بازگشت   تنیس تاکرز > تورنمنت های گذشته > آرشـیـو فصلهای گذشته > آرشیو فصل 2010 > تورنمنتهای مردان > آزاد فرانسه (Roland Garros)

آزاد فرانسه (Roland Garros)

3-16 خرداد - پاریس، فرانسه

پاسخ

ابزارهای موضوع نحوه نمایش
قدیمی 05-30-2010, 06:50 PM   #411
Reza23
Rafa's Fan

آواتار Reza23

پستها: 618
سپاس: 3,318
در 604 پست 4,137 بار سپاسگزاری شده

نقل قول:
نوشته اصلی توسط jiji-federer نمایش پست ها
واقعا حق نادال نیست که جام رو ببره .این جام مال و سهم و حق راجرره .
نقل قول:
نوشته اصلی توسط jiji-federer نمایش پست ها
این جام حق فدرره نه کس دیگه . نادال هم زیر توپ زنی بیش نیست. وسیستم دفاعی مسخرش اعصاب همه رو به هم میریزه . واقعا حقش نیست.
نه بابا!!
حق رافا نیست؟!
مثل اینکه بدجوری بهت فشار اومده!!
امسال میزنیم جناب فدررت رو درب و داغون می کنیم!
Reza23 آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
5 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Reza23 به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
قدیمی 05-30-2010, 06:55 PM   #412
Mohammad Reza
Former Staff

آواتار Mohammad Reza

پستها: 2,097
سپاس: 16,684
در 2,094 پست 23,774 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: فقط و فقط راجر فدرر بزرگ

خب راجر در یه بازی متوسط تونست واورینکا رو شکست بده..در ست اول راجر خوب تونست بازی رو کنترل کنه و تمرکزش و از دست نداد و به خوبی تونست ست و به نفع خودش به پایان برسونه.
در ست دوم راجر با دادن یک بریک به حریف خود تمرکز خودش و از دست داد و همینطور که میدونید ست دوم برای هر تنیسور خیلی مهمه بخصوص کسی که 0-1 جلو هست.
راجر تو ست دوم یکم به نظر من بد بازی کرد البته نباید بازی خوب واورینکا رو یادمون بره،اون در بعضی مواقع حساس بد ارور هایی میداد که در آخر به ضررش به پایان رسید و در تایبریک راجر خوب تونست ست و بگیره.
در ست آخر بخاطر اینکه واورینکا کم انگیزه شد و راجرم بهتر شد دیگه راجر تونست با اقتدار ست سوم و به دست بیاره و پیروز میدان بشه..
درکل من از بازی راجر راضی نبودم اون چیزی که من میخوام هنوز نشده..فقط میترسیدم که ست از دست بده ولی خوشحالم ستی از دست نداد!
اینجور که داره پیش میره به احتمال زیاد فینال پارسال رولند و در یک چهارم نهایی خواهیم دید..سودرلینگ ممکنه اولین حریف سخت راجر در مسابقات باشه!راجر دوتا فینال حساس داره تا به دیدار اصلی برسه!امیدوارم در بازی احتمالی مقابل سودرلینگ بتونه خوب بازی رو اداره کنه..
Come On Roger
Mohammad Reza آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
14 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Mohammad Reza به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
قدیمی 05-30-2010, 07:06 PM   #413
Fakhruddin
Former Staff

آواتار Fakhruddin

پستها: 1,345
سپاس: 12,093
در 1,352 پست 11,582 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: vamooooooos rafa Roger Federerrrrrrr

خب فدرر هم طبق پیش بینی من 3-0 برد واحتمالا حریف بعدیش سودرلینگ باشه که تا این لحظه 2-0 از چلیچ جلو هست.
فدرر بازی خوبی رو ارائه داد.فورهند سرویس دراپ شات همه چی خوب بود.فقط من از یه چیز که به نظر خودم خیلی حربه کثیفیه حال نمی کنم اونم اسلایس هست. توی رالی ها اکثرا واورینکا حمله میکرد ولی وقتی اون اسلایس کشنده که خیلی شرت هم هست میومد سمتش اعصاب واسش نمی موند میکوبید توی تور.
البته من به فدرر حق میدم چون اخر کار نتیجه رو نگاه میکنن و باید برای برد هر کاری کنی...
حالا اگه سودرلینگ اومد نگاه کنین فدرر اینقدر اسلایس شرت بکشه رو بکهند سودرلینگ.طفلک سودرلینگ با اون قد حیرون میمونه چکار کنه

Fakhruddin آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
12 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Fakhruddin به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
قدیمی 05-30-2010, 07:09 PM   #414
koury
Administrators

