|
آزاد استرالیا (Australian Open) |
![]() |
|
ابزارهای موضوع | نحوه نمایش |
![]() |
#1591 | |
Former Staff
پستها: 2,205
سپاس: 4,850
در 1,728 پست 11,911 بار سپاسگزاری شده
|
![]() نقل قول:
پشت سر ما چه حرفایی که زده نمیشه!!!! ![]() طرفداران نادال وقتی میخوان پشت سوتی هاشون قایم شن دست به چه کارایی میزنن؟؟؟؟ اون از کورش که دست به کارای انسان دوستانه میزنه نظیر بستن سایت و توقیف اینم از بعضیا که میگن فلانی این تایپیک رو زده؟؟؟ ![]() ![]() بابا جمع کنید با این رکورد شکنی و تنیسور چلاغتون رو ![]() وجدانا بهترین نظر رو من دادم تو اون نظر سنجی و همین هم شد ![]() |
|
![]() |
![]() |
8 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Mohammad_Joulaei به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#1592 |
Tech Support
![]() |
![]()
مهرداد جان چكار كنيم؟ خودتون ميبينيد كي شروع ميكنه به توهين، من بارها و بارها ازش خواستم توهين نكنه، ولي وقتي رعايت نميكنه؟ من چه جوري باهاش برخورد كنم؟ بزارم هر چي خواست ببنده به ما؟
|
![]() |
![]() |
7 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Mohammad به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#1593 | |
Former Staff
پستها: 4,573
سپاس: 12,363
در 4,450 پست 29,183 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: چه کسی جز افسانه ی بی تکرار؟؟!!!
|
![]() نقل قول:
1- قبلا هم بهت گفتم ربطی به این نداره که تو از من بترسی یا نه که بخوای بهم دروغ بگی بعضی ها انقدر که پستن، عادت کردن به یاوه گویی و دروغ تو هم جزو اونا 2- البته که قسمت آخر امضام من واسه گرفتن حال بعضی از هوادارای از خود راضی رافاس اتفاقا هم نوستم: هر وقت اعتماد به نفستون زیاد شد..... ![]() والا رافائل نادال هر قدر هم که از راجر کوچک تر باشه، 6 گرند اسلم داره و قابل احترام و نامش در تاریخ تنیس ثبت شده 3- من که گفتم در این مورد روی صحبتم با بقیه دوستان نادالیه که پستهاشون رو گذاشتم بحث سر بیش از حد وغرور شدنتون بود که خدا خوب جوابتون رو داد 4- خوب اینم حماقتت رو می رسونه که در هر شرایطی می گی می بره در واقع خودت رو سوژه ی خنده کردی بدبخت 5- اونجای آدم خالی بند ![]() معلومه دایمنشن ندارم، ولی داری خودت رو جر می دی واسه خاطر امضام همون یه خطش رو هم خونده باشی مافیه مخصوصا خط آخر ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1594 |
Roger's Fan
پستها: 476
سپاس: 14,095
در 475 پست 3,759 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: هر چی کلنجار رفتم دیدم فقط به راجر میتونم فکر کنم
|
![]()
لابد کسی که گفته راجر دیگه تموم شده یه کارشناس خبره بوده پس!
یه حرف اشتباهی زدی،هنوزم پافشاری میکنی که درسته و براش عذر و بهانه و بند و تبصره اضافه میکنی به کسی که همچین حرفی میزنه،علامه دهر که نمیگن،میگن؟ (البته جالبه،همه این بحثهای ممد دوباره از روزی شروع شد که رافا حذف شد،راجر نیکلای رو برد،و دست آخر نواک هم حذف شد،حسن ختام هم که قهرمانی راجر بود) ویرایش توسط Saeedzr : 02-01-2010 در ساعت 02:15 PM |
![]() |
![]() |
6 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Saeedzr به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#1595 | |
Former Staff
|
![]() نقل قول:
ایشون متاسفانه نبودن اون وقتا که شما و دوستان شما آشکارا فدرر رو مورد توهین قرار می دادن متاسفانه الان همشون توی سوراخ موشن و فقط شما اینجایی ![]() همچین می گه انگار خودش پاک و مطهره ![]() پستهای من همه جواب پستهای توهین آمیز شماست ![]() والبا من اصلا کار ندارم بهتون دارم واسه خودم تاپیک می زنم به سایت شما رسیدگی می کنم |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1596 |
Former Staff
|
![]() |
![]() |
![]() |
3 کاربر زیر از شما کاربر گرامی milad28235 به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#1597 |
Former Staff
پستها: 2,906
سپاس: 19,092
در 2,916 پست 30,306 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: Roger Federer
|
![]()
سعید و میلاد متاسفم براتون
