بازگشت   تنیس تاکرز > تورنمنت های گذشته > آرشـیـو فصلهای گذشته > آرشیو فصل 2014 > تورنمنتهاي پيشين (مردان) > آزاد استرالیا (Australian Open)

آزاد استرالیا (Australian Open)

23 دی - 6 بهمن - ملبورن، استرالیا

پاسخ

ابزارهای موضوع نحوه نمایش
قدیمی 01-19-2014, 03:57 PM   #1
Mehdi.A
Novak's Fan

آواتار Mehdi.A

پستها: 114
سپاس: 183
در 112 پست 803 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: Bahrami| Becker| Cash| Henman| Ferrero| Nalbandian| Philippoussis| Robredo| Fish| Roddick| Baghdatis| Söderling| Tsonga| Isner| Almagro| Verdasco| Gulbis| Djokovic| Monfils| Seppi| Fognini| Querrey| Kokkinakis| Thiem| Ćorić| Sock| Bryans| Seles| Azarenka| Vekić| Italy in Davis cup & Fed cup

نقل قول:
چه بازی زیبایی شده بازی استن و روبردو.
هر دو نفر شدیدا اماده هستن تو این تورنمنت.
اگه استن ببره.واقعا میتونه حریف نواک بشه.چون از پارسال اماده تره.
قبول دارم. هر چند 3-0 شد اما واقعا بازی خوبی بود. انصافا تامی با غیرت بازی کرد و خب دیگه بیش از این ازش بر نمی اومد. از شانس بدش امروز هرچی سرویس واورینکا زد یا ایس شد یا در نهایت امتیازش رو گرفت و در کل 3 ست فقط 1 بار برک شد. به نظرم این واورینکا نسبت به کسی که تو استرالیا و آمریکا یقه نواک رو گرفت فقط یه کم سرویسش بهتر شده که خب همین هم با توجه به نزدیک بودن آخرین نمایش هایشون امتیاز بزرگیه.

اما از روبردو هم بیش از همه تنیسورهای مورد علاقم تو استرالیا راضی هستم. توی تای برک قبل ست سوم یه نما ازش نشون داد بنده خدا سفید شده بود قیافش. حتی از پیرهنش سفید تر. واقعا با این سن و سال مقابل کسی که بازی قبلی استراحت کامل داشته و از شانس بد تو روز خوبش هم بود، انتظاری بالاتر از این نمی رفت. توی تورنومنت های بعدی منتظرش هستیم .
Mehdi.A آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
6 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Mehdi.A به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
قدیمی 01-19-2014, 04:45 PM   #2
ehsann
Senior Member

آواتار ehsann

پستها: 113
سپاس: 375
در 75 پست 364 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: رافائل نادال

نقل قول:
نوشته اصلی توسط Mehdi.A نمایش پست ها
قبول دارم. هر چند 3-0 شد اما واقعا بازی خوبی بود. انصافا تامی با غیرت بازی کرد و خب دیگه بیش از این ازش بر نمی اومد. از شانس بدش امروز هرچی سرویس واورینکا زد یا ایس شد یا در نهایت امتیازش رو گرفت و در کل 3 ست فقط 1 بار برک شد. به نظرم این واورینکا نسبت به کسی که تو استرالیا و آمریکا یقه نواک رو گرفت فقط یه کم سرویسش بهتر شده که خب همین هم با توجه به نزدیک بودن آخرین نمایش هایشون امتیاز بزرگیه.

اما از روبردو هم بیش از همه تنیسورهای مورد علاقم تو استرالیا راضی هستم. توی تای برک قبل ست سوم یه نما ازش نشون داد بنده خدا سفید شده بود قیافش. حتی از پیرهنش سفید تر. واقعا با این سن و سال مقابل کسی که بازی قبلی استراحت کامل داشته و از شانس بد تو روز خوبش هم بود، انتظاری بالاتر از این نمی رفت. توی تورنومنت های بعدی منتظرش هستیم .
منم امسال با روبردو خیلی حال کردم.انصافا تمام سعیش رو کرد امروز
میتونست ست بگیره.فقط همونطور که شما گفتین استن تو زدن سرو فوقالعاده ظاهر شد.
من حس میکنم اعتماد به نفس استن هم خیلی بیشتر شده.در هر صورت امیدوارم بازیش با نواک مثل سال قبل تماشایی باشه
ehsann آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
6 کاربر زیر از شما کاربر گرامی ehsann به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
پاسخ

کاربران در حال دیدن موضوع: 1 نفر (0 عضو و 1 مهمان)