|
Rogers Cup |
![]() |
|
ابزارهای موضوع | نحوه نمایش |
![]() |
#221 |
Junior Member
پستها: 17
سپاس: 4
در 17 پست 106 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: R
A
F
A
A
|
![]()
مرسی تیسونگاااااااااااااااااااااااااااااااا
![]() ![]() ملی پوشان پیروز باشید خرم چون گل هر روز باشید......................................:346: |
![]() |
![]() |
6 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Amirreza به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#222 | |
Roger's Fan
پستها: 476
سپاس: 14,095
در 475 پست 3,759 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: هر چی کلنجار رفتم دیدم فقط به راجر میتونم فکر کنم
|
![]() نقل قول:
سهیل هم که گفت به فینال نمیرسن، خودت بودی گفتی فینال در خدمتیم،حالا خودتم میگی ما گفتیم میایم فینال؟ فعلا که حرف سهیل درست از کار دراومد،مرسی سهیل:346: هر وقت گرند اسلمتون دو رقمی و تعداد هفته های صدر نشینیتون 3 رقمی شد،بعد بیاین ببینیم حرف حسابتون چیه ![]() |
|
![]() |
![]() |
8 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Saeedzr به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#223 |
Former Staff
|
![]()
نادال واقعا افنضاح بازی کرد
فک کنم رنک دو رو از دست داد ویرایش توسط davidbeckham : 08-15-2009 در ساعت 06:21 AM |
![]() |
![]() |
10 کاربر زیر از شما کاربر گرامی davidbeckham به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#224 |
Junior Member
پستها: 17
سپاس: 4
در 17 پست 106 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: R
A
F
A
A
|
![]() |
![]() |
![]() |
8 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Amirreza به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#225 |
Rafa's Fan
پستها: 937
سپاس: 14,619
در 961 پست 7,461 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: Rafa Nadal ====================== Tomas Berdych | Davood Ferrer | Tommy Haas | Richard Gasquet | Mardy Fish | G.Dmitrov | Awesome Serena | Sloane Stephens | Bethanie Mattek-Sands | Flavia Penneta | Kerber | Kvitova
|
![]()
خوب رافا هم که باخت،خیلی راحت.ست دوم رو وا داد.اصلا روحیه نداشت وقتی ست دوم دو صفر عقب .افتاد.پاک هم بی خیال سرویس شده:280::280::280::234::234::234:
|
![]() |
![]() |
7 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Rafa به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#226 |
Roger's Fan
|
![]()
موری اگه قهرمان هم بشه که احتمالا میشه،640 امتیاز میگیره
نادال هم که 640 امتیاز از دست داد نادال میشه 9285-640= 8465 موری در صورت قهرمانی میشه 8260+640= 8900 موری در صورت نایب قهرمانی میشه 8500 پس موری فقط باید امروز ببازه که نره رنک 2 ولی اتفاق بد دیگه برای رافا اینه که پس فردا یعنی دوشنبه که رنکینگ جدید اعلام میشه،800 امتیاز المپیکش دراپ میشه،یعنی رافا میشه 7665. پس در هر صورت موری دوم میشه. راجر هم 135 امتیاز بهش اضافه میشه ![]() امیدوارم که اشتباه نکرده باشم. البته با توجه به تغییرات تقویم ATP در 2009،که منم گیج کرده،شاید این دوشنه امتیازات به این ترتیبی که گفتم نشه.:395: ویرایش توسط Saeedzr : 08-15-2009 در ساعت 06:53 AM |
![]() |
![]() |
14 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Saeedzr به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#227 |
Roger's Fan
|
![]()
نکته جالب این مسترز این بود که برای اولین بار در تاریخ رنکینگ تنیس که از سال 1973 شروع شده،تمامی 8 سید و در واقع 8 رنک برتر،به کوارتر فینال با هم صعود کردند.
|
![]() |
![]() |
13 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Saeedzr به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#228 |
Roger's Fan
پستها: 3,457
سپاس: 4,547
در 3,416 پست 18,618 بار سپاسگزاری شده
|
![]()
دوستان عزیز
این راجر از پارسال همینطوری شده! اصلا بجز گرند اسلم بقیه بازیها را بطرز عجیبی خراب میکنه. حالا چی فکر میکنه نمیدونم. 1-5 را بیایی ببازی خیلی عجیبه! اگه ما را میذاشتن بجاش ادامه بدیم فکر نکنم میباختیم! اصلا یه جورایی خودکشی کرد! همین بازی اگه گرند اسلم بود خودتون میدونین چی میشد! رادیک تو ویمبلدون فوق تصور عالی بود اما باخت. خیلی بهتر از تسونگا بود. از پارسال من یاد گرفتم برای این مسابقات حرص نخورم. اگه گرند اسلم بود خیلی دلم میسوخت اما اینجا نه! یه بازی سنگین با اندی ماری و شکست احتمالی اصلا به صلاح نبود. بهتره راحتش بذاریم! بذاریم زندگیشو بکنه! بذاریم برای لذت بردن از تنیس بیاد تو زمین. به قول میلاد همینکه افتخار میده میاد جلو دوربین از سرمون هم زیاده! چی ازش میخواستیم که بهمون نداده! چه رکوردی ازش میخواستیم که نشکسته! بذاریم هر طور دوست داره حال کنه! راجر جون دوستت داریم ! هر کاری عشقت میکشه بکن. ما همینطوری که هستی دوستت داریم! :346: |
![]() |
![]() |
9 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Rio به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#229 |
Moderator
![]() |
![]()
من نمیدونم بعضی وقتها چی به سر فدرر میاد 5-1 جلویی اعصابتم سر جاشه دیگه این همه ue واسه چیه
رو من نمیدونم!!!! گر چه باخت به تسونگا بهتره تا باخت به مورای .... |
![]() |
![]() |
5 کاربر زیر از شما کاربر گرامی BABAK به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#230 |
Murray's Fan
پستها: 770
سپاس: 4,607
در 706 پست 5,460 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: Andy Murray , Stefan Edberg , Ana Ivanovic
Andy Roddick , Roger& Rafa
|
![]()
عجـــب !!!
نمی دونستم این قدر حریفان ضعیفی داریم ! پپپه ! ( توهین محسوب نکنید ... اما اصلا فکرشو نمی کردم ! ) |
![]() |
![]() |
6 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Hossein Murray به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
برچسب ها |
راجرز کاپ، تنیس ، کانادا , مونترال |
کاربران در حال دیدن موضوع: 2 نفر (0 عضو و 2 مهمان) | |
|
|