دوباره افتادین تو دام این محمد یه بار ، دوبار قابل قبوله ولی 100 بار که نباید از یه جا گزیده بشید شاید دوست داره بگه راجر تموم شده ... خدا رو شکر راجر تو دهنی محکمی به خیلی ها زده ... خیلی محکم تر از پست های من و شما یه تورنمنت نشده که راجر قهرمان بشه و محمد این کار رو نکنه ... شما که دیگه میدونید هدفش چیه اینقدر ادامه ندید با ادامه دادن بحث به خالی شدن ممد کمک میکنید ... بزارید تو غم خودش بمونه ![]() |
![]() |
![]() |
11 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Afshin به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#1598 |
Tech Support
![]() |
![]()
بازم دروغ بازم دروغ تا كي؟
دقيقا از روزي كه رافا حذف شد؟ لعنت به آدم دروغگو، من بعد از بازي نيمه نهايي فدرر كه رافا حذف شده بود چيزي به جز تعريف گفتم، تازه من بعد از بازي راجر هم كه ازش تعريف كردم گفتم به هر حال راجر ميبرد فقط يه طرفه شدن بازي به خاطر اين بود كه موري تو مود خوبش نبود؟ اين حرف نادرستيه؟ بابا شماها ديگه كي هستيد!!!!! دلم ميسوزه اگه منطقي و با صداقت جواب ميدادين، جوابتون رو ميدادم ولي شماها كه به هيچ اصولي پايبند نيستيد، ادامه بحث باهاتون فايده اي نداره، دوستاني كه ميخونند به درستي بهترين قضاوت رو ميكنن. والسلام |
![]() |
![]() |
5 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Mohammad به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#1599 | ||
Roger's Fan
پستها: 476
سپاس: 14,095
در 475 پست 3,759 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: هر چی کلنجار رفتم دیدم فقط به راجر میتونم فکر کنم
|
![]() نقل قول:
نقل قول:
![]() یعنی از 1/4 نهایی تا فینال یه روزه بوده؟ ![]() منظور من از کلمه روز،اینه که با این اتفاق استارت خورد دیگه اگه اینم نمیفهمی مربوط به همون علامه دهر بودنته حتی قید دقیقا رو هم به کار نبردم،ساخته ذهن متوهم خودته ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ در پایان از همه دوستان تشکر و عذر خواهی میکنم که بیشتر از کوپنم پست دادم![]() و چون تحت تاثیر حرف افشین قرار گرفتم دیگه چیزی نمیگم ![]() ![]() ولی خدا شاهده هرچی که گفتم برای روشن شدن اذهان عمومی بوده و لاغیر ![]() |
||
![]() |
![]() |
7 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Saeedzr به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#1600 | |
Former Staff
![]() تاریخ عضویت: Nov 2009
پستها: 953
سپاس: 11,229
در 946 پست 8,591 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: Roger Federer ,
Juan Martín del Potro ,
Stanislas Wawrinka
|
![]() نقل قول:
تو حرف خودت رو بزن دلیلت رو هم تو همون پست بیار تو میخوای چیزی رو به کسی اثبات کنی؟ اگه اره که ادامه بده اگه نه که دیگه بحثی نیست بگو نظرم این بود و تمام حالا هرچی بخواد طرف مقابل ادامه بده اگه خواننده عاقل باشه ، انتخاب میکنه که کی درست میگه آقا میلاد که حرف خودشه میزنه توهین میکنه اسمش هم گذاشته صراحت و کشف حرف های پشت پرده و نظرات درونی که شخص اعلام نمیکنه اگه کسی توهین مینکه یه اشتباه میکنه کسی که جواب میده 10 تا چون هم توهین رو قبول کرده و هم خودش داره اونو تکرار میکنه من مدت زیادی نیست اینجا میام اما واسم خیلی مشخص شده رفتار های اشخاص خودتون که باید بهتر بشناسین همدیگه رو هرکس باید احترام خودش رو نگه داره وکسی اگه رعایت دیگران رو نمیکنه به خودش اول داره توهین میکنه ، دیگه بچه که نیستیم هیچ کدوم الان جواب بدی چی میشه جز اینکه خودتم مجبور میشی همونطوری برخورد کنی من یکی از شما توقع بیشتری دارم که بحث اگه پیش میاد شما خاتمه بدی نه اینکه خودت یه طرف ماجرا باشی چون شما وقتی کسی میخواد عضو شده به عنوان رئیس یک سری قوانین نوشتی نباید خودت فراتر از اون قوانین عمل کنی که ویرایش توسط msh13792 : 02-01-2010 در ساعت 02:34 PM |
|
![]() |
![]() |
12 کاربر زیر از شما کاربر گرامی msh13792 به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
!GH-9924,
Afshin,
alina_b,
koury,
milad28235,
Mohammad,
navidballack,
nima_masiha,
nole,
Rafa,
Reza23,
Rio
|
![]() |
برچسب ها |
آزاد استرالیا، 2010 , اولین گرنداسلم سال، اپن استرالیا , رافائل نادال، مدافع عنوان قهرمانی |
کاربران در حال دیدن موضوع: 1 نفر (0 عضو و 1 مهمان) | |
|
|