|
آزاد استرالیا (Australian Open) |
![]() |
|
ابزارهای موضوع | نحوه نمایش |
![]() |
#881 |
Moderator
![]() |
![]()
بچه های تنیس دوست عیدتون مبارک , داغون کرد نادال رو دستش درد نکنه کمک بزرگی به راجر واسه زدن رکورد سمپراس کرد.
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
10 کاربر زیر از شما کاربر گرامی BABAK به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#882 |
Former Staff
|
![]() |
![]() |
![]() |
9 کاربر زیر از شما کاربر گرامی davidbeckham به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#883 | ||
Former Staff
پستها: 1,345
سپاس: 12,093
در 1,352 پست 11,582 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: vamooooooos rafa
Roger Federerrrrrrr
|
![]() نقل قول:
![]() ![]() نقل قول:
![]() ![]() ولی من اصلا ناراحت نیستم.چون هرکی شایسته تر باشه قهرمان میشه.نادال شایسته فهرمانی نبود.انشا... تورنمت های بعدی... |
||
![]() |
![]() |
14 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Fakhruddin به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#884 |
Former Staff
پستها: 2,205
سپاس: 4,850
در 1,728 پست 11,911 بار سپاسگزاری شده
|
![]()
خب اگه موری به فینال برسه نادال به رنک 4 سقوط میکنه!!!
|
![]() |
![]() |
12 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Mohammad_Joulaei به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#885 |
Rafa's Fan
پستها: 937
سپاس: 14,619
در 961 پست 7,461 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: Rafa Nadal ====================== Tomas Berdych | Davood Ferrer | Tommy Haas | Richard Gasquet | Mardy Fish | G.Dmitrov | Awesome Serena | Sloane Stephens | Bethanie Mattek-Sands | Flavia Penneta | Kerber | Kvitova
|
![]()
نادال با این زانو هیچ امیدی بهش نیست! هر شش ماه یه بار مصدوم میشه تا میخواد رو فرم بیاد بازم مصدوم میشه! یه مدت تعطیل بازم همون آش و کاسه!
راه بردن موری رو میدونست، تا اگرسیو بازی میکرد خیلی راحت امتیازا رو جمع میکرد! هر بارم که به سختی بریک کرد، راحت بریک شد! باید از خودش پرسید چون چندتا بازیه همین جوریه! بریک می کنه، بریک میشه! |
![]() |
![]() |
18 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Rafa به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#886 |
Murray's Fan
پستها: 1,274
سپاس: 6,455
در 1,271 پست 10,081 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: Andy Murray
|
![]()
ایول موری
|
![]() |
![]() |
11 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Alireza Murray به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#887 |
Former Staff
![]() تاریخ عضویت: Nov 2009
پستها: 953
سپاس: 11,229
در 946 پست 8,591 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: Roger Federer ,
Juan Martín del Potro ,
Stanislas Wawrinka
|
![]()
انشالا به زودی نادال به اوج برگرده من دنبال فینال پارسال بودم اما با برد فدرر حیف شد نادال
![]() |
![]() |
![]() |
16 کاربر زیر از شما کاربر گرامی msh13792 به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#888 | |
Former Staff
پستها: 2,205
سپاس: 4,850
در 1,728 پست 11,911 بار سپاسگزاری شده
|
![]() نقل قول:
موری فقط خوب نشده چلیچ هم خیلی خوب شده!!! شما یه نگاهی به کارنامش بنداز (از یو اس اپن به بعد) خیلی رو اومده.یعنی اگه تو یو اس اپن دلپترو حذفش نمیکرد شاید تا فینالش هم میومد!! چلیچ امروز استاد خسته کردن رادیک بود!!!که تونست بازی رو ببره. چلیچ هم احتمالا با همین سبک و سیاست با موری بازی خواهد کرد. موری اگه اعصابش به هم بریزه مث رولند و ویمبلدون کارش تمومه!!!چلیچ هم همینو میخواد. |
|
![]() |
![]() |
12 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Mohammad_Joulaei به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#889 |
Moderator
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
14 کاربر زیر از شما کاربر گرامی BABAK به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#890 | |
Roger's Fan
پستها: 476
سپاس: 14,095
در 475 پست 3,759 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: هر چی کلنجار رفتم دیدم فقط به راجر میتونم فکر کنم
|
![]() نقل قول:
فکر کنم موضع ات برای خودتم معلوم نیست. از هر چیزی ممکنه هم خوشحال بشی هم ناراحت اگه اینا حرفای دلت هست که واقعا به روحیه ات تبریک میگم که در همه حال همه چیز رو به نفع خودت تفسیر میکنی. ![]() |
|
![]() |
![]() |
13 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Saeedzr به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
برچسب ها |
آزاد استرالیا، 2010 , اولین گرنداسلم سال، اپن استرالیا , رافائل نادال، مدافع عنوان قهرمانی |
کاربران در حال دیدن موضوع: 1 نفر (0 عضو و 1 مهمان) | |
|
|