بازگشت   تنیس تاکرز > تورنمنت های گذشته > آرشـیـو فصلهای گذشته > آرشیو فصل 2013 > تورنمنتهاي پيشين (مردان) > آزاد امریکا (US Open)

آزاد امریکا (US Open)

4-17 شهریور - نیویورک، امریکا

نمایش نتیجه های نظرسنجی ها: به نظر شما کدام تنیسور قهرمان US Open 2013 میشود ؟
نواک جوکوویچ 14 8.48%
رافائل نادال 57 34.55%
اندی ماری 1 0.61%
داوید فرر 1 0.61%
توماس بردیک 0 0%
خوان مارتین دلپوترو 1 0.61%
راجر فدرر 91 55.15%
رأی دهندگان: 165. شما نمی توانید در این نظرسنجی رای دهید.

پاسخ

ابزارهای موضوع نحوه نمایش
قدیمی 09-03-2013, 11:05 PM   #351
Mehdi.A
Novak's Fan

آواتار Mehdi.A

پستها: 114
سپاس: 183
در 112 پست 803 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: Bahrami| Becker| Cash| Henman| Ferrero| Nalbandian| Philippoussis| Robredo| Fish| Roddick| Baghdatis| Söderling| Tsonga| Isner| Almagro| Verdasco| Gulbis| Djokovic| Monfils| Seppi| Fognini| Querrey| Kokkinakis| Thiem| Ćorić| Sock| Bryans| Seles| Azarenka| Vekić| Italy in Davis cup & Fed cup

واقعآ بهترین لحظه یو اس اوپن امسال و یکی از بهترین لحظاتی که تا حالا تو یو اس اوپن تجربه کردم همین شنیدن خبر برد تامی بود. دیشب نتونستم بازی رو ببینم و حس چک کردن نت و دیدن خبر باخت احتمالی نبود اما وقتی تو اخبار دیدم برده نمی دونستم باید چه کار بکنم.
پست های قبلی رو خوندم. لگدی نبود که به فدرر زده نشه اما هیچ کس از بازی خوب روبردو حرف نزد. تامی دو روز قبل یه بازی سخت و نفسگیر با دن ایونز داشت و تو ست چهارم حتی نای ریترن کردن نداشت. روبردو هم سن فدرر هست و هم زمان با اون حرفه ای شده و مثل نیشیکوری 9 سال یا مثل استاخوفسکی 6 سال جوون تر از فدرر نبود و واقعا برتریش یه برتری فنی بود. خیلی اوقات (به صورت دقیق همیشه ) از باخت های فدرر خوشحال می شدم اما این بار فقط و فقط به خاطر برد روبردو خوشحالم.
امسال کلآ سال خوبی برای روبردو بود. RG که انصافا ترکوند و تا یک چهارم بالا اومد (این یک چهارمش با همه یک چهارم هایی که رفته بود فرق داشت. بردن مونفلیس و آلماگرو کار شاقی بود. بازگشت ها تو این دو بازی تکرار نشدنی بودند) ، دو تا 250 امتیازی برد (کازابلانکا و نمی دونم چی چی کرواسی. تو کازابلانکا حریف های قدرتمندی مثل فونینی، واورینکا و اندرسون رو برای قهرمان شدن برد)، تو ویمبلدون هم درسته دور سوم حذف شد اما حریفش در نهایت قهرمان شد و روبردو غیر از ست اول، تو دو ست بعدی واقعا ماری رو به دردسر انداخت. به ویژه ست دوم که نتونست از جلو افتادنش استفاده بکنه . بین تنیسورهای مورد علاقم امسال واقعا از تامی بیش از همه راضی بودم. شاید بازی بعدی حتی یک ست هم از نادال نگیره اما تا همین جا هم گل کاشته . سلامتیش
Mehdi.A آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
8 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Mehdi.A به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
قدیمی 09-03-2013, 11:53 PM   #352
Rafael_Nadal
Rafa's Fan

آواتار Rafael_Nadal

پستها: 59
سپاس: 110
در 59 پست 226 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: Rafa & Caro

