بازگشت   تنیس تاکرز > تورنمنت های گذشته > آرشـیـو فصلهای گذشته > آرشیو فصل 2009 > تورنمنتهای مردان > Shanghai ATP Masters

Shanghai ATP Masters

October 12-16, Shanghai, China

نمایش نتیجه های نظرسنجی ها: نتیجه فینال رو چگونه پیش بینی می کنید؟!
رافا در 2 ست 3 15.00%
رافا در 3 ست 2 10.00%
نیکلای در 2 ست 10 50.00%
نیکلای در 3 ست 5 25.00%
رأی دهندگان: 20. شما نمی توانید در این نظرسنجی رای دهید.

پاسخ

ابزارهای موضوع نحوه نمایش
قدیمی 10-11-2009, 01:55 AM   #161
Mohammad_Joulaei
Former Staff

پستها: 2,205
سپاس: 4,850
در 1,728 پست 11,911 بار سپاسگزاری شده

نقل قول:
نوشته اصلی توسط koury نمایش پست ها
باشه من از شما عذرخواهی می کنم حرفام بدتر از حرفهای شما نبود ولی اینقدر جراتش رو دارم که معذرت خواهی کنم هر چند آغاز گر این بحث ها و جنجال خود شما بودی!!! من همیشه سعی کردم شما بگم تا تو ، تا خطوط و مرز ها حفظ بشه!!! هیچ وقت هم قصد ادامه ی بحث ها رو نداشتم و نخواهم داشت...

از این ببعد هم هر وقت خواستی به کسی گیر بده لطفا به من گیر نده چون من ظرفیت اینجور کل کل ها رو ندارم یا خدائی نکرده کدورتی پیش میاد که اصلا خوشم نمیاد یا وقتمون رو الکی بابت 5-10 صفحه تعارف و کل کل بی مصرف هدر میدیم...

شب خوش
بای

بي احتراميهاي شما بدتر نبود؟؟؟؟؟؟؟؟
من تا شما بي احترامي نكردي بي احترامي نكردم.من لزومي نداره اول معذرت خواهي كنم چون به من بي حترامي شد و منم جواب دادم. ولي منم شهامت دارم كه معذرت بخوام بابت جواب بي احترامي هام.

نميدونم وقتي ميگم فدرر 2008 در مقابل نادال 2009 اين جنجاله؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

شما هميشه قصد بحث نداريد ولي......................

والا خنده داره من گفتم آقا كورش فدرر 2008 در مقابل نادال2009؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

به شما گير دادم.

موفق باشي
يا علي
شب خوش
Mohammad_Joulaei آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
5 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Mohammad_Joulaei به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
قدیمی 10-11-2009, 01:55 AM   #162
koury
Administrators

آواتار koury

پستها: 3,387
سپاس: 16,337
در 3,243 پست 25,305 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: نادال،رادیک،نواک،فیش، جینپری،موری،گاسکه، گونزالس،روبردو،هاس،فررو،مویا ورداسکو،نلبندیان، باقداتیس،گولبیس، کیم،ووزنیاکی، گورجس،سیبولکوا ،سورانا،ماریا،وی

نقل قول:
نوشته اصلی توسط milad28235 نمایش پست ها
کوروش
ولی کلا درست نبود باعث موقوف شدن یه کاربر در سایت شدی
تو باید وساطت می کردی و فارق از حب و بغض عمل می کردی
به هر حال به قول خودت ما همه با هم دوستیم
باید با مدیریت صحیح و سیاست "یکی به نعل یکی به میخ" قضیه رو ختم به خیر می کردی
نه اینکه بگی به من ربطی نداره، خودش رفته به مدیر فلان قسمت فحش داده موقوف شده
ببین من این رو چندین بار گفتم! اون موضوع که مربوط میشه به وقتی که من مادرم فوت کرده بود و من اصلا اینترنت نمیومدم فقط یکی دو بار اومدم از تسلیت های دوستان تشکر کردم!!! بحث هم تو هیچ تاپیک هماهنگی و ... درز نکرده بود تا اینکه دیدم ایشون موقوف شدن... اصلا تقصیر هیچ کس از مدیرای کل بخش ورزش هم نبود این مورد رو ناظم آیتی پیگیری کرد و با خود کاربری که ایشون هم میشناسدش در تماس بود پس من علم غیب که نداشتم بدونم کی ایشون رو توقیف کرده!!! تا اینکه بعد ها فهمیدم ناظمین سایت بودن و من هم هیچ تقصیری در این بین نداشتم تو این 3 ساله مدیر و مدیر ارشد خیلی سایت ها بودم و حتی یک بار نشده کسی بخاطر بحث با من اخطار بگیره چه برسه به توقیف
koury آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
6 کاربر زیر از شما کاربر گرامی koury به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
قدیمی 10-11-2009, 01:59 AM   #163
koury
Administrators

