بازگشت   تنیس تاکرز > تورنمنت های گذشته > آرشـیـو فصلهای گذشته > آرشیو فصل 2014 > تورنمنتهاي پيشين (مردان) > آزاد امریکا (US Open)

آزاد امریکا (US Open)

3-16 شهریور - نیویورک، امریکا

نمایش نتیجه های نظرسنجی ها: قهرمان US OPEN 2014؟
راجر فدرر 94 80.34%
نواک جوکوویچ 17 14.53%
استن واورینکا 1 0.85%
داوید فرر 0 0%
میلوس رائونیچ 1 0.85%
اندی مورای 1 0.85%
سایر بازیکنان 3 2.56%
رأی دهندگان: 117. شما نمی توانید در این نظرسنجی رای دهید.

پاسخ

ابزارهای موضوع نحوه نمایش
قدیمی 09-05-2014, 08:12 AM   #301
Najmeh5576
Senior Member

پستها: 430
سپاس: 764
در 330 پست 1,027 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: راجر فدرر، خواهران ويليامز، نادال ، منصور بهرامي ،
پیش فرض پاسخ : تاپیک بحث و تبادل نظر پیرامون آخرین گرنداسلم سال US OPEN 2014

زمان بازي بعدي فدرر كي هست؟
Najmeh5576 آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
کاربر زیر از شما Najmeh5576 به خاطر این پست سپاسگزاری کرده است:
قدیمی 09-05-2014, 08:44 AM   #302
king of spin
Senior Member

آواتار king of spin

پستها: 277
سپاس: 2,789
در 246 پست 1,074 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: رافائل نادال دلپوترو ،سونگا، رادیک

جناب swiss express عزیزاز وقتی به عضویت این فروم دراومدی، تا به حال چندین بار یه سری صحبتا و مسائلو توی چت باکس و تاپیک مطرح کردی که من بنا بر یه سری دلایل من جمله قولی که به یکی از دوستای عزیزم دادم چیزی به شما نگفتم ... اون زمان که تازه عضو شده بودی مدام می گفتی من طرفدار رافا و راجرم و فلان...تا اینکه توی چند تا پست مختلف برگشتی و تا تونستی رافا رو به سخره گرفتی و هر چی از دهنت دراومد گفتی و چهره واقعیتو نشون دادی... بازم گفتم بیخیال و مشکلی نیس که بعدش به یکی از کاربرا گفتی که درامد یک روزت اندازه نمیدونم یه قرن درامد اونه..... حداقل انقدر جرات داشته باش و مهرطلب نباش و درست و واضح بیان کن که هیتر رافا هستی و کمتر خیال بافی کن.همه اینا بماند الان اومدی توی چت باکس و میگی که اون کسانی که بیدار موندن تا برد مونفیلسو ببینن باید بستری بشن.(با استناد به پست من این حرفو زدی) ببین عزیزم اگه اون پسینگ شات مونفیلس ته زمین جا گرفته بود فک کنم اون موقع شما باید جای من توی تیمارستان بستری می شدی...تمامی مسابقات نزدیک با چند تا پوینت ساده برندش مشخص میشه...البته جناب فدرر کم از این شانسا نیاورده که قبلا مصداقاشو گفتم...کلا اینا رو گفتم که تو ذهن خودت خیال بافی الکی نکنی..فعلا برو خردو شکر کن که فدرر برنده شد و امیدوار باش با همین روند و خوش شانسی بتونه قهرمان شه.... ضمنا کسی که برد و باخت براش مهم نباشه(فدرر) بعد از سیو دو تا مچ پوینت و به تساوی کشوندن بازی در اون ست این جوری نمی پره هوا و c0me on نمیگه...
king of spin آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
4 کاربر زیر از شما کاربر گرامی king of spin به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
قدیمی 09-05-2014, 09:31 AM   #303
nima.a
Senior Member

آواتار nima.a

پستها: 645
سپاس: 3,372
در 639 پست 4,353 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: فدرر - سونگا - فرر - للودرا

این هایلایتی که تو چت باکس گذاشته بودن

http://www.mediafire.com/watch/glft9...20Part%203.mp4
nima.a آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
15 کاربر زیر از شما کاربر گرامی nima.a به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
قدیمی 09-05-2014, 09:34 AM   #304
D3ADMAN
Senior Member

