بازگشت   تنیس تاکرز > تورنمنت های گذشته > آرشـیـو فصلهای گذشته > آرشیو فصل 2014 > تورنمنتهاي پيشين (مردان) > ویمبلدون (Wimbledon)

ویمبلدون (Wimbledon)

2-15 تیر - لندن، انگلیس

نمایش نتیجه های نظرسنجی ها: قهرمان ویمبلدون 2014؟
راجر فدرر 91 62.33%
رافائل نادال 36 24.66%
اندی ماری 4 2.74%
نواک جوکویچ 15 10.27%
سایر بازیکنان 0 0%
رأی دهندگان: 146. شما نمی توانید در این نظرسنجی رای دهید.

پاسخ

ابزارهای موضوع نحوه نمایش
قدیمی 07-06-2014, 01:54 AM   #391
KING OF CLAY
Rafa's Fan

آواتار KING OF CLAY

پستها: 180
سپاس: 490
در 163 پست 991 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: RAFA NADAL-Federer
پیش فرض پاسخ : بحث و تبادل نظر پیرامون سومین گرنداسلم سال 2014 ؛ ویمبلدون

KING OF CLAY آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
7 کاربر زیر از شما کاربر گرامی KING OF CLAY به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
قدیمی 07-06-2014, 02:02 AM   #392
rojer
Member

پستها: 46
سپاس: 674
در 44 پست 281 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: راجر فدرر-پیت سمپراس

نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rafa نمایش پست ها
درود
اولا شادباش میگم قهرمانی پترا رو ب خودم و بقیه ی طرفداراش
راستش مدتی بود میخواستم از لیستم بیرونش کنم از بس ضعیف کار میکرد
ولی گویی این دختر برای ویمبلدون ساخته شده
ثانیا قهرمانی راجر بدون رویارویی با رافا از اعتبار ساقط میباشد والسلام علیکم و رحمه الله برکاته
متاسفانه راجر فرم بسیار خوبی داره در این ویمبی و کسی چز رافا نمیتونست جلوش رو بگیره
ای کاش شبکه های تنیس دنیا می دونستند که چنین نابغه و تحلیل گر فنی در تنیس وحود داشت به نظر من شما حیفی.والسلام علیکم و رحمه الله و برکاته
rojer آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
کاربر زیر از شما rojer به خاطر این پست سپاسگزاری کرده است:
MRF
قدیمی 07-06-2014, 02:05 AM   #393
rojer
Member

پستها: 46
سپاس: 674
در 44 پست 281 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: راجر فدرر-پیت سمپراس

نقل قول:
نوشته اصلی توسط 289 نمایش پست ها
در این اولین ساعات روز یکشنبه
میخوام بگم مگر معجزه ای اتفاق بیفته که نواک این گرند را از دست بده
دوستداران راجر باید فقط امیدوارباشند راجر بتونه حداقل یک ست بگیره تا دستکم خیلی آبروریزی نشه
برگی از یک نوشته
rojer آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
4 کاربر زیر از شما کاربر گرامی rojer به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
قدیمی 07-06-2014, 02:41 AM   #394
Roger Federer#1
Senior Member

آواتار Roger Federer#1

پستها: 228
سپاس: 2,788
در 226 پست 2,095 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: "راجرفدرر افسانه ایی" "خوان مارتین دل پوترو" "داوید فرر" "الکساندر زوارف"

دوسته خوبم KING OF CLAY واقعا یعنی باتمام وجودت ایمان داری رافا 302 هفته نامبروانی راجر رو میشکونه و اینکه تا 5-6 سال میتونه یه جا تو اوج باشه,قاطعانه حرفه زدگیمو بهت میزنم محاله.
رافا شاید گرند های راجرو بزنه که به احتمال زیادم میزنه ولی رکورد نامبروانی شدیدا غیر ممکن هستش.
درمورد 5-6 سال تو اوج بودن نادال باید بگم نادال 28 سالشه یعنی به نظرتون تا 34 سالگی تو اوج میمونه اونم نادال تنیسوری که بازیش بر پایه قدرتو جنگندگی هستش. یه بار برین کریر تنیسشو مورور کنین ببینید چندتا تور تنیس رو از دست داد بخاطر مصدومیت اگه راجر میبینید تا الان 33 سالگی بازی میکنه بخاطر سبکه بازیش هستش که فشارکمتری نسبت به نادال رو تحمل میکنه تو بازیا بخاطر همین از اولین گرندی که گرفت هیچ گرندیو از دست نداد و بیشترین مصدومیتشم به 3 ماهم نکشید.
با احساس نظر ندین اگر واقعا هم همچین ایمانو دارید بااحترام میگم پس فردی رویا پردازید توزندگی رویا خوبه ولی رویایی رسیدنیست که به واقعیت نزدیک باشه.