آواتار koury

بازیکن (های) مورد علاقه: نادال،رادیک،نواک،فیش، جینپری،موری،گاسکه، گونزالس،روبردو،هاس،فررو،مویا ورداسکو،نلبندیان، باقداتیس،گولبیس، کیم،ووزنیاکی، گورجس،سیبولکوا ،سورانا،ماریا،وی

نقل قول:
نوشته اصلی توسط milad28235 نمایش پست ها
چرا دیگه، همیشه با لحتی بحث می کنی که می خوای بگی از همه بیشتر می دونی
تحقیر می کنی طرفت رو

شاخ کلا در قاموس من معناهای متفاوتی داره
مثلا یه دختر خیلی خوشگل (مثل مگان فاکس) ، یا یکی که خیلی کارش درسته (مثل راجر فدرر) ، یکی که خیلی پر رو و سرتغه (مثل تو)

مثل کلمه "چورمنگ" در زبان برره ای می مونه

من همیشه سعی کردم مناعت طبعم رو حفظ کنم و هیچوقت فکر نکنم از کسی بهترم این دست خودم نیست اینطوری تربیت شدم، تو آیتی بودن کسانی که حتی از تنیس چیزی سرشون نمیشده ولی اومدن بحث کردیم و من هم با کمال میل پذیرفتم که در فلان چیز از من بهتر اطلاعات دارن!! یه جا رو پیدا کن من گفته باشم که من از کسی بهتر بلدم

در مورد کلمه ی شاخ هم من باید یه آفرین بهت بگم تو دیکشنری کلمات من شاخ رو برای همچین چیزائی (دو مورد اول) بکار میبرن نه در مورد کل کل و بحث ها ...
4 کاربر زیر از شما کاربر گرامی koury به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
قدیمی 10-11-2009, 02:02 AM   #164
Mohammad_Joulaei
Former Staff

نقل قول:
ببین من این رو چندین بار گفتم! اون موضوع که مربوط میشه به وقتی که من مادرم فوت کرده بود و من اصلا اینترنت نمیومدم فقط یکی دو بار اومدم از تسلیت های دوستان تشکر کردم!!! بحث هم تو هیچ تاپیک هماهنگی و ... درز نکرده بود تا اینکه دیدم ایشون موقوف شدن... اصلا تقصیر هیچ کس از مدیرای کل بخش ورزش هم نبود این مورد رو ناظم آیتی پیگیری کرد و با خود کاربری که ایشون هم میشناسدش در تماس بود پس من علم غیب که نداشتم بدونم کی ایشون رو توقیف کرده!!! تا اینکه بعد ها فهمیدم ناظمین سایت بودن و من هم هیچ تقصیری در این بین نداشتم تو این 3 ساله مدیر و مدیر ارشد خیلی سایت ها بودم و حتی یک بار نشده کسی بخاطر بحث با من اخطار بگیره چه برسه به توقیف

ببخشيد تو بحثتون دخالت ميكنم ولي كورش جان نشد ديگه!!!!!!!!!!!!!
3 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Mohammad_Joulaei به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
قدیمی 10-11-2009, 02:03 AM   #165
koury
Administrators

آواتار koury

نقل قول:
نوشته اصلی توسط Mohammad_Joulaei نمایش پست ها
بي احتراميهاي شما بدتر نبود؟؟؟؟؟؟؟؟
من تا شما بي احترامي نكردي بي احترامي نكردم.من لزومي نداره اول معذرت خواهي كنم چون به من بي حترامي شد و منم جواب دادم. ولي منم شهامت دارم كه معذرت بخوام بابت جواب بي احترامي هام.

نميدونم وقتي ميگم فدرر 2008 در مقابل نادال 2009 اين جنجاله؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

شما هميشه قصد بحث نداريد ولي......................

والا خنده داره من گفتم آقا كورش فدرر 2008 در مقابل نادال2009؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

به شما گير دادم.

موفق باشي
يا علي
شب خوش

بحث فدرر 2008 و رافای 2009 یک دور کاملا مختومه شد! من از همون اولش مخالف مقایسه بودم و هشدار رو دادم که مقایسه ای وجود نداره... نظر هر کسی هم محترمه شما خواستی مقایسه کنی و کردی وقتی بحث تموم شد شما تازه دوباره شروعش کردی از همونجا هم با توپ پر شروع کردی که من هم اشتباه کردم و نباید ادامه میدادم...

ولی این رو بگم که لزومی نداره بی احترامی رو با بی احترامی جواب بدیم حالا کاریه که شده و من معتقدم شما بی احترامی رو شروع کردی ولی برای از این ببعد میگم اگه شما به من بی احترامی هم بکنی قول میدم چیزی نگم

من هیچوقت قصد بحث های بی فایده ندارم ولی بحث پیش میاد بالاخره...

