|
ویمبلدون (Wimbledon) |
نمایش نتیجه های نظرسنجی ها: قهرمان ویمبلدون 2014؟ | |||
راجر فدرر |
![]() ![]() ![]() ![]() |
91 | 62.33% |
رافائل نادال |
36 | 24.66% |
اندی ماری |
4 | 2.74% |
نواک جوکویچ |
15 | 10.27% |
سایر بازیکنان |
0 | 0% |
رأی دهندگان: 146. شما نمی توانید در این نظرسنجی رای دهید. |
![]() |
|
ابزارهای موضوع | نحوه نمایش |
![]() |
#391 |
Rafa's Fan
پستها: 180
سپاس: 490
در 163 پست 991 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: RAFA NADAL-Federer
|
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#392 | |
Member
پستها: 46
سپاس: 674
در 44 پست 281 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: راجر فدرر-پیت سمپراس
|
![]() نقل قول:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
کاربر زیر از شما rojer به خاطر این پست سپاسگزاری کرده است: | ||
![]() |
#393 |
Member
پستها: 46
سپاس: 674
در 44 پست 281 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: راجر فدرر-پیت سمپراس
|
![]() |
![]() |
![]() |
4 کاربر زیر از شما کاربر گرامی rojer به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#394 |
Senior Member
پستها: 228
سپاس: 2,788
در 226 پست 2,095 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: "راجرفدرر افسانه ایی"
"خوان مارتین دل پوترو"
"داوید فرر"
"الکساندر زوارف"
|
![]()
دوسته خوبم KING OF CLAY واقعا یعنی باتمام وجودت ایمان داری رافا 302 هفته نامبروانی راجر رو میشکونه و اینکه تا 5-6 سال میتونه یه جا تو اوج باشه,قاطعانه حرفه زدگیمو بهت میزنم محاله.
رافا شاید گرند های راجرو بزنه که به احتمال زیادم میزنه ولی رکورد نامبروانی شدیدا غیر ممکن هستش. درمورد 5-6 سال تو اوج بودن نادال باید بگم نادال 28 سالشه یعنی به نظرتون تا 34 سالگی تو اوج میمونه اونم نادال تنیسوری که بازیش بر پایه قدرتو جنگندگی هستش. یه بار برین کریر تنیسشو مورور کنین ببینید چندتا تور تنیس رو از دست داد بخاطر مصدومیت اگه راجر میبینید تا الان 33 سالگی بازی میکنه بخاطر سبکه بازیش هستش که فشارکمتری نسبت به نادال رو تحمل میکنه تو بازیا بخاطر همین از اولین گرندی که گرفت هیچ گرندیو از دست نداد و بیشترین مصدومیتشم به 3 ماهم نکشید. با احساس نظر ندین اگر واقعا هم همچین ایمانو دارید بااحترام میگم پس فردی رویا پردازید توزندگی رویا خوبه ولی رویایی رسیدنیست که به واقعیت نزدیک باشه. دوست عزیز 289 بارها گفتید از راجر تنفر ندارید ولی تو نوشته هاتون جز تنفر چیز دیگه ایی نیست چون اگه تنیسوری رو قدر بدونید هیچوقت نمیگید اون صد درصد بازندست مگراینکه تنفر داشته باشید,قبل شروع تور گفتم جز راجر هرکی بیاد فینال نواک قهرمانه ولی راجر بیاد کاملا 50/50 هستش چرا چون چیزی رو میبینم میگم به دور از تنفر اگه دقت کرده باشید تو نظرهام قبل تورها چه مسترز چه گرند بیش از 80% پیشبینی هام به واقعیت تبدیل شد اون 20% هم نزدیک بود دلیلشم اینه که از هیچ تنیسوری تنفر ندارم و همشونو دوست دارم و از بازیشون لذت میبرم و این دلیلیه که دارم تنیس تماشا میکنم (لذت بردن) و میام واقعیت هارو به دیده خودم که امکان رخ دادنش هستش از نظر توان تنیسور میگم قبل رولند گفتم رسیدنه راجر به سمی بستگی به خودش داره شاید نرسه که نرسید ولی اینجا گفتم شانس فینالیست شدنش زیاده که همینم شد و فینالم کاملا 50/50 هستش. موفق باشید |