عجب بازی شد بازی یوژنی و هئویت بالاخره یوژنی برد

راجع به بازی دیشب راجر هم واقعا ناراحت شدم 3-0 اونم تو اون شرایط باختن
با تمام احترامی که به خود راجر و تمام هوادارن قائلم معتقدم دیگه وقت بازنشستگی رسیده و دیر هم شده بهتره دیگه کورت ها رو رها کنه و با آرامش زندگیشو دنبال کنه و اینو هم بدونه همبشه به عنوان اسطوره حتی تو قلب امثال منی که دوآتیشه ی نادالم باقی خواهد ماند
Rafael_Nadal آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
8 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Rafael_Nadal به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
قدیمی 09-04-2013, 12:04 AM   #353
delpotro
Senior Member

پستها: 1,257
سپاس: 12,428
در 1,244 پست 8,595 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: اسطوره نواک جوکوویچ ، نادال، بردیخ، سونگا، تیم ،پیا، کلیژان، کرنو بوستا، آندری کوزنتسوف،کارن هاچانوف،چانگ هیون،دونا وکیچ ، خواهران ویلیامز، تیلور فریتز ،وسلی،ویکمایر،تیپسارویچ ، یوژنی،اناستازیا سواستوا و ....

نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rafael_Nadal نمایش پست ها

راجع به بازی دیشب راجر هم واقعا ناراحت شدم 3-0 اونم تو اون شرایط باختن
ناراحتی نداره که...

10 بار این بابا روبردو رو برده کسی واسه روبردوی مادر مرده علیل ناراحت نشده

حالا یه بار روبردو برده کل امت اسلام برای راجر بن رابرت سیاه پوش شده و مراسم عزاداری برپا کردن
delpotro آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
6 کاربر زیر از شما کاربر گرامی delpotro به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
قدیمی 09-04-2013, 12:31 AM   #354
Behr@d
Rafa's Fan

آواتار Behr@d

پستها: 1,536
سپاس: 10,963
در 1,496 پست 13,024 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: Rafa Nadal & Ana Ivanovic & Garbiñe Muguruza & Flavia Pennetta & Ajla Tomljanović

Behr@d آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
12 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Behr@d به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
قدیمی 09-04-2013, 12:41 AM   #355
mspayam
Moderator

آواتار mspayam

پستها: 1,137
سپاس: 2,347
در 1,048 پست 7,309 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: Federer, Nadal, Sharapova, Azarenka

خوشحالم که می بینم به قول دوستمون شهر شلوغ شده، اما دیدن یه سری از پست ها آدم رو به خنده می ندازه مثل همون پستی که توش یکی از دوستان فدرر رو به پرسپولیس تشبیه کرده بود. ظاهراً یه سری آدم ها فقط با تشبیه کردن یه چیز به یه چیز دیگه می تونن بحث کنن که این مساله از دید من کار بیهوده ایه چون باعث می شه تفاوت ها رو نبینیم و روی چندتا شباهت کوچیک تمرکز کنیم. مثلاً در مورد پرسپولیس و فدرر اصلاً یه بازی تیمی چه ربطی به یه بازی انفرادی داره؟ و سوال هایی از این دست زیادن، اما هدف اصلی من این نیست که به این دوستمون بگم بیا به من به جواب بده به هر حال ایشون هم اینطوری فکر می کنه و کسی نمی تونه بهش بگه چرا اینطوری فکر می کنی. ماها فقط نظرمون رو می گیم، دنبال این هم نیستیم که نظرمون رو با پتک تو کله ی کسی فرو کنیم.

اما چیزی که می خواستم بگم همین بحث تفاوت بود. این که این قدر تفاوت آرا هست و تنیسورهای مختلف طرفدار دارن و (حتی تنیسور به نظر من بی استعدادی که در زندگیش یه بار تونسته خوب بازی کنه و از بدبازی کردن فدرر استفاده کنه تا ببره) در خودی خود خیلی ارزشمنده. فکر کنین چقدر بد بود که همه فقط و فقط طرفدار یه تنیسور بودن و سایرین هیچ طرفداری نداشتن. با این حال یه چیزی که من اینجا زیاد می بینم کوچیک کردن تنیسورهای دیگه اس. مثلاً همین بحث هایی که در مورد سرو فدرر و بازنشسته شدنش و همچنین ضربات تاپ اسپین نادال زده می شه. شاید یه چیزی که دوستان بهش توجه نکنن اینه که با این کار پیروزی احتمالی تنیسور محبوبتون در برابر اون تنیسور خاص رو هم بی اعتبار می کنین چون شکست دادن یه بازیکن ضعیف که افتخاری نداره.