شب خوش عزیز
3 کاربر زیر از شما کاربر گرامی koury به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
قدیمی 10-11-2009, 02:03 AM   #166
milad28235
Former Staff

آواتار milad28235

پستها: 4,573
سپاس: 12,363
در 4,450 پست 29,183 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: چه کسی جز افسانه ی بی تکرار؟؟!!!

نقل قول:

خلاصه به هر دلیل محمد از دست شما دل چرکینه
اگه به قول خودت خیلی مناعت طبع و معرفت داری (که به من ثابت شده که نداری) خودت ببین قضیه چیه، بهش توضیح بده و از دلش در بیار

milad28235 آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
5 کاربر زیر از شما کاربر گرامی milad28235 به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
قدیمی 10-11-2009, 02:05 AM   #167
koury
Administrators

آواتار koury

نقل قول:
نوشته اصلی توسط Mohammad_Joulaei نمایش پست ها
ببخشيد تو بحثتون دخالت ميكنم ولي كورش جان نشد ديگه!!!!!!!!!!!!!
من نمیدونم منظور ایشون چیه!! من تابحال باعث اخراج یا اخطار گرفتن هیچ کاربری چه در آیتی چه جاهای دیگه نشدم میتونید از مدیرای کل سایت سوال کنید... نمیدونم این سو تفاهم از کجا آب میخوره
5 کاربر زیر از شما کاربر گرامی koury به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
قدیمی 10-11-2009, 02:11 AM   #168
Mohammad_Joulaei
Former Staff

نقل قول:
بحث فدرر 2008 و رافای 2009 یک دور کاملا مختومه شد! من از همون اولش مخالف مقایسه بودم و هشدار رو دادم که مقایسه ای وجود نداره... نظر هر کسی هم محترمه شما خواستی مقایسه کنی و کردی وقتی بحث تموم شد شما تازه دوباره شروعش کردی از همونجا هم با توپ پر شروع کردی که من هم اشتباه کردم و نباید ادامه میدادم...

ولی این رو بگم که لزومی نداره بی احترامی رو با بی احترامی جواب بدیم حالا کاریه که شده و من معتقدم شما بی احترامی رو شروع کردی ولی برای از این ببعد میگم اگه شما به من بی احترامی هم بکنی قول میدم چیزی نگم

من هیچوقت قصد بحث های بی فایده ندارم ولی بحث پیش میاد بالاخره...

شب خوش عزیز
من جواب شما رو ندام!!!!و اگر هم يادت باشه گفتم جوابت رو نميدم.

جواب محمد رو دادم. كه شما اومدي پي بحث رو گرفتي!!!!! چرا طرف بايد حرمت شكني كنه كه بي احترامي كنه؟؟؟؟؟؟؟

اتفاقا از نظر من شما بي احترامي رو شروع كردي و هميشه شرو ميكني.من به كسي بي احترامي نميكنم كه جواب بده يا نده. در آخر:

تا بهم بي احترامي نشه به هيچ كس كاري ندارم. ولي...

موفق باشي
يا علي
شب خوش
4 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Mohammad_Joulaei به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
قدیمی 10-11-2009, 02:14 AM   #169
koury
Administrators

آواتار koury

اوکی چون قصد ندارم این بحث هم چند صفحه الکی طی کنه باشه من شروع کردم به بی احترامی عذر خواهیمم کردم... الان بحث دیگری هست که آبروی من رو وسط کشیده!! من کی و کجا و به چه دلیلی چه کسی رو اخراج کردم؟؟ لطفا جواب این سوال رو بدید
4 کاربر زیر از شما کاربر گرامی koury به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
قدیمی 10-11-2009, 02:16 AM   #170
Mohammad_Joulaei
Former Staff

نقل قول:
من نمیدونم منظور ایشون چیه!! من تابحال باعث اخراج یا اخطار گرفتن هیچ کاربری چه در آیتی چه جاهای دیگه نشدم میتونید از مدیرای کل سایت سوال کنید... نمیدونم این سو تفاهم از کجا آب میخوره

راجب اين موضوع فقط در اين پست بحث ميكنم.ديگه بحث نميكنم.

اگه بري يه سر آيتي(تايپيك ويمبلدون 2009) سر مشاجره هامون آقا احسان به من اخطار داد و حتي نزديك بود توقيف بشم.شما رو نميدونم شما كه مدير ارشدي كسي به شما كاري نداره!!!!!!!!

همون چيزي كه ميلاد گفت.
5 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Mohammad_Joulaei به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
پاسخ

کاربران در حال دیدن موضوع: 1 نفر (0 عضو و 1 مهمان)