|
مسترز ایندین ولز (BNP Paribas Open) |
![]() |
|
ابزارهای موضوع | نحوه نمایش |
![]() |
#151 |
Senior Member
پستها: 158
سپاس: 579
در 157 پست 1,437 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: Roger Federer
|
![]()
راجر باخته و این باختشم به تموم دوستان آنتی راجری تبریک میگم ولی
فکر می کنم دیگه باید فقط گرنداسلم های راجرو بشینم ببینم دیگه انگار مسترز بهش حال نمیده البته راجر با تمام وجود بازی کرد و باغداتیس ( به قول مجری های خبر ورزشی ایران ) از تجربش استفاده کرد و وا نداد به قولی و خدایش خیلی خوب سرویس زد به هر حال همون اندازه که برد اینتر حال داد باخت راجر ضد حال بود ! انکار نمی کنم که ناراحت نشدم ولی من همون لذتی رو که به هنگام بازی کردن راجرم می برم بردم ![]() |
![]() |
![]() |
7 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Roger.tennis به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#152 |
Senior Member
پستها: 158
سپاس: 579
در 157 پست 1,437 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: Roger Federer
|
![]()
رافا هم نیازی به یه شوک قوی داشت
اونجا اکبر میثاقیان نبود بهش شوک بده ![]() به جاش شکیرا بهش یه شوک اساسی داد نوش جونش ما که بخیل نیستیم ![]() |
![]() |
![]() |
9 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Roger.tennis به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#153 |
Roger's Fan
پستها: 464
سپاس: 2,768
در 421 پست 1,294 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: فدرر-رادیک-شاراپووا-مورای-نلبندیان-بلیک-هیوویت-گلبیس و
|
![]()
راجرفدرردیگه به برد احتیاج نداره.اون به تمام آرزوهای تنیسش رسیده
![]() |
![]() |
![]() |
6 کاربر زیر از شما کاربر گرامی راجرفدرر به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#154 | |
Tech Support
![]() |
![]() نقل قول:
به نظرم تا حالا اتفاقی نیوفتاده که بگیم تمرکز رافا رو بهم میزنه. همه چیز معمولی بوده تا حالا. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#155 |
Former Staff
پستها: 4,573
سپاس: 12,363
در 4,450 پست 29,183 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: چه کسی جز افسانه ی بی تکرار؟؟!!!
|
![]() خلاصه تو گفتی اصلا سوالی نمی پرسن
به هر حال پری-تورنمنت هم بوده باشه کنفرانس رسمی بوده قبول کن اشتباه کردی دیگه همیشه توجیه می کنی استاد مغلطه ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#156 | |
Tech Support
![]() |
![]() نقل قول:
بعدشم شماها فکر میکردید، سوالهایی میپرسن که حاشیه ساز و آزاردهنده باشه براش، مثلا الان چیسکا چیکار میکنه و ... سوالها خیلی معمولی بود قبول کن، شرایطم به نظر معمولی میاد. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#157 |
Former Staff
|
![]()
ممکنه فریاد زده باشن
ماها که توی استادیوم نیستیم در ضمن اصلا شرط سر این نبود که حاشیه ساز و آزار دهنده باشه واسه چی از خودت حرف در میاری؟ فقط بحثمون سر این بود که آیا در اون مورد ازش سوالی پرسیده می شه یا خیر اینم جمله ی شماست: شرط میبندم حداقل تو مصاحبه های رسمی در طول تورنمنت ازش چیزی نمی پرسن. |
![]() |
![]() |
![]() |
#158 | |
Tech Support
![]() |
![]() نقل قول:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#159 | |
Former Staff
|
![]() نقل قول:
عجب آدم نفرت انگیزی هستی تو واقعا که خیلی مغروری ![]() تعجب کردم وقتی گفتی اشتباه کردم، واسه همین تشکر زدم ولی حالا می بینم که پستت رو ویرایش کردی همیشه در حال مغلطه هستی و هرگز اشتباهاتت رو نمی پذیری تو گفتی در مصاحبه های رسمی ای که با BNP Paribas Open انجام می ده، هیچی نمی پرسن مصاحبه ی پری-تورنمنت هم جزو اون مصاحبه هاس |
|
![]() |
![]() |
4 کاربر زیر از شما کاربر گرامی milad28235 به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#160 | |
Tech Support
![]() |
![]() نقل قول:
بله گفتم مصاحبه های رسمی، ولی جمله یه قسمت دیگه هم داره، "مصاحبه های رسمی در طول تورنمنت" وقتی حرف شما درسته که دو قسمتش کنارهم باشه. ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
کاربران در حال دیدن موضوع: 1 نفر (0 عضو و 1 مهمان) | |
|
|