خطاب به دوستان فدرری هم باید بگم با توجه به موج بی سابقه ی پست های هیترها که این چند روز فوروم رو پر کرده شاید بهترین راه این باشه که اون پست ها رو دو سه کلمه ی اولش رو بخونین و وقتی دیدین که از همون پست های هیتریه بی خیالش بشین و پست بعدی رو بخونین، خوندن و جواب دادن به اون پست ها چیزی بیشتر از هدر دادن وقت نیست.

امروز هم کاپیتان یوژنی تونست لیتون هیوییت رو متوقف کنه، بازی دیدنی ای بود. ماکارووا هم در برابر لی نا تسلیم شد. البته انتظاری بیش از این هم ازش نبود. همون که رادونشکا رو زد برای ما کافیه. نمی دونم کسی بازی رو دید یا نه ولی رادوانشکا 4 -0 جلو بود و همه فکر می کردن که ست اول رو برده ولی ماکارووا با یه برگشت استثنایی 8 تا گیم بعدی رو پشت سر هم برد و بعد هم توی همون ست دوم حساب رادوانشکا رو کف دستش گذاشت. اشک رادونشک در اومده.
mspayam آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
2 کاربر زیر از شما کاربر گرامی mspayam به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
قدیمی 09-04-2013, 12:52 AM   #356
CANDIS
Member

آواتار CANDIS

پستها: 75
سپاس: 56
در 71 پست 393 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: Federer Djokovic Del Potro Gasquet Wawrinka Kohlschreiber Verdasco Davydenko Llodra Baghdatis Halep Radwanska Kuznetsova Henin

در حال حاضر بخت اول قهرمانی رو جوکو میبینم. فقط ماری شاید بتونه ببرتش. چه ثباتی داره لامصب!
CANDIS آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
2 کاربر زیر از شما کاربر گرامی CANDIS به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
قدیمی 09-04-2013, 01:51 AM   #357
delpotro
Senior Member

بازیکن (های) مورد علاقه: اسطوره نواک جوکوویچ ، نادال، بردیخ، سونگا، تیم ،پیا، کلیژان، کرنو بوستا، آندری کوزنتسوف،کارن هاچانوف،چانگ هیون،دونا وکیچ ، خواهران ویلیامز، تیلور فریتز ،وسلی،ویکمایر،تیپسارویچ ، یوژنی،اناستازیا سواستوا و ....

نقل قول:
نوشته اصلی توسط mspayam نمایش پست ها

اما چیزی که می خواستم بگم همین بحث تفاوت بود. این که این قدر تفاوت آرا هست و تنیسورهای مختلف طرفدار دارن و (حتی تنیسور به نظر من بی استعدادی که در زندگیش یه بار تونسته خوب بازی کنه و از بدبازی کردن فدرر استفاده کنه تا ببره)

بسه دیگه بابا حالمونو به هم زدین

طرف عددی نبود، فدرر مصدوم بود.

طرف بی استعداد بود، فدرر بد بازی کرد، اون بازیکن برد.

آقا چطور اون 10 بار که برده بود نمیگی روبردو بد بازی کرد؟

همیشه و همیشه راجر باید برنده باشه، اگرم باخت یا مصدوم بوده یا خودش بد بازی کرده و کلا

حریف فدرر هیچ نقشی در نتیجه دیدار ایفا نمی کنه.

بعدشم به روبردو میگی بی استعداد ؟

پس باید تنیسو تعطیل کنن،چون در این ورزش یک فرد بی استعداد، 10 بار به یک چهارم نهایی

و سه بار به نیمه نهایی گرنداسلم رسیده و یک بار هم به تور نهایی مردان رسیده.

چقدر بی استعداد بوده که تونسته جزو 6 تنیسور برتر سال قرار بگیره.