دوست عزیز
289 بارها گفتید از راجر تنفر ندارید ولی تو نوشته هاتون جز تنفر چیز دیگه ایی نیست چون اگه تنیسوری رو قدر بدونید هیچوقت نمیگید اون صد درصد بازندست مگراینکه تنفر داشته باشید,قبل شروع تور گفتم جز راجر هرکی بیاد فینال نواک قهرمانه ولی راجر بیاد کاملا 50/50 هستش چرا چون چیزی رو میبینم میگم به دور از تنفر اگه دقت کرده باشید تو نظرهام قبل تورها چه مسترز چه گرند بیش از 80% پیشبینی هام به واقعیت تبدیل شد اون 20% هم نزدیک بود دلیلشم اینه که از هیچ تنیسوری تنفر ندارم و همشونو دوست دارم و از بازیشون لذت میبرم و این دلیلیه که دارم تنیس تماشا میکنم (لذت بردن) و میام واقعیت هارو به دیده خودم که امکان رخ دادنش هستش از نظر توان تنیسور میگم قبل رولند گفتم رسیدنه راجر به سمی بستگی به خودش داره شاید نرسه که نرسید ولی اینجا گفتم شانس فینالیست شدنش زیاده که همینم شد و فینالم کاملا 50/50 هستش.
موفق باشید
Roger Federer#1 آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
15 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Roger Federer#1 به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
قدیمی 07-06-2014, 03:25 AM   #395
KING OF CLAY
Rafa's Fan

آواتار KING OF CLAY

پستها: 180
سپاس: 490
در 163 پست 991 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: RAFA NADAL-Federer

نقل قول:
نوشته اصلی توسط Roger Federer#1 نمایش پست ها
دوسته خوبم KING OF CLAY واقعا یعنی باتمام وجودت ایمان داری رافا 302 هفته نامبروانی راجر رو میشکونه و اینکه تا 5-6 سال میتونه یه جا تو اوج باشه,قاطعانه حرفه زدگیمو بهت میزنم محاله.
رافا شاید گرند های راجرو بزنه که به احتمال زیادم میزنه ولی رکورد نامبروانی شدیدا غیر ممکن هستش.
درمورد 5-6 سال تو اوج بودن نادال باید بگم نادال 28 سالشه یعنی به نظرتون تا 34 سالگی تو اوج میمونه اونم نادال تنیسوری که بازیش بر پایه قدرتو جنگندگی هستش. یه بار برین کریر تنیسشو مورور کنین ببینید چندتا تور تنیس رو از دست داد بخاطر مصدومیت اگه راجر میبینید تا الان 33 سالگی بازی میکنه بخاطر سبکه بازیش هستش که فشارکمتری نسبت به نادال رو تحمل میکنه تو بازیا بخاطر همین از اولین گرندی که گرفت هیچ گرندیو از دست نداد و بیشترین مصدومیتشم به 3 ماهم نکشید.
با احساس نظر ندین اگر واقعا هم همچین ایمانو دارید بااحترام میگم پس فردی رویا پردازید توزندگی رویا خوبه ولی رویایی رسیدنیست که به واقعیت نزدیک باشه.

