بازگشت   تنیس تاکرز > تورنمنت های گذشته > آرشـیـو فصلهای گذشته > آرشیو فصل 2010 > تورنمنتهای مردان > مسترز سینسیناتی (Cincinnati Masters)

مسترز سینسیناتی (Cincinnati Masters)

25-31 مرداد - سینسیناتی، امریکا

پاسخ

ابزارهای موضوع نحوه نمایش
قدیمی 08-20-2010, 05:28 PM   #81
PowerVu
Xpelled Mentor

آواتار PowerVu

پستها: 10,227
سپاس: 35,479
در 11,020 پست 99,859 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: Bryan Bros. ✔Sanaz Marand, Hingis, Evert, Black, Huber, Safina, Minella, Robson, Tsurenko, Bencic, Halep, Muguruza, Wozniacki, Siniakova, Diatchenko, Townsend, Gajdosova, Siegemund Pavlyuchenkova, Jovanovski, Gasparyan, Azarenka, Sharapova, Kirilenko, Rodionova, Lisicki, Shvedova, Goerges, Bacsinszky, Keys, Petkovic, Voegele, Rogers, Myskina, Svitolina, Makarova, Stosur, Mertens, Brengle, Strycova, Beck, Mattek, Falconi, Davis, Riske, Bertens, Dellacqua, Broady, Erakovic, J. Rae ✔Bahrami, N

اخبار تورنمنت:

- در برد دیشب نادال برابر Benneteau، رافا یک مچ پوینت رو save کرد.

- Kohlschreiber به دلیل مصدومیت شانه سمت راست از مسابقات کنار کشید و فدرر رو به طور غیر مستقیم کمک کرد تا رسماً قهرمان مسابقات بشه (اگه نشه باید تعجب کرد!). بازی قبل فدرر هم به این صورت بود و دنیس ایستومین هنوز ست اول بازی به اتمام نرسیده بود که به دلیل مصدومیت انصراف داد و با این اتفاقات به نظر می رسه اگر از همین الان جام رو بیان و به فدرر تقدیم کنند خیلی خیلی سنگین تره! الان اکثر حاضران در یک چهارم نهایی، دو سه بازی بسیار دشوار سه ستی را پشت سر گذاشته اند و از لحاظ فیزیکی بسیار تحلیل رفته اند، در حالی که فدرر تا به حال حتی یک ست رو هم در این مسابقات به پایان نرسانده!

- چهار نفر برتر جدول رنکینگ یعنی (Nadal, Federer, Djokovic and Murray) همگی در یکچهارم نهایی این تورنمنت حاضر هستند. در سال 2009 این چهار نفر توانستند به نیمه نهایی سیسنسینَتی نیز، راه پیدا کنند.

- ماردی فیش امریکایی، 14 بازی از 15 بازی آخرش را برنده شده و از ماه June میلادی رکورد طلایی 21-3 را در اختیار دارد.

PowerVu آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
8 کاربر زیر از شما کاربر گرامی PowerVu به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
قدیمی 08-20-2010, 06:02 PM   #82
I.man
Former Staff

آواتار I.man

پستها: 751
سپاس: 4,450
در 756 پست 8,139 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: راجر كبير - فرناندو گونزالس - فرناندو ورداسكو - ارغوان

نقل قول:
نوشته اصلی توسط PowerVu نمایش پست ها

اگر از همین الان جام رو بیان و به فدرر تقدیم کنند خیلی خیلی سنگین تره! الان اکثر حاضران در یک چهارم نهایی، دو سه بازی بسیار دشوار سه ستی را پشت سر گذاشته اند و از لحاظ فیزیکی بسیار تحلیل رفته اند، در حالی که فدرر تا به حال حتی یک ست رو هم در این مسابقات به پایان نرسانده!
سلام. به نظر من این تحلیل راجع به راجر اصلا منصفانه نیست و با این تجربه کمی که از تنیس دارم میدونم شرایط بدنی بخشی از عوامل موفقیت در یک تورنمنت هست.
اگر چیزی که شما میگین درست باشه پس چرا رافا تو فینال 2009 استرالیا با اون بازی 5 سته شب قبلش که تا 4 صبح طول کشید تونست فرداش راجر رو ببره. (دوستان طرفدار رافا لطفا منطقی جواب بدن نه اینکه بگن چون رافا اخره تنیسه و راجر به دست و پا چلفتیه)
I.man آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
6 کاربر زیر از شما کاربر گرامی I.man به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
قدیمی 08-20-2010, 06:12 PM   #83
I.man
Former Staff

