|
آزاد فرانسه (Roland Garros) |
![]() |
|
ابزارهای موضوع | نحوه نمایش |
![]() |
#801 |
Former Staff
پستها: 2,205
سپاس: 4,850
در 1,728 پست 11,911 بار سپاسگزاری شده
|
![]()
كاري به رولن گاروس ندارم
حق طبيعي روبينه كه توي تاپ 5 باشه و حتي حق نامبر واني رو هم داره!!!فقط اگه بد بياري نداشته باشه مث اپن استراليا!!!! اگه توي گرند اسلم هاي پارسال به اسطوره بخورد نميكرد قطعا از يك چهارم به بالا ميومد و رنكش بالاتر از اين حرفا بود!!!! فدرر دير ظهور كرد و سودرلينگ چي!!!!! ![]() بازم ميگم كاري به رولن گاروس ندارم حق سودرلينگه كه صاحب گرند اسلم شه!!!! بعد فدرر و نادال اين سومين كسيه كه توي مسابقات 3 از 5 دوام مطلوبي داره!!! به نظرم يكي از مدعياي اصلي كسب اپن امريكاست!! ویرایش توسط Mohammad_Joulaei : 06-06-2010 در ساعت 11:07 AM |
![]() |
![]() |
7 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Mohammad_Joulaei به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#802 | |
Tech Support
![]() |
![]() نقل قول:
حالا من ميشناسمش، وقتي توهيني بهم ميكرد هر چند چند بار از كوره در رفتم، ولي توهينهاي متقابلم در حد و حدود توهين خودش بود، ولي از يه كاربر تازه وارد كه هنوز با جو جمع اشنا نيست؟ نميشه انتظار داشت كه اونم به حساب رفاقت وقتي توهين ميشنوه چيزي نگه. هميشه اين احترامه كه احترام مياره. |
|
![]() |
![]() |
11 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Mohammad به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#803 |
Member
پستها: 71
سپاس: 500
در 71 پست 550 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: matador,roger,del potro,novak,feranchesco rios,pet,berdych,gulbis..........,
|
![]() |
![]() |
![]() |
5 کاربر زیر از شما کاربر گرامی babak59 به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#804 |
Statistician
پستها: 745
سپاس: 7,731
در 758 پست 11,060 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: ----------- The king RAFAEL NADAL
|
![]() |
![]() |
![]() |
9 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Hatam به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#805 |
Junior Member
پستها: 23
سپاس: 80
در 23 پست 227 بار سپاسگزاری شده
|
![]()
با سلام
دوستان من خیلی از این سودرلینگ نگران هستم واقعا اگر نادال امروز ببره باید هزار بار بهش تبریک وبرایش احترام خاصی قائل شد اینیارو با سرویسهای 230 کیلومتری معلوم نیست امروز چکار می کنه فقط باید مثل بریج روحیه سودرلینک را خراب کرد اگر فقط یک ست بهش دادی خیلی خیلی پرو می شود وسرویس می زنه که بابام هم ندیده باشه ولی اگر حالش را بگیره مثل اب زانو می زنه |
![]() |
![]() |
7 کاربر زیر از شما کاربر گرامی امیرشکیلا به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#806 | |
Rafa's Fan
پستها: 618
سپاس: 3,318
در 604 پست 4,137 بار سپاسگزاری شده
|
![]() نقل قول:
مطمئن باشین رافا میدونه چطوری از پس سودرلینگ بربیاد. ضمن اینکه احترام ایشون هم سرجاش محفوظه! |
|
![]() |
![]() |
8 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Reza23 به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#807 |
Former Staff
|
![]()
خب اگه بخوایم درباره بازی امروز صحبت کنیم از یه جهت نادال برتره و از یه جهت سودرلینگ!
