|
آزاد فرانسه (Roland Garros) |
![]() |
|
ابزارهای موضوع | نحوه نمایش |
![]() |
#681 |
Tech Support
![]() |
![]()
کاملا درسته، اگه یه ذره دقیق تر بخوایم تعریف کنیم، باید بگیم Slice ضربه ای که با پیچ زیر (Back Spin or Under Spin) زده میشه، یعنی باید دقیقا راکت رو بکشی زیر توپ البته در سرویس فرق داره، Slice Serve ، سرویسی که با پیچ کنار (Side Spin) زده بشه.
|
![]() |
![]() |
12 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Mohammad به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#682 | |
Rafa's Fan
پستها: 618
سپاس: 3,318
در 604 پست 4,137 بار سپاسگزاری شده
|
![]() نقل قول:
من هم معنی اسلایس رو بهتر فهمیدم. مرسی |
|
![]() |
![]() |
12 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Reza23 به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#683 | |
Statistician
پستها: 745
سپاس: 7,731
در 758 پست 11,060 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: ----------- The king RAFAEL NADAL
|
![]() نقل قول:
تو چمن که افتضاحه، پنج ساله که بیشتر از راند اول توی ویمبلدون نتونسته جلو بره یواس اپن هم بهترین نتیجش راند سوم و استرالیا راند چهارم |
|
![]() |
![]() |
11 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Hatam به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#684 |
Statistician
پستها: 745
سپاس: 7,731
در 758 پست 11,060 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: ----------- The king RAFAEL NADAL
|
![]()
دوستان اینا عکسای فدرر بعد از بازی با سودرلینگه، داره گریه میکنه؟ من مصاحبه رو ندیدم اونایی که دیدن یه نظری بدن
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
10 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Hatam به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#685 | |
Former Staff
|
![]() نقل قول:
![]() ![]() من نمیدونم قضیه چی بوده و تو مصاحبه چی گذشته اگه کسی از بچه ها میدونه حتما بگه؛وقت گشتن تو سایت های خارجی رو ندارم چون وقتم خیلی خیلی کمه ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
8 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Mohammad Reza به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#686 |
Xpelled Mentor
پستها: 10,227
سپاس: 35,479
در 11,020 پست 99,859 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: Bryan Bros.
✔Sanaz Marand, Hingis, Evert, Black, Huber, Safina, Minella, Robson, Tsurenko, Bencic, Halep, Muguruza, Wozniacki, Siniakova, Diatchenko, Townsend, Gajdosova, Siegemund Pavlyuchenkova, Jovanovski, Gasparyan, Azarenka, Sharapova, Kirilenko, Rodionova, Lisicki, Shvedova, Goerges, Bacsinszky, Keys, Petkovic, Voegele, Rogers, Myskina, Svitolina, Makarova, Stosur, Mertens, Brengle, Strycova, Beck, Mattek, Falconi, Davis, Riske, Bertens, Dellacqua, Broady, Erakovic, J. Rae ✔Bahrami, N
|
![]() پس از برطرف شدن انسداد طولانی مدت دسترسی به سایت، مطالبی رو که پریروز نوشته بودم رو ارسال می کنم! پریروز، روز عجیبی بود... خیلی از اتفاقات غیرقابل پیش بینی بودند. حذف شدن سرینا ویلیامز در بخش خانم ها و نواک جوکوویچ در بخش آقایان! البته باید از ته دل به استوزر و ملزر تبریک بگم چون برای کسب موفقیت از جونشون مایه گذاشتند! سمنتا استوزر استرالیایی یکی از Fitترین خانم های تنیسور حال حاضر هست و تمرین و بدنسازی بی نظیر، این کمک رو بهش کرد، تا این مهم رو به انجام برسونه و سرانجام سرینا ویلیامز رو در یک گرنداسلم شکست بده! سمنتا سالها در بخش دوبل تجربه کسب می کرد و در سالهای اخیر با اعتماد به نفسی که تنیس دوبل و تمرین های طاقت فرسا بهش داد، خودش رو در بخش انفرادی مطرح کرد. Kick