بازگشت   تنیس تاکرز > تورنمنت های گذشته > آرشـیـو فصلهای گذشته > آرشیو فصل 2014 > تورنمنتهاي پيشين (مردان) > آزاد امریکا (US Open)

آزاد امریکا (US Open)

3-16 شهریور - نیویورک، امریکا

نمایش نتیجه های نظرسنجی ها: قهرمان US OPEN 2014؟
راجر فدرر 94 80.34%
نواک جوکوویچ 17 14.53%
استن واورینکا 1 0.85%
داوید فرر 0 0%
میلوس رائونیچ 1 0.85%
اندی مورای 1 0.85%
سایر بازیکنان 3 2.56%
رأی دهندگان: 117. شما نمی توانید در این نظرسنجی رای دهید.

ابزارهای موضوع نحوه نمایش
Prev پست قبلی   پست بعدی Next
قدیمی 09-01-2014, 02:31 PM   #11
289
Banned Users

پستها: 214
سپاس: 594
در 188 پست 597 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: نواک رافا گولبیس ماشا هالپ موگوروزا کویتووا
پیش فرض پاسخ : تاپیک بحث و تبادل نظر پیرامون آخرین گرنداسلم سال US OPEN 2014

نقل قول:
نوشته اصلی توسط 289 نمایش پست ها
بهتره بجای مزه پرونی و نخودآش شدن آب قند و قرصات دم دستت باشه یهو آقا! کار دستت نده

دیشب بارون و رعدو برق به داد فدرر و تو رسید تا قبل از اون وقفه تا پای سکته رفته بودیا
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Ahoura نمایش پست ها
چقدر خوبه کرولاین بعد 2 3 سال دوباره داره اون بازی همیشگیشو انجام میده . واقعا الان آدم متوجه میشه یه رابطه چقدر توی زندگی یه ورزشکار تاثیر داره 2 سال از بهترین سال های ورزشیشو با اون پسره گلف باز حروم کرد
حالا که مــریا رو زد امیدوارم حداقل دیگه نبازه و تا فینال برسه ، توی فینال هم باخت فقط به سرنا حلاله به کَس دیگه بخواد ببازه فحشش میدم
مـریا هم بره رولند گاروس بیاد ، توی این تورنمنت های هارد آمریکا واقعا حرفی برای گفتن نداره . چند ساله وضعیتش همینه .....

اینم جمله کرولاین وقتی مـریا رو زد : To win against a champion

like Maria is an unbelievable feeling
بازی ماریا وزنیاکی واقعا قشنگ بود اواسط و اواخر ست اول و تمامی ست دوم ماریا بسیار عالی بود
اما بعد از اون وقفه 10 دقیقه ای پایان ست دوم انگار ماریا همه جوره تحلیل رفت
به هرحال بازی تهاجمی و شجاعانه ماریا متاسفانه در مقابل بازی دفاعی و هوشمندانه وزنیاکی جواب نداد
حالا امیدوارم آزارنکا قهرمان شه

نقل قول:
نوشته اصلی توسط sina1993 نمایش پست ها
شما یا به حرفای خودت اعتقاد نداری یا نمیدونی صد در صد یعنی چی
دقیقا میشه بگی اشکال حرف مانی چی بود؟ در ضمن اگه زحمتی نیست درباره اندازتون هم کمی توضیح بدید شاید یکی هم اندازتون توی سایت پیدا بشه و بخواد باهاتون شرط ببنده
اگه واقعا به حرفایی که میزنی اعتقاد داری و روی پول شرط نمیبندی هم مشکلی نیست روی مسائل دیگه هم میشه شرط بست.
منتظر جوابتون هستم با تشکر دوست عزیز

دوست محترم از کل کل و ادعای پوچ خوشم نمیاد کسی که ندیده و نشناخته شخص دیگه را از پشت کامپیوترش دعوت به شرط بندی میکنه بنظر من دنبال مطرح کردن خودش و کل کل بی حاصله. وقتی من میگم صددرصد روی دیمیتروف شرط میبندم کنایه از اینه که به پیروزی دیمیتروف اطمینان دارم نه اینکه دعوتنامه بفرستم برای حضرات که بیاین شرط ببندیم

نقل قول:
نوشته اصلی توسط Mehdiii نمایش پست ها
ایکاش تنیس تاکرز بلک لیست داشت تا این کاربرو من توش قرار بدم و پستاشو نبینم ...
کل پستایی که میدی چندش آوره حالمو بهم میزنه . اسم کاربریتو میبینم وزن کم میکنم . خواهش میکنم تا حد ممکن سعی کن پست ندی .عکس رونی سالیوان رو هم از رو آواتارت بردار که وجهشو خراب میکنی .
کل هدف پستات اینه که طرفدارای فدررو عصبی کنی گرچه 100 درصد پستات بی محتواست ولی این هدف از پست دادنت حالمو بهم میزنه .
ای خدا گناه ما چیه که این بلا ها سر ما میاد؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط King Rojer Federer نمایش پست ها
آی گل گفتی.متاسفانه دو-سه نفری می شن که وقتی از نظر اطلاعات کم میارن می رن رو اعصاب .یکی شون همین بنده خدا هست.به طور کل من در این سایت می بینم طرفداران جوکوویچ مثل تنیسورشون مشکل اعصاب دارند.ای کاش پاور عزیز یک دکتر اعصاب و روان هم اینجا بیاره.فکر کنم خوب بتونه به این عزیزان کمک کنه.
آقایون و خانمهای محترم
همانطور که ما نوشته های بی معنی تعریفهای بیجا خوابیدن در باد افتخارات گذشته و اظهار عشق و تملقهای مهوع بعضی دوستداران داعشی (افراطی) فدرر را تحمل میکنیم شما نیز ناگزیرید حقایق را از قلم ما بپذیرید لازم به تذکره اینجا تالاریه عمومی و نه مختص فدرریهای دوآتشه و افراطی که ذوب در پیچ و تاب زلف حضرت آقاشونن
289 آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
کاربر زیر از شما 289 به خاطر این پست سپاسگزاری کرده است:

کاربران در حال دیدن موضوع: 1 نفر (0 عضو و 1 مهمان)