بازگشت   تنیس تاکرز > تورنمنت های گذشته > آرشـیـو فصلهای گذشته > آرشیو فصل 2010 > تورنمنتهای مردان > آزاد استرالیا (Australian Open)

آزاد استرالیا (Australian Open)

28 دی الی 11 بهمن - ملبورن، استرالیا

پاسخ

ابزارهای موضوع نحوه نمایش
قدیمی 01-24-2010, 05:41 PM   #711
milad28235
Former Staff

آواتار milad28235

پستها: 4,573
سپاس: 12,363
در 4,450 پست 29,183 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: چه کسی جز افسانه ی بی تکرار؟؟!!!

نقل قول:
نوشته اصلی توسط koury نمایش پست ها
سافینا گویا عقده ی بزرگی تو خودش داره یه پوینت که می گیره همچین داد و غال راه میندازه انگار گرند اسلم برده
بهتره به خوشحالی های رافا در بازی با کالوویچ هم یه دقتی می کردی
سر امتیازهای کاملا عادی چنان خوشحالی می کرد که انگار چه خبر شده
milad28235 آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
12 کاربر زیر از شما کاربر گرامی milad28235 به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
قدیمی 01-24-2010, 05:45 PM   #712
koury
Administrators

آواتار koury

پستها: 3,387
سپاس: 16,337
در 3,243 پست 25,305 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: نادال،رادیک،نواک،فیش، جینپری،موری،گاسکه، گونزالس،روبردو،هاس،فررو،مویا ورداسکو،نلبندیان، باقداتیس،گولبیس، کیم،ووزنیاکی، گورجس،سیبولکوا ،سورانا،ماریا،وی

نقل قول:
نوشته اصلی توسط mjrs نمایش پست ها
خوب گونزالس در یک بازی نسبتا دراماتیک حذف شد.
در حالی که در ست چهارم و در گیم سرو خودش 40-0 جلو بود امتیاز ها رو یکی یکی از دست داد و رادیک در ست پوینت خودش در یک چلنج جنجالی این ست رو برد.
من دقیق نمیدونم قانونش چیه ولی از طرز حرکت گونزالس به نظر میومد که اگه داور اعلام اوت نمیکرد گونزو به راحتی میتونست ضربه بزنه و منطقی میومد که امتیاز تکرار بشه.

رادیک هم از اول بازی میخواست از حربه نسبتا کثیف نادالی استفاده کنه و کل بازی رو روی بال ضعیف گونزو یعنی بکهندش فشار بیاره اما به دلیل بکهند ضعیف رادیک, چندان در این کار موفق نبود و برعکس گونزو در اکثر زمان بازی, بازی خودش رو به رادیک دیکته میکرد.

گونزو واقعا این حرفا که زمین کنده و توپ سنگینه و هوا گرمه و ... حالیش نبود و پشت سرهم وینر میزد. ( فکر میکنم 60_70 ). در چلنج ها هم اکثر توپ هاش با اختلاف میلیمتری به ضررش میشدن و در کل در این بازی بدشانس بود.
به هر حال حیف شد. ولی خوشحالم که بعد مدتها نشستم بازی رو دیدم که در اون زیبایی تنیس هجومی مشهود بود. درود به گونزو و تمام تنیسورهای هجومی

در مورد ست پوینت ست چهارم بنظر من هم عقلانی می رسید که Replay the point بده مولینا ولی تصاویر که پخش می شد نمیشه گفت گونزو براحتی توپ رو برگشت می داد چون زاویه ی واستادنش مناسب نبود ولی باید ریپلی می کرد...

این پاراگراف دوم هم حرف چند روز پیش من رو تصدیق می کنه که هر بازیکنی که توانائیش رو داشته باشه و بدونه نقطه ضعف حریف کجاس روی اون نقطه زوم می کنه و امروزم دیدیم رادیک بیشتر روی بکهند فرناندو می زد! البته بیشتر امتیازات روی بکهند گونزو به نفع رادیک می شد نمیدونم چطور شما میگید موفق نبود!؟ گونزو بجز 7-8 تا وینر روی بکهندش بقیه رو می زد بیرون یا تو تور...