آواتار I.man

نقل قول:
نوشته اصلی توسط alireza.murray نمایش پست ها
http://www.andymurray.com/#/about/
از اینجا میتونی ویدیو رو ببینی اگه IDM داشته باشی میتونی دانلود کنی ( اولین ویدیو هم هست andy murray )
فوق العاده بود ولی نتونستم دانلودش کنم IDM هم داشتم. ولی لینک دانلودش رو پیدا نکردم.
5 کاربر زیر از شما کاربر گرامی I.man به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
قدیمی 08-20-2010, 06:16 PM   #84
PowerVu
Xpelled Mentor

آواتار PowerVu

بازیکن (های) مورد علاقه: Bryan Bros. ✔Sanaz Marand, Hingis, Evert, Black, Huber, Safina, Minella, Robson, Tsurenko, Bencic, Halep, Muguruza, Wozniacki, Siniakova, Diatchenko, Townsend, Gajdosova, Siegemund Pavlyuchenkova, Jovanovski, Gasparyan, Azarenka, Sharapova, Kirilenko, Rodionova, Lisicki, Shvedova, Goerges, Bacsinszky, Keys, Petkovic, Voegele, Rogers, Myskina, Svitolina, Makarova, Stosur, Mertens, Brengle, Strycova, Beck, Mattek, Falconi, Davis, Riske, Bertens, Dellacqua, Broady, Erakovic, J. Rae ✔Bahrami, N

نقل قول:
نوشته اصلی توسط love_u_rf نمایش پست ها
سلام. به نظر من این تحلیل راجع به راجر اصلا منصفانه نیست و با این تجربه کمی که از تنیس دارم میدونم شرایط بدنی بخشی از عوامل موفقیت در یک تورنمنت هست.
اگر چیزی که شما میگین درست باشه پس چرا رافا تو فینال 2009 استرالیا با اون بازی 5 سته شب قبلش که تا 4 صبح طول کشید تونست فرداش راجر رو ببره. (دوستان طرفدار رافا لطفا منطقی جواب بدن نه اینکه بگن چون رافا اخره تنیسه و راجر به دست و پا چلفتیه)

دوست عزیزم آخه دیگه این چیز پنهانی نیست که! راجر فدرر نسبت به همه تنیسورها در کل فصل، در تورنمنتهای کمتری شرکت می کنه و در نتیجه از آمادگی بدنی بیشتری نسبت به همه برخورداره. حالا این دو بازی رو هم که بگذاریم روش که راجر تقریباً اصلا بازی نکرده... خود شما به من بگین! کی بدنش آماده تره و شانس قهرمانیش در این تورنمنت بیشتر؟!

ماری، رادیک، نادال، جوکوویچ و یا فدرر؟

قربونت برم این که دیگه اظهر من الشمسه که!

بعدشم تا حالا کدوم یکی از طرفدارهای نادال گفته اند که راجر دست و پا چلفتیه؟ اتفاقاً برعکس، «گروهی» از طرفداران بی انصاف فدرر هستند که من الان چند ساله ازشون می شنوم که رافا دور از جون چپر چلاقه!!
خدا به همه مون انصاف بده!

11 کاربر زیر از شما کاربر گرامی PowerVu به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
قدیمی 08-20-2010, 06:31 PM   #85
I.man
Former Staff

آواتار I.man

نقل قول:

خود شما به من بگین! کی بدنش آماده تره و شانس قهرمانیش در این تورنمنت بیشتر؟!

ماری، رادیک، نادال، جوکوویچ و یا فدرر؟
سوال منو جواب ندادی که مگه قهرمانی فقط به شرایط بدنیه. اگه اینجوریه پس از ماری نباید انتظار قهرمانی داشته باشیم چون به قول علیرضا فقط داره تو اوج گرما و در بدترین ساعات بازی می کنه. من منکر شرایط بدنی بهتر راجر نیستم ولی تو این دو سالی که تنیس رو دنبال می کنم هر وقت راجر تو بازی های 2 از 3 حتی اگه تو 2 گیم شرایط به نفعش پیش نرفته بازیو ول کرده. (نمیدونم شاید شرایط روحیش اینجوری باشه. شاید سیاستش اینه که خودش رو برای مسابقاتی مثل گرندها اماده نگهداره و هزار شاید دیگه)
ولی خوب قطعا تجربه شماها بسیار بیشتر از منه و خیلی چیزا از بحث هاتون یاد گرفتم و من تسلیمم
3 کاربر زیر از شما کاربر گرامی I.man به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
قدیمی 08-20-2010, 06:36 PM   #86
PowerVu
Xpelled Mentor

