|
آزاد امریکا (US Open) |
نمایش نتیجه های نظرسنجی ها: قهرمان US OPEN 2014؟ | |||
راجر فدرر |
![]() ![]() ![]() ![]() |
94 | 80.34% |
نواک جوکوویچ |
17 | 14.53% |
استن واورینکا |
1 | 0.85% |
داوید فرر |
0 | 0% |
میلوس رائونیچ |
1 | 0.85% |
اندی مورای |
1 | 0.85% |
سایر بازیکنان |
3 | 2.56% |
رأی دهندگان: 117. شما نمی توانید در این نظرسنجی رای دهید. |
![]() |
|
ابزارهای موضوع | نحوه نمایش |
![]() |
#261 | |
Roger's Fan
پستها: 234
سپاس: 972
در 154 پست 1,024 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: FEDERER-djokovic
|
![]() نقل قول:
![]() سوالتون رو هم از roger 4 ever و swiss express میپرسیدید بهتر بود که اطلاعات کاملتری از بنده دارن. ولی اگر بخوام پاسخ سوالتون رو بدم به نظر من اندی ماری از تمام فاکتورهای مثبت خودش توی تورنومنت استفاده نکرد.سرویسهاش که قوت بود به ضعف تبدیل شد(درصد پایین سرو یک)همونطور که شهاب عزیز گفت-بازی با سونگا والی های خیلی خوبی داشت که اونم دیشب بی استفاده شد.مشکلات روحی و اعتماد به نفسش تو امتیازهای حساس که بازهم شهاب بهش اشاره کرد. (قبل بازی گفتم شدیدا بهش نیاز داره) نهایتا هم مشکلات جسمانی هم تاثیر گزار بود صد درصد. ولی من هم مثل شهاب عزیز معتقدم اندی رو به جلو بوده روندش با تشکر ![]() |
|
![]() |
![]() |
6 کاربر زیر از شما کاربر گرامی hooman3x به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#262 |
Senior Member
پستها: 578
سپاس: 1,862
در 505 پست 1,987 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: مردها :جکوویچ - ماری - مونفیلس - نیشیکوری - دلپو - سونگا (متنفر از فدرر)
زن ها : لی نا - هانتوکووا - شاراپووا - سرنا - بوشارد
|
![]()
اگر بخوایم بازی فدرر و گائل مونفیس را به دست اعداد و ارقام بسپاریم امشب نوبت به برد گائل مونفیس است ، از سال 2009 این دو تنیسور به صورت یکی در میان یکدیگر را شکست دادند و بعد از پیروزی فدرر در سینسیناتی مقابل سوپرمن فرانسوی ، اینبار نوبت مونفیس است که پیروز از زمین خارج شود
به نظر من اگر گائل ، ثبات داشته باشد در ریتم بازیهاش که در بازیهای قبلی داشت و فدرر کمی از توان جسمیش کم شده باشه ، کمی اُفت داشته باشه و اشتباهاتش زیاد باشه ، مونفیس میتونه سومین پیروزی خود برابر این تنیسور سوییسی را جشن بگیره . من شانس هر دو را 50-50 میدونم و مطمئنم بازی زیبایی خواهد شد ، سایتها شرطبندی را هم مرور میکردم گائل با ریت 4 و فدرر با ریت 1.25 قرار گرفته بودند و 65% بر برد فدرر و 35% روی پیروزی گائل حکایت داشتند بازی دقیق ساعت چند آغاز میشود ؟ |
![]() |
![]() |
5 کاربر زیر از شما کاربر گرامی D3ADMAN به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#263 |
Banned Users
پستها: 214
سپاس: 594
در 188 پست 597 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: نواک
رافا
گولبیس
ماشا
هالپ
موگوروزا
کویتووا
|
![]() |
![]() |
![]() |
2 کاربر زیر از شما کاربر گرامی 289 به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#264 |
Senior Member
پستها: 372
سپاس: 1,361
در 368 پست 2,768 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: ROGER FEDERER/Novak Djokovic/Maria Sharapova/genie bouchard/Rafa Nadal/Bryan brothers/Andy Murray/stan wawrinka/vicka Azarenka
|
![]()
ببخشید پاور عزیز این بازی دبل دوستانه رو کانال ها نشون میدان! ؟
|
![]() |
![]() |
کاربر زیر از شما Mahdi Naji به خاطر این پست سپاسگزاری کرده است: | ||
![]() |
#265 |
Former Staff
|
![]()
come on nole
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#266 |
Xpelled Mentor
پستها: 10,227
سپاس: 35,479
در 11,020 پست 99,859 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: Bryan Bros.
