست که تو استرلیا راجر خیلی راحت برد واینجاا به احتمال زیاد پیروز مسابقست |
![]() |
![]() |
13 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Nima88 به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#333 |
Former Staff
|
![]()
عه!!!هم تیم نواک باخته هم ماری که!!!من نفهمیده بودم
![]() |
![]() |
![]() |
9 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Mohammad Reza به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#334 |
Roger's Fan
پستها: 327
سپاس: 2,493
در 327 پست 5,269 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: راج ارباب سوئیسی !
|
![]() ویرایش توسط M A E S T R O : 03-17-2011 در ساعت 10:39 AM |
![]() |
![]() |
9 کاربر زیر از شما کاربر گرامی M A E S T R O به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#335 |
Senior Member
بازیکن (های) مورد علاقه: نادال - رادیک- زوارف - پق / نوله - دلپوترو ، فرر - تامی هاس - فیش -یانوویج
|
![]()
به امید نیمه نهایی رافا - خوان و نواک - راجر
اگه این اتفاق بیفته بعد از یو اس اپن 2009 ابرای اولین بار این 4 نفربا هم میرسن نیمه نهایی که امیدوارم این بار برخلاف یو اس اپن 2009 رافا و نواک فینال برگزار کنن |
![]() |
![]() |
3 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Nima88 به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#336 | |
Senior Member
|
![]() نقل قول:
از همین الان خودتون اماده سومین باخت پیاپی کنید |
|
![]() |
![]() |
2 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Nima88 به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#337 |
Roger's Fan
پستها: 327
سپاس: 2,493
در 327 پست 5,269 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: راج ارباب سوئیسی !
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#338 |
Senior Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
4 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Nima88 به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#339 | |
Senior Member
|
![]() نقل قول:
|
|
![]() |
![]() |
3 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Behnam RF به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#340 | |
Senior Member
|
![]() نقل قول:
اما ما داریم در مورد زمان حال صحبت میکنیم وگرنه اگه بخواهیم در مورد گذشته صحبت کنیم میتونیم بگیم رافا 14 بار راجر برده و3 سال پیاپی حسرت بردن رولندو بر دلش گذاشت |
|
![]() |
![]() |
4 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Nima88 به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
برچسب ها |
مسترز، ایندین ولز، 1000، امریکا، اولین مسترز |
کاربران در حال دیدن موضوع: 1 نفر (0 عضو و 1 مهمان) | |
|
|