Serve های ارسالی استوزر به منتهاالیه گوشه ی Service Box و Spin حاصل از اون برای هر تنیسور خانمی یه کابوسه اما سمنتا بارها این سرویس مشکل رو روانه ی اد و دوس کورت سرینا کرد! در مجموع در این بازی سم، به نظر من در حد یک Top 3 بازی کرد. دیروز هم که با ارائه ی یه بازی به قول معروف یک طرفه، یلینا ینکوویچ صرب رو در هم کوبید و به فینال رفت و به نظرم حقش بیشتر از شیاوونه هست تا این گرنداسلم رو برای بهشت روی زمین یعنی سرزمین استرالیا ببره! از اون طرف یورگن ملزر اتریشی سخت کوش، در بازی با نواک جوکوویچ جسور و باروحیه، علی رغم سن بالاش برای صعود به نیمه نهایی یک گرنداسلم، همچنین بااینکه دو ست عقب از حریف عقب افتاد، هرگز به خودش تلقین شکست رو نکرد و پس از 2-2 مساوی کردن بازی، در ست سرنوشت ساز پنجم یه بازی مافوق تصور از خودش ارائه داد. انگار اصلاً چیزی به نام خستگی به سراغش نیومده بود و بارها با بکهندهای مهلک و دراپ شات های تحسین برانگیز باعث به هم ریختن تمرکز و اعصاب نواک جوان شد! نواک هرگز عقب نشینی نکرد اما ملزر اجازه نداد زحماتی که برای رسیدن تا این مرحله ی حساس رو متحمل شده، ضایع بشن! البته نباید از یاد برد که تجربه ای که ملزر سالها در بخش دوبل با همراهی Julian Knowle دوست هموطن اتریشی در تورنمنت های مختلف کسب کرده به تسلط او روی بازی کمک شایانی کرده! Knowle دوست Melzer پریروز در بخش مختلط یا همون Mix رولندگروس به فینال صعود کرد و دیروز بازی نهایی رو برای کسب جام قهرمانی این گرنداسلم انجام داد! ضمن اینکه Knowle دیروز در مرحله ی نیمه نهایی دوبل آقایان هم بازی داشت و با همراهی اندی رم اسرائیلی یکی از فینالیست های سال 2009 ATP World Tour Finals به مصاف سید سوم مسابقات دوبل یعنی Dlouhy و Paes رفت! ویلیامزها ول کن معامله نیستند! پریروز درست بعد از باخت سرینا ویلیامز به سم استوزر، بازی دوبل خانم ها در مرحله ی نیمه نهایی انجام شد و سرینا به همراه خواهرش وینس، با اینکه ست اول رو 2-6 باخته بودند اما در دو ست بعدی با نتایج 6-2 6-4 سید سوم مسابقات رو حذف کردند و فینالیست شدند. اگرچه هم سرینا هم وینس در بخش انفرادی خانم ها حذف شده اند، اما تونستند فینالیست بخش دوبل بشن و به احتمال قوی، امروز عنوان قهرمانی گرنداسلم رولندگروس در بخش دوبل خانم ها رو از آن خودشون خواهند کرد چرا که حریفاشون در فینال، سید 12 و تقریباً کم خطر هستند و من اصلاً تا به حال تعریفی ازشون نشنیده ام. راستی دیروز و پریروز در بخش پیشکسوتان بالای 45 سال، منصور بهرامی افتخار ایرانی دنیای تنیس، با همراهی دوست فرانسویش آنری لوکونت، حریفان دور اول خود را شکست دادند! ![]() ![]() ![]() بهرامی در هر دو بازی که تا به امروز انجام داده به هر دو دستش مچ بند سبز بسته بود همچنین رنگ سبز قسمتی از کفش های ورزشی ش بسیار توجهات را به خودش جلب می کرد و ضمناً پس از کسب پیروزی در بازی بر روی شیشه ی جلوی لنز دوربین فیلم برداری با ماژیک عبارت «ایــــران» رو نوشت. ![]() این رو هم در آخر بگم که جیانی مینا، حریف دور اول نادال در رولند گروس 2010 که قرار بود یه شبه و دقیقاً در همین تورنمنت تبدیل به دل پاترو بشه، پس از باخت در دور اول به نادال در مسابقات هم سن و سالهای خودش شرکت کرد و قبل از اینکه دل پاترو بشه در دور یکچهارم نهایی به یک حریف UnSeeded با نتیجه 6-3 6-4 باخت و بدون اینکه تبدیل به دل پاترو بشه از دور مسابقاتی که هم سن و سالهای خودش در اون شرکت داشتند، حذف شد! و فعلاً دل پاترو نشد تا در آینده ببینه آیا می شه دل پاترو بشه یا نه! ![]() ویرایش توسط PowerVu : 06-04-2010 در ساعت 03:12 PM |
![]() |
![]() |
14 کاربر زیر از شما کاربر گرامی PowerVu به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#687 |
Xpelled Mentor
پستها: 10,227
سپاس: 35,479
در 11,020 پست 99,859 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: Bryan Bros.