آواتار D3ADMAN

پستها: 578
سپاس: 1,862
در 505 پست 1,987 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: مردها :جکوویچ - ماری - مونفیلس - نیشیکوری - دلپو - سونگا (متنفر از فدرر) زن ها : لی نا - هانتوکووا - شاراپووا - سرنا - بوشارد

)) چقدر رفتارهای لُمپن گونه ای امروز شاهد بودیم ، یکی از جناب فدرر و مربی گرامی و دیگری این کاربران ایرانی که 2500 سال است تنیس میبینند و 1400 سال است هوادار فدرر هستند

در ابتدا مونفیس به دابل فول های خودش باخت نه روحیه جنگندگی ای که جناب فدرر ندارند ، سپس من تا بحال در زندگانی و زمان کوتاهی که تنیس میبینم ندیده بودم تنیسوری به همراه مربیش ، با دابل فول رقیب 6 متر به هوا بپرند . ادبرگ کمی باید شخصیت پیدا میکرد بعد مربی میشد . مونفیس 2تا دابل فول پشت هم داد و ادبرگ می ایستد و راجر فدرر را تشویق میکند به مانند جوک است

حرف دیگر دوستان که میگفتند مونفیس میخواست تمرکز فدرر را بهم بزنه نیز شبیه لطیفه ای بی مزه بود . فدرر در موقع خشک کردن عرقش کمی طول میداد که مونفیس خندید و سعی کرد خودش هم همونکارو بکنه ، که با اعتراض فدرر به داور بازی همراه شد . در اصل دوستان مطالب رو فقط به نفع فدرر میکشونند

در مورد آسیب دیدگی مونفیس هم که خیلی حرفی ازش نزدن ، دلیل این نوع مصدومیت و در رفتگی داخل سطوح هارد ، به این دلیل است که ورزشکاری که بر روی این سطوح سخت تمرین میکند ، دیگر نباید پاهایش به سطح خیلی نرم ارتباط زیادی داشته باشد . از اینجور مصدومیت ها بیشتر نصیب فوتسالیست ها و والیبالیستها میشه

نکته آخر هم اینکه ما رفتار حرفه ای از فدرر و ادبرگ شاهد نبودیم ، رفتارها فوق کودکانه . اما به نظرم سختی این بازی به چیلیچ خیلی کمک کرد و باعث میشه شانسی برای شکست فدرر داشته باشه . باشد که رستگار شوید
D3ADMAN آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
4 کاربر زیر از شما کاربر گرامی D3ADMAN به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
قدیمی 09-05-2014, 09:35 AM   #305
swiss express
Senior Member

آواتار swiss express

پستها: 161
سپاس: 453
در 163 پست 1,714 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: roger federer

نقل قول:
نوشته اصلی توسط king of spin نمایش پست ها
جناب swiss express عزیزاز وقتی به عضویت این فروم دراومدی، تا به حال چندین بار یه سری صحبتا و مسائلو توی چت باکس و تاپیک مطرح کردی که من بنا بر یه سری دلایل من جمله قولی که به یکی از دوستای عزیزم دادم چیزی به شما نگفتم ... اون زمان که تازه عضو شده بودی مدام می گفتی من طرفدار رافا و راجرم و فلان...تا اینکه توی چند تا پست مختلف برگشتی و تا تونستی رافا رو به سخره گرفتی و هر چی از دهنت دراومد گفتی و چهره واقعیتو نشون دادی... بازم گفتم بیخیال و مشکلی نیس که بعدش به یکی از کاربرا گفتی که درامد یک روزت اندازه نمیدونم یه قرن درامد اونه..... حداقل انقدر جرات داشته باش و مهرطلب نباش و درست و واضح بیان کن که هیتر رافا هستی و کمتر خیال بافی کن.همه اینا بماند الان اومدی توی چت باکس و میگی که اون کسانی که بیدار موندن تا برد مونفیلسو ببینن باید بستری بشن.(با استناد به پست من این حرفو زدی) ببین عزیزم اگه اون پسینگ شات مونفیلس ته زمین جا گرفته بود فک کنم اون موقع شما باید جای من توی تیمارستان بستری می شدی...تمامی مسابقات نزدیک با چند تا پوینت ساده برندش مشخص میشه...البته جناب فدرر کم از این شانسا نیاورده که قبلا مصداقاشو گفتم...کلا اینا رو گفتم که تو ذهن خودت خیال بافی الکی نکنی..فعلا برو خردو شکر کن که فدرر برنده شد و امیدوار باش با همین روند و خوش شانسی بتونه قهرمان شه.... ضمنا کسی که برد و باخت براش مهم نباشه(فدرر) بعد از سیو دو تا مچ پوینت و به تساوی کشوندن بازی در اون ست این جوری نمی پره هوا و c0me on نمیگه...