آواتار koury

پستها: 3,387
سپاس: 16,337
در 3,243 پست 25,305 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: نادال،رادیک،نواک،فیش، جینپری،موری،گاسکه، گونزالس،روبردو،هاس،فررو،مویا ورداسکو،نلبندیان، باقداتیس،گولبیس، کیم،ووزنیاکی، گورجس،سیبولکوا ،سورانا،ماریا،وی

نقل قول:
نوشته اصلی توسط roger-federer1 نمایش پست ها
بازی ماریا بسیار بازی زیبایی بود..حیف شد ماریا شاراپواا حذف شد.خوب بازی کرد اما هنین خیلی قشنگ بازی رو کنترل کرد باید به طرفداران ماریا بخصوص کورش جان تبریک گفت چون ماریا هیچی از ارزشاش کم نشد،من که از بازیش لذت بردم،روحیه جنگندگیش،اواخر بازی دیگه بدجور داشت به خودش روحیه می داد،از فرصت بریک ها خوب استفاده نکرد و زمانی که اویل بازی جلو بود باید بازی رو اداره میکرد!
در کل بازی زیبایی بود

ممنون راجر جان، ماریا از اولش هم به داشتن روحیه ی بالا موقعی که عقب هست معروف بود، بازیهای زیادی بوده که ماریا با سیو کردن چندین Match Point بازی رو برگردونده و برده، امروزم وقتی جاستین مچ پوینت داشت من هر آن منتظر بازگشت ماریا بودم ولی خب با توجه به اینکه روی خاک خیلی Footwork و Agility مهم هست و ماریا این دو قلم رو نسبت به جاستین کوتاه قامت کم داره من از اولش هم انتظار همچین بازی رو نداشتم!! بقول شما همین که بازی رو برای جاستین سخت کرد نشان از ارزش بالاش داره

امیدوارم یه روز تو سالهای آینده رولند رو ببره تا اون هم کل گرند اسلم ها رو برده باشه و کلکسیون افتخاراتش تقریبا کامل بشه
koury آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
11 کاربر زیر از شما کاربر گرامی koury به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
قدیمی 05-30-2010, 07:13 PM   #415
koury
Administrators

آواتار koury

بازیکن (های) مورد علاقه: نادال،رادیک،نواک،فیش، جینپری،موری،گاسکه، گونزالس،روبردو،هاس،فررو،مویا ورداسکو،نلبندیان، باقداتیس،گولبیس، کیم،ووزنیاکی، گورجس،سیبولکوا ،سورانا،ماریا،وی

نقل قول:
نوشته اصلی توسط roger-federer1 نمایش پست ها
خب راجر در یه بازی متوسط تونست واورینکا رو شکست بده..در ست اول راجر خوب تونست بازی رو کنترل کنه و تمرکزش و از دست نداد و به خوبی تونست ست و به نفع خودش به پایان برسونه.
در ست دوم راجر با دادن یک بریک به حریف خود تمرکز خودش و از دست داد و همینطور که میدونید ست دوم برای هر تنیسور خیلی مهمه بخصوص کسی که 0-1 جلو هست.
راجر تو ست دوم یکم به نظر من بد بازی کرد البته نباید بازی خوب واورینکا رو یادمون بره،اون در بعضی مواقع حساس بد ارور هایی میداد که در آخر به ضررش به پایان رسید و در تایبریک راجر خوب تونست ست و بگیره.
در ست آخر بخاطر اینکه واورینکا کم انگیزه شد و راجرم بهتر شد دیگه راجر تونست با اقتدار ست سوم و به دست بیاره و پیروز میدان بشه..
درکل من از بازی راجر راضی نبودم اون چیزی که من میخوام هنوز نشده..فقط میترسیدم که ست از دست بده ولی خوشحالم ستی از دست نداد!
اینجور که داره پیش میره به احتمال زیاد فینال پارسال رولند و در یک چهارم نهایی خواهیم دید..سودرلینگ ممکنه اولین حریف سخت راجر در مسابقات باشه!راجر دوتا فینال حساس داره تا به دیدار اصلی برسه!امیدوارم در بازی احتمالی مقابل سودرلینگ بتونه خوب بازی رو اداره کنه..
Come On Roger

فدرر امون این سوئدی چندش رو خواهد برید و من که حاضرم فدرر بره نیمه نهائی و شانس نامبر وان شدن رافا در پایان رولند صفر بشه ولی این یارو بازم ضایع بشه بدجور ازش متنفرم و این اصلا ربطی به برد پارسالش نداره، من از همون ویمبلدون چند سال پیش و دلغک بازیهاش ازش بدم اومد!! توضیحات رو دادم که اذهان عمومی رو روشن کرده باشم فردا کسی نیاد بگه بخاطر رافا از این بابا بدم میاد
9 کاربر زیر از شما کاربر گرامی koury به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
قدیمی 05-30-2010, 07:19 PM   #416
Mohammad
Tech Support