✔Sanaz Marand, Hingis, Evert, Black, Huber, Safina, Minella, Robson, Tsurenko, Bencic, Halep, Muguruza, Wozniacki, Siniakova, Diatchenko, Townsend, Gajdosova, Siegemund Pavlyuchenkova, Jovanovski, Gasparyan, Azarenka, Sharapova, Kirilenko, Rodionova, Lisicki, Shvedova, Goerges, Bacsinszky, Keys, Petkovic, Voegele, Rogers, Myskina, Svitolina, Makarova, Stosur, Mertens, Brengle, Strycova, Beck, Mattek, Falconi, Davis, Riske, Bertens, Dellacqua, Broady, Erakovic, J. Rae ✔Bahrami, N
|
![]() خوش به حال این اعراب و عرب زبان ها! این الجزیره چه پوشش جانانه ای می ده مسابقات رو! از اجرای زنده در استودویی سیار در محل برگزاری مسابقات و تحلیل با حضور کارشناسان به زبان عربی بگیرین تا فرستادن خبرنگار بین تماشاچیان و بازدیدکنندگان این دوره از رولندگروس یا مثلاً پخش تقریباً تمام کنفرانس مطبوعاتی تنیسورهای معروف! از خوبی الجزیره گفتم، یکم از بقیه کانال ها و هم گفته باشم: نمی دونم چرا پریروز در پخش تلویزیونی بازی ها انقدر اتفاقات عجیب و غریب افتاد! وقتی می گم روز عجیبی بود، کم بی راه نگفتم! TRT ترکیه که بازی ها رو روی ترکست و Eutelsat W3A مجانی پخش می کرد، چند روزه که اصلاً بازی های به این مهمی رو نشون نمی ده و از صبح تا شب یه مجلسی رو نشون می ده که یه عده آدم دارند توش از روی ورق یه چیزهایی می خونند! و من در تعجبم که از بین دویست سیصد تا کانال ترک، در سال یک کانال به نام TRT3 بازی ها رو پخش می کرد، اونم به این شکل برای پوشش یه مجلس عجیب و غریب مصادره شد و پریروز این موضوع به وقاحت تمام رسید و پس از اون مجلس بی سر و ته به جای پخش با تاخیر بازی ها، ترکها بازی آغاسی آمریکایی و گومز اکوادوری در فینال 1990 رولند گروس رو پخش کردند! یعنی یه دهن کجی کامل! توی پرانتز عرض کنم که همین گومز اکوادوری که بازیش پخش شد و قهرمان رولند سال 90 شد، پریروز در دور اول مسابقات پیشکسوتان بالای 45 سال با همراهی جان مکنروی آمریکایی موفق شد با نتیجه ی قاطع 6-1 6-0 تیم پت کش استرالیایی و هم تیمی سوئدیش رو شکست بده! حالا بگذریم... اون از TRT3 و دهن کجی ش به بینندگانش! مطلب دوم اینکه یورواسپورت HD در اواخر بازی رافا و آلماگرو، ناگهان قطع شد! هم روی Eutelsat W3A هم روی Hotbird و من از روی استرس که نمی تونستم بفهمم چرا باید چنین اتفاقی در این لحظه ی حساس بیفته داشتم منفجر می شدم و اسم کانالهای دیگر برای پیداکردنشون رو فراموش کرده بودم! این اولین بار بود که این کانال در طول تاریخش قطع می شد! البته بعد از اتمام بازی وقتی چک کردم دیدم وصل شده و دقیقاً معلوم نشد که چند دقیقه قطع بوده! |
![]() |
![]() |
10 کاربر زیر از شما کاربر گرامی PowerVu به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#688 |
Rafa's Fan
پستها: 618
سپاس: 3,318
در 604 پست 4,137 بار سپاسگزاری شده
|
![]()
اگه داره گریه میکنه واقعا جای تاسف داره!
این بشر همه چیو واسه خودش میخواد!! بذار یه دفعه هم سودرلینگ تو رولند دوم بشه! چی میشه آخه؟!! همه چی باید مال تو باشه؟!! بذار یه بار هم دست سودرلینگ به اون سینی بخوره! چقدر خودخواه!!! به قول جناب پاور چقدر Greed ؟؟!!! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#689 | |
Former Staff
پستها: 751
سپاس: 4,450
در 756 پست 8,139 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: راجر كبير - فرناندو گونزالس - فرناندو ورداسكو - ارغوان
|
![]() نقل قول:
اینم لینک فایل ویدئویی مصاحبش برای دانلود. اتفاقاً توی صحنه عکس اول حرفی میزنه که خودش و همه میزنن زیر خنده. http://rgmedia.edgesuite.net/2010/IN...4kbps_null.mp4 ویرایش توسط I.man : 06-04-2010 در ساعت 04:32 PM |
|
![]() |
![]() |
11 کاربر زیر از شما کاربر گرامی I.man به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#690 | |
Administrators
پستها: 3,387
سپاس: 16,337
در 3,243 پست 25,305 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: نادال،رادیک،نواک،فیش،
جینپری،موری،گاسکه،
گونزالس،روبردو،هاس،فررو،مویا
ورداسکو،نلبندیان،
باقداتیس،گولبیس،
کیم،ووزنیاکی، گورجس،سیبولکوا
،سورانا،ماریا،وی
|
![]()
امروز داشتم چند تا سایت خارجی رو بالا پائین میکردم، به یکی از متن های خبری یه سایت ورزشی برخوردم که بعد از قهرمانی رافا تو مادرید همین دو سه هفته پیش منتشر کرده بود! فدرر عجب اعتماد بنفسی داشته و حتی منکر کار بزرگ رافا (بردن هر سه مسترز خاک رس) شده و خواسته با راه انداختن جنگ روانی مثلا خودش رو بالاتر ببره... متن کاملش رو میزارم:
نقل قول:
|
|
![]() |
![]() |
8 کاربر زیر از شما کاربر گرامی koury به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
برچسب ها |
رولندگروس، فرنچ اپن، تنیس خاکی، گرنداسلم، |
کاربران در حال دیدن موضوع: 1 نفر (0 عضو و 1 مهمان) | |
|
|