✔Sanaz Marand, Hingis, Evert, Black, Huber, Safina, Minella, Robson, Tsurenko, Bencic, Halep, Muguruza, Wozniacki, Siniakova, Diatchenko, Townsend, Gajdosova, Siegemund Pavlyuchenkova, Jovanovski, Gasparyan, Azarenka, Sharapova, Kirilenko, Rodionova, Lisicki, Shvedova, Goerges, Bacsinszky, Keys, Petkovic, Voegele, Rogers, Myskina, Svitolina, Makarova, Stosur, Mertens, Brengle, Strycova, Beck, Mattek, Falconi, Davis, Riske, Bertens, Dellacqua, Broady, Erakovic, J. Rae ✔Bahrami, N
|
![]() |
![]() |
![]() |
کاربر زیر از شما PowerVu به خاطر این پست سپاسگزاری کرده است: | ||
![]() |
#267 |
Senior Member
پستها: 228
سپاس: 2,788
در 226 پست 2,095 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: "راجرفدرر افسانه ایی"
"خوان مارتین دل پوترو"
"داوید فرر"
"الکساندر زوارف"
|
![]()
سلام به دوستانه گلم.
متاسفانه به دلیل شیفته کاری نتونستم آخرین گرندو تااینجا بازیهاشو ببینم فقط اولین بازی راجر رو دیدم که خیلی خوب بود ولی باتوجه به نتایج و آمارها میشه گفت راجر وضعیت خوبی داره نواک هم همینطور گویا بازی دیشب نواک و ماری خیلی زیبا بود حیف که ندیدم واقعا آمار بازی نزدیک بود ماری هم کلی برک پوینت از دست داد و یه ست هم گرفت و این نشون میده به روزهای خوبش برگشت. فقط از حضور نیسی تو سمی گرند تعجب کردم واقعا نشون داد همچون استن ریتمش بگیره حتی مقابل بزرگان هم میتونه پیروزشه امسال استن و نیشی دوتن از بهترین ها و دوتن از بیثبات ترینها این فصی بودن. خوب برسیم به بازی امشب بازی که همین 10 مین پیش بخاطرش دیدنش ازنکا اومدم تا ببینمو بلافاصله بعد پایانش برگردم امیدوارم که این سختی ها بی نتیجه نمونه,باتوجه به نتیجه بازی مونفیلس و دمیتروف میشه فهمید واقعا مونفیلس آمادست به حرحال امیدوارم راجر بایه بازی زیبا پیروزبازیشه و سمی با کلیچ مقابله کنه و این بردیچ نچسبم اوتشه. خیلی به قهرمانی راجر امید دارم چون واقعا آمادست و ازحالا مثل گذشته شانس اصلی قهرمانی تو تورهاست,من حتی به بازگشت اسطورمون به نامبر وانی خیلی ایمان دارم چون واقعا راجر نشون داد با این سن هم میتونه و نام راجر یعنی امید و توانایی هرچیز حتی ناممکن ها. برم کمی استراحت کنم تا خستگی راه و رانندگی ازبدنم کمشه,tفلا تا شروع بازی. |
![]() |
![]() |
15 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Roger Federer#1 به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#268 |
Senior Member
پستها: 243
سپاس: 2,455
در 213 پست 1,323 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: آخه این شد سوال.معلومه پادشاه روجر فدرر
|
![]()
بچه های عزیز تو این چند وقتی که افتخار آشنایی با این تایپیک و شما دوستان عزیز رو داشتم یک چیزی خیلی توی ذوق می زد و اون هم پستهای جالب و البته بدون منطق دو تن از کاربران به نامهای 289 و david bekham هست که با پستهاشون به شدت از جاذبه های این تایپیک کم کرده اند چون فقط کارشون شده کل کل کردن با طرفداران فدرر و پارازیتها و گاهاً بی احترامیهایی که به فدرر و طرفداراش می کنند
![]() |
![]() |
5 کاربر زیر از شما کاربر گرامی King Rojer Federer به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#269 |
Senior Member
پستها: 161
سپاس: 453
در 163 پست 1,714 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: roger federer
|
![]()
1.برادران برایان در صورت قهرمانی در یو اس اپن امسال صدمین عنوانشون رو جشن خواهند گرفت.
