بازگشت   تنیس تاکرز > تورنمنت های گذشته > آرشـیـو فصلهای گذشته > آرشیو فصل 2014 > تورنمنتهاي پيشين (مردان) > آزاد استرالیا (Australian Open)

آزاد استرالیا (Australian Open)

23 دی - 6 بهمن - ملبورن، استرالیا

ابزارهای موضوع نحوه نمایش
Prev پست قبلی   پست بعدی Next
قدیمی 01-23-2014, 05:35 PM   #11
roger 4 ever
Senior Member

پستها: 203
سپاس: 258
در 202 پست 2,325 بار سپاسگزاری شده
پیش فرض پاسخ : بحث و تبادل نظر پیرامون اولین گرنداسلم سال، استرالیا 2014

نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsann نمایش پست ها
ببخشید وارد بحثتون میشم.اما شما که اینقدر قاطعانه صحبت میکنین در این باره.بهتره بدونین اندره اغاسی اذعان کرده که سطح تنیس امروز بسیار بالاتر از گذشته است.فکر کنم بشه اغاسی رو یک کارشناس دونست.البته کسی نمیتونه منکر توانایی های شگفت انگیز راجر بشه.
اختیار دارید، این حرف ها چیه...مباحثه آزاد هست اینجا...

اما در مورد مطلبی که گفتید؛ شما دچار سوء تفاهم هستید در برداشت صحبت های آقای اغاسی...بله مشخصه که هر ورزشی و اصولا هر معقوله ای با گذشت زمان و پیشرفت تکنولوژی، پیشرفت می کنه...چه ربطی داره؟!!...کجا آقای اغاسی گفته فیلد راجر ضعیف بوده و اون به این خاطر تونسته قهرمان بشه؟!!!...کجا اغاسی گفته فیلد الان قوی تر از فیلد دوران قهرمانی های راجره؟!!!...یک جمله از اغاسی برای من بیارید که او واژه ی «فیلد» رو به اون شکلی که شما استفاده می کنید، در سخنانش به کار برده باشه...

وای خداییش خندم می گیره بعضی جملات به این بدیهی و ابتدایی رو دارم تایپ می کنم...من با قطعیت دارم صحبت می کنم چون قضیه ماوراء قطعیته...هیچ جای دنیا همچین بحثی رو نمی شه دید...شما که نام اغاسی رو به زبون می یارید، برید ببینید ایشون چی می گن در مورد فدرر:

« بیشتر از خودم می پرسم آیا می توان آنچه فدرر انجام می دهد را آموزش داد؟ آنچه مسلم است این نکته است که او باعث رشد تنیس شده است.»

بعد حالا یه سری اساتید می یان می گن قدرر قهرمان شده چون فیلدش ضعیف بوده...عجیبا غریبا...

ویرایش توسط roger 4 ever : 01-23-2014 در ساعت 05:45 PM
roger 4 ever آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
8 کاربر زیر از شما کاربر گرامی roger 4 ever به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:

کاربران در حال دیدن موضوع: 1 نفر (0 عضو و 1 مهمان)

ابزارهای موضوع
نحوه نمایش