|
فینال تور مردان بارکلیز (Barclays ATP World Tour Finals) |
نمایش نتیجه های نظرسنجی ها: قهرمان مسابقات Barclays ATP World Tour Finals 2014 ؟ | |||
نواک جوکویچ |
![]() ![]() ![]() ![]() |
18 | 20.00% |
راجر فدرر |
68 | 75.56% |
اندی ماری |
0 | 0% |
استن واورینکا |
2 | 2.22% |
توماس بردیک |
0 | 0% |
کی نیشیکوری |
2 | 2.22% |
میلوش رائونیچ |
0 | 0% |
مارین چیلیچ |
0 | 0% |
رأی دهندگان: 90. شما نمی توانید در این نظرسنجی رای دهید. |
![]() |
|
ابزارهای موضوع | نحوه نمایش |
![]() |
#71 | |
Forum Expert
|
![]() نقل قول:
مثلا نادال هم هر وقت شما حتی توی یک هارد فوق العاده کند مانند Indian Wells راجع به سرعت سطح نظر داده گفته خیلی سریع خیلی سریع مسابقات پاریس همواره سطحی کند داشته و این فصل هم مستثنا نیست تنها تفاوتی که کرده شرایط بازی از قبل هم بدتر شده در گذشته لندن سطحی کند اما Low Bounce داشت اما این فصل حتی کندتر هم شده و High Bounce شده به حدی که دیروز هم گفتم بازیکنان Flat Hitter برای کنترل توپ بر روی راکتشون به زحمت می افتند همانطور که چیلیچ و بردیچ نتونستند در حد نسف بازی نرمال خودشونو هم ارایه کنند. این هم چند تا مصاحبه: “If things don’t go well for me in the first round-robin match, then I’ll be disappointed,” said Raonic, who felt the centre court was rather slow after his practice session Friday.
commentators (Peter Fleming): "court is very slow" DAMN, DAMN AGAIN بعد هم این قضیه که سطح رو کند انتخاب می کنند در لندن به نفع ماریه من موندم دیگه این رو که رو نیست سنگ پای قزوینه واقعا طرف اومده میگه سطح سریعه یکی نیست بهش بگه مردم می رند می خونند گزارشگرا الان ۲ روزه دارند دیگه زار می زنند که این Court چزا اینقدر کنده از همه مهمتر به چشمهای خودشون که اعتماد دارند که می بینند یه دونه Winner هیچکی نمی تونه بزنه بیچاره از بس نیشیکوری Take the ball early کرده شرایط بازی براش سریع به نظر رسیده ویرایش توسط Farid : 11-11-2014 در ساعت 02:46 PM |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#72 | |
Senior Member
پستها: 203
سپاس: 258
در 202 پست 2,325 بار سپاسگزاری شده
|
![]() نقل قول:
در ضمن برا اینکه یاد بگیری بهت می گم، برو سرچ کن در لغت نامه دهخدا، ببین برای معنی سبک از لعت شیوه استفاده کرده و برای معنی شیوه هم از لعت سبک استفاده کرده...این 2 لغت در زبان ما کاملا نزدیک به هم هستن و معنی یکسانی دارن...برا اینکه یاد بگیری دارم می گم اینا رو بهت... |
|
![]() |
![]() |
3 کاربر زیر از شما کاربر گرامی roger 4 ever به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#73 | |
Senior Member
|
![]() نقل قول:
ای بابا ای بابا...می بینم که شما هنم اینجا در تاپیک یو اس امسال از لغت سبک در کنار passive استفاده کردید...!!!!!!!! ولی خوبه، همین که پس از بحث های گذشتمون داری سعی می کنی گیرهای کودکانه، مضحک و در عین حال خضعول(!!!) به من بدی نشون می ده که تا چه اندازه خودت رو ضعیف می دونی....!!! درکت از تنیس افتضاحه دوسته من، ابتدایی ترین مسائل رو هم نمی دونی حتی نمی دونی که واژه های زبان ما کامل نیستن برای وصف تنیس...حتی نمی دونی که با فارسی بخوای تنیس رو تحلیل کنی خیلی فرق می کنه تا با انگلیسی...این پستم گذاشتم که وضعیتت رو بدونی و یه کم مطالعه کنی و از عصبانیتت در بحث های گذشته کم کنی...موفق باشی... |
|
![]() |
![]() |
3 کاربر زیر از شما کاربر گرامی roger 4 ever به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#74 | |
Forum Expert
|
![]() نقل قول:
میگم شما در همین زمینه غلط املایی و مسایل روحی و روانی کار کن تا بتونی لااقل یه مطلبی بنویسی |
|
![]() |
![]() |
کاربر زیر از شما Farid به خاطر این پست سپاسگزاری کرده است: | ||
![]() |
#75 | |
Senior Member
|
![]() نقل قول:
![]() ![]() ![]() ![]() ببین من اگه جات بودم دیگه فرار می کردم بعد از این پستی که ازت نقل قول کردم...چه قدر آخه ضعیفی تو بشر؟!!! ببین وضعیتت خیلی خرابه...اومدی یه گیر مضحک بدی به من که خودت و بزرگ کنی، به قدری زدی خودت و خراب کردی که حد نداره...البته تاکتیکت خوب بود، همین که دونستی با ایراد گرفتن از من می تونی بزرگ شی پیشرفت خوبیه...ولی فرار کن خداییش دیگه، فرار کن دلم نمی یاد با این حالت جوابت و بدم...موفق باشی و پر مطالعه... |
|
![]() |
![]() |
2 کاربر زیر از شما کاربر گرامی roger 4 ever به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#76 | |
Forum Expert
|
![]() نقل قول:
این ۳ تا بازیکنی که من گذاشتم سبک بازیشون به هم شبیهه از این لحاظ که همشون Solid Baseliner هستند اما Djokovic سبک بازیش که Controlled Aggression ه , Murray که یک Defensive counter punchers ه و Nadal هم که از فصلی که در US Open قهرمان شد دیگه سبک بازیش Defensive counter punchers نیست وقتی من می خوام این سه بازیکن در سبک های مختلف رو توی یک دسته قرار بدم میام از لغت Passive استفاده می کنم که البته اگه کلمه سبک قبلش گذاشتم اشتباه بوده باید یا میگفتم Solid Baseliners یا با این جور Passive ی که اینها بازی می کنند. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#77 | |
Forum Expert
|
![]() نقل قول:
واقعا چندش اورترین کاربری هستی که تا به حال من توی این فروم دیدم |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#78 | |
Senior Member
![]() تاریخ عضویت: Jul 2012 محل سکونت: Tehran
پستها: 364
سپاس: 5,039
در 319 پست 2,859 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: Roger Federer
|
![]() نقل قول:
آقا ما لذت می بریم از نوشتهات, بازم از تنیس بنویس, یه وقت نکنه انجمن رو رها کنی بریا ؟ ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#79 | |
Senior Member
![]() تاریخ عضویت: Jul 2012 محل سکونت: Tehran
پستها: 364
سپاس: 5,039
در 319 پست 2,859 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: Roger Federer
|
![]() نقل قول:
دوست عزیز roger 4 ever خواهش می کنم این بحث را ادامه نده بذار تاپیک روال منطقی خودشو طی کنی . ممنون ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#80 | |
Senior Member
|
![]() نقل قول:
![]() ![]() ![]() یعنی نمونه بارزه یک آدم ضعیف هستی...اول که گفتی لغت سبک رو نباید پشت passive آورد و باید لغت شیوه رو بیاری... که من برات گفتم در زبان ما معنی لغت های شیوه و سبک کاملا یکسان هستش، حالا که یه پستی ازت آوردم که خودت از لغت سبک پشت passive استفاده کردی دیگه این شعرها رو نباف تو رو خدا چون فقط رسوایی خودت و چند برابر می کنی...ببین یاد بگیر، برا اینکه بخوای passive رو با زبان فارسی برای یکی توضیح بدی باید از لغت شیوه یا سبک پیش از این کلمه استفاده کنی که معنیش هم یکیه در زبان ما...منتهی باید حواست باشه که توضیحاتت به گونه ای باشه که طرف اشتباها passive رو تحت عنوان یک سبک کلی یا همون style of play در تنیس نپنداره...که خوشبختانه توضیحات منم کاملا گویا بود و دوستان هم همه متوجه شدن... ببین من هیچ علاقه ای به خوندن نوشته های مضحک تو ندارم اینم چون بحث داشتم باهات می کردم تو یو اس یادم بود و گفتم بیارم که وضعیتت رو بدونی...همین برات کفایت می کنه که هم خودت، خودت و بشناسی و هم دیگران تو رو...خدا رو شکر اونیم که سعی می کنه با ایراد گرفتن خودش و بزرگ کنه مشخصه کیه...برو دیگه خداییش دلم نمی یاد بیشتر از این عذابت بدم...واقعا که مضحک ترین، ترحم بر انگیز ترین و بی دانش ترین کاربری هستی که در کل فضای مجازی دیدم |
|
![]() |
![]() |
2 کاربر زیر از شما کاربر گرامی roger 4 ever به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
کاربران در حال دیدن موضوع: 1 نفر (0 عضو و 1 مهمان) | |
|
|