![]() |
![]() |
15 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Roger Federer#1 به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
289,
HamedMilan,
Hamid_RUUD,
KING OF CLAY,
king of spin,
lordmani,
Mehdiii,
MEHR,
MRF,
nemanaldin,
rezaomo,
rojer,
rojhin,
sina1993,
YOSEF
|
![]() |
#395 | |
Rafa's Fan
پستها: 180
سپاس: 490
در 163 پست 991 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: RAFA NADAL-Federer
|
![]() نقل قول:
الانم خود من حرفاتو قبول دارم و خودمم میدونم که احتمال اینی که رافا رکورد فدررو بشکنه نزدیک به صفره اما چیزی که حتی یک هزارم درصد هم امکانش وجود داشته باشه نمیشه غیر ممکن تلقی کرد |
|
![]() |
![]() |
4 کاربر زیر از شما کاربر گرامی KING OF CLAY به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#396 |
Junior Member
پستها: 1
سپاس: 1
در 1 پست 20 بار سپاسگزاری شده
|
![]()
سال 2012:
- نادال فدرر تو تو نیمه نهایی اوپن استرالیا میبره اما تو فینال میبازه. - سرنا ویلیامز در راند چهارم اوپن استرالیا و همچنین در مراحل اولیه فرنچ اوپن حذف میشه. - شاراپووا برنده رولند گاروس میشه و همچنین نادال در چهار ست جوکوویچ رو شکست میده. - اندی ماری خیلی زود در مسابقات Queens حذف میشه. - راجر قهرمان ویمبلدون میشه. سال 2014: - نادال فدرر تو تو نیمه نهایی اوپن استرالیا میبره اما تو فینال میبازه. - سرنا ویلیامز در راند چهارم اوپن استرالیا و همچنین در مراحل اولیه فرنچ اوپن حذف میشه. - شاراپووا برنده رولند گاروس میشه و همچنین نادال در چهار ست جوکوویچ رو شکست میده. - اندی ماری خیلی زود در مسابقات Queens حذف میشه. - ؟؟؟ -- به دور از آمار ها، من هوادار اسطوره خیلی امیدوار به این قهرمانی هستم. اگه آدمی بودم که طرفدار کسی خاص نبودم شاید جوکوویچ رو انتخاب میکردم اما الان مطمئن هستم با این روندی که راجرز تو این ویمبلدون پیش گرفته شانس بسیار بیشتری نسبت به نواک برای قهرمانی داره. واقعا اگه این بازی مثل بازی فینال زنان یک طرفه باشه خیلی تعجب میکنم. بعید میدونم هیچ کدوم از دو طرف بتونه تو 3 ست کار حریفش رو تموم کنه. اگه اسطوره میخواد 18 ـمین گرنداسلم خودش رو بگیره باید مانع انجام ست پنجم تو این بازی بشه. شاید فدرر هنوز توانایی های سابقش رو داره ولی فکر نمیکنم هنوز اینقدر بدنش آماده باشه که بتونه نواک که به مراتب جوون تر هست رو در ست پنجم شکست بده. نکته ای که به نفع راجر هست و واقعا میتونه بهش کمک کنه، حمایت هواداران هست! در ویمبلدون بین تنیسور ها فقط اندی ماری محبوب تر از فدرر پیش هواداران هست. حتی در فینال 2012 که بین فدرر و ماری بود فدرر رو خیلی زیاد تشویف کردند. و در نهایت بگم که: 80 Titles, 18 Grand slams, 8 Wimbledons 80.18.08 Come On Roger!! |
![]() |
![]() |
20 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Roǵɐr ʄɐɖɐrɐr به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
Ahoura,
ehsan.,
Hamid_RUUD,
javi,
KING OF CLAY,
lordmani,
Mehdiii,
Mohammad Reza,
MRF,
mspayam,
m_shokri,
pasia,
Paymaan,
pouriya.alex,
Pouya,
Roger Federer#1,
rojhin,
sina1993,
YOSEF,
سلام
|
![]() |
#397 |
Moderator
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
