|
آزاد فرانسه (Roland Garros) |
![]() |
|
ابزارهای موضوع | نحوه نمایش |
![]() |
#791 |
Statistician
پستها: 745
سپاس: 7,731
در 758 پست 11,060 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: ----------- The king RAFAEL NADAL
|
![]() |
![]() |
![]() |
14 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Hatam به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#792 |
Member
پستها: 85
سپاس: 285
در 85 پست 717 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: پیت سمپراس -
اندی موری -
ژوستین هنین
|
![]()
سلام
محمد جان اول یه چیزی درباره پستت بگم که به نظر من نوع واکنش در درجه دوم اهمیت است. میلاد با تمامی احترامی که براش قائلم جو تاپیک تنیس رو به هم میزد و سایرین رو تحریک می کرد که اونا هم واکنش نشون بدن اینجا دیگه کیفیت و کمیت واکنش مهم نیست چون انسان ها با هم فرق می کنند نمی دونم و درک نمی کنم چرا باید در مورد یک تنیسور از کلمه تنفر استفاده کرد و چرا باید به خاطر قیافه یک تنیسور زن ازش به بدی یاد کرد! مگه ما دنبال چی اومدیم؟ شان فدرر و نادال و سودرلینگ با تخریب هواداران از بازیکنان محبوب همدیگه پایین نمیاد این فقط ما هستیم که انرژی و زمان رو تلف می کنیم. الان 80 صفحه رو گذروندیم خدا وکیلی چند تا از پست ها مفید بودند؟ من به شخصه از قهرمانی شیاوونه استقبال می کنم دوست دارم که تنوع رو تو تنیس ببینم. دوست دارم غافلگیر بشم و برای همین فردا رو هم ترجیح میدم سودرلینگ ببره ولی در درجه اول می خوام از زیباییش لذت ببرم من برای همه تنیسور ها احترام قائلم و دوستشون دارم بازی روبین تو این جام متفاوت بود . البته سبکی رو بازی می کنه که احتمال UE زیادی هم ازش میره و امکان داره کلا بازی رو وا بده... به امید یک بازی دلچسب ![]() ویرایش توسط Ar@sh : 06-06-2010 در ساعت 01:55 AM دلیل: تکرار جمله |
![]() |
![]() |
11 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Ar@sh به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#793 |
Member
پستها: 71
سپاس: 500
در 71 پست 550 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: matador,roger,del potro,novak,feranchesco rios,pet,berdych,gulbis..........,
|
![]()
پیش بینی بازی امروز سخته
ولی هرچی بشه هیچی از ارزش های نادال و فدرر (تغییر رنکینگ ) کم رنگ نمیشه فدرر هموم اسطوره ای که تو ذهن طرفدارنشه و نادال هم همون اعجوبه ای که تو ذهن طرفدارنش فقط امیدوارم بازی قشنگی باشه تنیس برد و باخت داره خواهشاً یک مقدار ........ |
![]() |
![]() |
14 کاربر زیر از شما کاربر گرامی babak59 به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#794 | |
Tech Support
![]() |
![]() نقل قول:
|
|
![]() |
![]() |
10 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Mohammad به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#795 | |
Rafa's Fan
پستها: 937
سپاس: 14,619
در 961 پست 7,461 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: Rafa Nadal ====================== Tomas Berdych | Davood Ferrer | Tommy Haas | Richard Gasquet | Mardy Fish | G.Dmitrov | Awesome Serena | Sloane Stephens | Bethanie Mattek-Sands | Flavia Penneta | Kerber | Kvitova
|
![]() نقل قول:
![]() ![]() ![]() البته شفاف کنم که من تشویق به ادامه ی جر و بحث نمیکنم ! فقط منظورم اینه که توهینو باید با توهین جواب داد، قبلنا نظرم این نبود ولی جدیدا تغییر رویه دادم! بعد توهینایی که این چند وقت اخیر به رافا شده، تو فرومی که کلی هوادار رافا هستش! |
|
![]() |
![]() |
8 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Rafa به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#796 |
Murray's Fan
پستها: 770
سپاس: 4,607
در 706 پست 5,460 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: Andy Murray , Stefan Edberg , Ana Ivanovic
Andy Roddick , Roger& Rafa
|
![]()
دوستان این چه حرفاییه شما می زنین ؟؟