2.با توجه به اینکه نیشیکوری فردا هم استراحت خواهد کرد تقریبا زمان خوبی برای ریکاوری داره 3.ظاهرا شرایط Windy باعث شده توماس بردیچ به دلیل داشتن High Toss مثل بازی با ماری 2012 تو همین تورنمنت رو سروش مشکل پیدا کنه هر چند که یازی با اندی باد شدیدتر بود.امشب همون سرویس گیم اول دوبار دابل فولت داشت.شرایط هم Humid هست و شاید بیشتر به سود چیلیچ باشه. 4.دقت کردم متس ویلندر تو طول تورنمنت نام خانوادگی توماس رو با 3 تلفظ گوناگون ادا کرده: بردیچ/بردیک/بردیش و امشب هم یه ورژن دیگه رو اضافه کرد بردیخ. 5.یادمه یو اس اپن 2012 بازی ماری و بردیچ در وسط یکی از رلی ها که اتفاقا امتیاز بسیار تعیین کننده ای هم بود ناگهان بر اثر باد کلاه اندی افتاد. بردیچ به امپایر بازی گفت این حرکت باعث بهم ریختن تمرکزش شده (در حالی که کاملا مشخص بود دروغ میگه و سایمون ریید گزارشگر یورو اسپرت هم در حالی که کاملا هیجان زده شده بود این ادعای بردیچ رو Ridiculous خوند) همین امتیاز تعیین کننده باعث شد بردیچ اون ست رو ببره.هر چند درنهایت اندی بازی رو 3.1 برد. اندی در واکنش به بردیچ دوبار ازش این سوال رو کرد:are u 100 percent sure that affected you ؟ ماری تو اون شرایط باد خیلی هوشمندانه از ضربات اسلایس استفاده میکرد. بردیچ بعد بازی گفت این چیزی که ما بازی کردیم اصلا تنیس نبود(به خاطر شدت باد) حتما دست ندادنش با نیکو الماگرو تو ملبورن هم یادتون هست. اون بازی نیکو به هیچ عنوان توپ رو عمدا به بردیچ نزد. و تازه عذر خواهی هم کرد. اما نکته قابل تحسین توماس هند شیک های بعد از شکست هاش هست. همین الانم که دارم بازی رو تماشا میکنم دوباره داشت به تقلب رو میاورد و در مورد توپی که به وضوح دوبار باونس شده بود با امپایر بازی بحث میکرد. 6. با توجه به قد بلند چیلیچ (1.98) همیشه ازش انتظار میرفت سرو بهتری داشته باشه. واقعا بعد از اوردن گوران ایوانیسویچ که خودش یکی از بهترین سرو ها رو داشت مارین سروش خیلی بهتر شده.مردی که 4 ماه هم به خاطر دوپینگ محروم بود ویرایش توسط swiss express : 09-05-2014 در ساعت 12:01 AM |
![]() |
![]() |
![]() |
#270 | |
Senior Member
پستها: 668
سپاس: 5,015
در 615 پست 4,138 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: Rafael Nadal
|
![]() نقل قول:
اتفاقا برعكس پست هاي ديويد بكهام خيلي هم جذابه |