اوج بازی اگرسیو گونزو بنظر من تو رولند گروس بود بازی با موری که چپ و راست وینر می زد و از هر نقطه ای می کوبید وینر می شد... تورنمنت های بعدی به امید خدا فرناندو بهتر کار می کنه بخصوص تو تورنمنت های خاک رس آمریکای جنوبی!
koury آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
15 کاربر زیر از شما کاربر گرامی koury به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
قدیمی 01-24-2010, 05:48 PM   #713
koury
Administrators

آواتار koury

بازیکن (های) مورد علاقه: نادال،رادیک،نواک،فیش، جینپری،موری،گاسکه، گونزالس،روبردو،هاس،فررو،مویا ورداسکو،نلبندیان، باقداتیس،گولبیس، کیم،ووزنیاکی، گورجس،سیبولکوا ،سورانا،ماریا،وی

نقل قول:
نوشته اصلی توسط milad28235 نمایش پست ها
بهتره به خوشحالی های رافا در بازی با کالوویچ هم یه دقتی می کردی
سر امتیازهای کاملا عادی چنان خوشحالی می کرد که انگار چه خبر شده

خب عزیز من با سرویس عالی که کارلوویچ داره مشخصه هر امتیازی ازش بگیری باید ذوق کنی!! سافینا هر اروری که کیریلنکو می داد هم جیغ می زد... اصلا مقایسه ی خوبی نیست بهتره کینت از رافا رو به هر بحثی نکشی
7 کاربر زیر از شما کاربر گرامی koury به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
قدیمی 01-24-2010, 05:51 PM   #714
milad28235
Former Staff

آواتار milad28235

نقل قول:
خب عزیز من با سرویس عالی که کارلوویچ داره مشخصه هر امتیازی ازش بگیری باید ذوق کنی!! سافینا هر اروری که کیریلنکو می داد هم جیغ می زد... اصلا مقایسه ی خوبی نیست بهتره کینت از رافا رو به هر بحثی نکشی

همیشه همینه رافا
مقابل هر حریفی

بابا قبول کن دیگه
چرا الکی مخالفت می کنی؟

البته از نظر من خوشحالی اصلا و ابدا ایرادی نداره
من خودم اگه تنیسور بودم، امتیاز که می گرفتم زمین و زمان رو به هم می دوختم

ولی وقتی تنیسورتون خودش شدیدترین خوشحالی هارو می کنه، به خوشحالی تنیسورهای دیگه حق ندارید گیر بدین

13 کاربر زیر از شما کاربر گرامی milad28235 به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
قدیمی 01-24-2010, 05:57 PM   #715
koury
Administrators

آواتار koury

نقل قول:
همیشه همینه رافا
مقابل هر حریفی

بابا قبول کن دیگه
چرا الکی مخالفت می کنی؟

البته از نظر من خوشحالی اصلا و ابدا ایرادی نداره
من خودم اگه تنیسور بودم، امتیاز که می گرفتم زمین و زمان رو به هم می دوختم

ولی وقتی تنیسورتون خودش شدیدترین خوشحالی هارو می کنه، به خوشحالی تنیسورهای دیگه حق ندارید گیر بدین

من کلا با هر چی تو میگی مخالفت می کنم

من نگفتم رافا خوشحالی نمی کنه ولی شرایط و بازی با بازی فرق داره! وقتی راحت داری یا راحت چند تا پوینت پشت سر هم میگیری خوشحالی کردن نداره که!!

ولی وقتی بازی سنگینه خب مشخصه با هر امتیاز آدم داد می زنه... سافینا حریف و بازی و امتیاز براش مهم نیست با هر کی باشه برا تک تک امتیازات داد می زنه و تازه همچین طرفو نگاه می کنه انگار پدر کشتگی داره باهاش
5 کاربر زیر از شما کاربر گرامی koury به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
قدیمی 01-24-2010, 06:01 PM   #716
nole
Senior Member

آواتار nole

پستها: 413
سپاس: 2,982
در 350 پست 2,519 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: Nole, Rafa, Juan,Tipsarevic, Gasquet,Verdasco,Gonzo, Gulbis,Isner,Ferrero, Nalbandian,Monfils, Andreev,Dimitrov, Sharapova,Ivanovic, Kvitova,Azarenka, Lisicki,Vesnina

سلام
خداییش امروز حقه گنزو نبود که حذف شه خیلی خوب تر از رادیک بود!!! به نظر من به داوری و دبل فالت های بد موقعش باخت!!!!!!
nole آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
13 کاربر زیر از شما کاربر گرامی nole به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
قدیمی 01-24-2010, 06:03 PM   #717
milad28235
Former Staff

آواتار milad28235

نقل قول:
من کلا با هر چی تو میگی مخالفت می کنم

من نگفتم رافا خوشحالی نمی کنه ولی شرایط و بازی با بازی فرق داره! وقتی راحت داری یا راحت چند تا پوینت پشت سر هم میگیری خوشحالی کردن نداره که!!

