بازگشت   تنیس تاکرز > تورنمنت های گذشته > آرشـیـو فصلهای گذشته > آرشیو فصل 2014 > تورنمنتهاي پيشين (مردان) > آزاد استرالیا (Australian Open)

آزاد استرالیا (Australian Open)

23 دی - 6 بهمن - ملبورن، استرالیا

ابزارهای موضوع نحوه نمایش
Prev پست قبلی   پست بعدی Next
قدیمی 01-19-2014, 01:27 PM   #11
roger 4 ever
Senior Member

پستها: 203
سپاس: 258
در 202 پست 2,325 بار سپاسگزاری شده

نقل قول:
تنیس پاک ینی تنیس بازی کنی حتی موقعی که داری میبازی !!!! نه مثل یو اس اپن 2009 که وقتی کیم لهش کرد زمین رو بیخود و بی جهت و با یه اشتباه داور خط ترک کرد و از زمین بیرون رفت !!!
فینال یو اس اپن 2011 !!!! بازی با سمانتها استسور . وقتی ویلیامز عقب افتاد داور یه توپ اوت گرفت بعد رفت ایستاد جلوش اداشو در میورد . بعدشم که تحریک تماشا چیا و بقیه حرکاتش موقع باخت .....

ویدیو های همش هم موجوده . همه می تونن برن اون بازی ها رو ببینند که بیخود و بی جهت برد حریف رو به تمسخر گرفت .

خلاصه اینم جز ناپاکی ورزش هست که به برد حریفت احترام نذاری . ناپاکی فقط بازی رادوانسکا نیس .
در مورد فیوورت دوم ، من کجا گفتم اون پاکه ؟ اونم به اندازه خودش کثیفه همونطور که قبلا ذکر کردم دلیل فیووریت شدن اون ایستادن در مقابل ویلیامز بود . بخاطر پاک بودن کسی طرفدارش نشد .
ضمن عرض سلام خدمت شما دوست عزیز...
با کلیت گفته های شما موافقم...بی ارزش فلمداد کردن پیروزی حریف امری بسیار زشت و نا جوانمردانه است. اما وقتی شما از لفظ «تنیس ناپاک» برای سرنا استفاده می کنید در واقع سبک فنی بازی اون رو ناپاک قلمداد می کنید که این امری کاملا نادرسته...

در رابطه با مثالی که پیرامون بازی با سم استوسر هم زدید توجه بفرمایید که سرنا به هیچ وجه برد این سرکار خانم را بی ارزش نکردند. بعد از پایان بازی اگر به خاطر داشته باشید سرنا کنار صندلی استوسر نشست و بیش از 5 دقیقه با لحنی خندان و چهره ای باز به خوش و بش با استوسر پرداخت. طبیعتا اگر فردی بخواد برد کسی رو بی ارزش کنه چنین رفتاری رو بعد از بازی انجام نمی ده...
سرنا در اون فینال سر یک پوینت ویژه با داور مشکل داشت، همون پوینتی که سرنا روی وینر خودش مادامی که توپ در زمین استوسر قرار داشت فریاد زد و داور هم به علت آنچه قرار داشتن توپ در زمین استوسر نامید؛ پوینت رو به نفع استوسر برگردوند. که اگر به من هم باشه با این حرکت مشکل خواهم داشت. اون پوینت، امتیاز حساسی هم بود و ممکن بود اگر داور سخت گیری نمی کرد سرنا به بازی برگرده...مشکل سرنا این بود و هیچ وقت هم برد استوسر رو بی ارزش نکرد...البته ناگفته نماند من به هیچ وجه «رفتارهای» سرنا رو خیلی نمی پسندم اما این طور هم نیست که دیگه تا این حد بخوایم زیر سوالش ببریم...

در پایان امیدوارم با حذق شدن سرنا راه برای قهرمانی ماریا هموار بشه، هر چند باز هم کار سخته، اما با آرزوی قهرمانی ماریا...
roger 4 ever آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
5 کاربر زیر از شما کاربر گرامی roger 4 ever به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:

کاربران در حال دیدن موضوع: 1 نفر (0 عضو و 1 مهمان)

ابزارهای موضوع
نحوه نمایش