ویرایش توسط delpotro : 09-04-2013 در ساعت 01:57 AM
7 کاربر زیر از شما کاربر گرامی delpotro به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
قدیمی 09-04-2013, 05:06 AM   #358
mspayam
Moderator

آواتار mspayam

نقل قول:
نوشته اصلی توسط delpotro نمایش پست ها
بسه دیگه بابا حالمونو به هم زدین

طرف عددی نبود، فدرر مصدوم بود.

طرف بی استعداد بود، فدرر بد بازی کرد، اون بازیکن برد.

آقا چطور اون 10 بار که برده بود نمیگی روبردو بد بازی کرد؟

همیشه و همیشه راجر باید برنده باشه، اگرم باخت یا مصدوم بوده یا خودش بد بازی کرده و کلا

حریف فدرر هیچ نقشی در نتیجه دیدار ایفا نمی کنه.

بعدشم به روبردو میگی بی استعداد ؟

پس باید تنیسو تعطیل کنن،چون در این ورزش یک فرد بی استعداد، 10 بار به یک چهارم نهایی

و سه بار به نیمه نهایی گرنداسلم رسیده و یک بار هم به تور نهایی مردان رسیده.

چقدر بی استعداد بوده که تونسته جزو 6 تنیسور برتر سال قرار بگیره.
رضا جان اولاً من مسوول حرفای خودمم نه بقیه، توی پستی هم که زدم حرفی از مصدومیت و اینا نزدم، پس جواب اون بحثا رو نمی دم. بعد هم اگه می گم بی استعداد، به خاطر اینه که عملکردش رو توی این دوران بازیش به طور کلی می گم. حالا تو شاید یه تعریف دیگه ای از بی استعدادی داشته باشه، اما از دید من کسی که توی راندهای پایین می بازه و تک و توک به یه کوارتر هم می رسه از نظر من بی استعداده. حالا تو اگه نظرت خلاف اینه خوب حرفی نیست، اما چرا هرکی نظر مخالف تو می ده جوش میاری و به زمین و زمان گیر می دی؟

خوبه که من دارم در مورد تفاوت حرف می زنم و اینکه چقدر خوبه که همه هم نظر من نیستن و اگه من می گم بی استعداد، دلیلی نداره که همه مثل من فکر کنن و قضاوت ارزشی هم نمی کنم که بگم هر کی طرفدارشه بی سواده و از تنیس چیزی حالیش نیست. اما تو ظاهراً از این ناراحتی که چرا همه مثل تو فکر نمی کنن و از اینکه بقیه عقیده ی متفاوت دارن حسابی حالت بد می شه.

تو آمارت رو از کجا میاری که می گی 10 بار کوارتر و سه بار نیمه نهایی گرند اسلم؟ یه سر به این لینک پایین برنی می بینی که توی 46 گرند اسلم قبلی فقط 7 بار به کوارتر رسیده و هیچ حضوری در نیمه نهایی گرند اسلم ها نداشته. یه بار هم به قول تو به مسابقات قهرمانی آخر سال رسید یا همون 8 نفر آخر رسید که از همون RR نتونست بالاتر بیاد. حالا همین آمار ممکنه واسه ی یکی ارزشمند باشه، اما از دید من نیست و حضورش توی همون قهرمانی آخر سال یه حادثه بوده چون دیگه نتونست تکرارش کنه.

http://en.wikipedia.org/wiki/Tommy_Robredo
3 کاربر زیر از شما کاربر گرامی mspayam به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
قدیمی 09-04-2013, 05:32 AM   #359
delpotro
Senior Member

نقل قول:
نوشته اصلی توسط mspayam نمایش پست ها

تو آمارت رو از کجا میاری که می گی 10 بار کوارتر و سه بار نیمه نهایی گرند اسلم؟ یه سر به این لینک پایین برنی می بینی که توی 46 گرند اسلم قبلی فقط 7 بار به کوارتر رسیده و هیچ حضوری در نیمه نهایی گرند اسلم ها نداشته. یه بار هم به قول تو به مسابقات قهرمانی آخر سال رسید یا همون 8 نفر آخر رسید که از همون RR نتونست بالاتر بیاد. حالا همین آمار ممکنه واسه ی یکی ارزشمند باشه، اما از دید من نیست و حضورش توی همون قهرمانی آخر سال یه حادثه بوده چون دیگه نتونست تکرارش کنه.

http://en.wikipedia.org/wiki/Tommy_Robredo
من با دابل حساب کردم.