دوست عزیز
289 بارها گفتید از راجر تنفر ندارید ولی تو نوشته هاتون جز تنفر چیز دیگه ایی نیست چون اگه تنیسوری رو قدر بدونید هیچوقت نمیگید اون صد درصد بازندست مگراینکه تنفر داشته باشید,قبل شروع تور گفتم جز راجر هرکی بیاد فینال نواک قهرمانه ولی راجر بیاد کاملا 50/50 هستش چرا چون چیزی رو میبینم میگم به دور از تنفر اگه دقت کرده باشید تو نظرهام قبل تورها چه مسترز چه گرند بیش از 80% پیشبینی هام به واقعیت تبدیل شد اون 20% هم نزدیک بود دلیلشم اینه که از هیچ تنیسوری تنفر ندارم و همشونو دوست دارم و از بازیشون لذت میبرم و این دلیلیه که دارم تنیس تماشا میکنم (لذت بردن) و میام واقعیت هارو به دیده خودم که امکان رخ دادنش هستش از نظر توان تنیسور میگم قبل رولند گفتم رسیدنه راجر به سمی بستگی به خودش داره شاید نرسه که نرسید ولی اینجا گفتم شانس فینالیست شدنش زیاده که همینم شد و فینالم کاملا 50/50 هستش.
موفق باشید
بابت پستت و حرفات خیلی خیلی ممنون(الان با tapatalk تو فروم هستم و نمیتونم از پستت تشکر کنم) خداییش یکی از منطقی ترین کاربرهای سایت هستی و هیچوقت ندیدم احساسی نظر بدی
الانم خود من حرفاتو قبول دارم و خودمم میدونم که احتمال اینی که رافا رکورد فدررو بشکنه نزدیک به صفره اما چیزی که حتی یک هزارم درصد هم امکانش وجود داشته باشه نمیشه غیر ممکن تلقی کرد
KING OF CLAY آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
4 کاربر زیر از شما کاربر گرامی KING OF CLAY به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
قدیمی 07-06-2014, 08:41 AM   #396
Roǵɐr ʄɐɖɐrɐr
Junior Member

آواتار Roǵɐr ʄɐɖɐrɐr

پستها: 1
سپاس: 1
در 1 پست 20 بار سپاسگزاری شده

سال 2012:

- نادال فدرر تو تو نیمه نهایی اوپن استرالیا میبره اما تو فینال میبازه.
- سرنا ویلیامز در راند چهارم اوپن استرالیا و همچنین در مراحل اولیه فرنچ اوپن حذف میشه.
- شاراپووا برنده رولند گاروس میشه و همچنین نادال در چهار ست جوکوویچ رو شکست میده.
- اندی ماری خیلی زود در مسابقات Queens حذف میشه.
- راجر قهرمان ویمبلدون میشه.

سال 2014:

- نادال فدرر تو تو نیمه نهایی اوپن استرالیا میبره اما تو فینال میبازه.
- سرنا ویلیامز در راند چهارم اوپن استرالیا و همچنین در مراحل اولیه فرنچ اوپن حذف میشه.
- شاراپووا برنده رولند گاروس میشه و همچنین نادال در چهار ست جوکوویچ رو شکست میده.
- اندی ماری خیلی زود در مسابقات Queens حذف میشه.
- ؟؟؟

--

به دور از آمار ها، من هوادار اسطوره خیلی امیدوار به این قهرمانی هستم. اگه آدمی بودم که طرفدار کسی خاص نبودم شاید جوکوویچ رو انتخاب میکردم اما الان مطمئن هستم با این روندی که راجرز تو این ویمبلدون پیش گرفته شانس بسیار بیشتری نسبت به نواک برای قهرمانی داره.

واقعا اگه این بازی مثل بازی فینال زنان یک طرفه باشه خیلی تعجب میکنم. بعید میدونم هیچ کدوم از دو طرف بتونه تو 3 ست کار حریفش رو تموم کنه. اگه اسطوره میخواد 18 ـمین گرنداسلم خودش رو بگیره باید مانع انجام ست پنجم تو این بازی بشه. شاید فدرر هنوز توانایی های سابقش رو داره ولی فکر نمیکنم هنوز اینقدر بدنش آماده باشه که بتونه نواک که به مراتب جوون تر هست رو در ست پنجم شکست بده.