نادال تا حالا ستی رو از دست نداده و این نشونه قدرت نادال تو هربازی هست،نادال خیلی خیلی کمتر از سودرلینگ ارور کرده،نادال خوب توپ ها رو به گوشه زمین حریف میزنه.اگه امروز سرویساش خوب باشه سودرلینگ در ریترن به مشکل بر میخوره،همچنین سودرلینگ تقریبا ریترن خوبی نداره!توپ های عمق دار نادال باعث میشه سودرلینگ خیلی اذیت بشه!نادال فورهند وینرهای بیشتری داشته و این میتونه کمکش کنه!اعتماد به نفس نادال بالاست در مقابل سودرلینگ خوب سرویس میزنه،فورهندهای محکمی میزنه!اگه بازی به نفعش پیش بره دیگه سخته برگردوندنه بازی!بکهندهاش تقریبا خوبه،وینرهاش بیشتر از نادال بوده تو کل بازی ها،اروراش خیلی بیشتر از نادال بوده که این به ضررشه! در کل مطمئنن بازی جذابی از آب در میاد |
![]() |
![]() |
7 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Mohammad Reza به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#808 |
Former Staff
|
![]()
سودر لینگ لایق احترام نیست
![]() رافا باید هر امتیازی رو که میگیره دقیقا عین خودش تو صورتش داد بزنه |
![]() |
![]() |
8 کاربر زیر از شما کاربر گرامی davidbeckham به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#809 | |
Administrators
پستها: 3,387
سپاس: 16,337
در 3,243 پست 25,305 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: نادال،رادیک،نواک،فیش،
جینپری،موری،گاسکه،
گونزالس،روبردو،هاس،فررو،مویا
ورداسکو،نلبندیان،
باقداتیس،گولبیس،
کیم،ووزنیاکی، گورجس،سیبولکوا
،سورانا،ماریا،وی
|
![]() نقل قول:
به شدت با خشی موافقم، سودرلینگ ارزش هیچگونه کردیتی نداره... ممکنه بازیش خوب شده باشه ولی شخصیت ذاتیش و حرکات کودکانش همچنان پابرجاس ![]() امروز هم امیدوارم رافا در سه ست پیاپی سودرلینگ رو ببره تا به همگان نشون بده باخت سال قبلش در چه شرایطی اتفاق افتاد و پوز سودرلینگ رو به خاک بماله ![]() Rafa For RG
|
|
![]() |
![]() |
8 کاربر زیر از شما کاربر گرامی koury به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#810 |
Former Staff
پستها: 751
سپاس: 4,450
در 756 پست 8,139 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: راجر كبير - فرناندو گونزالس - فرناندو ورداسكو - ارغوان
|
![]()
جدا از همه قهر و اشتی ها و کل کل کردنا من به شخصه از همتون متشکرم. چرا که 90 درصد اطلاعات تنیس رو تو همین فروم یاد گرفتم و همیشه اطلاعات خوبشون یه تورنمت رو برای من جالبتر می کنه (خصوصاً پاور). این قهر کردنا هم به نظر من به خود افراد ضربه میزنه که خودشون رو از همچین محیطی محروم می کنن. و بعضا برای فرافکنیه.
فقط به نظر من بعضی از کاربرای این سایت یه اشکال کوچیک دارن. اونم اینه که دوست دارن برای هر پستی یه جواب بذارن. مثلا من میگم دوست دارم سودرلینگ ببره. خوب دوست دارم به فلانی چه ربطی داره که میگه این ارزو رو باید به گور ببری (کسی اینو نگفته مثال بود) یا مثلا میگم از قیافه اسکوبونی خوشم نمیاد دلیلی نمی بینم که دیگران بهم خرده بگیرن که این دختر زیباترین دختر دنیاست. یه مسئله دیگه: به نظر من اگه مدیر سایت طرفدار تنیسور خاصی نباشه خیلی بهتره. ویرایش توسط I.man : 06-06-2010 در ساعت 03:58 PM |
![]() |
![]() |
5 کاربر زیر از شما کاربر گرامی I.man به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
برچسب ها |
رولندگروس، فرنچ اپن، تنیس خاکی، گرنداسلم، |
کاربران در حال دیدن موضوع: 1 نفر (0 عضو و 1 مهمان) | |
ابزارهای موضوع | |
نحوه نمایش | |
|
|