|
آزاد استرالیا (Australian Open) |
![]() |
|
ابزارهای موضوع | نحوه نمایش |
![]() |
#451 |
Rafa's Fan
پستها: 24
سپاس: 362
در 29 پست 222 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: رافائل نادال .سافینا-خوان مارتین دلپوترو،
|
![]()
باریکلا به فدرر حریف سختی داشت ولی به راحتی برد
![]() ![]() اما رافا گروه آسانی داره ![]() |
![]() |
![]() |
7 کاربر زیر از شما کاربر گرامی sadegh_rafa به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#452 |
Former Staff
|
![]()
بعد میلاد میاد میگه مافیای atp وکیا
![]() |
![]() |
![]() |
6 کاربر زیر از شما کاربر گرامی davidbeckham به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#453 | |
Former Staff
پستها: 4,573
سپاس: 12,363
در 4,450 پست 29,183 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: چه کسی جز افسانه ی بی تکرار؟؟!!!
|
![]() نقل قول:
اون لوکاس لاکو که گریپ گرفتن هم بلد نبود فرق چندانی ما من نداشت ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#454 | |
Tech Support
![]() |
![]() نقل قول:
![]() ![]() ![]() چون یه چیزی تقریبا تو این مایه ها شب قرعه کشی اتفاق افتاد، اینا اولش این قرعه رو تقریبا برعکس فکر میکردند، یعنی حریفای نیمه رافا و راجر رو فکر میکردند برعکس این چیزی که الان هست، باشه، دقیقا همین گزافه ها رو اون موقع گفتن، مخصوصا درباره دلپوترو، آره ببین چه شانسی داراه رافا، دلپوترو خورده به راجر و .... . شگفتا، بعد که فهمیدن برعکس شده، شروع کردن دوباره برعکسشو گفتن، آره رافا شانس داره، دلپوترو مصدومه افتاده سمتش و .... البته من تا امروز فک میکردم اینا همش شوخیه، ولی امروز دیدم نه بابا اینا واقعا مشکل دارند، هرچند خودشون هم در ضمیرهای به غایت سیاهشون، میدونن این خبرا نیست ولی از الان دارن مقدمات حذف راجر تو حداکثر کواتر رو فراهم میکنند. میبینی که شروع کردن توپ سنگینه، زمین فلانه، باد میاد، حالا خوب راجر ایندفعه گفت من بازی تو باد رو بیشتر دوست دارم. هر چند اینا برای راجر هم تره خورد نمیکنه |
|
![]() |
![]() |
7 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Mohammad به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#455 | |
Former Staff
|
![]() نقل قول:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
6 کاربر زیر از شما کاربر گرامی davidbeckham به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#456 | |
Former Staff
|
![]() نقل قول:
تو مشکلت اینه که فرق شوخی و جدی رو از هم تشخیص نمی دی اتفاقا اون شب، بعد از شوخی ها گفتم که حالا که خوان افتاده طرف رافا قرعه تلطیف شد، بهانه ای هم نیست راجر هر کی جلوش اومد باید بزنه، آسون و مشکل زمین هم هر طوری هست، باید ساخت من از این حرصم می گیره نادال باید چرا همش الکی الکی بیاد بالا ![]() |
|
![]() |
![]() |
9 کاربر زیر از شما کاربر گرامی milad28235 به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#457 | |
Forum Expert
|
![]() نقل قول:
بزار به یک بازیکن Solid Baseliners مانند Hewitt یا Djokovic یا Nadal یا Murray بخوره اونوقت میفهمی که توپ سنگین و سطح کند یعنی چه. |
|
![]() |
![]() |
14 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Farid به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#458 |
Former Staff
پستها: 1,345
سپاس: 12,093
در 1,352 پست 11,582 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: vamooooooos rafa
Roger Federerrrrrrr
|
![]()
به نظر من این راجر هر لحظه ممکنه حذف بشه.هر بازیکنی به راحتی به برک پوینت فدرر میرسه ولی هر بازیکنی نمی تونه اونو برک کنه.(معمولا تنیسور های ضعیف از انجامش عاجزند).ace های فدرر تقسیم بندی شده توی طول بازی نیست.توی یه گیم 3تا ace پشت سر هم میزنه توی چندین گیم هیچ خبری از ace نیست.
در ضمن هر کی ریترن عمیق بکنه فدرر توی گیم خودش دچار مشکل میشه چونکه اکثر وینر های فدرر به خاطر ریترن های short و ضعیف حریفانه مثل حریف امروزش هانسکیو. ویرایش توسط Fakhruddin : 01-21-2010 در ساعت 06:34 PM |
![]() |
![]() |
6 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Fakhruddin به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#459 | |
Former Staff
|
![]() نقل قول:
این مسائلی که فرمودین، جزوی لاینفک از بازی خیلی از بازیکنهاس هیچ کسی نمی دونه کی می تونه Ace بزنه، اگه صد در صد دست خودت بود که عالی بود سرویس بگیر نگیر داره برک پوینت دادن هم به نظر من کاملا عادیه مثل ایجاد موقعیت خطرناک در فوتبال روی دروازه نمی شه جلوش رو گرفت مگر اینکه حریف خیلی ضعیف باشه (مثل لوکاس لاکو ) و فقط به یه برک پوینت برسه ![]() ریترن عمیق هم برای هر تنیسوری مشکل ایجاد می کنه چشم بسته غیب گفتی؟> وینرهای بقیه از روی چیه؟ لابد مثلا وینرهای امثال نادال (آخه اون که وینر نمی زنه، فقط ارور می گیره ![]() ![]() در پایان بترکه چشم حسود ![]() |
|
![]() |
![]() |
8 کاربر زیر از شما کاربر گرامی milad28235 به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#460 | |
Tech Support
![]() |
![]() نقل قول:
|
|
![]() |
![]() |
5 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Mohammad به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
برچسب ها |
آزاد استرالیا، 2010 , اولین گرنداسلم سال، اپن استرالیا , رافائل نادال، مدافع عنوان قهرمانی |
کاربران در حال دیدن موضوع: 1 نفر (0 عضو و 1 مهمان) | |
|
|