نکته ای که به نفع راجر هست و واقعا میتونه بهش کمک کنه، حمایت هواداران هست! در ویمبلدون بین تنیسور ها فقط اندی ماری محبوب تر از فدرر پیش هواداران هست. حتی در فینال 2012 که بین فدرر و ماری بود فدرر رو خیلی زیاد تشویف کردند.

و در نهایت بگم که:
80 Titles, 18 Grand slams, 8 Wimbledons
80.18.08
Come On Roger!!
Roǵɐr ʄɐɖɐrɐr آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
20 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Roǵɐr ʄɐɖɐrɐr به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
قدیمی 07-06-2014, 09:50 AM   #397
BABAK
Moderator

پستها: 1,756
سپاس: 34,267
در 1,610 پست 15,465 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: راجر فدرر
Exclamation پاسخ : بحث و تبادل نظر پیرامون سومین گرنداسلم سال 2014 ؛ ویمبلدون

عملکرد نقطه به نقطه فدرر و جوکوویچ از ابتدای ویمبلدون تا بازی نهایی :

BABAK آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
29 کاربر زیر از شما کاربر گرامی BABAK به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
قدیمی 07-06-2014, 10:21 AM   #398
سلام
Senior Member

آواتار سلام

پستها: 214
سپاس: 5,795
در 209 پست 1,840 بار سپاسگزاری شده

تجربه، تبحر، هوشمندي و بزرگي فدرر قابل كتمان نيست

ولي واقعيت اصليتر وجود رقيب طرف مقابله كه از لحاظ بازي و آمادگي نسبت به راجر سرتره.

حقيقتا نواك در حال حاضر از راجر سرتره.

راجر اگه بتونه بصورت معمولي و با ارورهاي منطقي (نه زياد بالا نه زياد پايين) و آمادگي حدود 80% هم بازي را اداره كنه، موفق ميشه.
نواك الان از راجر بهتر سرويس ميزنه. راجر از ديد خيلي از كارشناسا يكي از بهترين دريافت كننده و زننده سرويس در تاريخ تنيسه، البته نه توي اين يكي دوساله، اگه بتونه در حال حاضر در اين دو مورد هم درست عمل كنه احتمال پيروزيش تقويت ميشه.

نكته آخر كه توي ويمبلدون امسال از اين اسطوره تنيس ديديم سرو اند والي موثر و در لحظه هاي حساس پيروزي در گيم ها بوده. روي چمن زدن ايس و سرو اند والي تقريبا به يك ميزان موثره.

در آخر ميشه گفت اصلي‌ترين عامل پيروزي راجر فقط ميتونه تمركز بالاي ذهني و تجربش باشه.
نواك در خيلي از لحظات بازيهاي مهم نشون داده به اعصابش مسلط نيست و اگه حريف خوب بازي كنه تمركزشو از دست ميده.

به اميد اينكه حق به حقدار برسه.

سلام آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
6 کاربر زیر از شما کاربر گرامی سلام به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
قدیمی 07-06-2014, 10:39 AM   #399
mspayam
Moderator

آواتار mspayam

پستها: 1,137
سپاس: 2,347
در 1,048 پست 7,309 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: Federer, Nadal, Sharapova, Azarenka

نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rafa نمایش پست ها
میبینم که بین علمای رافایی بین قهرمانی نواک و راجر اختلاف نظر وجود داره
حکم اینه که میگم
نواک باید قهرمان شه چون آرمان ها همین رو میطلبه
واقعا مونده ام که چرا بعضی دوستان رافایی راجر رو ترجیح میدن
نامبروانی برا راجر ما رکورد گرنداسلم میخوایم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Nima88 نمایش پست ها
جواب مشخصه ، نوله . هر چند که قهرمانی نوله باعث میشه نامبر وانی از دست بره ، اما دور شدن تعداد گرند اسلمای راجر ،از رافا به نظرم اتفاق بدتریه .
راستش برای من هم قابل درک نیست که چرا برخی از دوستان نادالی دوست ندارن راجر قهرمان بشه و آرزوی پیروزی نواک رو دارن. به نظر میاد که مشکل این دوستان تعداد گرند اسلم های بیشتر راجره و اینکه اگر راجر یه گرند دیگه بگیره اون موقع زدن رکوردش واسه ی نادال سخت تر می شه.

