|
المپیک ریو 2016 (Rio de Janeiro Olympic Games) |
![]() |
|
ابزارهای موضوع | نحوه نمایش |
|
![]() |
#1 | |
Senior Member
پستها: 153
سپاس: 257
در 153 پست 1,035 بار سپاسگزاری شده
|
![]() نقل قول:
درباره ی باقی موارد هم من چندین بار نظرمو روشن گفتم که فدرر بهترین تنیسور تاریخه، امار و حساب کتاب فدرر رو هم من به خوبی حفظم، هیچوقت هم نگفتم 23 تا نیمه نهایی متوالی و 10 فینال متوالی فدرر خوب نیست که بخوایم دربارش بحثی کنیم! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Moderator
|
![]() نقل قول:
باز هم ممنون از آماری که ارائه دادین. همیشه بحث و تبادل نظر با افرادی مثل شما که طرفدار چشم و گوش بسته ی یه بازیکن نیستین ارزشمنده. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Senior Member
پستها: 755
سپاس: 1,202
در 404 پست 773 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: کسی نیست جز کاملترین تنیسور تاریخ نواک جوکوویچ .
کسی که میتونه بعد از بازنشستگی برترین و پرافتخارترین تنیسور تاریخ هم محسوب بشه.
|
![]() نقل قول:
اگر فدرر رکورد نیمه نهایی و فینال متوالی داره نواک رکورددار قهرمانی گرندهای متوالیه که معلومه کدومش ارزشمندتره نواک رکورد 6 مسترز در یکسال را داره که هیچکس نداره بدون شک همین الان نواک رکورددار با ثبات ترین عملکرد در یک بازه ده ساله است ده ساله که نواک پایان سال رنکی کمتر از 3 نداشته ممکنه فعلا فدرر بهترین تنیسور تاریخ شمرده بشه با تکیه بر دو رکورد اصلی و مهمش که17 گرند اسلم و 302 هفته صدرنشینی رنکینگ باشه اما اگر کسی بتونه این رکوردها را مال خود کنه اونوقت دیگه اینطور نیست باید به آینده نگاه کرد تهدید اصلی برای شکستن این رکوردها نواک هست که حداقل فرصت حضور در 17 گرند فقط تا 33 سالگی خواهد داشت الان 211 هفته صدر نشینی داره و تا کمتر از 2 سال دیگه میتونه به 302 برسه ویرایش توسط مسعود 289 : 08-09-2016 در ساعت 01:47 PM |
|
![]() |
![]() |
کاربر زیر از شما مسعود 289 به خاطر این پست سپاسگزاری کرده است: | ||
![]() |
#4 | |
Senior Member
پستها: 153
سپاس: 257
در 153 پست 1,035 بار سپاسگزاری شده
|
![]() نقل قول:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Banned Users
پستها: 87
سپاس: 190
در 66 پست 161 بار سپاسگزاری شده
|
![]() نقل قول:
واقعا افت و آسیب دیدگی خبر نمیکنه و سراغ همه میاد ضمن اینکه جوکو هم به میانسالی رسیده در تنیس. البته من نظرم اینه جوکو اگر دچار مصدومیت نشه حداقل تا دوسال دیگه میتونه در همین حد و اندازه مدعی باشه و این به این معناست که قریب به یقین به رکورد هفته ها میرسه و ازش عبور میکنه اما رسیدن به رکورد گرنداسلمهای فدرر واقعا کار آسانی نیست در تنیس مدرن امروز حتی بردن مسترز هم آرزوییه که برای خیلی از تنیسورهای معروف یک آرزوی محال شده نقش شگفتیها داره روز بروز پررنگ تر میشه چیزی که هست عملکرد فوق العاده و مافوق تصور جوکو در دوسه سال اخیر طرفدارانش را بدعادت کرده و انتظار دارند همه چی را درو کنه اما نظر من اینه که جوکو فقط در صورتی شانس رسیدن به هفده گرند را خواهد داشت که از پنج گرند بعدی به سه یا حداقل دوتای اون برسه اگر تا پایان ۲۰۱۷به ۱۵گرند اسلم رسید من مطمئن میشم رکورد را خواهد شکوند اما شکستن رکورد هفته ها را من از همین الان راجع بهش شک ندارم باری همانطور که دوستمون اشاره کرد جوکو حتی اگر در همین جای فعلی متوقف بشه اونقدر کارنامه اش در ده سال گذشته درخشان و پرباره که اگر نگیم داخل دایره پنج تنیسور برتر تاریخه حداقل بین ده نفر برتر هست |
|
![]() |
![]() |
![]() |
کاربران در حال دیدن موضوع: 1 نفر (0 عضو و 1 مهمان) | |
|
|