ولی وقتی بازی سنگینه خب مشخصه با هر امتیاز آدم داد می زنه... سافینا حریف و بازی و امتیاز براش مهم نیست با هر کی باشه برا تک تک امتیازات داد می زنه و تازه همچین طرفو نگاه می کنه انگار پدر کشتگی داره باهاش

کلا رافا همیشه همینه

رافا هم با هر کی باشه، یه رالی طولانی بشه یا امتیاز حساس داد می زنه، مشتشو فرو می کنه زمین

اصلا حرف من اینه

خوشحالی مگه ایرادی داره؟
بدبختا دارن جون می کنن، عادیه که خوشحال شن
14 کاربر زیر از شما کاربر گرامی milad28235 به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
قدیمی 01-24-2010, 06:05 PM   #718
nole
Senior Member

آواتار nole

پستها: 413
سپاس: 2,982
در 350 پست 2,519 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: Nole, Rafa, Juan,Tipsarevic, Gasquet,Verdasco,Gonzo, Gulbis,Isner,Ferrero, Nalbandian,Monfils, Andreev,Dimitrov, Sharapova,Ivanovic, Kvitova,Azarenka, Lisicki,Vesnina

اتفاقا من با خوشحالی کردن بازیکنا تو زمین خیلی حال میکنم! چیه این فدرر مثل ماشین میمونه!

ویرایش توسط nole : 01-24-2010 در ساعت 06:21 PM
nole آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
12 کاربر زیر از شما کاربر گرامی nole به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
قدیمی 01-24-2010, 06:08 PM   #719
mjrs
Senior Member

آواتار mjrs

پستها: 129
سپاس: 1,721
در 127 پست 1,045 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: اسطوره راجر

نقل قول:
این پاراگراف دوم هم حرف چند روز پیش من رو تصدیق می کنه که هر بازیکنی که توانائیش رو داشته باشه و بدونه نقطه ضعف حریف کجاس روی اون نقطه زوم می کنه و امروزم دیدیم رادیک بیشتر روی بکهند فرناندو می زد! البته بیشتر امتیازات روی بکهند گونزو به نفع رادیک می شد نمیدونم چطور شما میگید موفق نبود!؟ گونزو بجز 7-8 تا وینر روی بکهندش بقیه رو می زد بیرون یا تو تور...
نخیر , در این که بکهند گونزالس بی ثباته شکی نیست. اما در طول پنج ست ارور های بکهند گونزو به نسبت کم بود و اواخر که اکثرا اسلایس میزد و در کل کنترل بازی دست گونزو بود.

به نظرم اگه رادیک سرویسش تا این حد وحشیانه نبود و یا اینکه گونزالس کمی ریترن بهتری داشت, گونزالس میتونست بازی رو 3-0 ببره. در رالی ها برتری گونزو به وضوح مشخص بود.
نکته جالب اینکه گونزالس رو سرویس دوم رادیک ( و بعضی موقع ها سرویس اولش ) میخواست وینر بزنه
در کل بدشانسی آورد و پیش بینی من اینه که رادیک در دور بعد حذف میشه.

ویرایش توسط mjrs : 01-24-2010 در ساعت 06:10 PM
mjrs آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
13 کاربر زیر از شما کاربر گرامی mjrs به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
قدیمی 01-24-2010, 06:10 PM   #720
koury
Administrators

آواتار koury

نقل قول:

کلا رافا همیشه همینه

رافا هم با هر کی باشه، یه رالی طولانی بشه یا امتیاز حساس داد می زنه، مشتشو فرو می کنه زمین

اصلا حرف من اینه

خوشحالی مگه ایرادی داره؟
بدبختا دارن جون می کنن، عادیه که خوشحال شن
من با اصل خوشحالیش مشکلی ندارم، خوبه خودت میگی امتیاز حساس یا رالی طولانی!!! این سرویس میزنه حریف میزنه تو تور بعد داد و خوشحالی می کنه
9 کاربر زیر از شما کاربر گرامی koury به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
پاسخ

برچسب ها
آزاد استرالیا، 2010 , اولین گرنداسلم سال، اپن استرالیا , رافائل نادال، مدافع عنوان قهرمانی

کاربران در حال دیدن موضوع: 1 نفر (0 عضو و 1 مهمان)