اول از همه برو تلفظ صحیح منفیس رو یاد بگیر بعد بیا بگو اگه این توپ میرفت اونجا این میرفت اینجا...در ثانی برو اون امضای مضحکت رو بردار .اینجا فروم تنیسه نه اینکه افکار پوچ و منحرف کنندتو تو بین بچه ها اشاعه بدی.

تا یه پست ضد راجر میبینی میری سپاس گذاری میکنی نا الانم بیدار موندی باخت راجرو ببینی ...دم راجر گرم...سوزش...تمام حرفهای پوچت از همین یک کلمه نشات میگیره...سوزش. تا چند وقت دیگه هم تو 33 سالگی با 4 تا بچه میاد بالای اسطورت تو رنکینگ.

به خودت شک داری؟ تا الان بیدار موندی راجر ببازه غم و غصه هات یه مدتی فراموش شن؟

چقدر بهت برخورد...انقدر عصبانی شدی...حتما یه مشکلات ذهنی داری انقدر زود واکنش نشون دادی از اون عکس و امضات هم کاملا میشه این رو حدس زد که یه مدتی داری تقلا میکنی...انقدر ناراحتی و عصبانیت از کلمه بستری شدن...لابد این کلمه خاطرات تلخی رو تداعی میکنه...

این همه آدم تو این سایت یه نفر همچین امضایی نداره.این امضا میتونه دلالت بر عدم نرمال بودن صاحبش داشته باشه...عدم تعادل روانی...در ضمن جهنم وجود داره خیلی خوبم وجود داره .که بعضی ها همین الان توش دارن میسوزن!

یه پست بدرد بخور تو عمرت دادی اصلا؟!روت میشه بیای با من بحث کنی؟فقط نشستی ببینی کی پست ضد فدرری داد لایک کنی.اینا همه ریشه داره...ریشه در...

در ضمن دچار فراموشی هم شدی؟ برو یه نگاه به پست های من بنداز اول که اومدم گفتم طرفدار نادالم؟؟؟ حالت خوبه؟؟؟ برو استراحت کن...من چند تا پست نادال رو کوبیدم؟ که تو و امثال تو هیچ چیزی برای دفاع کردن نداشتین...به خاطر اخلاق خوب نادال ازش خوشم میاد و اینکه هیتر نواک هستم پیروزی نادال به نواک رو ترجیح میدم.

الکی خودتو روشن فکر جلوه نده. تو هنوز آداب نوشتن رو بلد نیستی .یه پاراگراف 70 خطی نوشتی بدون فاصله.در حد و اندازه ای نیستی بیشتر جوابتو بدم یا باهات بحث کنم وگرنه... بعضی ها هم این دنیاشون رو میبازن هم اون دنیارو ...فرنگی ها خوب چیزی بهشون میگن... Loser

تو زندگی شکست خوردی به خیلی آرزوهات نرسیدی میخوای با دیدن باخت راجر و ناراحتی یه عده تو سایت خودتو تسکین بدی؟؟

ویرایش توسط swiss express : 09-05-2014 در ساعت 10:21 AM
swiss express آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
13 کاربر زیر از شما کاربر گرامی swiss express به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
قدیمی 09-05-2014, 10:02 AM   #306
masa
Senior Member

آواتار masa

پستها: 260
سپاس: 29
در 189 پست 752 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: فدرر، نیشیکوری، ماری، سرنا ویلیامز، ایوانویچ، شاراپووا

نقل قول:
نوشته اصلی توسط Najmeh5576 نمایش پست ها
چه سرويسايي ميزنه منفيلس ٢٢٠ ك در س !! نكنه تا الان هم اينجوري ست گرفته؟ يكي از دوستان ميگفت بايد از منفيس ترسيد! اگه اينجور باشه راجر گوث را كه وحشتناكتر سرويس ميزد گرفته.
من گفتم باید از مونفیلس ترسید ولی نه بخاطر سرویس، کیفیت بازی گوث را با مونفیلس مقایسه میکنی؟، اون فقط سرویس بود اما مونفیلس یه بازیکن کامل و در حال حاضر آماده هست.

