|
آزاد امریکا (US Open) |
نمایش نتیجه های نظرسنجی ها: به نظر شما کدام تنیسور قهرمان US Open 2013 میشود ؟ | |||
نواک جوکوویچ |
![]() ![]() ![]() ![]() |
14 | 8.48% |
رافائل نادال |
57 | 34.55% |
اندی ماری |
1 | 0.61% |
داوید فرر |
1 | 0.61% |
توماس بردیک |
0 | 0% |
خوان مارتین دلپوترو |
1 | 0.61% |
راجر فدرر |
91 | 55.15% |
رأی دهندگان: 165. شما نمی توانید در این نظرسنجی رای دهید. |
![]() |
|
ابزارهای موضوع | نحوه نمایش |
|
![]() |
#1 | |
Senior Member
پستها: 1,257
سپاس: 12,428
در 1,244 پست 8,595 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: اسطوره نواک جوکوویچ ، نادال، بردیخ، سونگا، تیم ،پیا، کلیژان، کرنو بوستا، آندری کوزنتسوف،کارن هاچانوف،چانگ هیون،دونا وکیچ ، خواهران ویلیامز، تیلور فریتز ،وسلی،ویکمایر،تیپسارویچ ، یوژنی،اناستازیا سواستوا و ....
|
![]() نقل قول:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() طرف عددی نبود، فدرر مصدوم بود. طرف بی استعداد بود، فدرر بد بازی کرد، اون بازیکن برد. آقا چطور اون 10 بار که برده بود نمیگی روبردو بد بازی کرد؟ همیشه و همیشه راجر باید برنده باشه، اگرم باخت یا مصدوم بوده یا خودش بد بازی کرده و کلا حریف فدرر هیچ نقشی در نتیجه دیدار ایفا نمی کنه. بعدشم به روبردو میگی بی استعداد ؟ پس باید تنیسو تعطیل کنن،چون در این ورزش یک فرد بی استعداد، 10 بار به یک چهارم نهایی و سه بار به نیمه نهایی گرنداسلم رسیده و یک بار هم به تور نهایی مردان رسیده. چقدر بی استعداد بوده که تونسته جزو 6 تنیسور برتر سال قرار بگیره. ویرایش توسط delpotro : 09-04-2013 در ساعت 01:57 AM |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Moderator
|
![]() نقل قول:
خوبه که من دارم در مورد تفاوت حرف می زنم و اینکه چقدر خوبه که همه هم نظر من نیستن و اگه من می گم بی استعداد، دلیلی نداره که همه مثل من فکر کنن و قضاوت ارزشی هم نمی کنم که بگم هر کی طرفدارشه بی سواده و از تنیس چیزی حالیش نیست. اما تو ظاهراً از این ناراحتی که چرا همه مثل تو فکر نمی کنن و از اینکه بقیه عقیده ی متفاوت دارن حسابی حالت بد می شه. تو آمارت رو از کجا میاری که می گی 10 بار کوارتر و سه بار نیمه نهایی گرند اسلم؟ یه سر به این لینک پایین برنی می بینی که توی 46 گرند اسلم قبلی فقط 7 بار به کوارتر رسیده و هیچ حضوری در نیمه نهایی گرند اسلم ها نداشته. یه بار هم به قول تو به مسابقات قهرمانی آخر سال رسید یا همون 8 نفر آخر رسید که از همون RR نتونست بالاتر بیاد. حالا همین آمار ممکنه واسه ی یکی ارزشمند باشه، اما از دید من نیست و حضورش توی همون قهرمانی آخر سال یه حادثه بوده چون دیگه نتونست تکرارش کنه. http://en.wikipedia.org/wiki/Tommy_Robredo |
|
![]() |
![]() |
3 کاربر زیر از شما کاربر گرامی mspayam به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#3 | |
Senior Member
پستها: 1,257
سپاس: 12,428
در 1,244 پست 8,595 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: اسطوره نواک جوکوویچ ، نادال، بردیخ، سونگا، تیم ،پیا، کلیژان، کرنو بوستا، آندری کوزنتسوف،کارن هاچانوف،چانگ هیون،دونا وکیچ ، خواهران ویلیامز، تیلور فریتز ،وسلی،ویکمایر،تیپسارویچ ، یوژنی،اناستازیا سواستوا و ....
|
![]() نقل قول:
در مورد استعداد،مثلا در ورزشی مثل فوتبال کسایی که میرن تو 5 لیگ برتر اروپا بازی می کنن رو میگن بازیکن های خیلی خوب.حالا اگه از هر لیگ فقط 4 تیم رو تیم های مطرح بدونیم میشه 20 تیم فوتبال مطرح در اروپا که هر کدومشون 11 یار اصلی دارن میشه 220 نفر بازیکن تاپ و با استعداد. اونوقت تو تنیس کسی که توی تاپ 5 بوده استعداد نداره؟ خرفته یعنی؟ یارو میره کنکور میده رتبه اش هزار میشه کلی تحویلش میگیرن، اونوقت کسی که در دوران اوجش، فقط 4 نفر بهتر از اون در دنیا تنیس بازی می کردند، خنگه؟ همین الانشم در سن 31 سالگی با وجود رقیب های جوون تر، فقط 18 نفر تو جهان ازش بهترن. شما این همه آکادمی ها و باشگاه های سراسر جهانو در نظر بگیر.چند تا تنیسور تو دنیا هستن؟ بوندسلیگای تنیس آلمان فقط 10 تا دسته داره! مگه میشه استعداد نداشته باشه؟ اگه این طوریه،پس فقط 4 بازیکن برتر رنکینگ استعداد دارن و بقیه بی استعدادن و حتما امثال انوشا شاهقلی و شاهین خالدان و اشکان شکوفی فلج مغزی هستن. پ .ن : ببینید چقدر فیلد ضعیف بوده که یه بازیکن بی استعداد رفته بوده تاپ 5 ! ویرایش توسط delpotro : 09-04-2013 در ساعت 06:25 AM |
|
![]() |
![]() |
5 کاربر زیر از شما کاربر گرامی delpotro به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
کاربران در حال دیدن موضوع: 1 نفر (0 عضو و 1 مهمان) | |
|
|