در جواب این دوستان باید گفت که آیا به نظر شما وقتی که عموپیت داشت گرند اسلم می گرفت فدرر و بقیه آرزو می کردن که اون کمتر گرند بگیره تا بعداً بتونن یه روزی رکوردشو بزنن؟ هرچقدر که حریف قویتر و بهتر باشه انگیزه برای پیشی گرفتن ازش هم بیشتر می شه و گرنه جلو زدن از رقیبی که قدرتش کم باشه که ارزشی نداره.

شاید بیشتر شدن تعداد گرندهای راجر باعث بشه که انگیزه ی رافا هم برای موندن توی تور و بازی کردن بیشتر بشه و از طرف دیگه اگه واقعاً رافا از راجر بهتر باشه، شما که طرفدارش هستین باید بهش اعتماد داشته باشین که می تونه هرچندتا گرند دیگه هم که لازم باشه بگیره تا رکورد راجر رو بزنه. اگرم فکر می کنین که رافا تا اینجا رو شانسی اومده و ممکنه دیگه خوش شانسی نیاره و نتونه گرند بگیره، خوب در اون صورت شاید نگرانیتون از پیروزی راجر منطقی تر باشه.
mspayam آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
10 کاربر زیر از شما کاربر گرامی mspayam به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
قدیمی 07-06-2014, 11:37 AM   #400
Mahmood
Senior Member

پستها: 505
سپاس: 0
در 511 پست 4,814 بار سپاسگزاری شده

نقل قول:
نوشته اصلی توسط mspayam نمایش پست ها

راستش برای من هم قابل درک نیست که چرا برخی از دوستان نادالی دوست ندارن راجر قهرمان بشه و آرزوی پیروزی نواک رو دارن. به نظر میاد که مشکل این دوستان تعداد گرند اسلم های بیشتر راجره و اینکه اگر راجر یه گرند دیگه بگیره اون موقع زدن رکوردش واسه ی نادال سخت تر می شه.

در جواب این دوستان باید گفت که آیا به نظر شما وقتی که عموپیت داشت گرند اسلم می گرفت فدرر و بقیه آرزو می کردن که اون کمتر گرند بگیره تا بعداً بتونن یه روزی رکوردشو بزنن؟ هرچقدر که حریف قویتر و بهتر باشه انگیزه برای پیشی گرفتن ازش هم بیشتر می شه و گرنه جلو زدن از رقیبی که قدرتش کم باشه که ارزشی نداره.

شاید بیشتر شدن تعداد گرندهای راجر باعث بشه که انگیزه ی رافا هم برای موندن توی تور و بازی کردن بیشتر بشه و از طرف دیگه اگه واقعاً رافا از راجر بهتر باشه، شما که طرفدارش هستین باید بهش اعتماد داشته باشین که می تونه هرچندتا گرند دیگه هم که لازم باشه بگیره تا رکورد راجر رو بزنه. اگرم فکر می کنین که رافا تا اینجا رو شانسی اومده و ممکنه دیگه خوش شانسی نیاره و نتونه گرند بگیره، خوب در اون صورت شاید نگرانیتون از پیروزی راجر منطقی تر باشه.
دقیقا با شما موافقم مهدی جان...مثل اینکه دوستان رافایی یادشون رفته اگه همین نواک نبود الان رافا حداقل 3تا گرنداسلم دیگه داشت ..مثل اینکه فینالهای ویمبلدون و یو اس 2011 و مخصوصا فینال استرالیا 2012 رو خیلی زود فراموش کردن!
راجر فقط فینال ویمبلدون 2006 و 2007 رافا رو برده و از طرفی رولند 2011 باعث قهرمانی رافا شد
نواک فینال استرالیا 2012 کاری با من کرد که تا زنده هستم با تمام جزئیاتش جلوی چشممه و عذابم میده
.
.
.
راجر لهش کن

Mahmood آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
16 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Mahmood به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
پاسخ

برچسب ها
گرنداسلم - ویمبلدون - چمن

کاربران در حال دیدن موضوع: 1 نفر (0 عضو و 1 مهمان)