ویرایش توسط masa : 09-05-2014 در ساعت 10:11 AM
masa آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
2 کاربر زیر از شما کاربر گرامی masa به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
قدیمی 09-05-2014, 10:12 AM   #307
msh13792
Former Staff

آواتار msh13792

پستها: 953
سپاس: 11,229
در 946 پست 8,591 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: Roger Federer , Juan Martín del Potro , Stanislas Wawrinka

لازمه كه بعضي ها بدونن
راجر فدرر به راي بازيكنان داخل تور جايزه اخلاق و بازي جوانمردانه استفان ادبرگ رو 9 بار دريافت كرده از سال 2004 تا 2013
و جالب تر اينه كه مربي راجر الان همون كسي هست كه اين جايزه به نام اون نامگذاري شده ....
msh13792 آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
25 کاربر زیر از شما کاربر گرامی msh13792 به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
قدیمی 09-05-2014, 10:14 AM   #308
nima.a
Senior Member

آواتار nima.a

پستها: 645
سپاس: 3,372
در 639 پست 4,353 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: فدرر - سونگا - فرر - للودرا

کسایی که تو انجمن تنیس عکس و امضای فلسفی می ذارن (اره دقیقا منظورم king of spin هست) بهتره اول برن یاد یگیرن که نباید هر موقع عصبانی بشن به هر کی می خوان هر چی می خوان بگن بعد برن از کاربرای این انجمن انتقاد کنن
کلا تو این انجمن چند وقتی باب شده تنیسورهای رده پایین تر انگار ادم نیست کلا.king of spin به چه اعتباری شما میای به مونفیس اینجوری توهین می کنی؟ مگه خریدیش برده تو شده که وقتی بازیش رو می بینی نباید دابل بده و ببره؟ آخر هم میگی مغز نیست تو کلش و این حرف ها ادعای منطق و ... هم می کنید
nima.a آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
17 کاربر زیر از شما کاربر گرامی nima.a به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
قدیمی 09-05-2014, 10:16 AM   #309
masa
Senior Member

آواتار masa

پستها: 260
سپاس: 29
در 189 پست 752 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: فدرر، نیشیکوری، ماری، سرنا ویلیامز، ایوانویچ، شاراپووا

بنظرم با توجه به استراحت بیشتر چلیچ و بردن بازی در 3 ست، شانسش بیشتره چون هم خیلی جنگنده هست و هم راجر در کمتر از 24 ساعت پس از یک بازی 5 سته باید دیدار سمی رو برگزار کنه، امیدوارم بدنش جواب بده. 74 بار لب تور اومدن فشار زیادی بهش وارد کرده

ویرایش توسط masa : 09-05-2014 در ساعت 10:48 AM
masa آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
2 کاربر زیر از شما کاربر گرامی masa به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
قدیمی 09-05-2014, 10:41 AM   #310
D3ADMAN
Senior Member

آواتار D3ADMAN

پستها: 578
سپاس: 1,862
در 505 پست 1,987 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: مردها :جکوویچ - ماری - مونفیلس - نیشیکوری - دلپو - سونگا (متنفر از فدرر) زن ها : لی نا - هانتوکووا - شاراپووا - سرنا - بوشارد

این جایزه به این دلیل به نام این بزرگمرد سوئدی نامگذاری شده که ایشون در زمان فعالیت به عنوان بازیکن بودند نه مربی

پروردگار بنیان گذار سایت ویکیپدیا را حفظ کند
D3ADMAN آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
2 کاربر زیر از شما کاربر گرامی D3ADMAN به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
پاسخ

کاربران در حال دیدن موضوع: 1 نفر (0 عضو و 1 مهمان)