آواتار Mohammad

پستها: 3,759
سپاس: 22,285
در 3,465 پست 31,086 بار سپاسگزاری شده

نقل قول:
نوشته اصلی توسط Fakhruddin نمایش پست ها
خب فدرر هم طبق پیش بینی من 3-0 برد واحتمالا حریف بعدیش سودرلینگ باشه که تا این لحظه 2-0 از چلیچ جلو هست.
فدرر بازی خوبی رو ارائه داد.فورهند سرویس دراپ شات همه چی خوب بود.فقط من از یه چیز که به نظر خودم خیلی حربه کثیفیه حال نمی کنم اونم اسلایس هست. توی رالی ها اکثرا واورینکا حمله میکرد ولی وقتی اون اسلایس کشنده که خیلی شرت هم هست میومد سمتش اعصاب واسش نمی موند میکوبید توی تور.
البته من به فدرر حق میدم چون اخر کار نتیجه رو نگاه میکنن و باید برای برد هر کاری کنی...
حالا اگه سودرلینگ اومد نگاه کنین فدرر اینقدر اسلایس شرت بکشه رو بکهند سودرلینگ.طفلک سودرلینگ با اون قد حیرون میمونه چکار کنه

فدرر هر چقدر که بکهند تاپ اسپینش تعریفی نداره، ولی اگه نگیم بهترین، یکی از بهترین اسلایس بکهند های دنیا رو داره، هر جای زمین دلش بخواد میفرسته، همون شورت اسلایس اصلا کار راحتی نیست، رافا که اولا اصلا اسلایس بلد نبود، ولی الان خیلی پیشرفت کرده ولی باز خیلی روش کنترل نداره، نه شورت اسلایس زیادی استفاده میکنه نه دراپ شات با بکهند. به نظر من اصلا حربه کثیفی نیست، تنیس که فقط پشت توپ کوبیدن نیست.
دقیقا همین حرف رو برعکسشو، طرفدارای راجر در مورد رافا میزنن، چرا تاپ اسپین با ارتفاع زیاد میزنه رو بکهندش،
Mohammad آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
12 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Mohammad به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
قدیمی 05-30-2010, 07:21 PM   #417
koury
Administrators

آواتار koury

راستی تا یادم نرفته برد کارولین هم تبریک بگم بجز هنین امیدوارم اگه کسی دیگه قراره قهرمان رولند بشه کارولین باشه که جواب Hardwork های یک سال اخیرش رو بالاخره بگیره
9 کاربر زیر از شما کاربر گرامی koury به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
قدیمی 05-30-2010, 07:21 PM   #418
Mohammad
Tech Support

آواتار Mohammad

پستها: 3,759
سپاس: 22,285
در 3,465 پست 31,086 بار سپاسگزاری شده

نقل قول:
نوشته اصلی توسط koury نمایش پست ها
فدرر امون این سوئدی چندش رو خواهد برید و من که حاضرم فدرر بره نیمه نهائی و شانس نامبر وان شدن رافا در پایان رولند صفر بشه ولی این یارو بازم ضایع بشه بدجور ازش متنفرم و این اصلا ربطی به برد پارسالش نداره، من از همون ویمبلدون چند سال پیش و دلغک بازیهاش ازش بدم اومد!! توضیحات رو دادم که اذهان عمومی رو روشن کرده باشم فردا کسی نیاد بگه بخاطر رافا از این بابا بدم میاد
کوروش من نمیدونم چرا تو این تورنمنت بدجوری قلبم برای سودرلینگ میطپه؟
من میخوام رافا از سودرلینگ تو فینال انتقام بگیره که نشون بوده اون باخت هم مثل باخت مادرید، علتش چیزای دیگه بود!!
Mohammad آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
7 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Mohammad به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
قدیمی 05-30-2010, 07:24 PM   #419
Mohammad Reza
Former Staff

آواتار Mohammad Reza

پستها: 2,097
سپاس: 16,684
در 2,094 پست 23,774 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: فقط و فقط راجر فدرر بزرگ

ای پسر سوئدی آماده باش...راجر بازم سودرلینگ و له کن
Mohammad Reza آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
13 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Mohammad Reza به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
قدیمی 05-30-2010, 07:29 PM   #420
koury
Administrators

آواتار koury

ممد جان امروز که سودرلینگ خیلی سرحال بود ولی بعید میدونم حتی فدررم ببره جنم رسیدن به فینال رو داشته باشه!!؟؟ بهر حال اگه خدائی نکرده زد و راجر رو برد منم امیدوارم برسه فینال تا خود رافا دخلشو بیاره
11 کاربر زیر از شما کاربر گرامی koury به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
پاسخ

برچسب ها
رولندگروس، فرنچ اپن، تنیس خاکی، گرنداسلم،

کاربران در حال دیدن موضوع: 1 نفر (0 عضو و 1 مهمان)