هیچ می دونین با اینکارا ما تبدیل می شیم به یه طرفدار نما ؟؟؟ یعنی ما طرفدار های راجر و رافا و اندی و بقیه نمی تونیم کنار هم تو یه تاپیک بحث کنیم ... حالا این یه بحث کوچیکه و اهمیت چندانی نداره . اما اگه ما اینجا نمی تونیم طرفداری سالمی داشته باشیم تو جامعه مون هم نمی تونیم دیگه .... با اینکه تعداد پست هایی که من در مخالفت با این بحث های یک جانبه و تکراری زدم از دستم در رفته اما دوباره خواهش می کنم مخصوصا از طرفدارهای رافا و راجر که یه ذره از طرفدار نما بودنشون بکاهن ... با تشکر از تک تک ! و البته عذر خواهی ...... ![]() |
![]() |
![]() |
14 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Hossein Murray به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#797 |
Murray's Fan
پستها: 770
سپاس: 4,607
در 706 پست 5,460 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: Andy Murray , Stefan Edberg , Ana Ivanovic
Andy Roddick , Roger& Rafa
|
![]()
اینم یه آمار کوتاه از دو بازیکن فینال :
گرند اسلم : 6 تا نادال - سودرلینگ هیچی ! تعداد برد و باخت روی خاک : 202 برد و 16 باخت برای رافا - 67 برد و 45 باخت برای سودرلینگ تعداد برد و باخت در رولند گروس : 37 بر و 1 باخت برای رافا ( که یک باخت هم متعلق به همین رابین بوده !! ) - 15 برد و 6 باخت برای سودرلینگ با تمام این احوال جذابیت فینال امروز به این است که نادال می خواهد باخت پارسال خودرا در خانه ای که اورا مبدل به اعجوبه ی تنیس جهان کرد پس بگیرد ... با اینکه در مصاحبه ی خودش گفته بود که اصلا به فکر انتقام نیست و فقط این بازی کمی برای او ویژه است ! |
![]() |
![]() |
13 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Hossein Murray به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#798 |
Former Staff
پستها: 2,205
سپاس: 4,850
در 1,728 پست 11,911 بار سپاسگزاری شده
|
![]()
امروز شاهد بازي خيلي زيبايي از نظر بنده خواهيم بود .
نادال مياد برا پس گرفتن و سودرلينگ هم مياد برا جبران ناكامي پارسالش!!! شايد اين بازي زيباترين بازي سال باشه و شايد هم به ست 5 بكشه اين شرايط درصورتيه كه روبين بازي با فدرر رو به نمايش بگزاره تهاجمي و انتهاري!!!!سرويسش 226 كيلومتر برساعت!!!!! نادال هم كه شيوه بازي امروزش سكرته!!!! ![]() به اميد بازي تماشاگر پسند و زيبا
|
![]() |
![]() |
14 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Mohammad_Joulaei به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#799 |
Rafa's Fan
پستها: 585
سپاس: 6,640
در 579 پست 3,471 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: رررررررررررررررررافائل
نادال و ایوانویچ و شاراپووا
|
![]()
اگه امروزم ببریم که می بریم تقریبا 2000اختلاف امتیاز بین رافا جون
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
4 کاربر زیر از شما کاربر گرامی شایان نادال به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#800 | |
Member
پستها: 85
سپاس: 285
در 85 پست 717 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: پیت سمپراس -
اندی موری -
ژوستین هنین
|
![]() نقل قول:
من خودم باهاش مشکل داشتم از ست ست گرفته تا اینجا . همش می خواست طرفدار های نادال و اندی رو تحقیر کنه و برخی دیگه از از طرفداران راجر هم به دنبال میلاد همین کار رو می کردند. الان سهیل کجاست؟ سهیل رو می شناسی اون آدمی نبود که اینجوری ول کنه بره! چند وقتی هم بود که من نمیومدم. یک سری هم بودن که دوست داشتند بیان و با میلاد دهن به دهن بشن که اونم جز خارج کردن این سایت از هدفش چیز دیگه ای عاید سایرین نمی کرد. بازم می گم با تمامی احترامی که برای میلاد قائلم به نظرم بهتر شد که میلاد مدتی اینجا نباشه فلسفه هواداریش فقط مختص خودشه... هوادار باید رو بازیکن خودش تمرکز کنه بدون توهین و تحقیر بازیکن ها محبوب هوادار های دیگه! |
|
![]() |
![]() |
6 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Ar@sh به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
برچسب ها |
رولندگروس، فرنچ اپن، تنیس خاکی، گرنداسلم، |
کاربران در حال دیدن موضوع: 1 نفر (0 عضو و 1 مهمان) | |
|
|