|
مسترز رم (Internazionali BNL d’Italia) |
![]() |
|
ابزارهای موضوع | نحوه نمایش |
![]() |
#321 | |
Former Staff
پستها: 2,906
سپاس: 19,092
در 2,916 پست 30,306 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: Roger Federer
|
![]() نقل قول:
از راجر هم فکر کنم 315 تا کم میشه |
|
![]() |
![]() |
11 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Afshin به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#322 |
Former Staff
|
![]()
قهرماني رافا مبارك طرفدارانش و خودش و شكيرا!!
![]() |
![]() |
![]() |
16 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Mohammad Reza به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#323 | |
Tech Support
![]() |
![]() نقل قول:
![]() ![]() شرطشم هیچی فقط روی طرف مقابل کم بشه، کفایت میکنه، من تنک منک و اینا هم حالیم نیست. قبوله؟ شب بود صبح بود رطوبت داشت توپ فلان بود حالیم نیست، گفته باشم اولش. بی غل و غش! راستی حالا که رافا برد اینم بگم، رافا دستاش تاول زده بود گویا اصلا تمرین نکرده بود این هفته ![]() |
|
![]() |
![]() |
13 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Mohammad به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#324 | |
Former Staff
پستها: 2,906
سپاس: 19,092
در 2,916 پست 30,306 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: Roger Federer
|
![]() نقل قول:
![]() اینو مشخص کن ، من قبول میکنم که رافا بهتر بوده ، تو هم باید قبول کنی راجر بهتر بوده . هیچ بهوونه ای ... یعنی هیچ بهوونه ای هم قابل قبول نیست . ولی میترکونیمتون ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
14 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Afshin به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#325 |
Former Staff
|
![]()
vamos rafa
![]() من بازی رئالو داشتم میدیدم فکر کردم بازی نادال رفت واسه فردا ست دوم چه جوری بازی کرد؟ |
![]() |
![]() |
9 کاربر زیر از شما کاربر گرامی davidbeckham به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#326 | |
Former Staff
پستها: 4,573
سپاس: 12,363
در 4,450 پست 29,183 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: چه کسی جز افسانه ی بی تکرار؟؟!!!
|
![]() نقل قول:
ولی پست شما انقدر زیبا بود که نتونستم چیزی ننویسم ![]() مدتی بود توی سایت نبودم قبلا رفتارم به این صورت بود که حتما باید جواب پستهای بی ارزش رو می دادم ولی نشستم فکر کردم، دیدم با اینکار هم وقتم رو تلف می کنم، هم در بیشعوری اون فرد، خودم رو شریک می کنم از این پس من تصمیم گرفتم جواب این مدل پستها رو اصلا ندم به هیچ وجه من الوجوه هم داخل بحثهای فدرر و نادال نمی شم دیگه حقیقت دیگه کاملا مشخصه در مسترز کاپ لندن پارسال از تک تک بازیکنان شرکت کننده پرسیدن دوس داری با چه کسی مقایسه ت کنن، همگی متفق القول گفتن راجر فدرر حتی همین رافائل نادال اونوقت افراد معلوم الحالی راجر فدرر رو زیر سوال می برن ... واقعا پستهای کاربری به نام Hatam جای تاسف داره عجیت از پستهای ایشون، افرادی هستن که براش تشکر می زنن واقعا مایه ی تاسفه ![]() واقعا متاسفم برای آقایونی مثل ممد و کوروش و خشایار و .... که برای این جور پستها تشکر می زنن خودشون رو هم در حماقت اون فرد، سهیم کردن واقعا نا امید شدم ازشون بنده دیگه هرگز وارد بحث با این افراد نمی شم ازشون هم خواهش می کنم که پستهای بنده رو پاسخ ندن اگر هم امکان داره من رو ایگنور کنن از دوستانی هم که نسبت به من لطف دارن (مثل افشین، سعید، و بقیه راجری های عزیز) ، خواهش می کنم که وارد این بحث ها نشن بگذارید اینها در جهالت خودشون بمونن و خوش باشن اگر جواب بدین، خودتون رو آلوده کردید من هم اگر سابقا پاسخ می دادم، اشتباه کردم. اگه راجر فدرر تک تک بازیهای پیش روش رو ببازه، اگه حتی دیگه هیچی جام نیاره، اگر هد تو هدش با رافا 100 به 7 هم بشه، بار هم بهترین تاریخ هست بگذارید جاهلان هر چی دوس دارن بگن اسطوره رو نمی شه انکار کرد ![]() |
|
![]() |
![]() |
12 کاربر زیر از شما کاربر گرامی milad28235 به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#327 |
Former Staff
|
![]()
جناب میلاد خان
مگه خودت تو امضات نوشتی اشغال دفاعی کسی بهت گیر داد گه گیر دادی به تشکر زدن ما |
![]() |
![]() |
8 کاربر زیر از شما کاربر گرامی davidbeckham به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#328 | |
Former Staff
پستها: 4,573
سپاس: 12,363
در 4,450 پست 29,183 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: چه کسی جز افسانه ی بی تکرار؟؟!!!
|
![]() نقل قول:
شما مگه بازیش رو با گولبیس ندیدی؟ آشغالی دفاعی نبود پس چی بود؟ ![]() لابد هجومی بود -------------------------------- الان تک تکشون میان یه بحر طویل می نویسن من رو محکوم می کنن و خودشون رو تبرئه باشه آقایون حق با شماست هر چی می خواین بگین دیگه بحثی باهاتون ندارم در این زمینه ها |
|
![]() |
![]() |
9 کاربر زیر از شما کاربر گرامی milad28235 به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#329 | |
Tech Support
![]() |
![]() نقل قول:
آهان ببخشید، اشتباه شد به این کار راجر میگن بازی هوشمندانه ![]() |
|
![]() |
![]() |
8 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Mohammad به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#330 |
Former Staff
|
![]()
اشغال دفاعی یعنی خود طرف اشغاله
ولی سبکش اشغال فرق داره |
![]() |
![]() |
6 کاربر زیر از شما کاربر گرامی davidbeckham به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
برچسب ها |
مسترز، رم، مدافع، رافائل نادال |
کاربران در حال دیدن موضوع: 1 نفر (0 عضو و 1 مهمان) | |
|
|