29 کاربر زیر از شما کاربر گرامی BABAK به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
289,
AG3G,
Ahoura,
Behr@d,
ehsan.,
Hamid_RUUD,
KING OF CLAY,
king of spin,
lordmani,
Maani,
Mehdiii,
Meysam94,
Mohammad Reza,
MRF,
msh13792,
Nikoo,
pasia,
Paymaan,
pouriya.alex,
Pouya,
Roger Federer#1,
rojer,
SABORI,
Sajad,
sina1993,
The King,
YOSEF,
سلام
|
![]() |
#398 |
Senior Member
پستها: 214
سپاس: 5,795
در 209 پست 1,840 بار سپاسگزاری شده
|
![]()
تجربه، تبحر، هوشمندي و بزرگي فدرر قابل كتمان نيست
ولي واقعيت اصليتر وجود رقيب طرف مقابله كه از لحاظ بازي و آمادگي نسبت به راجر سرتره. حقيقتا نواك در حال حاضر از راجر سرتره. راجر اگه بتونه بصورت معمولي و با ارورهاي منطقي (نه زياد بالا نه زياد پايين) و آمادگي حدود 80% هم بازي را اداره كنه، موفق ميشه. نواك الان از راجر بهتر سرويس ميزنه. راجر از ديد خيلي از كارشناسا يكي از بهترين دريافت كننده و زننده سرويس در تاريخ تنيسه، البته نه توي اين يكي دوساله، اگه بتونه در حال حاضر در اين دو مورد هم درست عمل كنه احتمال پيروزيش تقويت ميشه. نكته آخر كه توي ويمبلدون امسال از اين اسطوره تنيس ديديم سرو اند والي موثر و در لحظه هاي حساس پيروزي در گيم ها بوده. روي چمن زدن ايس و سرو اند والي تقريبا به يك ميزان موثره. در آخر ميشه گفت اصليترين عامل پيروزي راجر فقط ميتونه تمركز بالاي ذهني و تجربش باشه. نواك در خيلي از لحظات بازيهاي مهم نشون داده به اعصابش مسلط نيست و اگه حريف خوب بازي كنه تمركزشو از دست ميده. به اميد اينكه حق به حقدار برسه. |
![]() |
![]() |
![]() |
#399 | ||
Moderator
|
![]() نقل قول:
نقل قول:
در جواب این دوستان باید گفت که آیا به نظر شما وقتی که عموپیت داشت گرند اسلم می گرفت فدرر و بقیه آرزو می کردن که اون کمتر گرند بگیره تا بعداً بتونن یه روزی رکوردشو بزنن؟ هرچقدر که حریف قویتر و بهتر باشه انگیزه برای پیشی گرفتن ازش هم بیشتر می شه و گرنه جلو زدن از رقیبی که قدرتش کم باشه که ارزشی نداره. شاید بیشتر شدن تعداد گرندهای راجر باعث بشه که انگیزه ی رافا هم برای موندن توی تور و بازی کردن بیشتر بشه و از طرف دیگه اگه واقعاً رافا از راجر بهتر باشه، شما که طرفدارش هستین باید بهش اعتماد داشته باشین که می تونه هرچندتا گرند دیگه هم که لازم باشه بگیره تا رکورد راجر رو بزنه. اگرم فکر می کنین که رافا تا اینجا رو شانسی اومده و ممکنه دیگه خوش شانسی نیاره و نتونه گرند بگیره، خوب در اون صورت شاید نگرانیتون از پیروزی راجر منطقی تر باشه. |
||
![]() |
![]() |
10 کاربر زیر از شما کاربر گرامی mspayam به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#400 | |
Senior Member
![]() تاریخ عضویت: Jan 2011
پستها: 505
سپاس: 0
در 511 پست 4,814 بار سپاسگزاری شده
|
![]() نقل قول:
راجر فقط فینال ویمبلدون 2006 و 2007 رافا رو برده و از طرفی رولند 2011 باعث قهرمانی رافا شد نواک فینال استرالیا 2012 کاری با من کرد که تا زنده هستم با تمام جزئیاتش جلوی چشممه و عذابم میده . . . راجر لهش کن
![]() |
|
![]() |
![]() |
16 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Mahmood به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
برچسب ها |
گرنداسلم - ویمبلدون - چمن |
کاربران در حال دیدن موضوع: 1 نفر (0 عضو و 1 مهمان) | |
|
|