آواتار PowerVu

نقل قول:
نوشته اصلی توسط love_u_rf نمایش پست ها
سوال منو جواب ندادی که مگه قهرمانی فقط به شرایط بدنیه. اگه اینجوریه پس از ماری نباید انتظار قهرمانی داشته باشیم چون به قول علیرضا فقط داره تو اوج گرما و در بدترین ساعات بازی می کنه. من منکر شرایط بدنی بهتر راجر نیستم ولی تو این دو سالی که تنیس رو دنبال می کنم هر وقت راجر تو بازی های 2 از 3 حتی اگه تو 2 گیم شرایط به نفعش پیش نرفته بازیو ول کرده. (نمیدونم شاید شرایط روحیش اینجوری باشه. شاید سیاستش اینه که خودش رو برای مسابقاتی مثل گرندها اماده نگهداره و هزار شاید دیگه)
ولی خوب قطعا تجربه شماها بسیار بیشتر از منه و خیلی چیزا از بحث هاتون یاد گرفتم و من تسلیمم
نه عزیزم کی گفته فقط به شرایط بدنی بستگی داره؟ همه می دونن که سطح Favorite راجر فدرر هارد هست و از بابت مهارت در بازی کردن فدرر یه بازیکن همه فن حریفه. فقط می مونه خستگی. که اونم فدرر نداره! پس همه چیز برای قهرمانیش آماده نیست به نظر شما؟

در ضمن من تجربه م از همه کمتره. منتها اینا دیگه خیلی تابلو هست که من می گم.

5 کاربر زیر از شما کاربر گرامی PowerVu به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
قدیمی 08-20-2010, 06:39 PM   #87
PowerVu
Xpelled Mentor

آواتار PowerVu

دوستان یه سوال داشتم.

در این تورنمنت حاضر که نشد که حداقل یه بازی از راجر ببینیم اما در بازی های تورنمنت قبل، راجر خیلی از Body Serve استفاده کرد. من از همون موقع رفتم این نوع سرویس رو امتحان کنم اما واقعاً گند زدم و درست و حسابی نتونستم حریفم رو به خطر بندازم.

خواستم خواهش کنم ازتون که شما چه جوری این نوع سرویس رو به هدف می نشونید؟ درسته که باید ویدیو باشه اما اگر ممکنه همینجوری تئوری بهم بگین.

مرسی

3 کاربر زیر از شما کاربر گرامی PowerVu به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
قدیمی 08-20-2010, 07:33 PM   #88
Mohammad
Tech Support

آواتار Mohammad

پستها: 3,759
سپاس: 22,285
در 3,465 پست 31,086 بار سپاسگزاری شده

نقل قول:

دوستان یه سوال داشتم.

در این تورنمنت حاضر که نشد که حداقل یه بازی از راجر ببینیم اما در بازی های تورنمنت قبل، راجر خیلی از Body Serve استفاده کرد. من از همون موقع رفتم این نوع سرویس رو امتحان کنم اما واقعاً گند زدم و درست و حسابی نتونستم حریفم رو به خطر بندازم.

خواستم خواهش کنم ازتون که شما چه جوری این نوع سرویس رو به هدف می نشونید؟ درسته که باید ویدیو باشه اما اگر ممکنه همینجوری تئوری بهم بگین.

مرسی

البته به نظرم راجر همه سرویسها رو خوب میزنه به T یا Wide از هر دو Side چه AD Side چه Deuce Side به نظرم شاید کم استفاده ترین نوع سرویسش همین Body Serve باشه.
در مورد زدنش من که تنیس باز نیستم، ولی به نظرم یه بادی سرو خوب همون سرویس Slice هست که مقداری Paceش بیشتره و به جای اینکه Wide زده بشه به وسط سرویس باکس زده میشه.
Pace باید داشته باشه که فرصت عکس العمل رو از حریف بگیره و Spin از نوع Side ش برای اینکه بره به سمت بدن حریف که نتونه به راحتی Swing کنه و به اصطلاح حریف رو Jam کنه. البته معمولا مقداری Top Spin هم داره که باز کاملا شرایط رو برای ریترن سختتره کنه.

این سرویس بیشتر جلوی حریفای گنده منده که Sluggish هستند کاربرد داره.

در واقع اگه شما سرویس اسلایس رو بلدی فقط باید رو Placement ش کار کنی نسبت به Standing حریفت.
Mohammad آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
7 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Mohammad به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
قدیمی 08-20-2010, 07:51 PM   #89
I.man
Former Staff

آواتار I.man

لطفا یه مرجع فارسی برای اصطلاحات تنیس معرفی کنید
3 کاربر زیر از شما کاربر گرامی I.man به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
قدیمی 08-20-2010, 09:03 PM   #90
Nima88
Senior Member

آواتار Nima88

پستها: 898
سپاس: 12,052
در 892 پست 6,981 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: نادال - رادیک- زوارف - پق / نوله - دلپوترو ، فرر - تامی هاس - فیش -یانوویج

فیش ست دوم موری ترکوند 6-1
Nima88 آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
2 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Nima88 به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
پاسخ

برچسب ها
، رافائل نادال , مسترز، سینسیناتی، هارد کورت، راجر فدرر

کاربران در حال دیدن موضوع: 1 نفر (0 عضو و 1 مهمان)