در مورد استعداد،مثلا در ورزشی مثل فوتبال کسایی که میرن تو 5 لیگ برتر اروپا بازی می کنن رو

میگن بازیکن های خیلی خوب.حالا اگه از هر لیگ فقط 4 تیم رو تیم های مطرح بدونیم میشه 20

تیم فوتبال مطرح در اروپا که هر کدومشون 11 یار اصلی دارن میشه 220 نفر بازیکن تاپ و

با استعداد.

اونوقت تو تنیس کسی که توی تاپ 5 بوده استعداد نداره؟ خرفته یعنی؟

یارو میره کنکور میده رتبه اش هزار میشه کلی تحویلش میگیرن، اونوقت کسی که در دوران

اوجش، فقط 4 نفر بهتر از اون در دنیا تنیس بازی می کردند، خنگه؟

همین الانشم در سن 31 سالگی با وجود رقیب های جوون تر، فقط 18 نفر تو جهان ازش بهترن.

شما این همه آکادمی ها و باشگاه های سراسر جهانو در نظر بگیر.چند تا تنیسور تو دنیا هستن؟

بوندسلیگای تنیس آلمان فقط 10 تا دسته داره!

مگه میشه استعداد نداشته باشه؟

اگه این طوریه،پس فقط 4 بازیکن برتر رنکینگ استعداد دارن و بقیه بی استعدادن و حتما امثال

انوشا شاهقلی و شاهین خالدان و اشکان شکوفی فلج مغزی هستن.

پ .ن : ببینید چقدر فیلد ضعیف بوده که یه بازیکن بی استعداد رفته بوده تاپ 5 !

ویرایش توسط delpotro : 09-04-2013 در ساعت 06:25 AM
5 کاربر زیر از شما کاربر گرامی delpotro به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
قدیمی 09-04-2013, 07:58 AM   #360
mspayam
Moderator

آواتار mspayam

رضا جان
بحث مقایسه تنیس با فوتبال نیست و من هم نظرم رو در مورد بی استعدادی گفتم. بدون شک حضور در جمع 100 بازیکن برتر دنیا خودش نیازمند بازی تنیس در سطح خیلی بالایی هستش و بازیکنی که در این سطح بازی می کنه قطعاً بازیکن خیلی خیلی خوبی بوده که تونسته به اینجا برسه، ولی ما هم قرار نیست تنیسورهای اون سطح رو با مبنای بازی خالدان و شاهقلی بسنجیم. یه بازیکن ممکنه در یه دوره ای به سطح بالایی از بازی هم برسه، اما طبق تعریف من از بی استعدادی/استعداد توانایی موندن در اون جایگاهه که نشون می ده بازیکنی استعداد داره یا نه. اگر قرار به اینکه فلانی یه زمانی رنک بالا بود باشه که خوب وزنیاکی هم یه زمانی رنک 1 دنیا بود اما از نظر من جزو بی استعدادترین هاست.
اگه به همین جدول رنکینگ نگاه کنی می بینی که خیلی ها میان و می رن، اما اون افرادی که به طور مستمر می تونن توی اون تاپ 10 یا حتی تاپ 20 بمونن بازیکن هایی هستند که از دید من بهشون می شه گفت بازیکن های با استعداد، چون بازیشون consistency داره و یه روز نمیان طوفانی بازی کنن و روز بعدش بد (البته تکلیف بازیکن های که مصدوم می شن جداست).

یه نمونه از بازیکن با استعداد همین دلپوترویی هستش که تو عکسش رو گذاشتی و اسم کاربریت هم هست، کسی که مصدوم می شه و تا بالای رنک 200 هم می ره، اما دوباره به تاپ 10 بر می گرده. اگه تو این بازیکن و روبردو رو توی یه سطح قرار می دی، من همچین کاری نمی کنم و به یکی می گم با استعداد و به اون یکی بی استعداد.

ویرایش توسط mspayam : 09-04-2013 در ساعت 08:12 AM
3 کاربر زیر از شما کاربر گرامی mspayam به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
پاسخ

کاربران در حال دیدن موضوع: 1 نفر (0 عضو و 1 مهمان)

ابزارهای موضوع
نحوه نمایش